Нинова: Законите на Борисов гарантират студена зима и колабирала индустрия

Лидерът на БСП и вицепремиер в оставка пита председателят на ГЕРБ откъде би взел газ и за колко

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Законите на Борисов гарантират студена зима и колабирала индустрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създаваше сигурност и спокойствие И скапаняците, слънце не ги огряваше, щото Махаше всеки който се уляе, без значение свой или чушд, затова онова мекере Радев, ДСтата му И ВКР то където е слугувал на Киро баща му Измислиха да го свалят с лъжи и промиване на мозъци.Успяха и разбиха държавата, за да може Радев да си развява коня.

Искате едно голяма лайно. И продължавате още с Борисов да се оправдавдте. Всичко което казахте и направихте се оказа една голяма лъжа. И народа по стар български обичай ви се върна. Подавай оставката за н-ти път и този път наистина се махам ще направиш едно голямо добро на БСП и на България. И останките ти са една голяма лъжа. Никой вече не може да те трае дори президента който е ваше отрече смятай колко си противно. Съсипа си партията и държавата такова падение никой не беше постигнал до момента. Нагла пък и грозна на всичко отгоре.

Бойко ги смазва интелектуално! Това не могат да преглътнат! Иначе щяха да са на власт в Бойковата коалиция а не жалка опозиция!

Нация се подведе по глупостите на Радев и тази Още по тъпа кокошка и се прецака. Борисов си беше много гот. Нещата си вървяха, а ние само се разхождаме насам натам.

Глупости плещиш, Нинова. Държиш се като Русия -тя не може да греши, има много вражески държави.

Борисов и от гроба ще продължава да вреди на България, толкова злини е натворил за десетилетия напред.

България, ама на БСП и Нинова със сигурност. Преби ги на изборите. БСП и в опозиция се топи като сняг на пролет. Няма какво повече да добавя.

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ..........

На тая хипер активната сега 30 години Борисов ще и е виновен за всичко както на Тиквоний 20 години все комунистите му бяха виновни

Стига сте се оправдавали с Борисив. Той не е на власт от април 2021 г. Имахте предостатъчно време да промените въпросните закони. Ама вие гледахте първо да приемете закони, които да осигурят на вас възможността да се награбите. Знаехте, че хората няма да ви търпят много дълго. И защо, ако бяхте толкова успешни, колкото излиза на хартия и на думи, народът не го усети по джоба си?

Много нагла и лъжлива селянка.

ТАЯ НЕ БИЛА " тУПКАЛА " ТОПКАТА , НО " ТУПКА ТОПКИТЕ ' НА В Е Л И К И Я Б О Й К О !

Нали ти управляваш още- ми кажи на другарете и дрогатете как че е зимата

ПРЕЯЛАТА " НАДУЛА " СЕ Б.И.В.О.Л.И.Ц.Ц.А ОТЧИТА ФАЛШИВА ДЕЙНОСТ !

Тази каца срама няма.

ㅤ

Да,понеже Борисов скачаше като пале пред доберман и затова на палето му резнаха обяда и вечерята...

А ма, Курнело, мислех си, че Простото е по-добър от теб в лъжите, ама може и да съм се заблуждавал, защото това, което съм видял дотук е, че не ББ, а вашето идиотско управление на Мунчовски дебили ни гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения! И не ББ, а вие сте корупцията!

ВСЕ БАЦЕ И Е ВИНОВЕН АМА САМА СЕ НААКА И НАЛАПА С ПРОСТОТО ОТ ОРЪЖИЕТО СРЕЩУ РУСИЯ

На другарите от БСП да им бъдат закупени като служебни коли руски лади !!

ㅤ

Айде няма нужда "да им бъдат купени"! Имат пари сами да си купят, аман от това да им ги купуваме все ние, а те да ни серат на сурата!

Направо не трън та група от БСП да им бъдат закупени руски лади !!!!!

Ей как лъже, срам няма.

нинова разликата между тебе и борисов, че ти можеш да носиш и пола, а той не смее да излезе с пола! а иначе сте абсолютно еднакви и вредни за туземците!

Другарко Нинова незабавно взимай сина си от Ню Йорк и го пращай в Москва !!!!!!!!!!!!!???

Защо в Москва? В Украйна трябва!

Тази няма срам ужас! Преди ден говори, че за 6 месеца са направили толкова много, че Борисов за 12 години не е направил! Вчера каза. че оставя икономика в растеж и никога не е била толкова добре- икономически силна и добре развита държава това бяха нейните думи и изведнъж законите на Борисов ще диведат срив на икономиката и студена зима не мога да повярвам, че го казва като само преди ден говори друго! Ами да бяха променили законите година и половина та 2 ще станат! Голяма наглост ей! Тази ляга и става с името на Борисов!

Комунистически извратен травестит !

Нинова, а кой точи ДКК ... Не смееш да кажеш ... а кой назначихте в ДКК ... пак не смееш да кажеш ... тогава по-добре замълчи

Венсеремос другари ,да живей живей труда, вашето маменце !!!

Нинова със стария мръсен и гаден номер, каквото кажат или направят ГЕРБ и Борисов, то е на-лошото нещо не само за българите и България, че и за целия свят. Освен да хули, друго нищо не знае. Два пъти подава оставка, шушумига от класа и двата пъти ако се махна, умирате без мен. Такъв човек е неморален и няма място в БСП и в политиката.

25 000 БЪЛГАРСКИ фирми с 250 000 души ПЕРСОНАЛ работят НА ГАЗ и осигуряват 1/3 от производството. Почетният Председател на ГРОБ слага КРЪСТ на фирмите и хората.

Ало, инфото, можеш ли да припомниш кой беше икономически министър, когато спряха газа?

Много е нахална тази жена. Все друг и е виновен.Като се сетя какви театри разиграваше когато подаваше на два пъти уж оставки.Съсипа партията.Добре, че правителството падна, съсипаха и държавата. Конкретно Нинова - тя с една цена на олио не можа да се справи.Ей така спекулативно ни наложиха необосновано висока цена на олио, произведено миналата година/минала реколта/ и тя нищичко не направи. За приватизирането на "Техноимекс" да сте чули някаква приемлива версия.Няма и да чуете.Като я питат, клати глава и сменя темата и до тук.

Курнело,сега като изгуби властта и знаеш,че скоро няма да я имаш,съскаш като усойница,но знай,че хората не са глупави и могат да направят разлика на спокойният,осигурен и предсказуем живот при ГЕРБ и бедността,безпътицата,цените,инфлацията.......сега.

Много си нагла , маймунска шарка да те тръшне дано

ПРОЕКТОЗАКОНИТЕ на ГРОБ:   "Предлагаме да бъде приет ПЪРВИ закон за 100% за диверсификация на газ от "Газпром". Доставки за над 10 г. Има силни могъщи български компании, които магат да доставят газ. Диверсификацията позволява те да докарват газ. Да се съсредоточим към добив на български газ. Партии, които са готови да подкрепят това, са наши съюзници", заяви Борисов.   "ВТОРИ закон - таван върху цените на горивата от 2,70 лв. Да спрем грабежа на хората. ТРЕТО, втората част на ескадрилата Ф-16. Ние или ще модернизираме с най-добрите самолети, или нещо мислят друго да правят. ЧЕТВЪРТО, със 100% диверсификации на руското ядрено гориво. ПЕТО, да спрат издевателствата с цената на тока. От директно излъченото предаване по Дарик радио, разбрахме, че съдебната реформа за тях е вид бухалка. Ние сме готови на кръгла маса по тази тема. Ако е вярно, че Путин генерира най-голямата корупция чрез "Газпром" в България, ето начин да се спре. Ако не знаят, да ме наемат, ще им кажа", каза Борисов. ... ТУЛУПА местеше ЯДРЕНИ реактори КАТО БИДОНИ от "Белене" в "Козлодуй"; Сега ТУЛУПА предлага АМЕРИКАНСКО ЯДРЕНО ГОРИВО за РУСКИ АЕЦ!!! Американско ЯДРЕНО ГОРИВО, което е показала ДЕФЕКТИ в други ядрени централи и е СПРЯНО от УПОТРЕБА. ТУЛУПА не отговаря за действията си поради невменяемост. Но как е възможно да има последователи, които пренебрегват ФИЗИЧЕСКОТО си СЪЩЕСТВУВАНЕ?! ТУЛУП и ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА?!? И втора ПАРТИДА ЧЕРТЕЖИ?!?

С тези си изявления Банкя се размина с убедителна победа.

Вчера на Бузлуджа- оставям стабилна икономика . Днес- изведнъж икономиката колабира по законите на Борисов .

“Голямата победилка” тази дето печели всички избори от 7 години на сам! Тази дето сведе БСП до лилипут! Тази пропаднала Нинова ли е това? Тази няма ли срам?

Нинче, по-добре една студена зима, отлколко вечна корупция и руско робство! За всяка победа се изисква усилие. Ако идва даром (от Русия) значи идва с воденичен камък на шията. Ще изтърпим една зима и догодина хем Русия няма да сред нас, хем и ти няма да си в парламента.

Булката чеиз няма , Борисов ви е виновен!

Е нали остави стабилна и просперираща икономика . Сега пък нямало да има ток и газ през зимата.. Корнелия Нинова= Красная Кухая Лейка

Само кУро и кУрнелия ще ви оправят!!!!!! Бойко да го духа!!!! Други искат също да крадат, той не е единственият.

прийом

Докога с името Борисов Нинова ще се опитва да трупа точки.Много, ама много се изтърка този пройом.Ако Нинова си мисли, че да плюеш по Борисов и Герб е достатъчно, за да си в политиката много се лъже.И това ще се види на следващите избори.Сама не разбира, че така непрекъснато му прави реклама. Като си бил в управлението никой друг не може да ти е виновен.Ако не си се справил вината си е само и единствено твоя.Толкова те бива, не ставаш.Нали имахте мнозинство, за какви закони бълнува Нинова, защо не сте ги променили.Или беше по-сладко да се хихикате, да редите свои хора, да сменяте хора, отколкото да работите това, за което са ви избрали, да пишете закони. Възмутително!

А стига с тоя Борисов. Все ви е виновен. Цели 6 месеца управлявайте, видяхме ви добре до къде докарахте държавата.

Нинова, ако беше открит урок по крадене, със сигурност ти щеше да си поканена като основен лектор. А като чуя студена зима и колабирала индустрия се сещам за едно цоциалистическо управление на Виденов. Но вие сте майстори да прехвърляте вашите издънки на други , надявайки се на къса памет.Да , ама ние си пием хапчетата...

Тулупа НЯМА КАК да диференцира 100% РУСКИЯ газ. България е НАЙ-ЗАВИСИМАТА държава от РУСКИЯ газ. ОТКАЗЪТ от руското ЯДРЕНО гориво е ОПАСЕН за СИГУРНОСТТА на ТЕРИТОРИЯТА България. Тулупа е за ДИСПАНСЕРИЗИРАНЕ.

"диверсифицира"

3евзек

Така вече може.

Ало, инфото, Диференцирането е похват от математиката, не от разнопообразяването на доставките на газ. А диверсифицирането щеше да е възможно без руското влияние в Сирия. Сега двата проекта за газопроводи от Катар насам няма как да се случат. А катарските находища за два пъти по-близо до България от руските, съответно транспортът е по-евтин. Сега разбираш ли за чии интереси работиш?

Докато не се потърси сметка за откраднатите милиарди от правителствата след бай Тошо , България никога няма да се оправи ! Всичките без изключение крадоха и грабеха през цялото време ! Каквото и правителство да дойде грабежа ще продължи ! Само военно положение и генерал Пиночет са спасението !

Безочливостта им край няма. Само до вчера се фукаха на Бузлуджа, колко икономически стабилна и развита държава оставяли след има няма 8 месеца управление, а сега сякаш общите условия от гаранционната карта на ГЕРБ са извадили да четат... Иди ги разбери.

Боклук нещастен

Слагате само минуси а не давате отговор

А ти какво питаше?

Отговорете глупаци!!!!! Защо избрахте Киро като ви е било супер при Бойко? Айдееееее кажете

За киртака (от киро и простака) не съм гласувал, и не бих! Не съм толкова прост за да направя подобна грешка!

Киро го избраха машините, нили затова беше този зор за машинно гласуване! И Радев така стана пак президент!

Ако бяха машините нямаше Бойко да е втора политическа сила.

Машинките .

Нинова, спри се! Два закона приехте и двата - противоконституционни. Борисов сдаде властта още миналата година пролетта. Сега той виновен за газтя. А когато иззточихте за денонощие газохранилището в Чирен, мълча. Сега не можете да го напълните - в цяла Европа запасите им гонят 90%, при нас стои на 37%. Пфууу, демагог неден.

А при вас щяхме да сме на топло, спокойни, без инфлация и всичко щеше да е супер. Хайде моме, наесен 5-6 % и всичко ще приключи.