Нито един починал от COVID-19 за последните 24 часа и само петима хоспитализирани

Направени са 835 теста, което означава, че делът на положителните резултати е близо 6 процента

Обратно в новината

Коментари - Нито един починал от COVID-19 за последните 24 часа и само петима хоспитализирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксините просто правят чудеса

Как тъй изведнъж? Защо точно сега. Нещо ново са ни намислили гнидите.

Наивните гарантирано може да побърка те, но в България толкова са дялани хората от всякакви идиоти, че не знам дали някои се хваща на тая селска пропаганда. Щом истерия та в Европа я няма за чии продължавате да говорите за Ковид един бог знае.

От ковид мерки и налагане на паника, колко хора убихте само ...

Добър ден, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази! Поп да ви опява, мамицата ви, проста! Да изпукате до един!

Я! Ваксо-Пед...(той си го знае)

Първо, няма антиваксъри, защото няма ваксини. Ковид буламачите са в изпитателен период до края на 2023 и не могат, да се наричат ваксини. Второ, що не изпукваме? Трето, защо всички набодени с буламачите изпукват много повече в момента?

Какво е ковид?!!!

Една измама световна, създадена чрез вирус...

Явно готвят поредната ШОК БОНБА за вторник, както правят почти всеки вторник (понякога се пада сред празници), защото събота и неделя не работят много от лабовете, а обработват информацията в понеделник..

Браво Радостина, разбира се, че е починал ОТ ковид.

Само мисирките май не са проумели, че в събота и неделя реални данни НЕ се подават, че ''професионалистите'' почиват....

Нека почиват в мир

2022-11-27 09:53:02 555 (нерегистриран) Всичко е възможно. Дали ще е Ковид или нещо друго и кога точно ще го пуснат, няма как да знаеме. Не трябва да се шашкаме толкова. --------- НЕ ВИ ПРИНУДИ ДА МИНЕТЕ "ДОБРОВОЛНО" НА СВДС , И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ БУКВАЛНО ВА "РАБОТНИ ПЧЕЛИЧКИ" - НИЩО НЯМА ДА ПРИКЛЮЧИ - НИТО "ВОЙНАТА" , НИТО "КОРОНАТА" ! СПАСЕНЕТО НА ГЛОБАЛНАТА МАФИЯ ОТ "СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ИНДИВИДА" Е СИ-БИ-ДИ-СИ ТО ....САМО, ЧРЕЗ НЕГО ЩЕ ИМАТ КОНТРОЛ НАД ПОВЕДЕНИЕТО ВИ - ХЕМ ЩЕ "СЛУШАТЕ" ЩОТО ИНАЧЕ НЯМА "ПАРИ" КОИТО И БЕЗ ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ИЛИ ДА ИЗХАРЧИТЕ ЗА ВРЕМЕ "ХИКС" ИЛИ ДА ГИ ЗАГУБИТЕ, ХЕМ БЕЗ ТЯХ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД, ЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА КУПУВАТЕ ! НАЙС СХЕМА, А ?! НЯМАЛО ДА ИМА ШЕСТИЦИ НА ЧЕЛОТО, А ...КАК ИНАЧЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ? КАК ДА ЕЛИМИНИРАТ "СВОБОДНАТА ВОЛЯ" ДАДЕНА ВА ВСЕКИ ОТ ПРИРОДАТА ? ТАЯ МАФИЯ ДЕФАКТО СЕ ОПЪЛЧВА СРЕЩУ ТОВА, КОЕТО Е СЪЗДАЛА ПРИРОДАТА - СРЕЩУ ВАС ! ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО, ЧЕ "ОНИЯ" СА ЗВЕРОВЕ , А НЕ ХОРА ! ТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА "ЧОВЕЦИ", НО НЕ СА ... ЗВЕРОВЕ СА , В КОЖАТА НА ЧОВЕЦИ !

Нито един починал. Това е безобразие.

ЩЕ ГИ ПУСНАТА И "УМИРАЩИТЕ" ... ЧЕКАЙ МАЛКО ДА СЕ РАЗНИЩЯТ НЕЩАТА С "ВОЙНАТА"...КОЯТО Е ВОЙНА СРЕЩУ ВАС!

Няма маски - минимум заболели, няма починали. Анадънму?!

Ами то никога не е имало умрял ОТ ковид , а само СЪС ковид

Ей, не разбрахте 2 години: Вирусът събота и неделя не е на смяна. Отработва си Понеделник и Вторник.

Има ли ваксина срещу някоя болест, коята да предпазва от заразяване? Няма, факт!

Срам, срам, срам! Нито един?! Засрамете се, затова ли от 2-3 години ви направихме герои, дадахме ви всичко, а вие ходите по корорти уйкенда и не си вършите работата! Поне един бе, или двама, толкова ли не можахте да пишете някой, няма ли вече война по пътищата? И защо само 835 теста, от какво живеете лаборанти? Все пак простено ви е, втори сте в Света, само перуанските герои са по -достойни за възхищение Респект и Поклон!

Аз съм бе...

Знаете ли защо още ни облъчват с ковид? Защото има бъдещи планове - вече съществува нов коронавирус щам с 80% смъртност, но няма ваксини срещу него. Когато направят ваксините ще го пуснат. Тогава ковид скептици ще мрат на поразия и "Науката" на глобалистите ще възтържествува. Така работи сатаната.

Всичко е възможно. Дали ще е Ковид или нещо друго и кога точно ще го пуснат, няма как да знаеме. Не трябва да се шашкаме толкова.

Да, правилно. Не трябва да се шашкаме.

Сега се опитват да прокарват някакъв грип. Ама как така нямаше грип 3 години и сега грип, как така? От къде идва като беше изчезнал? Значи някой го пуска умишлено с цел да се разболяват и умират хора. Защо СЗО не нямери и не осъди тези хора, явно и те са част от играта.

Александър COVID Новини-Д-р Пол Елиас Александър бюлетин Какво? The Washington Post? Et tu? Сега признавате това, което ви казвахме на вас, идиотите, от 1,5 години насам! Че това е пандемия на ВАКСИНИРАНИТЕ! "За първи път мнозинството от американците, които умират от коронавирус са получили поне основната серия от ваксината."; какво казаха също? "Това вече не е пандемия на неваксинираните"; какво? бързо, някой, моля, помогнете ми да стана от пода. Д-р Пол Александър 26.11.22г. https://substackcdn.com/image/fetch/fauto,qauto:good,flprogressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F2a8ba353-6dd5-4975-87f9-a11e2244c0581920x1008.png 'Петдесет и осем процента от смъртните случаи от коронавируси през август са на хора, които са били ваксинирани или подсилени, според анализ' Това всъщност е много погрешно, по-скоро е 95%. Така че дори и да признаят провала, медиите са излъгали. Това са 95%. Пълен провал

Къде е новината? Днес е почивен ден умрелите ще бъдат отчетени утре и във вторник ще реват колко са много.

ДИР-а деактивира колонката "COVID-19", заедно с малоумния трол Ваксо.

Гледам, Зевзека и той е деактивиран. Сигурно им сменят firmware-a, да ги надградят за бъдещите пропаганди.

Официално никой не говори за това, но в ню йорк съдът е отсъдил, че ваксината срещу корона цирка не е ваксина, защото не предпазва от зарадяване. Факт. Всички хора, които са били изгонени от работа заради това,че не са се ваксинирали, сега са върнати на работа и са им изплатили всичките заплати . Пише полицаи, пожарникари, медици,... Силно се надявам това да не свърши само до тук ами да има и други осъдени заради целия цирк. Също трябва да има медии осъдени, които подпомагат този цирк, като тази медия примерно. Надявам се и хората да се осъзнаят също за новия цирк, наречен екология.

Това, че не предпазват се знаеше в разгарана пЛандемията, но фанатизираните ковидари изкараха всеки който твърди това, плоскоземец. И да има осъдени, на главните виновници ще им се размине, а техните лакеи ще се извъртат, както им изнася.

Спретес лъжите. Не умират ОТ ковид, а умират СЪС ковид.