Коментари - Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна | Днес.dir.bg

Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна

Наградените са Алес Беляцки от Беларус, руската правозащитна организация "Мемориал" и украинската правозащитна организация "Център за граждански свободи"

Обратно в новината

Коментари - Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Трябваше на байдън да го дадат, толкова оръжие прати човека за мира.

Тази награда е пълна пародия. Да я разкарат. Абсолютно политизирана. Иначе дотук Путин бе за поне 2 нобелови награди за мир. Където спря боевете между азерите и арменците, а запада не си мръдна пръста. И където спря Обама да напада Иран. Те на пародия дадоха нобеловата награда на Обама, дето искаше война. Отделно и за Сирия. Реално и за Украйна може да е по-добре да се реагира по-рано, отколкото да бе оставил САЩ да направи нещата още по-лоши. Лошото е, че вече няма защо да се спират и ще си гонят исторически своето. От запада от почти ВСВ насам се ръси омраза и вид расизъм по националност срещу руснаците. И с бандеровците нацисти постигнаха това.

И най-вече защото предотврати нашествие на марсианците!

Единствените читави награди са тез де Путя ги раздава в Кремъл - на Киркоров, Кадиров, Усманов, зек-а Пригожин, Соловьов - е т'ва е елита на Човечеството!

Този "Нобелов комитет" е правилно да се нарича Политически комитет. Асанж ,който разкри зверствата на американците в Ирак е сто пъти по-достоен за тази награда от тези.

И защо точно Асанж, а не тези с истинските заслуги - кукловодите му от руските служби които родиха 'информацията' ?

Той Нобел отдавна е умрял още сто пъти като вижда какви лауреати на негово име има. Пълна подигравка, за мен нобелов лауреат е символ на дупедавец, продажник, изменник.

Отдавна тази награда е станала куха, също като доста други думи и определения. Да не забравяме защо има такава награда и защо/откъде Нобел я е финансирал... съвсем мирна работа....

Лицемерие на max. Ще си ги даваме на когото си искаме. И така и така няма смисъл да ги помнят.

Тези нобелови награди са си чиста порнография

Очаквам "остра" реакция от един господин. Той тайно се е надявал да получи "Нобел" за мир, а те го пренебрегнаха- наградиха някакви други хора. Той така се старае за мира и демокрацията в Европа! :)

Ти си мислят, че по им е на сметка милиардите да му ги дават по друг начин.

Тая фалшива награда да я вземете и да си я натикате у едно тъмно място, лицемерци!

НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ЗАВЛАДЕЕТЕ ФРОНТА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВОВА КЪСИЙ? КО СТАА?

Какво дадохте на Путин за рожденния ден днес? Да съберем рубли да му купим нещо на човека?

РУСНАК ОТ КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ Е ВЗИМАЛ НОБЕЛ? ЗА ТВА Е КИСЕЛО ГРОЗДЕТО! ХАХАХА ЧЕ НЯМА ДА Я ДАДАТ НА ЛУДИЯ КАСАПИН ПУТИН Я!

Това си е направо за радост. За какво кисело грозде става въпрос.

Нобеловите премии за мир вече се раздават съгласно принципа: Бандити са, ама са наши бандити. Западът използва всякакви средства, за да продължи колонизаторската си политика. Всичко, що е с нас, е демокрация; всичко, що е срещу нас, е тероризъм.

И нобела в услуга на сорос*идната политика... тъжна работа.

Това са тамошните варианти на разните центрове за либерални стратегии...

Значи са дали тази награда за финансирането на соросоиди, които се опитват да дестабилизират западните части на Русия!

Тази награда вече е не става за нищо.

Да ви пикам на миротворците!

Да бе! Нямат срам! Толкова хора се борят за мир и с глада в Африка! Там се режат ръце за добър ден! Има хора посветили живота си да сложат край на тези кръвопролития, а боклуците дават награди на политическите си проститутки, които им обслужват агендата!

Поздравления на,,Северните славяни,, до година идват ,,Южните славяни,, от Сърбия, Северна Македония и България !!!!

Колко учудващо! Ама той и Обама взе нобелова награда за мир, така че какво се учудвам?

Кучето от квартала. То вече не хапе и даже го мързи да лае по хирата.

УФ, поради проблеми със сроковете Зеления Клоун ИЗТЪРВА Нобела за МИР...

Някой не се ли е сетил да номинира Радев. Той полаа усилия да построи мирен мост между Русия и ЕС..

Ако беше с черен цвят на кожата, или поне транссексуален, можеше и да го номинират!

Зеленото наркоманче не е Нобелов лауреат за мир!? Не може да бъде! И да не забравят и Бандера посмъртно да го наградят.

Русия е окупатора !

Русия. И няма един гласец в подкрепа на Путин!!! Напротив руските младежи преминават границата по покана на приятели и познати в Норвегия и се спасяват от фронта и от робията в кочината на Путин!

От къде разбра че няма? Всички нормални подкрепят Путин и Русия.

А по математика при кога?

Няма нобелова награда по математика! Най високата награда по математика е Фийлдсовият медал, който се присъжда веднъж на 4 години! А иначе всяка година норвежката академия на науките присъжда Абелова награда по математика, която е някакъв еквивалент на нобелова награда!

Откога нобеловият комитет стана норвежки а не шведски абе тука дебили ли пишат

Наградата за мир се дава от Норвегия

" Дълги години те са защитавали правото да се критикуват властите и да защитават основните права на гражданите." Жалко, че на европейците тези права отдавна са отнети. Нобел се върти в гроба си като пумпал като гледа в какъв цинизъм и словоблудство са превърнали идеята му.

Виж им финансирането. По ЕС директива , всяка обществена организация на сайта си трябва да посочи източниците на финансиране. Е при тях няма, но ПП и ДБ се издържат само и изключително от дарения от българският народ.

Оберщурманфюрера на усрайна иска и забрана за носене на шапки-ушанки по цял свят защото носенето им били демонстрация на подкрепа за Русия. Подобен законопроект вече се подготвя във Върховната Рада и наказанието ще е 20г затвор.

Това е нищо на фона на идеята за забрана на червеният цвят при дрехите.

ЗА БСП И НАТО

Поредната "безпристрастна" западна институция.

Ами съберете се диктаторите и си раздайте алтернативни награди тогава. Аз гласувам за Ким Чен Ун!

Щото когато Нобелската комисия ти каже за кого да гласуваш не е диктаторско...нали?

Украйна иска забрана за руска музика на обществени места по цял свят. В протектората я забраниха току що.

Къде се намеси политика, всичко става на лайна.

Поредната лудост.

Един Нобел, два Нобела, много Нобели...

ТОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕ ! АЗ РАЗБИРАМ ЧЕ МЕСТАТА СА НА ХЕНРИ МАЗОХ , ОТ КЪДЕТО ИДВА МАЗОХИЗМА ! С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ СТОКХОЛМ ПОКАЗА ЧЕ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ДЕВАЛВИРА ! СЕГА НЕ Е ПРЕСТИЖНО ДА СИ НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ !

Наградата бе приготвена за Зеленски, като за велик миротворец. Но той, горкият, се взе много на сериозно и започна да заплашва с ракети и атомни бомби. Занимава се с подли убийства и атентати. Премина всякякви граници до там, че даже САЩ се разграничиха от него, по отношение убийството на Дугина. Впрочем примката около Зеленски се затяга и заключителният удар може да дойде от най-неочаквано място.

Наградата трябваше да се за Путин. 70 годишния старец обедини целия Мир срещу него.

Целият Мир безмозъчни глупаци

Мдамм.....моментът, в който всички около теб са БЕЗМОЗЪЧНИ ГЛУПАЦИ....е моментът, в който трябва да се замислиш, че нещо не е наред С ТЕБ! Имате напредък....скоро ще го осъзнаете!

Наистина ако наградата действително беше за мир, тя трябваше да е за Путин! Той умиротвори Сирия, сега е на път да умиротвори и Украйна! Само той имаше смелостта да се опълчи срещу самозабравилите се войнолюбци от САЩ, и техните натовски чакали! Честно, кой друг съвременен политик е направил повече за световният мир от Путин?!

Е защо ощетиха Зеленски?Щом Обама взе,който изби повече хора?

Няма по заслужил наградата от товаришч поткин.

Продължаваме с шведските подкупи! Прайда е мега силен в Шведско....

Е, в случая тази награда се дава от някакъв комитет, избран от норвежкият парламент, но предполагам, че каквото си казал за Швеция, важи и за Норвегия!

Е,то и за тебе важи,ама кой го еве.

Еленски ще се разсърди. Сега за утеха му дайте лично 2 милиарда долара негодници Иначе откак Нобел за мир беше даден на Обонго дето изби бая народ с войните си, пардон, спец операциите си в Б.Изток, тая награда е по-скоро обидна

Да не забравяме, че и един от най-големите терористи - Ясер Арафат, е носител на наградата.

Да, заедно с други видни терористи, като Шимон Перес и Ицхак Равин!

занимаващи се с подривна дейност

Логично, все пак нобеловите награди идват от печалбите на военните заводи на Нобел!

А за Армения няма ли или там не живеят човеци

забравихте Зеленски?

Браво! Мемориал е най-старата гражданска организация в Русия от 1987-а създадена да почете жертвите на комунизма, но естествено Путин я ликвидира в началото на войната.

НАЛИ НАГРАДАТА БЕШЕ ЗА ЗЕЛЕНСКИ??? ..............ИЛИ ЗА НЕГО ЩЕ ГОВОРЯТ ПРИ ИЗБОРА НА ЦИРКОВ НОБЕЛИСТ???...........ПРИ КЛОУНИТЕ?:))))))))))))))

Коментари - Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна | Днес.dir.bg

Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна

Наградените са Алес Беляцки от Беларус, руската правозащитна организация "Мемориал" и украинската правозащитна организация "Център за граждански свободи"

Обратно в новината

Коментари - Нобелът за мир отива при правозащитници от Беларус, Русия и Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Трябваше на байдън да го дадат, толкова оръжие прати човека за мира.

Тази награда е пълна пародия. Да я разкарат. Абсолютно политизирана. Иначе дотук Путин бе за поне 2 нобелови награди за мир. Където спря боевете между азерите и арменците, а запада не си мръдна пръста. И където спря Обама да напада Иран. Те на пародия дадоха нобеловата награда на Обама, дето искаше война. Отделно и за Сирия. Реално и за Украйна може да е по-добре да се реагира по-рано, отколкото да бе оставил САЩ да направи нещата още по-лоши. Лошото е, че вече няма защо да се спират и ще си гонят исторически своето. От запада от почти ВСВ насам се ръси омраза и вид расизъм по националност срещу руснаците. И с бандеровците нацисти постигнаха това.

И най-вече защото предотврати нашествие на марсианците!

Единствените читави награди са тез де Путя ги раздава в Кремъл - на Киркоров, Кадиров, Усманов, зек-а Пригожин, Соловьов - е т'ва е елита на Човечеството!

Този "Нобелов комитет" е правилно да се нарича Политически комитет. Асанж ,който разкри зверствата на американците в Ирак е сто пъти по-достоен за тази награда от тези.

И защо точно Асанж, а не тези с истинските заслуги - кукловодите му от руските служби които родиха 'информацията' ?

Той Нобел отдавна е умрял още сто пъти като вижда какви лауреати на негово име има. Пълна подигравка, за мен нобелов лауреат е символ на дупедавец, продажник, изменник.

Отдавна тази награда е станала куха, също като доста други думи и определения. Да не забравяме защо има такава награда и защо/откъде Нобел я е финансирал... съвсем мирна работа....

Лицемерие на max. Ще си ги даваме на когото си искаме. И така и така няма смисъл да ги помнят.

Тези нобелови награди са си чиста порнография

Очаквам "остра" реакция от един господин. Той тайно се е надявал да получи "Нобел" за мир, а те го пренебрегнаха- наградиха някакви други хора. Той така се старае за мира и демокрацията в Европа! :)

Ти си мислят, че по им е на сметка милиардите да му ги дават по друг начин.

Тая фалшива награда да я вземете и да си я натикате у едно тъмно място, лицемерци!

НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ЗАВЛАДЕЕТЕ ФРОНТА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВОВА КЪСИЙ? КО СТАА?

Какво дадохте на Путин за рожденния ден днес? Да съберем рубли да му купим нещо на човека?

РУСНАК ОТ КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ Е ВЗИМАЛ НОБЕЛ? ЗА ТВА Е КИСЕЛО ГРОЗДЕТО! ХАХАХА ЧЕ НЯМА ДА Я ДАДАТ НА ЛУДИЯ КАСАПИН ПУТИН Я!

Това си е направо за радост. За какво кисело грозде става въпрос.

Нобеловите премии за мир вече се раздават съгласно принципа: Бандити са, ама са наши бандити. Западът използва всякакви средства, за да продължи колонизаторската си политика. Всичко, що е с нас, е демокрация; всичко, що е срещу нас, е тероризъм.

И нобела в услуга на сорос*идната политика... тъжна работа.

Това са тамошните варианти на разните центрове за либерални стратегии...

Значи са дали тази награда за финансирането на соросоиди, които се опитват да дестабилизират западните части на Русия!

Тази награда вече е не става за нищо.

Да ви пикам на миротворците!

Да бе! Нямат срам! Толкова хора се борят за мир и с глада в Африка! Там се режат ръце за добър ден! Има хора посветили живота си да сложат край на тези кръвопролития, а боклуците дават награди на политическите си проститутки, които им обслужват агендата!

Поздравления на,,Северните славяни,, до година идват ,,Южните славяни,, от Сърбия, Северна Македония и България !!!!

Колко учудващо! Ама той и Обама взе нобелова награда за мир, така че какво се учудвам?

Кучето от квартала. То вече не хапе и даже го мързи да лае по хирата.

УФ, поради проблеми със сроковете Зеления Клоун ИЗТЪРВА Нобела за МИР...

Някой не се ли е сетил да номинира Радев. Той полаа усилия да построи мирен мост между Русия и ЕС..

Ако беше с черен цвят на кожата, или поне транссексуален, можеше и да го номинират!

Зеленото наркоманче не е Нобелов лауреат за мир!? Не може да бъде! И да не забравят и Бандера посмъртно да го наградят.

Русия е окупатора !

Русия. И няма един гласец в подкрепа на Путин!!! Напротив руските младежи преминават границата по покана на приятели и познати в Норвегия и се спасяват от фронта и от робията в кочината на Путин!

От къде разбра че няма? Всички нормални подкрепят Путин и Русия.

А по математика при кога?

Няма нобелова награда по математика! Най високата награда по математика е Фийлдсовият медал, който се присъжда веднъж на 4 години! А иначе всяка година норвежката академия на науките присъжда Абелова награда по математика, която е някакъв еквивалент на нобелова награда!

Откога нобеловият комитет стана норвежки а не шведски абе тука дебили ли пишат

Наградата за мир се дава от Норвегия

" Дълги години те са защитавали правото да се критикуват властите и да защитават основните права на гражданите." Жалко, че на европейците тези права отдавна са отнети. Нобел се върти в гроба си като пумпал като гледа в какъв цинизъм и словоблудство са превърнали идеята му.

Виж им финансирането. По ЕС директива , всяка обществена организация на сайта си трябва да посочи източниците на финансиране. Е при тях няма, но ПП и ДБ се издържат само и изключително от дарения от българският народ.

Оберщурманфюрера на усрайна иска и забрана за носене на шапки-ушанки по цял свят защото носенето им били демонстрация на подкрепа за Русия. Подобен законопроект вече се подготвя във Върховната Рада и наказанието ще е 20г затвор.

Това е нищо на фона на идеята за забрана на червеният цвят при дрехите.

ЗА БСП И НАТО

Поредната "безпристрастна" западна институция.

Ами съберете се диктаторите и си раздайте алтернативни награди тогава. Аз гласувам за Ким Чен Ун!

Щото когато Нобелската комисия ти каже за кого да гласуваш не е диктаторско...нали?

Украйна иска забрана за руска музика на обществени места по цял свят. В протектората я забраниха току що.

Къде се намеси политика, всичко става на лайна.

Поредната лудост.

Един Нобел, два Нобела, много Нобели...

ТОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕ ! АЗ РАЗБИРАМ ЧЕ МЕСТАТА СА НА ХЕНРИ МАЗОХ , ОТ КЪДЕТО ИДВА МАЗОХИЗМА ! С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ СТОКХОЛМ ПОКАЗА ЧЕ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ДЕВАЛВИРА ! СЕГА НЕ Е ПРЕСТИЖНО ДА СИ НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ !

Наградата бе приготвена за Зеленски, като за велик миротворец. Но той, горкият, се взе много на сериозно и започна да заплашва с ракети и атомни бомби. Занимава се с подли убийства и атентати. Премина всякякви граници до там, че даже САЩ се разграничиха от него, по отношение убийството на Дугина. Впрочем примката около Зеленски се затяга и заключителният удар може да дойде от най-неочаквано място.

Наградата трябваше да се за Путин. 70 годишния старец обедини целия Мир срещу него.

Целият Мир безмозъчни глупаци

Мдамм.....моментът, в който всички около теб са БЕЗМОЗЪЧНИ ГЛУПАЦИ....е моментът, в който трябва да се замислиш, че нещо не е наред С ТЕБ! Имате напредък....скоро ще го осъзнаете!

Наистина ако наградата действително беше за мир, тя трябваше да е за Путин! Той умиротвори Сирия, сега е на път да умиротвори и Украйна! Само той имаше смелостта да се опълчи срещу самозабравилите се войнолюбци от САЩ, и техните натовски чакали! Честно, кой друг съвременен политик е направил повече за световният мир от Путин?!

Е защо ощетиха Зеленски?Щом Обама взе,който изби повече хора?

Няма по заслужил наградата от товаришч поткин.

Продължаваме с шведските подкупи! Прайда е мега силен в Шведско....

Е, в случая тази награда се дава от някакъв комитет, избран от норвежкият парламент, но предполагам, че каквото си казал за Швеция, важи и за Норвегия!

Е,то и за тебе важи,ама кой го еве.

Еленски ще се разсърди. Сега за утеха му дайте лично 2 милиарда долара негодници Иначе откак Нобел за мир беше даден на Обонго дето изби бая народ с войните си, пардон, спец операциите си в Б.Изток, тая награда е по-скоро обидна

Да не забравяме, че и един от най-големите терористи - Ясер Арафат, е носител на наградата.

Да, заедно с други видни терористи, като Шимон Перес и Ицхак Равин!

занимаващи се с подривна дейност

Логично, все пак нобеловите награди идват от печалбите на военните заводи на Нобел!

А за Армения няма ли или там не живеят човеци

забравихте Зеленски?

Браво! Мемориал е най-старата гражданска организация в Русия от 1987-а създадена да почете жертвите на комунизма, но естествено Путин я ликвидира в началото на войната.

НАЛИ НАГРАДАТА БЕШЕ ЗА ЗЕЛЕНСКИ??? ..............ИЛИ ЗА НЕГО ЩЕ ГОВОРЯТ ПРИ ИЗБОРА НА ЦИРКОВ НОБЕЛИСТ???...........ПРИ КЛОУНИТЕ?:))))))))))))))