Коментари - Номинираният за премиер проф. Габровски е поканил БСП утре за разговори за първия мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена още се надява да получи третия мандат и да се види премиер.Болен мозък.

“Няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ. Благодаря ви. Довиждане” Направо се възбуди Нинова от това изказване.

Габровски, не се натискай за премиер. Спомни си как ,,уволниха" други лекари на ръководни позиции- Алиенде и Наджибула...

БСП няма нужда от среща с корумпирания Премиер Габровски !

Жорката дали лупка баба Корнелия? Пръстче нагоре - да, пръстче надолу - не.

Правителството на Габровски ще мине с гласове на Бсп!

Долу БСП!

и ГЕРБ долу, и ПП долу, и ДБ долу, и ... долу - да не ги изреждам

Нормална патоанатомия! Ники Габровски ще се прави на Борисов в политиката , а Борисов- на Ники габровски в Пирогов! Да му мислят пациентите на Пирогов и електората в България!.

...не ви подкрепяме нито вас, нито правителство, предложено от вас, защото зад него стои ГЕРБ и Бойко Борисов. А той пуши пури, а ние не харесваме миризмата на пурите му. Ако мине на цигари - ще си помислим за първия мандат.

Проф. Габровски като лека хората ще обичат но като политик Ева ли някой свестен човек ще ти каже браво.

Номинираният за премиер има няколко фирми, сочен е за виден член на тайно общество Номинираният за премиер има няколко фирми, сочен е за виден член на тайно общество Николай Габровски е високопоставен член на Обединената Велика ложа на България, твърдят негови колеги Ключови думи: Николай Габровски, ГЕРБ 05 Декември 2022, Понеделник, 15:20 ч. Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ Николай Габровски преди дни е напуснал едно от дружествата Освен лекар номинираният от ГЕРБ за премиер Николай Габровски се оказва и сериозен бизнесмен. Това показа справка в Търговския регистър. Николай Стефанов Габровски има дялове в няколко фирми. Наскоро е напуснал едно от дружествата. Габровски е управител и едноличен собственик на капитала в „Амбулатория за индивидуална практика за специализирана извънболнична медицинска помощ по неврохирургия – д-р Николай Габровски“ ЕООД, на „НС Медикъл“ ЕООД, „Здравето.БГ“ ЕООД. Съвсем наскоро е прехвърлил свой дружествен дял в „Инвестор пулс“ ООД на „Пулс Медикал“ ЕООД. Промяната е заявена на 23 ноември и е влязла в сила на 30 ноември. Николай Габровски може да се окаже представител и на тайно общество. Известният неврохирург от "Пирогов" е високопоставен член на Обединената Велика ложа на България, претендираща да е единствената у нас с международно признание, заявиха пред "Марица" негови колеги, съобщава изданието. Проф. Габровски на практика координирал подбора на представители на лекарската гилдия, които получават покана да станат членове на тайното общество на свободните зидари. Фаворитът на ГЕРБ се радвал на огромен авторитет в ложата, която от две години се оглавява от родения в Пазарджик столичен адвокат Николай Божилов, пише още „Марица“.

Бойко ,бара патища да замете следите от 12 години лапане и видуване со попо в Цариград .Он Бойко си е православен комунист ,любител на попове у Бугария и вече Цариград.Тражи си изкупление пред бога и бега от законо за престъпления и корупциа.

Много филми гледате, и то от по-глупавите, пък и им вярвате. Първо, дори да беше партньор на ТИМ, какво от това? Някои от най-големите фирми в света са - например Луфтханза. Или всички с пари са автоматично лоши във вашите соц-седянки? Втори, само моеже да мечтае доктор, пък бил той и в Пирогов, да е "партньор" на ТИМ. Професорът просто е имал сайт (преди 15 години!), който е купен от група, която е придобита от друга група, която се свързва с ТИМ. То по вашата логика и всеки абонат на Виваком е партньор на Цветан Василев и Пеевски?

Натиск срещу Нинова за Истанбулската конвенция - вече не е вице на Социнтерна Автор: "24 часа" 07 Дек 2022 1585 26 Следвайте "Гласове" в Телеграм БСП да преосмисли позициите си срещу Истанбулската конвенция. Такъв силен външен натиск се оказва върху лидерката Корнелия Нинова в последните седмици, разкриха от "Позитано" 20. Новият председател на ПЕС Стефан Льовен е изпратил писмо по повод отказа на българските социалисти да признаят Истанбулската конвенция, в което напомня, че другите партии в политическото семейство на левицата поставят въпрос за това БСП изповядва ли общите ценности и призовават да се предприемат действия срещу нея. Скандал по темата се развихрил на конгреса на социалистическия интернационал в Мадрид преди дни, разкриха запознати. Нинова беше вицепрезидент един мандат и кандидатурата й беше издигната отново. Отлично информирани потвърдиха, че върху нея е упражнен натиск да се оттегли. След като отказала, без никаква процедура тя е заличена в списъка на кандидатите и изобщо името й не е било подложено на гласуване. Причината е писмо на представителка на организацията на жените в социнтерна. В него се обяснава, че националното законодателство на България, което забранява ратификацията на Истанбулската конвенция, трябва да бъде преодоляно и не може да бъде извинение да се игнорират международните правила. А Нинова не е подходяща за вицепрезидент, защото е противник на конвенцията. Заради противопоставянето на БСП и лично на Нинова ратификацията на Истанбулската конвенция не мина в Народното събрание. Тогава делегация на ПЕС пристигна в България в опит да накара "Позитано" 20 да отстъпи, но тя не го направи. "Докато съм председател на БСП, ще защитавам мнението на хора, които са ме подкрепили, а то е против Истанбулската конвенция. Българската конституция защитава различните хора, но ратификация на Истанбулската конвенция в България е акт невъзможен. Докато съм председател ще отстоявам тази позиция с всички рискове и отговорности", е заявяваната позиция на Нинова. Конституционният съд миналата година излезе с решение, според което пол трябва да се разбира само в неговия биологичен смисъл. "Поздравявам Конституционния съд. Откакто се занимавам с политика, най-големият натиск отвътре и отвън ми е оказван по тази тема - Истанбулска конвенция и налагане на джендър идеология. И до днес чувам обвинения, че БСП не е лява партия, щом не ги признава. Че съм променила характера на партията от лява в консервативна. Бях заклеймявана и оприличавана на Виктор Орбан, когато преди години призовах: “Пазете децата и семейството.” Знам, че това няма да ми бъде простено, но си е заслужавало цялото усилие." Това написа тогава Нинова във фейсбук.

Достатъчно е да напишете в google" габровски фирма тим"...

Биволицата Курни ще пристане на Тулупа Боко и Доган Бей. Ще е едно щастливо руско-комунистическо семейство. На сватбата ще са роднина-милиционер-роднина-милиционер... Красота!!!

и тоя е измекяр като чорапа.и ам. агент

За управление на европейска държава, не може да разчита на продажни , рубладжийски боклуци...И понеже от ДБ и ПП са пак боклуци, макар поне не са рубладжии, та, нищо няма да се получи

Това е единствения начин достойно да излезем от тоя кошмар! Никога не съм бил за Борисов,сега обаче с две ръце подкрепям този чист,неосран от скандали и корупция човек!

Меси - неосран от скандали и корупция?! Благодаря ти за смеха, ПАТКО!

К. Нинова към ГЕРБ: "Няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ. Благодаря ви! Довиждане!" "Дойдох, видях, победих!" :) ... Програмите на БСП и "Възраждане" се ПРИПОКРИВАТ 90%, / с изкл. на членството на РБ в ЕС и НАТО / а Корнелия се държи с К. Костадинов като с ВРАГ...

Габровски освен голям хирург е и голям бизнесмен, участвал е в общи фирми с варненските тимаджии... На гербопитеците честито...

Друго си е Кирчо и Кокорчо, чисти шарлатани

Не коментирам кирчо и кокорчо,а мафиотската подлога

Никога не слушайте какво говорят политиците:)))) Конкретно Нинова беше коалиционен партньор на Кирчо, беше му вице, после му натресе промени в Изборния кодекс:))) Такава си е Нинова.

с Кирето може, а с Габровски - не. Какво, кинтите ли са малко?

Само не разбирам, защо са срещу Възраждане? Макар да са им и тип конкурент, макар различен. Но по доста въпроси може да имат еднакво мнение.

Ами за Възраждане са. Но пред Европа, знаеш, ще спрат парите. Лицемерие.

При тайно гласуване се събират 132 гласа за Габровски.

Празниците за дупедатите са много важни и за това си тупкат топката безнаказано толкова време за да могат да си ги посрещнат подобаващо като ''мнозинството'' българи дето като тях не работят ама големи пачки вземат.

Импексова да обясни защо за 6 месеца БКП назначи над 500 партийни другари и уволняваше наред, дори експерти с 20г стаж! Защо, червена другарке?

Габровски е лекар! Отличен невро-хирург, достоен. Има обаче и тъмна страна – продава се срещу власт и много пари. Търгува глуповато с името си, създадено с много труд и е готов да го заложи на едно хвърляне на ези- тура в името на спасяването на бандита Тулупа. Да, ГЕРБ е авторитарна и еднолична партия, която работи като ОПГ. Мафия. Томислав, Даниел или Десислава са обикновени статисти, които нямат никакво значение. Никакво. Зад Тулупа стоят само и единствено големите престъпни интереси, нищо друго.

Така е.

Снощи говорих с хора, които познават лично доктора и имат информация от кухнята. Изключително самовлюбен нарцис, почти психопат. Смята се за най-великия и т.н. Чували са да казва "Аз съм Бог, а вие кой сте?" Освен това не е най-добрия неврохирург. Далеч съм от мисълта, че този субект има компетенциите да бъде висш държавник, особено под опеката на ГЕРБ и в частност Борисов.

и кое тогава му е достойното, щом се търгува за власт и много пари ??????

Докато зад Киро Канадеца стои само истината

В БСП вече всички си мислят как да се спасяват по единично. Някои ще подкрепят правителството на професора.

В името на рОдината ще се жертвам за министърка !!!

Не ако, а когато БСП откаже подкрепа за геП ще си посипеш ли сурата с тролска пепел?

Нинова се надява Янев да и даде вицепремирски пост и да метка оръжие към Украйна срещу дебели комисиони. Но няма да я огрее. Американците не дават.

Много подходяща снимка, браво! Пак е окрилена! Егати!

Наистина ли трябва да гледам кривата мутра на тая рублофилска пача Шаренкова след всяка статия в Дир-а?

Какво ги кани ? То е ясно че БСП са поредната патеричка

Ще има коалиция между ГЕРБ, ДПС, Янев и ще е подкрепена от депутати от БСП и ДБ. После ще се присламчат и други депутати.

Среща за правителство пред медиите?! Това някакъв политически Биг Брадър ли ще е?! Тия откачиха нацяло, явно Курнелия голям страх я тресе да не я обвинят за нещо

Нинова успешно ще занули БСП.

Каза гробарският трол...

Кремълските боклуци в управленията на България - от 1944 г. до ден днешен - десетилетия ни грабят и с една малка част от откраднатото си купуват президенти, премиери, лидери на партии, депутати, медии, служби и прокуратура:! ЛВладислав Панев: Как ”Лукойл” цака държавата с милиони?! 07.12.2022 Защо компенсациите на калпак са вредни? Печалбата на ”Лукойл Нефтохим” (всъщност на собственика му) само от разликата между сортовете Уралс и Брент е около милиард долара годишно. При цена на електроенергията от 700 лева за мегаватчас (на такава прави сметка правителството), държавата ще изплати компенсации на Лукойл за близо 250 милиона лева през 2023 година. Без никакви ангажименти от тяхна страна за енергийна ефективност или нещо друго. Просто им ги даваме. След това започваме да се чудим как да обложим извънредните печалби на рафинерията. Ето това гласува вчера мнозинствтото в парламента. Да, има бизнеси, които изнемогват и те имат нужда от подкрепа. Както има и такива хора. За целта е крайно време да се въведе понятието енергийна бедност. А не под прикритието да помагаме на болници и училища (естествено, че трябва да им помагаме), да хвърляме с много пъти повече пари към "Лукойл". Владислав Панев

И кой лъжеше? Асен Василев или Боко Тиквата в Нова? Ха-ха. На лъжата краката са къси.