Номинираният за вицепремиер от ДБ: ДСБ няма да има министър, ще излъчи областни управители

Представителите на партиите в "чуждите" министерства щели да бъдат "едни допълнителни очи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бандата на провалите…Така може да се обобщи ДБ

Властта е самоцел за ДБ от самото начало. Лесно са пресметнали, че областните управители имат много по-голям мегдан за далавери.

Хем има предложени министри от ДБ,хем няма да има,а ще вземат Областните управители да са на ДБ.А ми що не вземат от ДБ,поне градските тоалетни ,та да ги видим как се справят.

Дано това недоразумение Сандов в крайна сметка не стане министър

За какво гласувахте?

Правилно ! далаверата като областни 'Управители " е много по голяма и бързо Усвоима !

Некадърник до некадърника, боклук до боклука в ДСБ.

В политиката става подмяна, а не промяна. Целта е власта. Започна се още преди година и половина с началото за свалянето на ГЕРБ и идването на власт на БСП. През този период се включиха и другите играчи, ДБ, протестърите, ИТН, мутрите и т.н. От изневиделицата се появиха и ПП. Коалицията стана, ще управлява и най-важното започва навсякъде в държавата назначаване на хора от коалицията. Промяната просто е едино замазване на очите на хората. Пример, ще направели нулева корупция, приказки за найвници. В този обществоно-политически строй корупцията няма и не може да бъде ликвидирана напълно, има я навсякъде и ще я има, друг е въпроса под каква форма.

Цирка почна!!Всички да се наслаждаме на програмата която са ни приготвили тези така наречени политици!! Гледката ще е мъчителна ,!!!