17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пишете глупости за десет годишно управление на Борисов !Напишете в Гугъл ,,правителства на България”, а не слушайте Нинова

Тази жена е за лудницата, едната година когато между управленията на ГЕРБ им се даде възможност да управляват, защо не спряха веригите магазини и носа на палмово масло?!? То лесно да саботираш и искаш оставки, когато бяхте на власт какво направихте вие другари и другарки комунисти. Осигурили бъдещето на децата си по чужбина, мъжете си който го има разбира се и работата им да лаят като псета за щяло и не щяло. Празника на труда го превърнаха на протестен митинг и искане на оставка, няма ли други дни бе лъжкиньо Нинова та опорочихте този хубав празник. Ама така е, много е мек Борисов и това което пишеш че сте внасяли закон съвсем не е за това което имаш нахалството пак да лъжеш. А дано хората са те разбрали най-после, не говорим за миналото ти, то е излишно.....Толкова отвращаващо същество като злобната и изтрещяла Нинова рядко се ражда. А дано най-после си получи заслуженото, Бог бави но не забравя. Крадеца вика дръжте крадеца....внневерни неща.

Браво, Нинова, само ти не му мълчиш на бея.. Той все не разбрал ..сякаш друг управлява вече десет години. Боже , тези дето гласуват за него, как спят?

съм изумена от нахалството на нинова, никой не я пита защо беше десна рэка на КОСТОВ, ЗОЩО ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПАКС.Ѝ ДНЕС КРЕЩИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ТОПЯТ - КЪДЕ Е НЕЙНИЯТ СИН И ДОВЕДЕНИЯТ НА ПРЕЗИДЕНТА - В САЩ. , УЧАТ В НАЙ-ДОБРИТЕ СВЕТОВНИ УЧИЛИЩА - - ПРИЗНАВАТ „ЧЕ НЕ СА В РУСИЯ,

МА МОМЕ,какво сте се захванали с този ТехноимпАкс,като че ли цяла България се е хранила от него?????? Я ми кажи къде живее щерката на МУТРАТА,къде учи синето на МАМАТА на НАРОДА ?????

Bravo Taka e

Е това повод за статия ли е?Щото Нинова е втрещена от ужас?Тя през цялото време си е така. един път повече или по малко се е тая.

по-бавно статията и за момент забрави, че го е казала Нинова!Ако откриеш, че написаното е истина, значи си умен!

Където и когато искаш се изправям на дебат с който комунист и да е.А Нинова е една... хайде да не казвам какво от плевенско село.Не спря да кряка за и без повод.Затова става така като лъжливото овчарче:почват да не и вярват.А когато някой иска да поеме отговорност за нещо-какво пречеше на БСП да го направи-беше на власт колко време преди това?Ако иска да го прави трябва да поеме отговорност защото ако се издъни ще се разкряка да иска оставки пак.А дали е права или не никой не може да каже сега.Може да покаже само времето.Лесно се дават съвети.някой трябва да ги изпълни и да поеме отговорност за тях.

в големите вериги Е ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ!

Кирилицата е Българска Азбука. Нарича се азбуки от първите две букви АЗ и БУКИ. Има само един народ който казва гордо - АЗ - това са българите - вечните конници победители! Желая успех на премиера на България!

"Умницата" Нинова не иска да признае че родните производители са най-добрите Отровители.

Как да признае чедо, олигарсите от партията и държат бизнеса с храни.

А вие и майките си ще продадете.. Българският производител е притиснат до стената - никакъв протекционизъм от държавата, натиск за ниски цени.. особено във веригите. Колко пъти разкриваха незаконните им методи за промоционални цени? За тези цени- качеството не може да е друго. Но понеже народът изкуствено го държат беден, не може и да си позволи да си купи нещо по-качествено. Произвежда се , но се изнася, това което е качественото. Дори пшеницата ни е фуражна. Да не се чудите на наднорменото тегло и високото кръвно.

Простоватите са изумени че Земята не е плоска и се върти около Слънцето...Естествено само и само за да обсужат тесно партиините си интереси...

За да се предотврати двойния стандарт при храните се създават лаборатории , специалисти капацитет. С измислените структури ,които създадохте н България като БАБХ, ЦОРХВ и службици в министерството на земеделието само ще вървите след другите страни и ще повтаряте като папагали какво е установено при тях. За да се разисква проблема с двойните страни заслуга имат страните от вишнеграската четворка , а вие се закачихте към тях на финала и се правите на герои пред българската публика. Преди да се задейства брюкселската машина говорихте, че има разлика само при няколко продукта и това е всичко. Да издирим интервютата на господин Порожанов преди година и да видим ,че той на казва почти нищо за двойния стандарт. Каза ,че е учуден ,че някои продукти в България са по-скъпи и това не е честно. Сега когато компетентните органи и специалисти от страните от вишнеградската четворка мериха , изследваха, доказаха господин Борисов , дебелото Лили, господин Порожанов и даже омбудсмана най-нахално решиха да напомпат малко точки към рейтинга си, и от сутрин до вечер говорят срещу двойния стандарт. Когато си приписваш чужди заслуги и не споменаваш източника това се нарича плагиатство. Да госпожа Нинова преди години работи по неизгодните договори на българските производители с веригите и това е стъпка в правилната посока.

Бойко Борисов и лицата Методи Андонов - бивш партиен член на ГЕРБ, сега нов десен и ровещият се боклукчия във всякакви архиви бивш депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, са най-яростните проводници на всякаква западна политика у нас, независимо, че повечето такива политики са против българските национални интереси! На всичко отгоре, тези отявлени западни подлоги са представят от медиите, като първи родолюбци и патриоти - а не такива, каквито са!

Ние пък не сме изненадани. Той си плещи както обикновено. Цар на ДЕМАГОГИЯТА. Останало му е време между мача и тениса и е решил да се изкаже за "доброто" на народа. А иначе от усилия да разреши световните проблеми не му е останало време да разбере народът какво яде. Ето защо е така изненадан след 10 години управление.

И аз съм изумен от твърдението на Борисов, че на мястото на чуждите производители би се засрамил, но не се срамува от факта, че за близо десет години негово /подчертавам НЕГОВО, защото командва еднолично/, страната ни остава последна в ЕС по всички положителни показатели и първа по отрицателните. Той, обаче, е доволен от себе си, министрите му също се надпреварват в самохвалството си. С това и ще останат в тъжната история на безкрайния български преход - много шум за нищо.

Виждам, че има двама доволни от последните ни места в ЕС. Е, поне са само двама, дано останат само те, че иначе няма надежда.

Моля купете си краве масло от верига супермаркети в България - цената е по-ниска от мандраджийското масло,което ни продават родните производители. Но, когато ядете немсо масло,усещате вкус на истинско масло , а когато ядете родно масло ,то няма вкус изобщо,усеща се маргарина.....А бе, правил го е роден печалбар,кото цял ден крещи,че е ощетен от нещо! Ощетен е ,че не сме взели тоягите и камъните и не сме отишли до мандрата му ! Почва се първо от родните престъпници,после продължаваме с другите.

Немското масло се субсидира щедро от немската държава. Още една "справедливост". Иначе на тази цена, масло не можеш да избиеш, умнико!

За пореден път нашия премиер се изложи!Не , не пред еврочиновниците , а пред българския потребител!Какви ли не измишльотини прилагаха , има ли палмово масло значи е растителен продукт а не сирене и т.н.А сега излиза че за масовата употреба на вредни мазнини и Е-та е виновен ЕС???Не е така г-н Премиер , Вие сте виновни , защото нямате политика за опазване здравето на народа!

Другарко,ти си изумена още като си взела червения партиен билет! Сега го размахваш,но не можеш и за тоалетна хартия да го ползваш! Дори и да ти повярва някой,той ще е или иди.т ,или яервен бок.ук.

Нинова казва истината, но на някои хора тя не се харесва. Както някога БКП беше "права, когато съгреши дори", така и ББ винаги е прав, каквито и нелепости да изрича. Точно на него не вярват умните българи. Погледнете се във форума - един-два минуса за Нинова и десетки повече за вашия любимец. Колкото този факт и да не ви харесва!

Мили герберчета, ама четете внимателно,преди да пишете. Тук Нинова е права - отдавна ГЕРБ не иска да приеме закон против лошите храни,не само внасяни от ЕС, но и произведени в България. Ама на вас и ГМО да ви дадат, пак ще го харесате,защото ще е американски. Ех, ум бръснах, ама глава шамандура.

Закона предложен от Нинова за търг. вериги е приет от Парламента. Никога до сега Нинова и никой от БСП не е споменавал думата Палмово масло, а по идея на Мая Манолова присвоена от Нинова з-на се отнася за български продукти. Само провокатор може нагло да вменява лъжи и създава страхове Бог бави , но не забравя и ...

Словоизлияние на един ниско образован воевода съратник на патриотите! А кой ни слага палмовото масло в кашкавала и сирената???? Пак ли западните фирми? Що за глупак трябва да си,че да не си подбереш поне съветници като хората?

То не е двоен стандарт ,а единен!Палмата я ползват всички производители в Европа,дори и реномирани швейцарски фирми с дебелите цени!Нашите като папагали,хем евтина суровина,хем продават скъпо!Е вече има обозначения за състава,задължиха ги преди няколко години,хората да избират,но излиза,че няма какво да се избира.За съжаление се появиха лобисти,че едва ли не палмата е полезна!Още от началото на прехода развалиха храните,веднага се ориентираха към боклуците да забогатеят набързо и така се разложиха,че унищожиха и традиционния хляб и млечните продукти,а хората потребители,освен да мърморят и чакат промяна,никаква активностЕ как да стане!Хем ядат боклуци,хем мълчат!Та така,де ако се забрани палмовото масло,ще бъде нещо изключително за здравето на хората!Но трябва да има кауза!

Добре ,че е Техноимпексова,ко ши праим без нея!

ДИР ПОПРАВЕТЕ СИ ТОЧКУВАНЕТО!!!!!!!!!! НЯКОЛКО ПЪТИ ВИ ПИША, ЧЕ КОГАТО ПОСТАВИШ"-", ВЕДНАГА СЕ ПРИСЪЖДА И "+", ТОЕСТ НУЛИРАТЕ ГЛАСУВАНЕТО!!!!!!!!

Това умишлено го правят да няма ,,точкуване,,Нов дир,,си продадоха ,,душата на дявола,,парите.И тъка всички медий единни срещу мнението на хората,за да не се вижда недоволството.Помните отзивите за ИК и Боко взе мерки,но да не забравя ,че на изборите ще му докажем колко го обичаме,че иска да унищожи българите,последовател на Курни.А ,,уж,,за народа мисли.Досега няма тъкъв политик те мислят единствено как за забогатяват.Ще си получите заслуженото,но ,,новите ,,ще ме изтрият с изкренното мнение

Аз съм си добре. Не съм като вас. Палмово масло не ям. Ручам си крокодилчета, които си колям сам. От време на време и говеждо. И истинско българско кисело мляко от Япония, също. Ама аз не съм материял, а ценен член на обществото. Когато при нас се приеме Закон той ... остава валиден. Не е като при Вас..... От кога ги забранявате тези суругати? 10 или 17 години? Откога махате вериги на монополисти? Стандартът "Стара планина", защо се пльосна и се удави в бълвоч от помии? Ама Вие вече имате друг екологичен проблем, бе братя аборигенчета! Цялото масло изядохте и то жива палма не остана в света, вече! Това е безобразие. Природата е важна! Плюскайте по-малко или нищо!

Явно не си и чувал какво представлява "българското кисело мляко в Япония" . Само да си знаеш , наподобява желиран сладникав продукт нямащ нищо общо с кисело мляко . Само бактерията вътре в него си е оригинал и до там .

Бактерията може да живее само в истинско мляко,не заблуждавай хората!А и точно за японците да не е оригинално просто си измисляш,дори не си го виждал!

Докато се говори и пише без да се посочват имената на фирмите производители и веригите разпространители на продуктите им нищо няма да се постигне. Крайно време е така наречените "български" медии да започнат ежедневно говорене и призоваване да се бойкотират продуктите на тези фирми и веригите, които си пълнят гушите. Само тогава ще има ефект. Някой спомня ли си защо се унищожи Хигиенната здравна инспекция през 2011г. чрез създаването на Агенция по храните, и защо отпадна БДС? За да може да се лови риба в мътни води.

ТАЗИ ЧЕРВЕНА СКОЧУБРА В КОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА БЕШЕ????? И ВМЕСТО ВСЕ ЗА КОРУПЦИЯ ДА Я ГОНЯТ ДА БЕШЕ НАПРАВИЛА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ДЕТО СЕГА ТАКА НАГЛО ЗАДАВА.ХАХАХА

с рибни фигурки от Лид,л ,по -отвратително нещо скоро не бях опитвал , някаква смляна каша ,панирана неизвестно как!!! Ужас!!!!!

да не си спомняме за рекета .. пази боже.. рекета на хора,които бяха покровителствани от комунягите,под агрегата на хладилника,за да не може да се запише колко / 15 000 / се искаха...

Подкрепям Бойко ТОВА маргарин - палмово масло и всички простотии които не ги ядат животните и насекомите а печалбарите ни ги пробутват в магазините -- предизвикват сърдечно съдови увреждания Аз ядох маргарин и се чудех къде отива в моето тяло -- и инфаркт -- 3 стенда !!!

А защо подкрепяш Бойко? Защото чак на десетата година от управлението си чу да се говори за вредните храни и реши да се изкаже и той по въпроса? В Словакия от няколко години говорят за двойните стандарти в храните, но тук ехото дойде чак сега, за да се представим по случай европредседателството.

смешно,просто,смешно глупави са хората,който си мислят ,че цитирайки имена на Български политици,ще консумират безвредна храна,

Ако не друго, поне можем да подбираме храната, която купуваме. От години не ям кренвирши, луканки и други трайни колбаси, избягвам млечни продукти с дълга трайност, вафли, батони и безалкохолни в бутилки. Не купувам големи салати с яркозелен цвят, месо само в определени магазини, където вкусът поне "напомня" истинско, пастърва, защото е относително чиста риба и т.н.

Ще реши въпроса.Когато го премахваха казваха,че няма държава,която може да го изпълни. Значи стандартите са били правилни. А когато сваляхме властта,основен аргумент бяха нитратите пи пазарите.Сега нитратите колкоса? Що не ги мерите?

Ще реши въпроса.Когато го премахваха казваха,че няма държава,която може да го изпълни. Значи стандартите са били правилни. А когато сваляхме властта,основен аргумент бяха нитратите пи пазарите.Сега нитратите

смени плочата бе глупак, спри да повтаряш едно и също. ПП. Разбираш ли за какво става въпрос?

Да бяхте гласували този закон по времето на Орешарски или Станишев.

как да го гласуват, като ГЕРБ саботираха всичко и не присъстваха на заседанията... Аз помня всичко !

Все ГЕРБ им е виновен на комундетата. Ако случайно вземат властта и заплатите станат по 10$ пак ГЕРБ ли ще е виновен?

помниш къде са орехите на тавана !!!

също помня как при Орешарски изобщо не влизаха в зала, но за герберите късата памет е характерна. А най-смешни са, като споменат "комундетата", сякаш те не са точно в ГЕРБ.

Борисов пак си сменил мнението?Нормално за Борисов!Обаче прекрасно играе ролята засегнат гражданин на ЕС , когото не броят за нищо!

как е възможно с насмешка и в шеговита форма ръководни политици, главите на големите партии, да решават или да не решават важни за здравето на нацията въпроси! Как е възможно да няма контрол над големите вериги магазини за храни! Ами те, западните ни партньори се подиграват с нас ако ни доставят храни с недобър произход, при положение че сме земеделска страна с възможност да се изхранваме сами, че и да изнасяме. Нинова и партия да започнат дела за некомпетентност на правителство за нанесени щети върху здравето на хората.

Бяхме земеделска страна, бяхме! Сега нищо не сме... Чалгаджийките мотика не са и виждали, но пък знаят новата песен на незнамсикой наизуст...

да ти слага чатал на врата да купуваш ?

Тая па Курнела защо се прави на дръж ми шапката.Та почти всичко произведено в България е менте.Купете си "овче" сирене или "овче" кисело мляко от която и да е нашенска ферма и то от фирмените им магазини и веднага се усеща измамата,сметана,палмово масло и какво ли още не,но на двойна цена от "кравето",което също е менте.За кашкавала не ми се говори,лепи се като сапун по ножа ,с който се реже, а е наше родно производство и е от уж 100% мляко.Родните колбаси са на същия хал,хлябът също.А вносните храни не ме интересуват,цените са им само за джоба на Курнела и такива,уяли се като нея и уж загрижени за народа.

Кой отмени БДС? Ама персонално. Това не е направено Както твърди тая с минетчийските устнички. Отговори си бързичко, че дира ще ме изтрие или скрие

Ех дядо Йордане, да те такова, който те хване. Какви пошли мисли ти минават преез главата.

Чудно, защо ли производителите на стомани им дават марка и гарантират качеството им. Отричайте стандартизацията - производителите скоро ще ви хранят с помия

Недей да връткаш по тролски. Отмени го ФД - психото дето сега е в Конституционния съд

...защото комунистите са цвете за мирисане. От тях идва цялата беля на България, ама не виждате.....

Абе, този човек да не е бил в кома последните десетина години.

кой човек, пъпешо-главия ли?

Политиците са в основата на икономическите проблеми, и въобще на всичко, за добро и за зло. отговорността им е голяма, трябва да са умни и да работят със сърце и честно. защото от тях зависят много човешки съдби. и много животи!

Бойко, ставаш за смях. Жалко е че вече и кУрнелия си прави гаргара с теб. Така е защото едно приказваш, а друго вършиш

бойко сам си слага капани ,сам пада в тях ,това е простотията,жалко ,не става,да регистрират партията на божидар димитров и да се прави нещо сериозно вече,къш депутати,къш всички сегашни хрантутници

Да, от миналта година скандалът с двойните стандарти беше замазван от господин Борисов и господин Порожанов! За голямо съжаление у нас няма ефективна лаборатория, при която да бъдат установени тези несъответствия, а нашите управляващи проповядваха само европейската ориентация, но бездействаха . През това време страните от вишнеграската четворка изследваха, доказваха , бореха се. Когато почти извоюваха победата си със знание и много професионален труд и усилия нашите мързели се опитват да яхната тяхната победа. Накрая пратиха командировка експерти да напазаруват в супери в няколко страни и почнаха да сравняват етикетите на храните. Нашите лаборатории, агенцията по храните и другите новоизлюпени службици като ЦОРХВ не са доказали абсолютно нищо, въпреки , че гълтат стотици мили за издръжка. Срещала съм се с колеги специалисти от тези 4 страни- професионалисти и хора с достойнство. Според мен като посетим Прага , Будапеща , Варшава и Братислава се вижда,че тези народи са имали и имат култура и интелигенция. Така ,че госпожа Нинова е права за въпроса за господин Борисов- нуеместен е наистита.

Бих добавила, че всеки отделен гражданин в споменатите народи има културата и отговорността да мисли не само за лично облагодетелстване, а и за другите хора. Не че и там няма недобросъвестни, които биха произвеждали некачествени храни. Но и държавата е силна, и контролиращите органи си вършат работата както трябва. Тук всеки гледа да излъже другия и не се усещаме, че така всички сме излъгани.

Като чета коментарите към изявлението на Нинова, стигам до извода, че българина много обича да яде палмово масло, купено от големите търговски вериги!

Това е защото нашего брата обича да плюе по принцип, без даже да чете казаното... Може да е правилно, ама той ша си дрънка за случка преди 20 години, обаче тотално забравяйки десетократно повечето простотии на любимеца си...

герб са масови отровители, западни агенти и зомбита! всите в панделата или на бесилото!

Ееееееееееее, може и с по 9 гр.ОЛОВО в тила !!!

Много разходи. С едно въже може много пъти да свършиш работа.

Boko na sreshtata na vurha im serviraite salam kucheshka radost,kremvirshi leki ,muhliasala liutenica i vkisnato vino v plasmasovi butilki da gi vidia tezi hybavci s iznezenite stomasi kak shte vkliuchat LAINOMETITE I SHTE SI Oserat samoletite i lux apartamentite v Bruxels. Tezi biurokrati ziveiat v izmislen ot tiah sviat.Vseki put kogato si otida v Bg sam s stomashno-chrevni zaboliavania makar ,che uz kupuvam kachestvenna i skupa hrana,kakvo da kazem na horicata s po 200-300lv pensii???

Другари българи ! Моля ви работете при другаря Ковачки като миньори за 600-700 лева , и се редете на опашки в неговите магазина за кренвирши от 3.50 килото ! Сега че те са толкова кренвирши , колкото аз съм социалистка - Голям праз !!!

има една много точна българска поговорка "Ти му викаш, бай Иване, а то търчи за ... да те хване". А, че си глупак е безспорно, няма смисъл да се сравняваш с когото и да било.

То и аз харесвам българските продукти , с удоволствие ще си ги купувам , ама в последните години хранителните стоки от големите български производители са ужасни по качество ! Партийните другари на Корнелия изкупиха на безценица бившите заводи на "Родопа" , "Сердика" и хлебозаводите , и подбиха цените за да фалират всички по-малки производители , и след като успяха сега си продават боклучавите стоки ! Ама навлезнаха Лидл , Кауфланд и Билла и понеже продават по-качествени храни, и нашите червени бизнесмени ревнаха на умряло . Истината е да се купува от български производители - ама малки такива , а не от екс - партийци станали капиталисти !

Е Сердика е Данон _ френските комуняги....

Инициатора е Мая не че нещо и двамата са сладури на снимката но е Мая -да!

Сергей Доганов Нинов е нашият път към спасението!

числото е 69, избери 6 ли си или 9, всъщност има ли значение?

Е.е.е.е веднъж и корнелия да е права в реакцията си, интересно все още същата корнелия мисли, че демокрацията й е взела много, както пееше на предизборните мотинги.