Норвегия уреди спора си с Москва и "размрази" доставките за руски миньори в Арктика

На норвежки архипелаг работи руска компания и снабдяването на служителите й беше блокирано заради санкциите

Обратно в новината

Коментари - Норвегия уреди спора си с Москва и "размрази" доставките за руски миньори в Арктика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клекни ,че иначе ще има бой

Как се разреши? След като Русия внесе предложение в техния парламент да денонсират договора с Норвегия относно областта на острова и то би довело до твърде сериозни проблеми за Норвегия. Сами си създадоха проблем, но поне бързо се усетиха и си го решиха. Живеят си нормално, проблеми с Русия нямат. Но е много зле за всяка държава, помъкнала се по акъла на САЩ

Не позна. Не скачай на бой, щото ще получиш бой. Норвежката реакция е тъпота и е твърде ненужна. До момента са си живели и комуникирали нормално.

Браво на норвежците! Имат собствено национолно отговорно правителство, а не като нашите продажни соросоидни проститутки.

Ами мъдри са им политиците, а кога и у нас....

След ЗАМРАЗЯВАНЕТО европейците СЕ РАЗМРАЗЯВАТ.

Нашите политици ПИТАТ за всичко Сенилния и Урсулката.

Те заплашиха и да денонсират договора с Литва с който признават териториалната и цялост... Така че очакваме и с транзита към Калининград да се разреши спора скоро... Само с България няма да се разреши, докато Кирчо не си тръгне към Канада

По какъв критерии триете постовете ДИРници!? Кое точно беше обидното в това!? Руснаците заплашиха че ще денонсират договора за разграничаване на водните пространства в Баренцево море от преди десет години... в който дефакто меката мария Медведев, докато беше президент подари на Норвегия сума ти и кв км руски териториални води със полезните изкопаеми вътре... И норвежците се усетиха...и "уредиха" спора

Тебе някой норвежец няма ли да те снабди с малко мозък!?

Само ние сме тъпаците на топа на устата

Дира дайте нещо за Баце че ми е скучно.

Кирчо към Канада нанай, струва ми се. Виж, да върви по дяволите по-бива.

Всеки намира начин да се договори с Русия, само Кире и Асен джафкат като песове срещу матушката .. ама всичко за наша сметка, обикновенните хора!

=====Абе "българин" да наричаш чужда държава "...матушка" си е олигофрения,....абе путлериски боклук след ксато ти е матушка, чий го дириш в РОДИНАТА НИ ЕВРОПЕЙСКА и НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ,...марш в кочината блядистан бе смрадлива гнидо!

Тихо бе наркоман грозен….

На санкциите краварски!!!!! Имаш крава пиеш мляко имаш говедо нищо не пиеш но и плащаш за тора зад него

Ние кога ????????

тия норвежци бе. Що не вземат пример от наште юнациили литовците? Или студения климат е съхранил поне частица разум?

Разбраха че цената лети към максимума и йок газ и нефт!!!!!! Да норвежците не са жабари франсета от.н а викинги!!!!! Умни и винаги в своя интерес не като дебилите в бг !!!!! Да целунем срам памперс за да се докажем като верни хлебарки

руски клошари, Норвегия, Швеция и Финландия вече са в НАТО! Що си мислите, че норвежците са отстъпили нещо! Точно обратното е станало!

Всъщност, оказа се, че ЕС зависимостите са по-големи от тези в НАТО. Турция рита НАТО, Франция навремето рита НАТО, Гърция също. НАТО повече свобода позволява от болшевишката кочина ЕС. Норвегия, дебиле предполагма знаеш, че не е в ЕС...

не са в ЕССР

Общо-взето е така, но не и за БГ. БГ е еднакво гнусен помияр и на ЕС и на НАТО. Разбира се , това е изцяло заслуга на на най-помиярската политическа върхушка сред държавите в ЕС, бълграската.

Турция постави 9 условия на НАТО, заради кюрдите, за влизане на Швеция и Финландия. 9-те условия бяха изпълнени и Турция се съгласи Швеция и Финландия да бъдат приети. Нещо повече, блядь, вчера бе арестуван РУСКИ КОРАБ с УКРАИНСКО ЗЪРНО в Турция.....явно НАТО е поставило и свои условия на Турция, защото преди Турция купуваше КРАДЕНО УКРАИНСКО ЗЪРНО от Русия, бля.

Дебиле, ти си отговори сам коя Турция рита НАТО. Ето, тая същата Турция, дето постави условия на НАТО и не мръдна докато не и се изпълниха всичките. Гърците и франсетата ритаха НАТО навремето по друг начин, като излизаха от него. Ето, виждаш ли. От НАТО са излизали повече държави отколкото от болшевишкия ЕС. От него само британците за сега успяха да се откопчат и то с голям зор.

хората си гледат интераса , па ти тъпия чалгар скор ше гледаш как Ердо ти нахлупва феса.. ббаахаха кеф и газа у кочината ти поскъпва с 32% тоа ве еФФтиния лет беше американския на бати ти манго кирООУУ.. ббаахаха кеф топ кеф

спор ли ??? показаха им дебел юмрук и млькнаха . Остров Шпицберген е и Руски . През миналия век Парламент на Швеция го подтвьрди и прие .

Не е руски. Руски ти е мозъка.

И понеже им показали юмрук товарите били натоварени на норвежки камиони и отпътували с норвежки кораб... А за руските превозвачи среден пръст.

руски миньори в арктика! ко да му речеиш??

Американо норвежците напълнеа гащити.

Можело, значи!

Асоциираш със себя ли вата ?

Едро го тури до корен неколкократно на твой фожд путлер вата :)

На Кирчо мястото му е в затвора, не в Канада.

Мястото му е при бай Ставри

не са в ЕС, иначе Фисула фон дер Лайнен нямаше да разреши.

Кво друго да очакваш?

Какви неща знаеш,,,а си некадърен да си свалиш бг клавиатура