Нощ на ожесточени сражения и десетки убити в Газа, конфликтът се мести в нова гореща точка

Вчера "Хамас" се закани, че нито един заложник няма да излезе жив от палестинската територия, ако няма размяна с палестински затворници в Израел

Обратно в новината

Коментари - Нощ на ожесточени сражения и десетки убити в Газа, конфликтът се мести в нова гореща точка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дядо ми казваше едно време: Видиш ли македонец или чифутин: Сцепи му главата и напреде! Сега го разбирам!

а за руснаците какво ти каза дядо ти?

Коментирането на новините не е за тебе човече, пак изпадна в криза, колко пъти да ти го кажа. Сега няма спиш и поне три дена, ще трепериш и предъвкваш. За всички е видимо че не си добре, на Господ е последното правосъдие "Гладните и жадните за правда ще се наситят", каквото и да коментираме.

да се изтропам в алчната зурла на свинята нета няху.

В петък американските военни бази в Близкия изток отново са били подложени на масирани атаки, с което общият брой на нападенията от средата на октомври до сега е достигнал 80, съобщава ZeroHedge. „От вчера насам е имало още четири нападения срещу американските сили в Ирак и Сирия, според служител на Министерството на отбраната. От 17 октомври насам броят на тези атаки е 82“, пише Лара Селигман, кореспондент на Politico в Пентагона. Според други медийни източници броят им е стигнал 85. Въпреки че новата атака не е широко отразена в западните медии, иранската информационна агенция Mehr е сред регионалните източници, които дават повече подробности: ударени са четири американски бази в Сирия, има причинени значителни щети и 5 американски войници са пострадали. Eдин от регионалните наблюдатели OSINTdefender заяви: „Нападенията срещу американските сили в Близкия изток днес продължават почти без прекъсване, като през последните 12 часа са докладвани най-малко 10 ракетни нападения и нападения с дронове срещу 6 различни бази в Ирак и Сирия.“ На брифинг в четвъртък говорителят на Пентагона Сабрина Синг беше заявила, че след края на едноседмичното примирие между Израел и Хамас тази тенденция на нападения е намаляла и че САЩ се надяват нещата в региона да останат спокойни. „По отношение на нападенията срещу нашите сили, трябва да се знае, че нашите бази не са били нападани през последните 24 часа“, каза Синг. „Бихме искали това да продължи.“ Администрацията на президента Джо Байдън нееднократно е декларирала, че „няма да се поколебае“ да защити американските сили в региона. Въпреки това, според неотдавнашни репортажи на Politico, САЩ умишлено се въздържат да отговарят на агресията на непрестанните ракетни удари с далекобойни ракети на подкрепяните от Иран Хути в Червено море, за да не предизвикат по-мащабна война. Тази седмица за пръв път от 7 октомври насам посолството на САЩ в Багдад беше подложено на многократен ракетен обстрел. Съобщава се за щети, но няма пострадали. Вероятно атаките ще продължат да се засилват, особено в Сирия, като се има предвид, че както сирийските, така и проиранските сили искат да прогонят американците от незаконно окупираните от тях петролни и газови райони на страната. Според американските източници до момента вследствие на атаките там има десетки ранени американски войници, като за всички се съобщава, че са леки. С окупирането на нефтените и газови находища на Сирия Вашингтон цели да задуши Дамаск и сирийското население, след като Асад победи продължилата цяло десетилетие прокси война там. Турция също иска да прекрати американското присъствие в района, предвид подкрепата на Пентагона за кюрдите. Тази седмица Сенатът отхвърли резолюция, която изискваше бързо и пълно изтегляне на американските войски от Сирия с мотива, че Конгресът никога не е давал изрично разрешение за окупацията.

Какво дирят арабите в земи, които са от хилядолетия еврейски. Не четат ли Библията тези лица? Ами Корана. И там пише за израелските земи.

HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези земи са спрели да са еврейски, когато император Адриан къде изба, къде разселва евреите по цялата си империя. И отново там се появяват евреи чак в края на 19-ти век. А идеята пак там да отидат евреите е на един виенски журналист, публицист и писател. Така,ч е и там разгребваме австрийски лайна.

Евреите надминаха своите палачи през ВСВ. Как да съжалява такива безчовечни убийци на деца и жени.

Хамас, като драсна клечката с жените и децата неказваш нищо! Ами да сега хвърчат чалми!

Евреите пердашат арабите като малки непослушни деца. Наистина се чудя на дързостта на Хамас. Те явно още не са разбрали с кого си имат работа и кои са евреите. Ако знаеха щяха по-далеч от Израел да бягат.

Ти на колко години си бе,че пишеш такива глупости. Как реши, че не знаели с кого си имат работа , много добре знаят. Баси тъпия народ дето станахме , една книга барем да прочетеш.

вий винаги сте били тъпи.Предателите на Българският народ дето се гъзите на североизток и по заповед от там на югоизток

На зло куче - зъл прът

ги виждам изметени от Газа, въпрос на време е. Дано по-малко жертви да има, дано да бягат по-бързо. Само не знам какво ще последва след войната. Израел твърди, че не иска територията, но може да е точно обратното.

Така е

Дълги години ще се къпят в нея :)

брат на фашизма!

и обратното.

Нещастията на човечеството идват от комунизма.

Пешо,доста си глупав!

Комунизма го е измислил Карл Маркс-евреин ...

Вчера тарамбуките масово се предавали, днес чифутите се местили в нова точка ... тире, запетайка ...

"основан на правила" (които никой не знае какви са) иСРАел може да избива палестинци колкото си иска! . Сакън да бъде убит един или няколко кирливи чифута, тогава се започва тотална война на прочистване на територии и живеещо там население! . НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА ПРОДЪЛЖИ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ЧИФУТИЯ И ПОДДРЪЖНИЦИ!

500+

РЯЗАНА КАРАБИНА БЕ, ЕВНУХ ГНУСЕН.

"Който коапе гроб другиму сам ще падне в него" - това искат да направят палестинците и Хамас да убият и изтребят всички израелтяни и им се лсучава точно същото на тях обаче. Ако опитат с добро ще успеят да се разбеарт, Израел е силен, но оморен от постояни войни и тероризъм, обаче луд омора няма, но има човешки жертви вместо това.

се от необразовани кретени! Може ли да почна да ги "обивам"?

Сички ще се Оморим, Оплашим и Омрем.

+

пише се УМОРЕН.....такива учители като теб на оная работа да си ги сложиш.

Различаваш ли ги?

Конфликтът от Газа се премести в нова гореща точка?

В кафявата точка! Не е ли едно и също уа?

Ми дадете лика На свободна медия В Рашка и там Да тегля една На Путин

Хубаво е когато хвърчат лайна,чалми и петолъчки...

Хубаво е когато една хартиена империя, която от ВСВ насам тероризира планетата отива в кенефа на историята.

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А за Адеевка нещо?

Захисниките на Петлюра и Бандера напредват с гъза напред към Кийв.

Вокзал - Автобус

Самолет. Призрак. Киив.

Вчера 1,5 к орки на концерт на кобзон,от които 1 к с наше оръжие и боеприпаси!!!

Комбинезон. Се тая. Бандера няма почивен ден по приемане на преселниците в ада.

За това действие,България ще плаща репарации ! Ама Тагаренко и останалите боклуци ще са далече ...

Свидетели сме на класическо етническо прочистване с масови военни престъпления. Главорезите на Хамас си заслужават изтреблението, но с какво са виновни 2 милиона палестинци за които нито Израел нито евро-атлантическата общност ги е грижа. Ето това са евро-атлантическите ценности - фалш и лицемерие.

И сега най-важният въпрос е кой и защо създаде Хамас?

Всичко се връща :)

Не стана за 3 дни работата :) Май ще се проточи с години :)

Става бавно. За къде да се бърза. НАТО замина. Наред е ЕССР.:)

Само в Сев. Корея и Русия е свобода, демокрация и човешкото бъдеще, нали?

Само в Америка дето са измисли Демокрацията е свобода. И ЕССР където цензура няма:) Идиот си. Завършен.

Как може да си християнин, а да защитаваш евреина Путин-Шеломов, резакът Кадиров и хамаските терористи? Въпросът е реторичен...

Укропитек

Резак, нали?

Ами много е просто те са руски патриоти. Е никога не са били в Русия, никога не са говорили даже с руснак, не знаят нито един руски писател рижисьор актьор или музикант освен Киркоров. Дори руска книга не са прочели в живота си. Просто в главата им кънтят стихотворенията от първи клас за Ленин за Тодор Живков и вечната дружба между БКП и КПСС.

Ма познавам доста усраинци! Нема такива боклуци!

Колко Американски автора си прочел? А? Буковски? Милър? Колко композитора тяхни знаеш? Джон Уилямс с откраднатата тема за Марша на Империята. Колко известни художници? Полак с разхвърляната боя дето е "изкуство" или Уорхол с наклепаните с боя фотографии? Холивуд бозичка. Кока-кола. Макдоналдс. Тва ти е културата. Русия не можете да и приложите кенсъл кълчър. Няква пиклива ционистка кочина дето я създадоха контрабандистите на опиум щото не искаха да плащат данък на Кралицата тръгнали да управляват света? И кво стана бе? Империя. Пфу. Жалкари. А Русия не я мисли. Надживяла е доста подобни ционистки кочини.

Чели сме достатъчно и руски и американски. И Толстой и Чехов, Достоевски, Булгаков и братя Стругатски и Марк Твен, ОХенри, По, Фокнър, Хемингуей, Ъпдайк, Кинг, Бредбъри. За разлика от Вас, полезните идиоти, ние сме образовани и не твърдим, че държава едва на 250 години е успял да надживее каквото и да било. Държава, която за 2 века се е разпадала 2 пъти и сега й предстои да го преживее за трети път!

Хамас попиляха Газа ..... Такива нарко "патриоти" нужни ли са на Газа ?

А :)

Израелците направиха хамасите на салата.

Ами то не е много трудно все едно България да нападне Благоевград. По интересното е че ватниците станаха мюсюлмани за един миг

Дилдото ма го топни преди тва в соя от Монсанто Украйна. БУ ХАХАХА

За 3 дни ли тва :)

Нас българите това какво ни грее?

Русоробите първо възвеличаваха резака Кадиров, когато избиваше християни в Украйна. А сега припадат по хамаските терористи, които изколиха 1000 евреи за един ден и правят атентати в целия свят, включително и на Бургаското летище. Русоробите явно са минали към исляма, друго обяснение нямам.

С вазелина и се готви аскера на Падишаха да те оножда. Свикнал си няма имаш драма. ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА КАТО ВАС ТУРЦИЯ ПАК ЩЕ НИ МАЧКА.

А те са Ватници както проститутки те са но без пари. Обичат който им кажат да обичат от Москва. А в Москва обичат който ги каже че ги обича :) поне до първия тек!!!! Та Китай ли не им беше съюзник хаха, та Индия ли мухахха, Иран хихи, саудитите последно ги либеха, Занзибар и Уганда тоже. Абе либят ги.

Перемога. Бандера. КВИ КВИ.

Аллах наказва мюсюлманите за неподчинението им!

Хамасите се биели срещу изрелската армия? Няма такива наглеци. Какво очакват, не знам, освен девиците в ада...

И то нископлатен:)

Ти ти как си. Радва ли те руските ти собственици те карат да харесваш мюслита та от Иран през саудитите и палестинците тоест всички мюслита до един в всичките им разновидности. Май ще те видим с фвс само и само да задоволиш орките хахахахах ах. Какой паворот!!!!!

Готви се да сменяш господаря Сорос с Падишаха Ердоган. Що мислиш Прасе Пеевски се бута в камерите? Не ви ли светка как русофобията и платената ви тъпотия докара държавата до просешка тояга и тотална жертва на интересите на Турция? Или толкова акъл нямате в кухите тролски кратуни? Вместо България да е енергийният хъб към Европа, са Турците щото са прости имат нова атомна централа и тръбата ще минава от там. Честито бе. Важно е да крякате тука за центове.

Енергиен вход към Европа Хахахахах ахаха хахахахах. Ало ти задника си вход ли го наричаш. Виж сега ДПС кога Анадола анадоли руския изтребител с голи гърди или "вход" брани Русия не Турция. Руски фирми оправят пристанището на Доган не турски. ДС майката на доганя е кгб подчинена не на Анадола. Сега руските мастии плачат за Иран за СА за Палестина хахах. Слагай феса и с Копейкин напред. Енергийни Хъбе.

Намери най-близкят бордюр и си шибни кухата кратуна в него със засилка. БЪЛГАРИНЪТ СИ ГЛЕДА СМЕТКИТЕ. И ТЕ НЕ СА ДЕМОКРАТИЧНИ.

Други при бандера ... Ма тия вторите май са пидерасти ...

Израел са ВОЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! Палестина е на Палестинците!!!

Col. Lawrence Wilkerson: When soldiers kill civilians. Нарекоха Нетаняху Фюрера.

Ако ми кажеш кога точно е имало Палестина ще застана на твоя страна

ООН спи!

Важното е да хвърчат чалми и девиците да не чакат много.

Важното е да хвърчат укромастии към Бандера. Перемогата е мокра мечта в очите на Бандерската еврейка Вики Нюланд:)

ФАЩ викат след Газа ще правим независима палестинска държава.Хубаво, ама как ще поделят Ерусалим.Всички партии в Израел са подписали клетва,че която и от тях да управлява, градът ще остане ВЕЧНАТА И НЕДЕЛИМА СТОЛИЦА НА ИЗРАЕЛ.Палестинците пък не искат държава без Ерусалим да е нейна столица.Де се е чуло и видяло две държави да имат една и съща столица???

"палестина" НЯМА да има. Дори самото име "палестина" ще се забрави. Това е земята на Израел. И никой не пречи на местните араби да се интегрират в Израел и да живеят нормално, в мир и с висок стандарт, както вече около 2 милиона от тях са направили- в Тел Авив, Хайфа, Назарет и други места. А относно останалите, по-тъпата част от тях, целия им проблем е тяхната проклета ислямска доктрина, заради нея е цялото това безумие. Но тази доктрина няма шанс със Израел, ще бъде унищожена, както нацистката идеология.

Е всичко. Промити кратуни вярващи в религията на Кока-кола, Макдоналдс, Монсанто, Вангард Груп, Рамбо, Командо и Капитан Америка. 70 години спят всички гои на САЩ. А историята помни. И жертвите на фашистите на Америка също. ИДВА СМЕТКАТА. Това, че сега САЩ дава бомби и плаши гаргите е поредната партенка.

Не чете ли как един еврейски работодател се оплаква от работника си арабин, как го гледал лошо.

Не се месете, нито знаете как, нито можете да разрешите този библейско-корански спор. Бог си знае работата.

АN602 или така наречения Цар Бомба може да го реши много бързо веднъж завинаги. Е не точно завинаги, а за слеващите няколко хиляди години докато падне гамафона до приемливи нива.

Имам обаче едно усещане, че в света започва да се заражда един страх от жестокоста на евреите. Досега бе нещо като презрение, но когато има такива древни, атавистични усещания като страх, то непременно ще има и ответна реакция. Визирам периода от 50 години в бъдещето.

Нито един евреин не е отрязал главата на дете. Нито един евреин не е запалил дете. Нито един евреин не е изнасилвал арабски жени. Никога евреи не са влачили голи арабки по улиците за представление, пред погледа на радваща се паплач. Това, от което по-глупавата и необразована част на света се страхува е, че евреите са в пъти по-умни от тях, винаги с два хода напред, и когато действат, действат без много да се обясняват.

В Посолството ли? Верно ли сте толкова тъпи и не ви стиска да погледнете реалността? Или тя не ви плаща да я гледате?

Деир Ясин. И не само там.

Мисля че около Коледа и Нова година ще е добре да се избягват струпвания на много хора, особено на открито.

Що бе!? Пак ли ....

Тия там са - хвани единия - удри другия.... Ако им паднем и на чуфути и резняци - ше ни прережат гърлото А стига квичали.....като Мамин Шиши....

Израел мачка палестинците. Имат силна и добре обучена армия, която е специализирана за такива операции. Хамас са типичните араби. Нямат добре изградена стратегия, а действат хаотично и стихийно.

Нашите изрожденски овчи глави да отиват да се бият срещу фашиските евреи

Ние си чакаме момента да ви къртим простите фашистки и.предателски кратуни с кирки и лопати. Нашето няма къде да избяга.:)

Чакайте си... Само че като на тейковците ви ще ви се откачат чекалата. Колкото те дочакаха комунизма при СССР, толкова вие ще дочакате руския си мир. :-)))

Абе има да чакате новата си кукла. Копейкин се износиноо бързо и от Сидеров. Яни Янев, Бареков, Марешки, Слави, Копейката не ви оставят много да чакате. Само се забършете и ще ви дадът нов

До като чакате ние вече композираме вакзала за вас червени отрепки и сме запазили места в един прекрасен остров за ударен бригадирски труд:)))

Много си пречи Възраждане бе.....де има статия за нещо си - веднага плюнки Явно добре са ви захранили на козяк

Фашистите мачкат само когато противника е обут с джапанки, и децата и жените му са без защита. Натискайте се тука да правите перемогите. И вашият ред идва за денацификация. Демилитаризацията успешно ви я проведе господаря от ОТАН/САЩ.

По джапанки ли отвличаха и изнасилваха и убиваха ?

Е трудно да имаш армия. Ма пак са намерили начин да се подготвят с парите дадени от Нетаняху и Мосад:) Честито да им е на богоизбралите се. Свърши им царството. Каквато и победа да си измислят от тук нататък те ще живеят в кошмари.:)

Тук червените тролове бивши доносници и отлюспени партийци явно нито са ходили в Израел в последно време нито знаят какво се случва там но и те както бащите им през 67г. се надяваха,че 3арабски държави с помощта на ссср-то ще ги унищожат и КО стана тогава бе дебили тъпи? За една седмица ги пометоха,че и едва избягаха в пустинята тогава 'елитните египетски" части и от тогава евреите имат много стройна армия и най-модерната в света ако не знаете а за това,че имат и атомно оръжие дори не се говори

САЩ ще си вземат Газа заради петрола. Ма ще тря да спят с отворени очи. Щото ще има кой да ги пали. Я кажи как е посолството на САЩ в ИРАК? А? Мина ли им тревогата?

Къде го този фашизъм и нацизъм, Израел води отрабителна война за своето съществуване. Теористичната война водена от Хамас, Ислямски джихад, Хизбула идр е продължение на предишната война водена коалицията на арабските и ислямски държави имаща за цел заличаването на Израел. Много сте добри в подменяне на истината. В момента загиват косвени жертви от палестинска страна.бесмилено, Хамас е обречен, той не може да постигне нищо съпротивлявайки се, но не спира огъня и жертвите.

Гълтач на саби с фортнайт логиката се изсра.

Хамаз се закани... да достави на Нетаняху още дибидюс голи участници за поредния стриптийз пърформанс. :-)))

Кво става бе? Счупи ти се випиенчето ли? Ебати негативният вот си насъбрал. БУ ХАХАХАХ

ми тоя конфлик се създаде още като се създаде Израел и не се създаде Палестина! От тогава е! Трябваше да се създаде и Израел, но трябваше дс се създаде и Палестина! Та така! сега ще му берем гайлето!

Решение с номер 244 от 60 те. САЩ каза НЕ.

Кой не поиска Палестина? Кой вместо това нападна Израел? Сега ще видят "палестина" през крив макарон!

Израелският Нетаняху е точно като Путин! Една и практика!

Едното е демократично, а другото е не демократично

цивилни тая нощ, а в Окрайна две жени са получили стрес - търсИ приликите !

Това прекратяване на военните действия позволи на някои от лидерите на терористите да напуснат зоната на война, преблечени като обикновени хора. Тия са такива...Те действат по този начин. Пазят живота си...Животът на другите не ги интересува.

123 написа: “Много ясно че се мести. Евреите са си поставили за цел да избият всички палестински деца. Навярно ще инсценират още един мащабен ракетен удар от 2 пиратки срещу Йерусалим, ако ООН почне да се опъва“ Едно от видеата от “деня с пиратките” (според теб) е на бойци на хамас в къща, обезглавяват мъж с лопата докато крещят ентусиазирано колко е велик техният бог. После изнасилват и убиват момичетата в стаята. Едно момиче се преструва на умряло под масата, но те разбират че е жива и я убиват. През цялото време на безчинствата прославят бога си. След цялата тая нечистотия единият от бойците звъни на семейството си да се похвали, че днес техният син е убил 10 евреи, а семейството му и майка му крещят ентусиазирано колко е велил техният бог! Да, тези животни, които обезглавяват, насилват момичета, заливат с бензин и палят деца, защитаваш ти и всички други отрепки, продукт на трендовете в социалните медии!

видео от къде го измъкна. За първи път чувам. Абе участвалите чалми са за съд и разстрел. Но другите обрязани карат наред. Без да им пука дали където удрят има заложници. Моето мнение е, че няма разлика между едните и другите. Просто едните са въоръжени и приятели на САЩ, а другите са тарамбуки с Калашници. И след това разрушение и убийства мислиш, че чалмите ще се уплашат и подчинят на Господарите? Една част - да, други - не. Та да питам пак - след гара Буново трябваше ли да убием без съд всички мюсюлмани в България или да осъдим само престъпниците?

От никъде не съм го “измъкнал”. Има и още много по-страховити даже. Такива като тебе явно не разбират за какво става въпрос - едно е да убиеш някой като го застреляш, друго е да го запалиш с вързани зад гърба ръце, да го колиш бавно, да го обезглавиш с няколко удара на лопата…. 1-вото е убийство, второто е дело на животно, което не уважава човешкият живот!

много са ми смешни такива идиоти с промити мозъци, които реват как палестинците убивали израелци, да ама защо? много удобно премълчават причината, все едно историята е започнала от вчера, същото като в Украйна

Кой е убил повече цивилни?

Изроди са спор няма. Обаче трябва да се замислиш, за да мразиш някого толкова много, че да го гориш, колиш и изнасилваш, че да се опашеш с експлозив и да се самоубиеш в желанието си да убиеш него, трябва да ти се случило нещо. Да речем като си бил на осем два самолета са прелетели взривявайки половината квартал и повече не си видял майка си и баща си. Да речем като си бил на шест са те изгонили от родния ти дом понеже се дупиш на изток и сега живееш с още милион съседи на площ по-малка от София, където освен да пристроиш поредни коптор, където да спиш, няма място даже и един картоф да си насадиш... Не ме разбирай погрешно евреите са геройски народ, платили са и плащат с кръв за държавата си. Истински патриоти, но ако не бяха наши съюзници сега цяла Европа щеше да пищи, че са нацисти. Няма какво да си кривим душата, това което Израел прави е етническо прочистване, не е правилно, но ги разбирам защо го правят. Не разбирам защо си кривиш душата, че да твърдиш, че палестинците просто трябва да приемат съдбата си, ами няма. Ще замерят с камъни танковете, щото това имат, ще се взривяват на обществени места, защото само така могат да навредят и да причинят болка на противника. За съжаление света е несправедливо място, много често, да не кажа винаги трябва да избереш по-малкото зло..... И ние сме го направили, ама дай де не си кривим душата и да го наричаме правилно, защото това води само до оскотяване.....

ЖЕРТВА СЕ ЗА НАС !! ИЗКАРВА ПЛЪХОВЕТЕ ПО БЕЛИ ГАЩИ И ДЖАПАНКИ !!ДО МЕСЕЦ ЩЕ ГИ ИЗЧИСТЯТ !! ПОСЛЕ БОКЛУКА ИДВА НАСАМ !!

ужас какво става с този свят, остана ли малко разум

Защо като съобщавате за убитите от израелската армия палестинци, винаги добавяте, че тези данни не били проверени по независим път. Ами като не вярвате, идете на място и ги проверете. А като израелците съобщят нещо, това се приема за чиста монета. Техните съобщения проверени ли са по независим път? И би било обективно да се казва, че войната не започна с нападението на Хамас преди месец. тя се води от 50 години с различен интензитет. това е само епизод. И не палестинците са се настанили на израелска територия, а обратното. Левски и Ботев като са воювали срещу турците, терористи ли са?

Левски и ботев не са убивали турски семейства и то в домовете им м. Не случайно след освобождението много турци остават да живеят в България.

Десетки ЦИВИЛНИ УБИТИ в Газа, срещу един ранен и две стресирани лелки в Киев.

Значи мюслитата могат всичко и тия тъпаци от ИЗраел им пригласят, като трепат наред! тъпа история, няма победител в такъв конфликт, но исляма е религията на терористите, доказа го многократно!

недей така брат и вие вярвате на същия бог, и не забравяй че ислямистките терористи ги нямаше когато америка не знаеше за близкия изток нали и тяхната пропагандна медия?

Иран ще пратят от новите дронове, а ердоган ще се оплаче пред аллаха от американците и всичко ще мине...няма, няма...а да, китай ще направи ракета, която качва не 3, а 4 сателита с космоса...нашите русофили ще запалят по една свещ пред иконата на св.св. ленин и сталин в името на православните ирански дронове...

Евроатлантиците всъщност за сбъркали къде да слагат "Z". To ставало дума за ИZраел

Ционистите са по жестоки от нацистите....

Биби!