17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа след разработките на 6-то от ДС да издигне Герберите БСП става излишна партия.

И тези са замеделци, колкото и Нинова е социалист.

tonk11

Ми като знаете какви ги върши що го приехте бе курни? Щото 1000 гласа са си 1000 гласа нали? Когато са в помощ си е супер партнера от бзнс а?

БСП-то са като Гр.Димитров в тениса,винаги ги бият,но никога и от никого не се страхуват.двама депутата им бягат,ама на тях не им пука.на това му се вика смелост,затова и искаше да бие премиера по едно време

Накрая само ти ще останеш Нинче,всички ще те изоставят....

Нинова не знае ли, че селяните харесват селските хитрости и оставят и насред път ако това им носи полза?

Ами знае много добре . От нея по-голям селянин надали има .

откога БСП не са се явявали самостоятелно на избори? Все има някакви там - комунисти, земеделци, социалдемократи, но най-вече Евророма на другаря Цветелин Кънчев. Та ако ги махнем тези (все носят общо поне 5-6%), на колко ще остане БСП в чист вид?

"..важни са принципите и чистотата в политиката.." - добре бе булка, харно го рече, ама оти преди избори не сте "принципни" а гледате да привлечете "куцо,кьораво и сакато" + бай мангал ? За какво би бяха тия "земеделци" от жълтите павета ? И вие хитрувате - признай си :)

БЗНС не же;аят да им свързват името с жалките русколизци от БСПенциите на толстойското комоцио.

Ти явно си търсиш работа в БАН в института по нови думи. Тия дето си ги съчинил сигурно сам не можеш да ги прочетеш / то за смисъл няма нужда да се пита , за това трябва и мозък / :)

Езиковата полиция не спи... Обещал ли е ББ да сключва двустранни договори за връщане на мигранти?! Обещал ли е ББ да получава пари срещу лагери за бежанци?! Записано ли е в Стратегията за мигрантите на МС, че България ще осигури на мигрантите социални осигуровки, здравни осигуровки и жилища?! Записано ли е в Стратегията за мигрантите, че вносът на мигранти ще ни реши демографската криза?! Вярно ли е, че ГЕРБ1, ГЕРБ2 и ГЕРБ3 изтеглят държавата от сигурността?! Че ГЕРБ приел закон, с който прехвърли охраната на хората върху частни фирми?! Вярно ли е, че сагата с образованието / с прехвърлянето на средства от държавните и общински училища към частните / и със здравеопазването / източването на държавните и общински болници от частните / се повтаря със сигурността?! ... Има ли държава?! Има ли Пилот на самолета?!

дето непрекъснато прави лупинги, обаче самолетът му все се насочва на североизток.

БСП била чиста без добавки - ха-ха. Само питам - откъде идва Нинова, къде беше първоначално - при Костов!!! От там тя открадна Техноимпекс.

Браво!Всеки ден четем за Курнелия,какво написала,какво казала.Така се прави,когато цяла България тръпне да научи какво прави любимката на народа.

Браво!Всеки ден четем за Курнелия,какво написала,какво казала.Така се прави,когато цяла България тръпне да научи какво прави любимката на народа.

Още малко братя Българи и ГЕРБ отива на Суходолското Бунище ! Борисов в СЦЗ за много години и дни !

брат си ми ти бе... ...... ......... ???????

Тая жена е такава лъжкиня, че вече не й вярвам и на най-дребната приказка. Няколко пъти говорят за едно на съветите при президента, а тя на излизане говори измислици. Тая история за това как се обадила на Борисов и онкоболните жени може да е вярна или да е полувярна, или да е опашата лъжа. С нея нищо не е сигурно. Да изчакаме сега и да видим той какво ще отговори.

БСП с Респект пред Българите !

БСП отдавна трябваше да се откажете от въшки ! Сега е време да се откажете и от Сергей Станишев ! Герб са бандитска партия с крадливи и лъжливи наклонности ! България над всичко !

Още по-хубаво ,че се изчистихте от лапачи за ваша сметка ! Браво Нинова не се кори , сега вече знае Народа че сте чисто БСП без примеси и добавки ! Вече е модерно да се гласува за Социалисти , ето и Испанците гласуват за Социалисти ! Да живее България долу ГЕРБ и Паричен Фонд !

ЗАЩОТО СИ БИТА КАРТА БЕ НИНОВА , ТО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО , ЧЕ УНИЩОЖАВАШ БСП !

Станишев бе по добър председател на БСП от Нинова , и лека полека всички от тази измислена коалиция ще я напускат !

То и ЖАН ВИДЕНОВ да се появи и той ще е с по голям рейтинг от тази крадлива сврака !

Искаме си Пеевски за шеф на ДАНС.

Г-жа Нинова!!!! Никой друг няма потенциал да застраши статуквото в момента. Харесва ли ни статуквото? Ами на 70% от българите НЕ! Пожелавам успех на Нинова,а след дегерберизацията....да победи по-добрия който даде визия на България!

Осъзнали са се хората , макар и късно!

БСП почисти редовете си от лъже Земеделци ! Вече се знае че гласуваме за Социалисти ,чисти и читави ! Герб отиват в миналото и БСП се връща с ПОБЕДА ! Браво на Нинова , долу Борисов и шайката му !

левият Орбан на България. Мисля си че унгарският Орбан би се разбрал и би предпочел да работи с Нинова отколкото с Борисов.

в лицето на БСП. Градската десница мишоци половината пристанаха на Герб,другата половина пинчери се чудят кой по-напред да лаят...БСП ли Герб. И колкото и да им е мъчно...БСП върви напред...гранд провал го чака Герб.

След половината градска десница която отиде към ГЕРБ,глей сега как и БЗНС"Александър Стамболийски" как ще се присламчат към ГЕРБ,може и към АБВ,след като ритнаха вчера БСП-то и не са им вече коалиционен партньор."и колкото и да им е мъчно...БСП върви напред...с кораба към скалистия бряг и го чака...БУУУХ и на парчета.

АБВ...защото искат да правят компания на Румен Петков извън парламента. За градската десници ми е мъчно,но по-добре да се очистят от тия които за облаги са склонни да пристанат на всеки. Когато се съсредоточат по кого да лаят...може да имат и по-добър резултат.

Колкото и добри идеи да има в ръководството на БСП няма да стигне далеч с този електорат който живее още със спомените си от 50-те години. Жалко че такъв електорат отблъсква и нас които "гласувахме на инат" и помогнахме за избора на президента Радев. Каквото и ръководство, каквито и идеи да има БСП няма да има особени шансове за успех ако не промени електорат си или поне неговото мислене.

Нинова, Нинова, как можа тези мишоци-курбанджии да набуташ в НС-то?!

Нали кака Курни се додми,пардон поднови с нови хора,а разкара старите апаратчици и вечни депутати.Нема да я плюете кака Курни.Казва ви го един антибесепар.Курнито води кораба БСП към скалистия бряг....остава една миля и....БУУХ на парчета.

Та колко морал има в този ход на земеделците? Според мен НУЛА! Поговорката е известна: "Изтъках си платното, ритнах ти кросното!" Така е, земеделците сами не са в състояние да влязат в парламента, защото нямат ресурс за това. Да се държат непочтено обаче могат. Всичко ще е честно и почтено, АКО ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА И ТАМ ВЛЯЗАТ СЛЕДВАЩИТЕ В ЛИСТИТЕ! Така всичко ще е коректно! Решил си да се отделиш. Добре, отделяй се, но няма как да запазиш екстрите, които си придобил от обединението.

така е, мишките напускат потъващия кораб.

БСП е интересна партия - лидерите капиталисти, а членската маса цървули .

Цървули в истинският смисъл!

Не ми краси ника, пършиво герберче!:))))))

твоя ник е червен цървул

Пройчо ...Ник Нолти ли...??? Той с червени кухтери не се зайграва... Ха ха ха...

Че с теб и дявола не би се съюзил....!!!

на следващите избори им давам между 35 -40 депутати най много

На кого? На ГЕРБ ли?

Мислех, че ще има една новина с Нинова без да се намесва Бойко, ама не би!

PEYTSCH

Най-смешното лице сред комунистите...На вота с двама по-малко е без значение, защото никак не става да мине...

бсп обичат да си променят името, а най вече обичат да са в предизборна коалиция с десетина партии! през 1999г спретнаха "коалиция зя българия" изборите 2001г-48 депутата--коалиция от 10 партии изборите 2005г. - 82 депутата - коалиция от 8 партии изборите 2009г.-40 депутата- коалиция от 7 партии 2013 година се прекръстиха на"бсп-лява българия" коалиция от изборите 2013г. -84 депутата -коалиция от 8 партии изборите 2014г.-39 депутата- коалиция от 13 партии 2017 се прекръстиха на "бсп за българия" на изборите 2017г.-80 депутата - коалиция от 6 партии както се вижда, за следващите избори пак трябва да се прекръстят някак, ако не пак 39 депутата!

гербер, като направиш ти като партия 120 години история, тогава ще те питам пак за мнение. А когато направиш 800 години като държава в която важи все още един и същ закон, тогава ще даваш мнение и на държавно ниво (знам че се опитваш)

И когато избиеш половин милион несподелящи соц идеите

с история,ама кървава и антибългарска.

Мъка. Голяма мъка. Кокошките се разбягаха от курника. Всички бягат от курника на Корнелия.

Колко мъка и страдание струи от поста на курнишона , но пък същевременно не пропуска да се изживее като боКче некакво :-)))

Таа па за кво, що са не замисли що ората почват да бегат от постоянните и лъжи и квичения че не е на власт,аман от злобарки без власт

Не че БКП са "комунисти", и не че "земеделците" са такива, но по стар изпитан обичай Нинова отново не вижда гората зад отделната фиданка - тъкмо нейното БКП още през 1948-49 г. "национализира" единствения поминък на хората - земята, принуди ги да работят за стотинки "трудоден" и "привилигерова" младите като "работническо-селска" класа и ги дари щедро с жителство, жилище, работа и партийно членство в измислената им съветски-спонсорирана "индустрия". Ако преди 1989 г. не си член на БКП, с теб е свършено - обречен си да вършиш цялата работа на поне три партийни началства, бачкаш като изоглавен за никакви пари, но не риташ срещу ръжена, защото за мястото има поне 5 партийни члена - достойни производни на "работническата класа", а ти не си член на БКП-то заради интелигентския ти произход. И 74 години вменяват вина на някой си, че навремето си бил "партиен член" - чакайте бе, хора - партийното "членство" означаваше не вяра в измислените им "идеи" и пропагандно промиване на мозъци, а просто начин на оцеляване.

annybody

Минусите към поста са доказателство за все още неизмрелите наследници на "работническо-селската" класа - те са вечни, партийната принадлежност се предава по полов път.

Така е др.Кутев... Много точна отценка...браво другарю !!!

може земеделците да с вас, историята помни, че вие сте ги избивали като мухи

Кога бе? 1919? 1923? 1927? 1934? КОГА?! Чети историята ретард! “ети и мисли, ако имаш с какво.

Най-вече в периода 44 - 70 , коя история го пращаш да чете човека ?!?

Национализирана, ама се обработваше и българия изнасяше, а сега като я върнаха пустее и ядем картофи от Полша, чесън от китай, домати от , тур ция и т.н. няма нищо българско. Ф Да ви е сладко!...

Какви земеделци, какви пет лева, от 30 години в България няма земеделие, а Вие говорите за земеделци, да не сте се объркали с днешните земевладелци нещо.

Спас Панчев ще помага на другарчето си - масон Румен Петков да спаси АБВ. РП получи подарък за рождения си ден сектата на Панчев.

Панчев 30г се мъкне сБСП вече е за пенсия

Този сайт съвсем се скапа. Нормалните хора бяха прогонени по един или друг начин и тук останаха да "коментират" само няколко комуниста дето от години пишат едни и същи глупости предполагам срещу дребно заплащане.

Толкова сте отвратителни, че дори "земеделците" дето са трима човека избягаха от вас. Повече коментари са излишни.

Нинова,никой не ви вярва на вас другарите от БСП. Вижте си другаря от ПЕС в Испания ел гуапо, (според мен не е гуапо,а мазен тип)как пълни държавата си с орки,при полжение,че тя е пълнена години наред от Рахой,който беше десен. Никкава разлика между десни и леви в Европа и БГ. всички сте пудели на Сорос.

Напротив, цял народ им вярваме, защото те мислят за народа ни и само с тях ще успеем.Народе, покажи го със зелен " + "

За "зеленият" народ ли иде реч ? Друг не вярвам да им вярва на социалистите .

корнелията и принципи?????

без принципи.Така,че и влаинката Курни си има свои махленски принципи - интриги,скандали,надвикване,лъже-маже,злоба,отмъстителност,наглост.

Докато си въртиш задника за да угодничиш с измислено недоволство от Корнелия събитията се случват - сега ще ти го зачукат с няколко десетки хиляди мигранти защото този чийто гръб защитаваш с иронията за Корнелия е страхливец и като премиер преследва само личните си интереси и решава само личните си проблеми. А когато разбереш колко си бил глупав за да му вярваш и че си прецакан отвсякъде вече ще е твърде късно за спасение!

така и на Дир не им се говори за посещението на Борисов днес в Брюксел. Нинова беше многократно прекъсвана и напоително разпитвана за вота на недоверие ...за земеделците... докато едва накрая успя да каже нещо за днешната среща на Борисов. Подаде на водишата Марчева...една стратегия на Герб за мигрантите...която не е сътворена вчера ,а отдавна за обгрижването на мигрантите....Защо ми я давате опакована..възмути се Марчева...просто беше сложена в папка....Но накрая беше принудена да я разлисти. Толкова за журналята. Четете всички сайтове за се докопате до парченца от новините...И най вече четете чужди вестници и сайтове...от чужбина новините са най-точни.

к...и рано,рано да лаят и бълвочат,да злобеят..Курниии,кораба потъва

Г-н Панчев би трябвало да се изключи от парламентарната група на БСП.

Като чуят хората "принципи и чистота в политиката" от устата на председател на партия терористи и партизани и се сещат за една карта с черни кръстове по цяла Булгария.!

И на картата любимеца ти бай хой, нали? Бай хой комуниста!

На тази карти бяха показани всички точки в България подготвяни за загробване от ДЕМОКРАТИТЕ! С този план за унищожаване на отделни области демократите и следващите ги ГЕРБ-ери унищожиха цялата държава. Това е бил скрития смисъл на картата с черепите. Показвала е, че след 1991 г. на власт идват убийци, крадци, изнасилвачи. И ако някой честен като Жан Виденов дойде на власт то същите идиоти скачаха за да вземат властта да унищожат България прогонвайки над три милиона българи! Тъжно, но истина!

гадно ли ти е ,бе, дядка...нека да ти е гадно... мисленето ти е на дядка...

Браво редактора,успя да скриеш веднага една малка истина

госпожа Нинова се изказва че е важна чистотата в политиката,а нима в нейната парламентарна група са се събрали все светци чисти политици,избягнали по някакъв начин затвора защото са чисти комунисти

нинова случайно да е чула приказката за плъховете и потъващия кораб та е седнала да злобее,типичната черта на влашкото и минало

ориентирал...като тръгниш след бръмбар къде ще те води...???