Нинова: Всеки месец ще дарявам 600 лв. от заплатата си

За мен отхвърленият закон за намаляване на депутатските заплати е в сила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата Корни...няма да миряса ..докато не стане премиер..Така завижда на един...недоучил пожарникар.,че вече 3 пъти е премиер,а тя ..само лапа мухите и сал един Техноимпекс и остана..Но спри сърце..дано народа се смили над нея и даде доверието си...Да ама..не..уви

Само Ж.Желев даряваше цялата си президентска заплата.

Само Ж.Желев даряваше цялата си президентска заплата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Нинова ще го прави по легален начин.

Корнелия щяла да дарява 600 лв. от заплатата си и й лепнали етикети "свиня", "комуниститческа популистка" и не знам си какви още, а бедните гербери, ДПС-ари и патриоти не могат да си позволят да лишат семейния си бюджет със същата сума, защото "българският парламент има най-много заседания от парламентите на 28-те страни членки" / Даниел Кирилов /. :) Ами да си увеличат заплатите, бе! Златните ни депутати...Бедни като църковни мишки...

Викате 600 лева нищо не са! Като не са защо не ги дадете? Става ясно, че в ГЕРБ са само бедняци. Стиснали са се и една стотинка не дават. КОГАТО ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА ДАДЕ И ЕДНА СТОТИНКА КАЗВА:"ТОВА Е ПОПУЛИЗЪМ" И РАБОТАТА ГОТОВА. Веднага намира извинение за своята стиснатост. Те депутатите всичките бедняци и не трябва да се бърка в паничката им. Има опасност да бъде отхапана ръката, която се опитва да им вземе мръвката! Популизъм било! За мен това, което предлага Нинова е нормална човешка реакция. Другото е кретенизъм! Когато 2 милиона пенсионери мизерстват, въпрос на лош вкус е да не си поне малко солидарен с тях!

Да те .... всеки кой където те хване.А бедните милионери от ИБ на БСП и половината от депутатите на БСП колко стотинки са дали до сега,а?Или са със широки пръсти да пръскат за прескъпи хотели и курорти в света,супурлуксозни возила,огромни имения и всякакви други екстри, с натрупаните пари от мръсния си бизнес от създадения червен див капитализъм

Научил си се да пишеш , но не и да мислиш. Мисленето ти е като на футболен запалянко. Айде наш,те ! ! ( А вие защо биете негрите ? )

Всички в НС са парлами.

Лелката Корнелка като селски човек, който не познава мярката на финеса се излага с тези 600 лв., които ще подарява на бедни и немощни хора. Защо лелче, не подари милионите на държавата от сделката с Техноимпекс, а ги присвой за себе си, за да ги подариш на комунистическата банда. Те пък ти дадоха не лош процент, с които си накупи апартаменти в София. Сега си се изтъпанчила на всеослушание, рекламирайки комунистическия си жест от 600 лв. за да докажеш колко много милееш за народа. А този народ живее мизерно, защото твоята партия ръководена от онези руски азиатци от позлатения Кремъл ни доведоха да сме най-бедната държава в Европа. Сега искаш властта, за да домъкнеш отново руската мизерия в България.

Ако Нинова държи на обещанието си и аз съм готов да дарявам 600лв от Пенсията си.

Навремето чорбаджиите така лицемерно са дарявали беднотията, както сега соц.чорбаджиите. Хаджи Корнелия се опитва да си купи чиста съвест с 600 лева. Няма да стане, хаджийке... През април си била 4 дни в парламента. За 4 дни 1900 лева. Мислиш ли, че ще получиш опрощение? Гьостерица ще получиш, защото гьостерица заслужаваш, комунистическа свиньо. Продавате ни на Русия, но децата ви са все на запад, мръсни лицемери. Такива като вас трябва да изкарат по 5 години на остров Персин и след това заминавате за любимата ви русия, а имотите ви, като при диктатурата на пролетариата, да се национализират.

Цецо Гуменката--да дари тъща си на БНБ !:))))) ...външния дълг е уреден:))))

много окраде, че това са стинки за семки!

другарката Нинова ще ги дава на другаря Манол Генов да ги събира и догодина да ги раздава на бедните цигани в маалата в Асеновград по време на изборите.

На депутати от БСП им се откъснаха по 8 лева за дарения . 600 лева за партия със 70 депутата се падат по 8 лева на човек,

Нинова що не дариш една издръжка на талантливи български деца да се изучат като некадърния ти син в САЩ???

преди време беше обявила,че живее месечно със 2500 лв.Сега като дари 600 лв.ще и останат 1900 лв. и ще стане най-бедната депутатка в Народното събрание.Хвала на такава лидерка на социалистическата партия.Доказа,че мисли за бедните в България.Приравнява се с тях.Просто ми е мъчно,че няма да може да ходи при синчето си в САЩ.Няма да има толкова пари.

Абсолютна СВИНЯ

Като е популизъм---всички останали 219 депЕтати---да даряват по 600лв , а специално Цецо Цървула всеки месец да дарява по един апартамент!:)))))

дарявала 600лв...пак нахалство ..ха.ха Не даряваш г-жа Нинова , а връщаш пари взети от народа. И на тези на които даряват задължени ли са да гласуват за БСП

600 лв. от заплатата си... Kako, това не е добро - това е сделка, търговийка, пиар-че. Щеше да е добро, че даряваш ако никой не знае. Не е необходимо да тръбиш по медиите колко си добра

Това е индулгенцийка. 600 лева и спиш като къпан. Да му мислят семействата с такъв доход.

Комунистически популизъм, само че червените бабки дето и вярват са на изчерпване-

По добре кръв дарете... От гьола в Белене милиарди усвоихте, днес обяд дарявате...

Днес Нинова дарява 600 лева, утре Радев дарява милиард на НАТО

Първо върни откраднатите пари от ТЕХНОИМПЕКС ,ТОВС СА КРАДЕНИ ПАРИ ОТ НАС,Българския народ,после давай колкото си искаш,КРАДЛИВА ЦИГАНКО.....

Тая се насра! Що не върне 1. милионче откраднато

Тая се насра! Що не върне 1. милионче откраднато

Първо др. Нинова кажете колко дарения досега сте направила. Второ, ще показвате ли всеки месец на кого са дарявани тези 600 лв. Защото искам да е документирано и потвърдено от този на когото е извършено дарението. Всичко трябва да е прозрачно. Защото не ми се вярва на това изхвърляне. Трябва да ме убедите, както и да покажете на българския народ тази хубава инициатива. И да поканите и други милионери от Вашата партийна група да сторят същото.

Хора, които не са дарили и един лев през живота си съдят някой, който иска да дари. Ама популизъм било. Нека да е популизъм, нека да има още популисти като нея. Може Цветанов да дари единия си апартамент, или Борисов да дари един от четирите си милиарда, или Доган да дари беседката от сараите си. Досега сме виждали само политици, които освен да крадат друго не знаят. И като дойде някой като Корнелия или Радев се блещят и викат: "Квой туй нещу"???

набива тъпана,да обявява,че със тези 600 лв. ще си купува индулгенция заради големите кражби от криминалната приватизация.

А крадеца с 5 апартамента ?! Той кога ще даде и 1лв за някой нуждаещ ?!

Сашко педала ли?

Сега да видим дали Цецо ще дари по 1лв на месец ;)

Другарката Нинова щедро е добавила към 600 -те лева ,че ще дари и употребената от нея дамска превръзка съвсем безкористно на детенце от женски пол. Браво,другарко!

Корни, стига с този популизъм бе... вие сте там за да мислите за политиката на едро, не на дребно с демагогия. Все едно аз да кажа, ще отделям от заплатата си по 60 стотинки всеки месец - вярвайте ми и гласувайте за мене....

Похвално,даже бих казал,достойно.

Нали каза чао бе, ае метла. Пий си хапчета и в леглото.

на мене, на мене, на мене...аз съм популярен повече от баш популиската и най-демагожката...

Мисля си тази усойница ко вземе да дари кръв, Дали някой ще посегне към банката.

От усойницата доят хубава отрова за серуми.Недейте обижда усойниците.И те са по полезни от г-жа Лъжа.

Рече, хм питай Скрипал ко му е хубавото на отровата. Ко нямаше отрова, нямаше да има нужда от серума.

Само психичноболни коментатори в петък вечер, до един интриганти, безделници и неудачници. Обезумели предпразнично. Дир, съжалявам те в какво си се превърнало :) ЧАО!!!

Ми ти какво дириш в дирника, бе мозък

Много показно бе как Кури-така благотворителност не се прави,а и да ти кажа малко е на фона на това,което през годините си гушнала.

Кажете госпожо защо търпяхте Кадиев за когото се говори, че жена му притежава огромни енергиини предприятия за зелена енергия ,кого прикривате с тези 600 лева , колко ? колко скрихте

Тази кокона бие по популизам магарешки

госпожа Нинова има хора които живеят само на заплата , бих желал да видя този дух на благотворителност с пари не платени от данъкоплатеца ...да дадете нещо от припечеленото по време на обира на заводите ни и държавните предприятия

Тоя па. Де го чукаш, де се пука, кукувица.

... много си закъсняла другарко лъжлива и крадлива Корнелио...!!!!!! От както Борисов е министър председател и на трите кабинета които той води до сега, неговата заплата като министър председател се дарява на домове за деца в неравностойно положение - НО ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ НЕ Е ЛАПАЦАЛО КАТО ТЕБ ДРУГАРКО ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА НИНОВА...!!!!!!

Би било добре,ако всички дупетатки,когато ги засърби между краката,да излизат извън парламентарната зала и там да задоволяват сърбежните си нужди къде с пръсти,къде с дупетатско кебапче.....Виж,другарката Нинова е друго нещо,за нея сърбежът е перманентен и разбираме нервността и - за нея - Борисов ще се погрижи.Тя и без това и на сън само за него говори.

Напънала се планината и родила джудже...Каква патаклама само... за 600 лева. Джобните на Нинова. За кого по-напред да идат тия помощи?

Нинова: Всеки месец ще дарявам 600 лв. от заплатата си Политическият популизъм и цинизъм едва ли ще помогне на БСП. Чудя се на тези хора вече 30 г. говорят и вършат едни и същи простотии. Нямат грам политически реализъм, както и да предложат нещо ново в управлението на държавата, което да ни изкара от този икономически "батак: в който се намираме. Борисов печели изборите,не защото е голям управленец и държавник, а защото има срещу себе си една импотентна и безидейна опозиция.

Ами като можеш, дарявай! На нас целите ни заплати едва връзват 600 лв. А намаляването на депутатските заплати е принципен въпрос, а не просто нещо, което трябва да се постигне чрез даряване.

Тя да вземе да върне с лихвите заграбеното! Всеки разбойник, рано или късна прави нещо за душата си. Та и наша Курнела, смята да помине с 600 лева!

Ауу , ма тая много се е загрижела бе , на фона на приватизираното /откраднато/ за милиони , давала 600 лв

Корнелия дари 600 от заплата си и плати няколко милиони субсидии нродна пара на медиите за да тиражират по всички медии подвига и

решила да минава на диета и да харчи със 600 лв. по малко за храна.Хем полезно за нея,хем богоугодно за атеистичния им електорат който се задъхва от възторг от тази огромна жертва на другарката си.Все пак е жертва,бе.Преди време другарката Нинова обяви,че живее със 2500 лв. на месец,а сега като се приспаднат 600 лв. ще останат само някакви си 1900 лв. и ще остане най-бедната депутатка в Народното събрание.

От партията на милионерите дадоха 600 лева, това е нечуван подвиг за хора които ходят с Ролс Роис на работническите събрания .....

Лумпенпролетариат....ще има ролсройси.

Ай де бе! Другарката кака Кури се е осъвестила и е решила да върне парите от приватизацията на Техноимпекс под формата на дарения за бедните, болните, инвалидите. Г-жо Нинова, да бяхте прочела разказа на Й. Йовков "Серафим", за да разберете как се помага на нуждаещия се истински.