Норвегия арестува бивш командир на "Вагнер"

Наемникът на покойния Пригожин се опитал да пресече нелегално границата с Русия

Обратно в новината

Коментари - Норвегия арестува бивш командир на "Вагнер" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче избягало през януари и е на 20 години! И е командир! Значи на 19 е станал командир! Затова норвежците не го пускат нелегално да ходи,но са го пуснали да влезе! Ценен кадър е!

ха, хванаха медведев, скоро и путин

Бяга от немотия. За по-добра пенсия бега, какво си мислите? Тежко е при него.

Не е разбрал че е в Норвегия там те съдят и за убийство в бъдещето.... Една чехкиня де и откраднаха децата може да говори...

А стига трили бе... Пак ще ви го напиша: Надраскали сте пълна повърня....и тъпня

Претоплена клюка

Когато е казано от претоплен русофил

Ме само амерофилска пръдня потвърди че е тъпа...

20 годишен командир на какво, на себе си? Пък избягал, пък искал да се върне, пък сега го задържали, ама не било при нелегално пресичане, а докато се возел в такси? Изяснете се, пък тогава публикувайте пропагандата. Поне малко от малко да има последователност и достоверност.

Така става с предателите. Никой не ги иска. Общочовешко правило.

Кво е това Норвегия? /

Тоя “Командир” е поне Полковник!

Ама около 20 годишен. Мн си прост бате

Офицери от разузнаването на руските въоръжени сили унищожиха прехвърлен в Украйна танк Leopard с изцяло немски екипаж, състоящ се от военнослужещи от германските въоръжени сили. "Когато спряхме поредното им "месно нападение" и заключихме Leopard, се придвижихме към изгореното оборудване с надеждата да разберем езика. И открихме, че водачът на танка е сериозно ранен, а останалите са убити. Механикът, когато се събуди и ни видя, започна да крещи "Nicht shissen" (не стреляй).Шофьорът на авариралия танк каза няколко пъти, че не е наемник, а войник на Бундесвера и целият екипаж от един компания." Докато немският войник получаваше първа помощ, той назова бригадата си и нейното местоположение. Започнаха да го подготвят за евакуация, но той припадна и след няколко минути стана „двеста“.

Е от къде тия Леопарди бе? Нали Путин казА, че всичките са унищожени, даже 2 пъти :)

Не само Путин каза, малоумнико. ВСИЧКИ ГЛЕДАХМЕ ВИДЕАТА В ТУБАТА. БУ хахаха

Не само путлер им казал. Всички путьовци били гледали и видеота през тубата. Бу хахаха

Някакви факти и доказателства? Кьорфишек!

Тъпа измъшльотина

Всички бандити участвали в специалната агресия ще се съберат един по един в Хага.

Руската армия все от такива джендърчета е съставена и затова стигнаха до под кривата круша в Украйна.

Ами насраното нато да даде орден на норвегия за заслуги.... Ха ха.... Арестувли някакъв въшльо и са много велики...... Абе... Норвежци, Сър!

"кандидатствал за убежище в Норвегия по-рано тази година" Що така орките все на Запад бягат, а не си кротуват в убавата Русия?

ами глистите бягат към лай ата бе.....

И що напускат сладкия си роден дом - задника на жужето?

Ма не го пускат :)

А РУСКИЯ СПЕЦНАЗ УНИЩОЖИ В ЗАПОРОЖИЕ НЕМСКИ ТАНК ЛЕОПАРД 2 .... С ЕКИПАЖ ОТ НЕМСКИ ВОЙНИЦИ ОТ ВЕРМАХТА ... ОТНОВО ГОРЯТ ФАШИСТИ И ФАШИСТКИ ТАНКОВЕ .... НОВИНАТА Е ТОП НОВИНА В МОМЕНТА НА РИА НОВОСТИ https://ria.ru/20230923/tank-1898197755.html

Щом е РИА Новости, не е новина.

От вермахта Така ли са написали от РИА? Питам защото вермахт няма. Няма вермахт от 1945г Сега се нарича бундесфер Толкова за тази "новина".

Сензация, направо събитие от световно значение!

Ако отделиш момент за размисъл, ще разбереш защо e интересна новина. Има ядро от хардкор идиоти, които си мислят, че цялата работа с Пригожин е театър и той е жив и скоро ще изненада всички в гръб, или някаква такава простотия. Странно що тоя предпочита затвора в Норвегия, вместо Русия. Верно, че затворите в Норвегия предлагат лукс, който средностатистическия руснак не може да си позволи, ама все пак...

Е как след толкова време не ви вдянаха кратуните прости какво е Вагнер. Ма яжте сорослайната на Посолствата и замезвайте с Украинско ГМО и Салмонелка. Слава Кокаине.

Те така. Всички са колониални държави и васали. Само русия е прекрасна.

Т.е. искат да кажат, че граничари от Европа могат и да стрелят за нелегално пресичане на границата? Макар и на обратно....Ти да видиш

Да го предадат на украинците, те имат подход към такива, превръщат ги в тор и изкарват добър урожай от пшеница.

20 годишен командир ??? може на отделение от 3-5 човека

Командир на Вагнер. Кво е командвал? Камион или БТР? Щот на 20 освен да си ефрейтор, друго не свиждане какъв да си в армията.

Aбе защо пияните орки все на Запад бягат, а не искат в Кочината Русия?

Ами нормално - Норвегия също е марионетна и васална на САЩ държава. Или може би не държава, а по-скоро колониална територия, каквато е и днешната българска територия. Каквото кажат шевовете във Вашингтон все пак.