Нинова: Въпросът с язовирите е изключително сложен и объркан, заварихме пълен хаос

Междуведомствената комисия за експортен контрол на продукти, свързани с отбраната, ще заседава на 25 януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курни, да припомниш, кога стана наводнението на Цар Калоян. Тогава как беше решен въпроса с язовирите, та сега намирате пълен хаос. Кой отдаваше микроязовирите и другите от регионално значение под Аренда! Да кажеш и от кога Мандра от езеро стана "Частен язовир"!

В най-скоро време Сланинова ще си търси друга работа, май. Натам отиват нещата.

Пожелавам безгранични успехи на министър председателя, министъра на икономиката и индустрията, Корнелия Нинова!

Ако срещнеш гладен комунист-нахрани го,ако срещнеш гол комунист- облечи го, ако срещнеш бос комунист-обуй го,ако срещнеш жаден комунист- дай му да пие, но никога на комунист власт не давай.

А въпросът за Техноимпекс не е ли малко по-простичак, с курво?

Какво става с тия политици ...почват да разбират от хидроинженерство всичките.

Ми то е така след хидроинженера който при всеки дъждовен проблем наводнява Девин. Бургаските рибари помнят Таната и бъзиците с капитан Петко на гемията "Пионер" -Ей Петко, Петко, аз само главичката -и стана капитан на гемия! Какъв Капитан щеше да станеш ако ти го бях вкарал целият!

Под достойнството ми е да коментирам Нинова. Дано не докара нещата до фалит, щото само там е спец.

Сложи им мораториум :)

радев спретна конституционен преврат! с негова помощ комунделите заграбиха властта с някакви си 267 817 гласа от имащите право на глас 6 665 534 души! в момента ни командва четвъртия служебен кабинет съставен от фатмако!

tonk11

Къде са тия 6 милиона бе? На луната?

ми тия новите изтъргвачи казаха и че ще изстържат "мъртвите" души от избирателните списъци! незнам какво изстъргаха, ама според новата централна избирателна комисия назначена от радев броят на избирателита в България е точно толкова!

Тази дори не си струва да я коментираш.

министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова знаем до къде докара БКП...а каква ще бъде икономиката и индустрията няма смисъл да гадаем..ха.ха

Вие къде бяхте като се прави това? На Марс? Изведнъж нищо не знаете. Да сте ПП... Ок .. ма БСП е столетница по ваши думи. Нищо че била партия на промяната.

А като ГЕРБ беше на власт всичко беше толкова просто и лесно...

Направете комисия от експерти за да обсъдите, анализирате и изготвите стратегия за справяне с въпроса.

След две служебни правителства, какво да завариш. Няма, даже и хуй, само кожа и вуна...

Хаосът продължава!

Що, да не би Кирчо пак да ги източва, без да знае, че нивото им се следи

Досега беше лесно. помните ли Кирил Петков като сочеше с пръст корупцията в ББР? Тогава каза, че ако не били дадени огромните кредити на осем фирми, те можело да се дадат на 800 малки фирми за проектиране на язовири, на други 800 фирми за ремонтирането им и на трети 800 надзорни фирми в язовирното строителство. Ами пари сега в ББР има, ако има и в централата на БСП 2400 хидроинженера, работата заспива на три без коз!

Хаосът е от 2те служебни извращения на зеления чорап.

Знам какво остави 3-ната коалиция на ГЕРБ. Тогава беше пълния батак, сега има агенция и ясна посока за оправяне ама е сложно...

Тези новите много на сериозно се вземаха за собственост и нотариални актове. Кой е строил едно време и мислил точно за нотариален акт. Нито Храм паметника Александър Невски, нито паметника Шипка имат нотариален акт. Тези само ще правят някакви анализи, някакви проучвания и няма две тухли една връз друга да сложат.

тая като я слушаш все едно не е била депутат в 41 , 42, 43, 44, 45, 46, 47 нс! все едно не е била зам министър на икономиката и енергетиката и външноикономическата политика, е наистина станишев я уволни за корупция заедно с колегата и делят пеевски, но си беше министър! все едно комунделските правителства на станишев, райков, орешарски, близнашки, герджиков , янев 1 и янев 2 неса съществували!

Нинова завари в пълен хаос БСП и след като източи 30 милиона и разпродаде имоти дарени от частни лица в името на идеята, нямаше пари да си плати наема, тя каза най-сетне сложихме ред в партията. сега сигурноняма да останат язовите след новия ред

Другарката да каже какво стана с цените на мобилните оператори, че днес получих новата честитка! Да започнем с елементарните законови познания и решения и после да говорим за хаоси и мащабни проекти!

Лъжеж свиньо крастава лъжеж

То за да разбереш нещо трябва и да го познаваш

Хаос със язовирите има само ако се управляват от комунистите. Последното наводнение беше в Аспарухово, преди това в Кнежа плуваха шарани. Орешарски беше замалко, но ще се помни задълго! Не им го пожелавам, само отбелязвам, че април месец наближава!

ще разследваме боко той виновен :-) некадърни пост комунисти