В Лом видели НЛО да кръжи над къщите (снимки)

Неидентифициран летящ обект се появил в небето над Лом. Светещото тяло е забелязано да кръжи над къщи в центъра на града следобед на 25 ноември.

Обратно в новината

Коментари - В Лом видели НЛО да кръжи над къщите (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

------------------------------------- Warning: бездарен графоман тук! ------------------------------------- Аххааа, сега чак навързвам чейна на ивентите и всъщност се оказва, че не съм халюцинирал него ден както си помислих тогава. Бидейки залухавият романтик, който съм - често зяпам към небето. И него ден видех, което веднагишки оприличих на юефоу - пулсиргащо, под формата на знака за безкрайност както при лимесите дето ги пишат хахавите учЕни и дъщерите на ламята Спаска у ТЕУ. И си викам - хапчетата Евлампи - бързо! И пих един черен чай с акациев мед и то си ми минА - влязох в стабилен frame of mind - само голи Женски у празната ми Чепръшка тиквуна. Обаче тези нови данни показват, че това е било реалност - наблюдавал съм случващото се над улица Кубадин в Лом отразено от сиянието на северната полярна шапка-идиотка ротирано на пи върху две. Елементарните корекции ни показват, че при източника е било осмица. И сега търсим символиката - какво искат да ни кажат наще приятели от Нибиру? Дали не ни казват с намигване - 'избори' с единствен кандидат - окей, ама какво се случва на предстоящите осми поред :)

Има неща, които учените не могат да разгадаят, но те съществуват.

верно е , че за северна българия по скоро нло ще направи нещо, неже ли герб-това си е горчивата истина.

Съвсем безобидна и незначителна информация е, че в района на Лом най-много се отглеждат лозя от сорта "Отел". А в ЕС е забранено да се прави вино от него. Защо ли?!

Танин!!!

Седят двама край казана и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията. Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия: - Сипи му на Хомункулус! Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана. Хомункулусът пак: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата пак го погледнали: - Сипи му на Хомункулус! Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал: - Господа, аз съм извънземен! - Такааа, стига му на Хомункулус...

Би било добре да чуем макар-нещо от ломчани тук. (Надявам се - има.)

Нямах време да прочета всичките коментари и може да повтарям друг пост. Това не е никакво НЛО. Камерите с подсветка за нощно виждане правят разни пеперудки да изглеждат като НЛО. Ефекта е още по интересен при дъжд - тогава ще кажат сигурно, че метеоритен дъжд ги е ударил :) Тъпото е, че националните телевизии ни занимават с това. Малоумно репортери се хващат за нещо и без да го проверят пишат ли пишат.

Ами-нормално е,в северозападна българия е забравена от политиците,явно разчита се на нло-по-голям шанс да помогне нло,отколкото правителство

уваяеми домакини, а нагостихте ли изънземните гости със зелева чорба?:))))

Не знам какво пушите, ама и аз искам!

Всички слепи се изкаха, но никой не видя, че това е чисто материализиране на нечист дух. Четете повече и коментирайте по-малко.

Якооооооо Да можех и аз такива да ги сътворявам, щях да съм Ехо Дънофф с повече последователи

Твоята глава може да сътворява само бръмбари. Ти отричаш Дънов !?!

И защо му е да го прави?

Може да ви се струва измислица, но това което пиша е истина. През есента на 1995 или 1996 г. при мен се получи същото. Бях като парализиран и със страшно шумене на ушите за около 4 минути. Посочвам времето с точност, защото изгасих нощната лампа, като преди това погледнах часовника си и веднага се случи това. Помислих, че става нещо с кръвното налягане, опитах се да светна лампата, но не можах да мръдна. Другото което се стана няма да описвам, защото ще дам "храна" на неверниците. Няколко месеца по-късно през нощта двора ми се освети от някаква синкаво-виолитова светлина, подобно на белите нощи в Русия,отново се задържа около минута и бавно, повтарям БАВНО светлината се издигна нагоре. Ясно се виждаха клоните на дърветата и антената на телевизора закачена на лозницата. Много хора имат подобни случаи, дори Ванга не го отричаше, но това че не го възприемат някой, не трябва да им се сърдим. Докато не се случи, здравомислещите хора не го възприемат за нормално.

Абсолютно същото се случи вкъщи две вечери подред преди години!!! Говоря вътре в апартамента. И въобще не преувеличавам!

Това с шуменето в ушите (по-точно бръмчене и вибрация, съчетано с парализа, задушаване) е описвано като разновидност на сънната парализа. Потърси в интернет. На мен ми се е случвало десетина пъти, всеки път без изключение в резултат на много кафе, отслабване и преумора - малко преди да заспя. Първия път, на 14 г. възраст, имах и халюцинации - ярка светлина, величествено присъствие, дълъг разговор с НЕЩО, накрая внезапно всичко изчезна и не помнех абсолютно нищо от разговора. Смятам, че е било сън, защото в един от случаите успях да се размърдам с огромно усилие и се пресегнах, взех да се поливам с вода от шишето на нощното шкафче, за да изляза от това състояние. а като премина вибрацията видях, че дрехите ми са сухи, значи е било сън. Така че не го взимай много присърце, няма смисъл. Почивай си качествено, внимавай какво пиеш и ядеш - и няма да се повтори.

Ник, правих много пъти анализ на това, което се случи. Аз не употребявам алкохол, за наркотици и упойващи вещества дума да не става. Не съм човек, който когато положи глава на възглавницата веднага да задрямва. Нужно ми е повече време. Нито пък се занимавам с изучаване на подобни явления, за да се вземе като мираж, достатъчно земен човек съм. Може би има много неизследвани явления, които ще се потвърдят в бъдещето от учените.

Защо чак сега се съобщава това и възможно ли е охранителните камери на къщата да снимат нагоре към небето? Търсят сензации да си продават вестниците.... Яко са закъсали.

ако има хиляди камери, насочени в хиляди посоки ... :)

Летящи чинии,кълбовидни мълнии и незнам още какво,но едно разбрах,че не било над къща а над селския казан ,и са го видяли тези дето опитват първака. Тия като се насвяткат какво ли не им се привижда. Обикновенно им се привиждат плъхое,хлебарки и змеьове но този път са го прекалили-чак пък извън земни.... Започват Коледните празници .В тази връзка стегнете си фотоапаратите и камерите ще се появява какво ли не около бурето и пържолите.....

Батка, силно ограничен тип си, гледай си битовизма, карай си амтомобилЯ с двигател с вътрешно горене и си мисли че си най-бързия пич в галактиката

Де да бяха извънземни! Всъщност човеците не представат тайно да мечтаят, че е възможно тук на нашата планета да кацнат астронавти от високо развита цивилизация, дошли нейде от дълбините на Космоса. Те, ако са доброжелателни, биха могли да ни помогнат от раз да разрешим проблемите на човечеството: да се справим с болестите, със стареенето на клетките, с прехранването, с недостига на енергия, с времето, пространството и пр. За съжаление, това е НЕВЪЗМОЖНО! Дори да има някъде във Вселената разум, разстоянията са огромни и непреодолими по законите на материята! Така, че ние никога няма да можем да се свържем с наши извънземни събратя и ще си останем завинаги сами на Земята!

Че кой ти е казал, че навсякъде важат законите на материята?...

Вселената го казва.

Недей така, Тритиев! Имаме коли от 100 години, компютри от 50, а теоретичната физика едва сме я почнали - малко ни е рано да даваме оценки кой и как може да преодолява разстояния.

От последните 100 години .... остават само две седмици. Значи, то каквото ще става, е написано в статията: "Човешкото мислене и светът след 2012 г.", публикувана 2010 година. А дали е възможно Мехран Кеше да пропътува от Ню Йорк до Техеран за 10 минути, питай чичко GOOGLE. /10 септември 2012 г./

За всичко сме си виновни ние хората. Ние градим едно нещо и в същото време разрушаваме много неща. Да не са луди извънземните да ни помагат. Трябва ние да си помогнем. Болестите са създадени от хората. Гладът - също... Възможно е извънземните да ни изследват и да си правят опити... или просто да наблюдават до къде може да стигне глупостта, алчността... е такива работи...

ХА - ХА - ХА По-лъжлива статия не бях чел. 3 ЧАСА наблиюдавали НЛО-то и нито една СНИМКА !. Аз ако вида такова нещо клипчета HD щах да направя !

Веднага всички да престанат да плюят. ОЦЕВИДЕЦ съм и потвърждавам че си беше НЛО. И освен него, имаше още едно (не успях да го заснема) - ярко жълта светлина, от която излизаше един бетонен стълб и се забива в плочките на тротоара.

Ти си самото извънземно... Ние земляните това чудо го наричаме улична лампа.

после поеха към козлодуй и оряхово, след това отиват бат бойко и цецо крадецо да ги чакат от командировка да се върнат

В новината нещо да пише за Бойко Борисов?!

Левчето си е левче. К'во ми пука

Не знам дали всички са наясно, че може би още преди месец Ватикана официално алармира за очаквани манипулации за наличие на НЛО. Сами можем да си направим изводите.

- Тате, къде ми е тревата? - Сине, това ни е най малкия проблем. В кухнята има дракони.

Това не е НЛО/UFO! Това са данъчни от ГЕРБ които снимат имотите на РОМИ от Лом!

Това беше яко :)))

Ето каква е поукато, не пръскайте с бордолезов разтвор. Привлича извънземните!

Извънземните трябва да внимават, че току виж ромите им предали чинията за скраб ;)

Майтап нема, то тамка всичото е цигане... хахахха

кам ги тия снимки от охран.камера? от дир.ника са сложили някакви от самолет с нещо бело по тях

Как ще се появи кълбовидна мълния края на ноември !?!? И освен това времето е било ясно

Затвърждаваш ми мнението, че във въпросните партии, които си написал има само нискоинтелигентни особи. Кълбовидната мълния може да се наблюдава и при хубаво време, както и по всяко време на годината! Чети и се образовай малко.

Кълбовидна мълния може да се появи по всяко време на година, особено пък ноември, когато вали. Дори и времето да е ясно, зависи колко статично електричество има във въздуха...Прочете малко, преди да коментирате, моля.

Учените не са открили още какво точно представлява този феномен- кълбовидна мълния. Виждал съм го и щях да го докосна . В този момент приятелката ми изкрещя да не го докосвам и да стоя мирно. Огненият красив балон с трептене изчезна в земята пред мен. Това е.

По същия начин ни показваха кадри от охранителна камера на летището в Бургас, с която беше заснет предполагаемия атентатор. Оказа се, че това е елементарен компютърен монтаж. За повече вижте разследването на журналиста Григор Лилов.

Всичко е от бордолезовия разтвор. По принцип не се пие. Ама като свърши другото ...

У наше село това е ежедневие в двора на казана за варене на ракия и съседните имоти. Няма страшно - като цяло тия НЛО са дружелюбни.

Болни мозъци!

Един е светкал с фенерче да дири дакията. Друг го гледал, ама на пияна глава...

Явно хората са забравили значението на думата "кълбовидна мълния". Покрай целия фарс за 21/12 изфирясаха и спряха да мислят трезво. Някои дори се запасяват с храна....

Цитат : "Ама не се уплаших, извънземните са по-умни от нас!" - не само извънземните бабо, а и всеки средноинтелигентен човек, който е чувал за кълбовидна мълния. Разбира се може да се окаже и нещо друго, но описанието съвпада доста точно с кълбовидните мълнии ! И вместо първо да се сетят за кълбовидна мълния, са се сетили за НЛО - защото по малоумната ни телевизия и тъпите сериали се говори за НЛО-та, а не за кълбовидни мълнии !

на простите хора всичко им се вижда като някое чудо или извънземно, нали така все пак е тръгнал митът за господ...

и Галилео са го мислили за прост, докато простаците не разбрали, че Земята се върти. А за НЛО-то, може да е бил някой шпионски апарат. Те и французите парашутисти не знаеха как са се отзовали в българско село.

Никой не е смятал Галилей за прост. Ако ти не беше толкоз прост, щеше да разбереш, че проблема с него е бил от съвсем друго естество.

Само извънземните могат да спасят България вече!

могат, ама защо им е да го правят!?

Напротив,въобще не им трябва да ни спасяват! Ще станат ПИШМАН от нас!!

И аз така мисля. Очаквах Обама да каже на Бойко , като се върнеш освободи балгарите от простотията си . Да ама не.

UFO-то кръжи в небето- камерите са насочени към земята. Това показват и снимките- някаква светлина с променяща се форма... Бебето на паяк пред камерата прави гимнастика!

на това му се вика кълбовидна мълния драга бабо и син... "атмосферно явление свързано с електричество. може да съществува в продължение на няколко секунди до 2-3 часа"-прочетете някоя книга първо и после викайте извънземни. а вие дирове защо ги насърчавате та публикувате подобни глупости.

електрически заряд от мълния или друго природно явление. Може да убие човек.

Както се казва в оня виц: "Докторе, от оная си работа извадих сума ти пощенски марки, какво ми е? "Това не са пощенски марки, етикети от банани! Сестра, дай и направление за очен лекар!"

На това точно му се вика насекомо пред камерата. Ако извадя моите извмънземни от видео наблюдението ми, ще има материал за пълнометражен филм по "истински" случаи

това не са Н Л О ,а въртоглави комунисти..

то в лом хора няма

На колко ракии са почнали да го виждат?

Започва се : ))) И ще е за добро. Със здраве.

Странна новина... от преди две седмици! Три часа предполагаемо НЛО кръжи над двора и никой не го е видял, не се е обадил на 112, не се е събрал целия квартал и половината телевизии... Нещо, май, пак ни взимат за мезе. И какви са тези аеро снимки "барнати" на фотошоп от голяма височина, нямащи нищо общо с снимки от охранителна камера?! Иначе, за протокола и аз смятам, че сме просто генетичен експеримент, както и че извънземен живот има, просто защото математически и теоретически е НЕВЪЗМОЖНО ДА НЯМА ТАКЪВ!

Браво !

Наближава 21 декември и извънземните идват за последно на земята да погледнат неуспешния си експеримент...преди големия рестарт :)

Хахааа..хареса ми!

Някой пак е пуснал светещи китайски фенери в небето:)

Преди 20 години същата история се случи и в нашето село и пак така увиснаха над къщата на съседите, само дето не беше часове а минути ; D

- и над нашата къща на село и ние, и много съседи сме наблюдавали такова нещо. Не е мълния, светлината му е по-слаба.

Копи/пейст от най-тъпия сайт за новини май сте направили!!! От космоса се вижда,че снимките който са направени, няма как да са заснети от "камерата, монтирана на къщата". Спрете се вече с тия простотии!!!

какъв космос бе не виждаш ли това са дървета и саксии я ходи на очен писна ми от слепоци и многознайковци в тази държава

оооо, колко си прост, а има ли смисъл, с тебе да спооооря, оооо колко си прост!!!!

Тва е! Индианците идват. Ма няма кво да се шашкаме. Нали ББ е приятел с Винету?! Ще ни спаси.