Норвегия постави детектори за дронове на платформите си за добив на петрол и газ

Този ход е част от по-широкообхватно подсилване на сигурността, след като миналата седмица бяха нанесени щети на тръбопроводите "Северен поток"

Обратно в новината

Коментари - Норвегия постави детектори за дронове на платформите си за добив на петрол и газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Норвегия остана най-големия вносител на газ за Европа.. През 2020- та година 155 милиарда газ са дошли от Русия. 120 милиарда - от Норвегия. Към 50 милиарда са втечнен газ.. Ако Норвежгия досега е била най-големио доставчик, що тогава се говореше толкова много за МОНОПОЛ НА ГАЗПРОМ? С неговите 40% пазарен дял? И още нещо.. От трето тримесечие на миналата година досега НОРВЕЖЦИТЕ МНОГОКРАТНО заявиха, че работят на МАКС. Че находищата са им вече изчерпени. И с гигантски усилия са успяли да вдигнат добива с 2 (ДВА) милиарда на година.. Също така обвиняват и ЕС, че с трлетио енергиен пакет и ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА досега ЕС, ЕК и т.н. вредни Е-та не са им разрешавали търсенето на нови находища.. А сега сами си прочетет как и защо Норвегия е най-върлия противник срещу искането за ФИКСИРАНА ИЗГОДНА ЗА ЕС цена на газа.. И как прочутия им газо, петролен фонд на благоденствието е загубил наз 170 милиарда евро в загубили стойността си акции на еврокомпании..

Браво на норвежците. Ватенките са способни на всичко. Взривиха дори собствените си тръби.

хмм гузен не гонен бяга...

И баа, Петров и Боширката вече и с дронове летят.

Интересно какво ще кажат американците ако гръмнат част от тръбите свързващи платформите с континента? "Този път не бяхме ние?"

Е нали намало газ в Европа ? Какъв е този добив в Норвегия ? Само за лични нужди ?

Има, как ще няма. И Норвегия е голям доставчик. Русия вече не е никакъв доставчик. Дет се вика - да се кастрираш сам ;)

май са ти кастрирали мозъка..

Май май си тъп като патър Мамито ти и путлерастка

Споко Сащ не мислят да взривяват там.

САЩ не, ама Путака едва ли ще спре само със СП1 и СП2 малкото терористче ,фашистче

Е, на САЩ може да им хрумне да взривят и норвежкият газопровод или нефтените им платформи, така ще имат още по малко конкуренция (и съответно по високи цени!) да продават техният шистов газ на Европа!

Путя взриви сп1 и сп2 , промит русоробе. Скоро всичките п.утлерасти ще го духате