Коментари - Нито една поставена ваксина срещу COVID-19 в Новогодишната нощ, починали са двама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина само много ''напрашени'' и бустеризирани могат да си помислят, че ще се намерят и други като тях в новогодишната нощ да ходят да се бустеризират....

23 ноември във "Вашингтон пост" се появи забележителна отстъпка: "мнозинството от американците, починали от коронавируса, са получили поне първична серия от ваксината." Последните данни показват, че 58% от смъртните случаи от COVID-19 през август 2022 г. са от хора, които са били ваксинирани или подсилени. Въз основа на данните от миналото и настоящите тенденции можем с основание да преценим, че броят на смъртните случаи от ваксинирани/подсилени с COVID-19 само ще се увеличава. (През септември 2021 г. ваксинираните са съставлявали 23% от COVID смъртните случаи; през януари/февруари 2022 г. ваксинираните са били 42%.) Ето какво се случва, когато се бърза с неефективни и опасни ваксини. Обещанията на FDA за ефикасност - 91% за ваксината на Pfizer и 93% за ваксината на Moderna - винаги са се основавали на надежда, а не на данни. Обещанията за безопасност също бяха такива. По време на официалните одобрения и Pfizer, и Moderna не бяха представили никакви дългосрочни данни за ефективността. Техните проучвания са били замърсени с развързване на очите на участниците (премахване на анонимността и ваксиниране на плацебо групата), а изследванията им за безопасност са "в процес на изпълнение". Сега виждаме, че данните за ефикасността рязко спадат в рамките на няколко месеца след ваксинацията. Пандемията е на ваксинираните. Подсилващите? Те са в полза на медицинското съсловие и фармацевтичните компании, тъй като прикриват истинските проблеми с двукомпонентните ваксини.

Как така още инжектират некви опасни луди в бели престилки препарат, чийто разсекретени вече от американски съд документи с резултати от предварителни клинични проучвания не са преведени и качени на български на сайта на министерството на здравеопазването тука!?? Не всичко може да прикриете с козящката си преданост, фашистки помияри!?!? Ще ви търсим сметка за убийствата с тия доказани вече отрови...

След кратко чудене разбрах какво ни казва заглавието: "Въпреки, че никой не си е поставил ваксина в новогодишната нощ, от ваксини починаха двама". Ами за това никой не си е поставил ваксина в новогодишната нощ.

Под 14 дена след набождане, не те броят за "ваксиран", дотогава си "неваксиниран".

1. Австрия : въведен задължителната ваксинация и взеха да спират хората по улиците и да ги глобяват 400 евро 2. Швейцария премахна окончателно всички мерки, правителството обяви че "пандемията вече не е заплашителна" Ние в България, се делим май на "австрийци" и "швейцарци"

В Австрия имат повече от два пъти повече починали на ден от Швейцария.

Ама не намерих пункт да се ваксинирам. Е, явно съм късметлия.

Гнусни фашисти и проклети от Бога убийци

Как, никой не се е ваксинирал в новогодишната нощ? А пунктовете работеха ли?

И ко ше правим ся

В българи по официални данни загинаха 37000 души. Това е един цял град. В повечето случаи хората можеха да се спасят. Дори идиотите от възраждане се ваксинираха, защото знаят. Защо е тая простотия и тоя инат, нямам думи.

Кой не разбра, че ваксините са в полза само на фарма мафията, затова бяха въведени сертификати-разни. Боцкаш се и живота ти става по-лесен откъм бюрокрация, те затова Възраждане се набоцкаха, да им е лесно пътуването. Ваксината е с ефективност на плацебо, може да вярваш че пази, но вярата те пази. Айде, останете със здраве!!

1 Ваксина е няколко лева, един ден на неваксиниран в болница е няколкостотин лева, в интензивно отделение е над 3 хил. в медикаменти и санитарни материали. Сам си направи сметката от кое се вадят повече пари.

А колко е един ден на ваксиниран, в болницата.

Също колкото на неваксиниран. С ваксина вероятността за хоспитализация намалява с 95%, вероятността от усложнения и смърт -. С 99%. Сам си направи сметката кой докарва повече пари на фарма индустрията. Знаеш да смяташ, нали? Че гледната ти точка не предполага да ползваш главата си за друго, освен за поставка на очика...

Не е като на ненабоден, защото към тази цен се добавя и цената на експерименталния бъркоч, плюс страничните ефекти, които също трябва да се лекуват и може да се проявят и след години. Отделно, ако наистина 95% предпазва от хоспитализация, щеше да има само 5% от набодните влизащи в болница, всеки ден статистиките показват, около 30% влизащите в боница са набодени. Това значи, че 95% вероятнотта за хоспитализация се увеличава до 95%.

Простотията просто лъха от теб - спаружена душице

Ето пресен пример днес 50% от починалите са набодени. Това е една спекулация и опорка, че можело да се спасят животи. Все по-често чуваме думите "внезапно починал", рядко изкача информация за набоденост, но преди не ги чувахме толкова често тези думи, а когато излезе информация - са набодени. 37 000 починали за три години, а вече почти няма починали на ден, даже скриха данните с "придружаващите" болести и възрастта на починалите, че стана абсурдно. Населението на България се е стопило рекордно за 10 години. Това отчетоха от Националния статистически институт (НСИ) като резултат от Преброяване 2021. Спрямо 2011 в момента в страната живеят с 844 000 българи по-малко, но това поради някаква причина не ви притеснява и не пишете изстерични постово, че това са едни цели 22 града?

Починалите от преяждсне и препиване, както и загиналите от стрелбите и бомбите са много повече. Съобщавайте и за тях, стига с тоя грип

Да съобщават и за внезапно починалите и дали са набодени.

Ми как може, хората да празнуват, вместо да се редят за медицински експерименти?

Това, което тъй наречените "лекари" кой знае защо не го казват е, че вирусът на ковида е изолиран още през 1961-ва година. И дотогава, и след това непрекъснато го е имало през всички години. Но новият китайски диктатор реши че това ще бъде добре за затвърдяване на диктатурата му и раздуха далаверата. А лекарите, с помощта на тиквун, веднага я яхнаха (въпреки че има и лекари, които продължиха да работят, а не го обърнаха на печалбарство).

ОЩЕ ПО-РАНО Е ИЗОЛИРАН, ПРЕЗ 1 ВЕК ОТ РИМЛЯНИТЕ Е ИЗОЛИРАН

Не е до "вяра", в медицината, а до знание. А, ти знаеш ли?

Измряха ли от ваксините тези, които ходеха да се боцкат по празниците? ;)

На хаирлия да е !

Да го д..хате с тъпата ви статистика! Никой не се интересува от лекото грипче, което още наричате Кромид!

Госпожо Радостина Димитрова, разбирам, че това ви е работата и ви се плащат за това но добре е да прочетете официалните статистики за пораженията на така наречените ваксини и тогава да ги промотирате ! Заради вашата съвест добре да го направите а може и след това и статия да напишете...

На 10.12.2022 е одобрена напълно за ползване ковид "ваксината" на пфайзер. Тоест вече може да се налага, като задължителна. Въпреки, че беше определено фазата на изпитание да продължи до края на 2023, което беше потвърдено вече и когато трябваше, да се представят доказателства за ефективност и безопасност. Същевременно в България, МЗ предлага промени в имунизацията, предвижда се създаване на Национален експертен съвет по имунизации като консултативен орган, при въвеждане на нов антиген в Имунизационния календар на България, съветът ще изготвя предложения за политики за имунизация, като при необходимост ще може да предлага въвеждане на нови антигени за задължителни, целеви и препоръчителни имунизации и схеми за прилагане на отделните възрастови групи. Но забележете, съветът ще предлага на министъра на здравеопазването типа на ваксините, които следва да се осигурят за неговото изпълнение за период до три години!

Клиничната картина, която дава това, което днес наричаме COVID, е напълно различна от това преди две години. Тъй като COVID в момента не е COVID-19, това означава, че и ваксините, прилагани днес, не действат, тъй като са създадени за друг вирус, обясни доц. Мангъров. Той заяви, че днес, две години по-късно, става ясно, че прилаганите ваксини способстват, особено в млада възраст, за развитието на миокардити, автоимунни заболявания, тромбози, а случаите на внезапна смърт при ваксинираните зачестяват С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания - 37%, Германия - 16%, Гърция - 32%).

Тая година още не съм си слагал бустерна доза.

Честита Нова Година мили хора . Бъдете Живи и Здрави. На Боклуците - мошеници Мазния Доктор Смърт , Кунчев , Кантарджиев Балтов Баба Радка ,Съд и затвор. Как един от тези е излезе и публично да се извини на хората . Никога няма да ги забравим тези мошеници лакоми за пари. БОКЛУЦИ.

"пандемията" приключи миналата година...!!!

Тъй де... Сега е времето на пост-"ваксиналните" усложнения... За тези, които са се "ваксинирали"...

Пациент, който се явява да ваксинация на 31-ви Декември вечерта, трябва да се насочва към психиатър.

"Единият от починалите не е бил ваксиниран." А другият е бил ваксиниран....

Нито една ваксина?! Срам!! Ударили сме дъното!!