Нинова след липсата на кворум: Новото мнозинство обрича хората, следват фалити и безработица

Събрахте се! Хайде управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си", заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нацията винаги е била обрича на на глад,мизерия и хаус когато във управлението има долни комунета това са фактите дами и господа.Курвела знае че падне ли от власт ще лапа дудука

Кворумът е проблем на управляващите. А спомняш ли си Нинова, когато вие и вашите депутати не се регистрирахте в залата. А спомняш ли си как три месеца депутатите от бсп не ходеха на работа. Сега ти го връщат.

Корнела забрави когато нейната партия много време не ходеше в парламента. Тогава работата си вървеше защото едни други си осигуриха мнозинство. В това правителство вече в оставка щом участва Корни, Гечев абе БСП края му беше очакван.

Жадната за власт биволица плаши, както най-добре и приляга..

Има ли политическа партия в България , в която да няма бивши кадри на БСП(к)?

нинова, ма ти в едно предишно народно събрание каза с апломб и надсмешка, че работата на управляващите е да си направят кворум, а не на опозицията! или вече това неважи??

Хайде,не се натягай вече! И да викаш,и да не викаш-повече няма да си там!!!!

Всички вие наши политици свършихте добра работа-ние не вярваме на никого и няма да гласуваме. Сами себе си избирайте. Стига сте ни разигравали!

Това не е саботаж. ГЕРБ са тези, които направиха гафа. Длъжни са да си осигурят кворум, за да върви работата на парламента, заявиха от БСП

Вие се провалихте като правителството, г-жо провал Нинова!

Хайде на избори! За шест месеца управление ще забравите входа на парламента. Нинова ти си Костов за БСП. Продължаваи!

Нинов обрече на гибел не само БСП а и българия

""""обрича хората, следват фалити и безработица"""" Нещо обичайно през последните 32 ,демократични,еврогейски и неолиберални години.

Много е гадно тъкмо да си седнал на софрата и да ти дръпнат покривката.

най- много безработни и фалирали ще има от БСП които се докопаха до власт без народна подкрепа..ха.ха

Ех корни корни 12г сънуваше власт а ква стана мъка мъка като за последно после отиваш на бунището известна като г-ж Лъжа и г-ж Импексовица или единствената Уволнена за Корупция все тая СБОГОМ

За "новото мнозинство": "Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма" (Марк Твен). И още: Апостол Павел е казал: Никой от вас нищо няма да отнесе от този свят, защото никой от вас нищо не е донесъл.

Виках ли ти я бе Кир0 с комунистите ортак да не ставаш.А?

Трябва да задължат депутатите да ходят на работа. Идеята на парламента е да се обсъждат проблемите там...

НЕ! Те ви спряха да не фарлирате държавата

Осигурете си мнозинство

Мръсница, долга путка скапана!

ШПИГЕЛ-ът да понесе отговорност за безотговорността си?! Кауза пердута! Държавата е ПОСЛЕДНАТА им ГРИЖА. За тях Македония е ПО-ВАЖНА от България.

Айде Нинова и Петков да фалират и да са безработни!?

Видите ли БСП във власта, значи следва гарантиран крах. И този път не ни подмина, за жалост.

Другарката не знае ли, че фалитите и безработицата са еднакво нормални,както Слънцето и въздуха. Всеки озарен благосклонно от властта и играещ си на бизнесмен е логично да фалира при некадърност. В България за фалит са стотици измамни бизнеси, държани на изкуствено дишане и дотации от схеми на корупция, изкуствен монопол и отвратително качество. В нейната партия са мнооого такива

г-жа Лъжа, единствения министър уволняван за корупция, председател на партия, която доведе България до няколко национални катастрофи, управляваща с формация с диаметрална идеология ... да говори за морал и милеене за народа! Няма такова лицемерие.

Г-жо Нинова, много е лесно да приканвате някой да управлява, след вашия погром който нанесохте!!!Все едно някой да изчисти Авгиевите обори!!! ОБЯВЕТЕ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА, С КРИТЕРИИ, ЦЕНА, ПЪК ДА ВИДИМ ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА УСЛВИЯТА....

Имаш пред вид себе си нинова , скоро няма и да имаш работа , няма кой да ти даде министерство повече , квото открадна това е харчи си парите тихо и скромно да не ти ги вземат кпконпи

Еххх, другарко Корни, ми то Кирчо и Кокорчо доведоха страната до крайна мизерия за само 5 месеца..фалитите са неминуеми с подобна инфлация и загуба на покупателна способност на населението.Явно много вкусен кокала, та не ти се пуска..

Корнелке, театъра свърши, идват избори, гледай да излезеш суха от водата и започвай предизборната кампания, не се захласвай да защитаваш Кирчо и Кокорчо, те потъват безвъзвратно.

Приватизаторката, се прави на социалист, няма срам, няма очи. Наречи го КОМуНИСТ.

Другарко хамелеон , налапа ли достатъчно вече. Заради такива като теб в хазната няма нищо. Гнусни изро-ди

И долара 3000 лв, нали! Както при Жан. Тази е като Боби Михайлов Алкохолика. Ти му викаш, че не става, гониш го, псуваш го, а то продължава да се бута да управлява!

Aбе корни, когато вие хортувахте на ГЕРБ, че управляващите трябва да усигурят кворум бяхте много "убедителни". Сега ви се връща тъпкано. И да квичиш и да мучиш все е тя. Ти беше тази която каза, че кворума е задължение на управляващите. Каквото за едните управляващи това и за другите. Няма да се делим я?

Там е работата

г-жо Нинова, но същите тия хора гласуваха за боклуците от ИТН и Възраждане или пък въобще не отидоха да гласуват "защото си имам по-важна работа". Така че, погледнете на това, което се случва като на някаква форма на справедливост.

До там води секса между депесарите и Израждане!

А секса между БСП и ДБ как се нарича? Оооо, няма нужда да се обясняваш, защото трябва да се дадат факти а не дмагогия. в природата няма още такова извращение да се даде за пример.

си ти.Тъмно червен

боклуци от гърбавите тролове няма!

Има , има от ППса по боклучави. Как пък ни се паднаха най-тъпите харвардци?

Има разбира се, има - кой не знае за психодесните които не могат да пръднат дори без да искат за разрешение за това от Козяк и за които националните интереси на САЩ стоят над всичко? Простото Киро споделя същата идеология като тях, само дето него директно го спуснаха с парашут от горе - поредния месия създаден и пробутан от амбасадата - и повечето хора няма представа за какво става въпрос.