Дадоха Нобел за медицина,физика,химия,литература и икономика

Шведският крал Карл Шестнайсети Густав връчи в Стокхолмската филхармония нобеловите награди за 2016 г. за медицина, физика, химия, литература и икономика.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха Нобел за медицина,физика,химия,литература и икономика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаше нобелова награда по лъжене, измама, кражба, пиянство, спин, убийства, мародерство и малоумие тя щеше да бъде връчена за вечни времена на русия и нейните подлоги по света.

има такава - нобелова награда за мир. Връчиха я на Бараката преди 4-5 години.

Измислил го е руснака бреей

Тия мизерници само на Западняци раздават! Как веднъж не дадоха нобелова награда на учен от ИД или Русия!!!! Какви светила на ислямската наука има и в Корана всички тия неща, които сега ги откриват си ги пишело!

еиии туи трола голяма работа бе... поне малко изпит за обща култура няма ли? порови се да видиш колко нобелови награди имат руснаци от русия в какви ли не области...наи добре козяшките тролове да ви напръскат с chemtrace

Повечето са от американски университети и компании. Вижда се че Америка води света напред.

Това го знаят и децата в детската градина!

Стига еднополюсен свят! Време е да с направи награда - Вагонремонтстрой или Росссоюзколхоз, и тази награда да конкурира нобеловата за да има многополюсност.

Знаете, че руснаците са измислили Нобеловата награда и шведите коварно са я присвоили и за да награждават американците с нея. Наградата е исконно руска и наградените трябва да бъдат само руснаци.

А защо не дадоха наградата за мир на Путин? Само Путин защитава с оръжие в ръка мира в Сирия и законното правителство на тиранина Ассад. Само Путин с оръжие в ръка защити мира в Крим и го окупира, за да сложи там ракети насочени към Европа за защита на мира. Само Путин с оръжие в ръка плаши всичките си съседи за да защити мира и да предпази Русия от окупация от Литва да речем.

наградата за литераетура трябваше да се даде на Христо Стоянов, а за икономика на оня м-р от СДС за пенкилер икономист. Естествено че Б Дилън няма да ходи до Стокхолм, фактически отказва наградата да не се нареди заедно с Обама. Догодината наградата за мир ще бъде присъдена на главатаря на ИДИЛ, последният защото уж утрепаха вече 2-3 главатари и все тая, американска му работа.

навсякъде тия прости кравари бе! един гений от раша не намериха бе!!

тоя смешник с медалите прилича на генерал на ким. :-)))

А на Баце за цялостно "творчество" кога ? Награди заслужават и Москов за пръстовите отпечатъци и ЛилитУ за санирането има и други ехеее .

Не ги подкокоросвай, че ще им свършат нобеларките!!!

лаят рублофилите защото няма, нито един руснак - ама нали бяха най-прогресивната нация на света!!! Ако има награда за простотия - ще я получим.

Нобеловите награди се приравниха до Уикипедия като средство за пропаганда. Забележете, света е осма година в криза, никой няма представа "А сега накъде?" обаче Нобеловата награда по икономика се дава за теоретичен принос към някакъв частен случай към частния случай. Ето и малко факти: 24 млрд - платени бонуси на работещите в банките на Уолстрийт за 2015 14.7 млрд - платени на всички американци като заплата, работещи на минимална заплата на пълно работно време. 15 процента (или 46.5 млн) от населението на най-мощната капиталистическа страна в света получава хранителни помощи - "фууд стампс". Библията на капитализма сп."Форбс" - "63 човека притежават по-голямо богатство от по-бедната половина от човечеството - 3.5 млрд души" Credit Suisse - От 2008 насам 98 процента от световните печалби отиват в най-богатия 1 процент. През 2016 0,7 процента от населението на земята притежават 117 трилиона или 45,6 процента от богатството на цялата планета. 20 процента от американските домакинства нямат нито един работещ член. Нобелови награди ли? Четете Маркс (защо) и Ленин (как).

и ще дойде ден, когато евреите ще си платят за всички злини, сторени на народите!!!!

Напред към биткойна, етериума и другите децентрализирани крипто-валути! Да го духат под вода лихвари, банкери и чифути...

Кой за квото учил, бате!

В статия за Нобелови награди коментарите на български са само обиди, псувни, закани. Който иска прогрес да избягва този език. Очертава се на български само кирки и мотики да говорят!

Яко сте се засилили към спечелване на Нобелова награда, но за простотия не дават такава! Това, че повечето хора тук не сте съгласни с мнението ми само показва, колко съм прав за езика и неговата употреба. Продължавайте с псувните, завистта и оплюването - много сте добри там!

някой разбра ли защо за черното вонящо от белия дом му дадоха нобела за мир? еврейщини.

за това че ви пожали живота

Голяма Терца простащината ти е документирана тука за ужас и отвращение на нормалните хора, ще те показват утре по училищата какво представлява същински балкански лайнар

Азита Раджи, посланик на САЩ, прочете прочувствената реч на Боб Дилън пред гостите на Нобеловото тържество

Само за Боб Дилън не разбрах - защо?!? Май и той самият не е сигурен.

екстравагантност

най великите мозъци тази вечер се угощават и забавляват на празничното тържество в Стокхолм, в момента Краля вдигна наздравица

Изпадат в царедворско умиление и екстаз журналята.

е това точно допринася за спазване на дългогодишната традиция и придава на церемонията непреходно приказно обаяние