Нинова с "опит за политическо шоу", Станишев отвърна: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?

Лидерът на ПЕС зададе въпроси за състоянието на партията, след като нейният председател определи призив от парламентарната трибуна като задкулисен заговор срещу нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път да харесам нещо казано от Станишев!

Придаваш си прекалена важност ! Кой те тебе бръсне за слива ?

Е, тя е единствената, който може като Орбан да се справи с мафията, това че си жалък продажник също никой не интересува, верно сте мнозинство, свестни вече не може да намерим, останаха малко като Нинова.

БСП на чело с Нинова е проводник на олигархическите интереси в БГ !

Днес виждаме докъде ще доведе той

Няма да коментирам Нинова и Станишев, а самите коментари. Чета тези, в които се използват фамилните имена като Нинова и Станишев примерно. Това са коментиращи, които пишат смислено и имат какво да кажат. Останалите, които пишат Курни, Курнела, Станишката и т.н. или са достатъчно глупави и некадърни за да изпълняват политически поръчки онлайн, или толкова им е акъла и така искат да привличат внимание. Казаното от тях е малоумен бълвоч. Влезте в английски новинарски сайт като Daily Express примерно. Вижте коментарите на политически теми. Или на каквито си искате. Изказват се мнения без неуважение към коментираните политици или личности. Без изкелеферчване на имената. Че и слагат по едно г-н или г-жа даже. Защо тук сме като стадо бантускоти?

Абе Минчев Евгени а теа политпикочи кат ни третират като народодобитък аз маниери от английската етикеция да показвам ?

Горко на мъжа и!

Е това има ли мъж ?

Станишев, не може да не се обади да наплюе Нинова, интриги от него колкото си искаш, гнусно човече, виж се докъде докара Пес, па после говори за Нинова. Сега очаквам и држките му да се обадят, ама вече няма кой да ви слуша интригите.

Не мога да понасям Станишев, но в сравнение с Нинова, направо започвам да го харесвам. Нинова не може да разбере, че единственото по-омразно нещо от ГЕБР в България е БСП. Вече народа ѝ го показва не знам колко пъти и пак не може да разбере.

Кеф, Кеф, Кеф, Кеф, Кеффффффффф Много обичам когато комуняги се изяждат един друг:))) Обожавамммм! Давай, КУРни, ние сме с теб!

Нинова какво се прави на умряла лисица. Става въпрос за това, че навремето Борисов шеговито помоли Станишев да не пуска едновременно Мая и Корнелия срещу него , а една по една , защото той " с устати жени не може да се надприказва" . Не че го е молил да я махне. И тя жертва се писа.

НЕма ле нЕкой, който да й подскаже, че колкото по-мълчи, по-интелЕгентна изглежда?!

Станишев да си гледа ПЕС. Именно той се опитва да унищожи тази партия.

Той я унищожи.

Няма как да цертват Радев, народа ще си го избере и без БСП, жертват самата БСП.... на следващите избори ще сте на опашката.

Май първо ще го избере Гешев :)

Тази Корнелия има ли човек/партия с който да не се е скарала? Днес се скара със Станишев, ИТН и Мая. В един ден! Пред това - с ГЕРБ, ДПС, ВМРО и Марешки. Кой ще иска да управлява с нея, респективно с БСП? Вечни вдига скандали, вечно поставя условия, вечно заплашва... Мисля че БСП трябва да си избере нов лидер.

да съм фен на БСП като страничен наблюдател Станишев ми прави впечатление на много по-ерудиран и можещ човек от Корни.. Политик с умения и здрав разум... Много правилно казва в рамките на шегата, че не е послушал Борисов и намеква, че днес съжалява за решението си..

Заблудил си се. Същия нищоправец без ден работен стаж е, като Курнела. Явно си малък на години или не се интересуваш от политика.

Др. Нинова хапе наред, без да се съобразява, кои са свои и кои чужди. И защо е всичко ? За да бъде председател на една фалшива партия на богатия, краден капитал.

Заключвай Посрана 20 и си заминавай за село Крушевица.

Голям смях.Станишев им обяснява,че Борисов го е приканил да махне злобарките от трибуната на Народното събрание,във Фейсбук го питат верно ли е и говорят за задкулисие.Ех,Станишев,такъв ти електората.Малоумен.Доста нашироко трябва да им обясняваш.Не съм сигурен,че си струва усилията.

Станишев не е стока, но какво накара Нинова точно днес да започне война с ИТН и другите ? Емоция или друг много по мръсен сценарий ?

Премахването на ГЕРБ в БСП начело с Гергов Станишев ,Миков...е най-доброто случило се на БСП от много дълго време. БСП успя да се Самопочисти .

И аз така си мислех, докато се разбра, че това са просто две груши мераклии за влияние, а не идейно различаващи се крила.

народът реши да се изчисти от БСП...На следващите избори ще драпат със зъби и нокти да прескочат бариерата от 4%...

Гупости си написал.

Същият плъх като Плевньо.

Много по голям

Че кой го кара да бърза да се кандидатира толкова рано, по време на предизборната кампания за нов парламент?

Мехлем за ушите е как Бекапето продължава да пропада към отреденото му място - между 2-4% електорални лумпени!:))) Курнело, още стой начело, лельо! Много добре се справяш!

Корнела е пътник. Остава и още малко и ще бъде удушена от опонентите и.

Нинова подгони послушковците и на Позитано 20 и дадоха рамо на Радев за втори мандат. Огромна грешка, първо рано за подкрепа и второ късно за БСП. БСП се свива, показаха го изборите, електората и просто си заминава с времето и тези хора са и потенциалните гласоподаватели на Радев и до тука. Радев да не си мисли, че като предните избори ГЕРБ, Реформатори, Демократи, Патриоти, ВМРО, Воля ще гласуват за него, такава еуфория този път няма да има. Борисов няма да направи грешката като с Цачева ще издигне кандидатура от ГЕРБ и милион гласоподаватели ги има в кърпа вързани. Радев знае, че си заминава защото просто не става за тази работа, дойде от нищото и си заминава пак там.

Пак ще изберем Радев. От ГЕРБ нямат една читава кандидатура. Ако Тиквун се кандидатира - ще загуби с резултат по-лош от този на плевенския крокодил Цачева. Времената вече са други, оядени герберасти. хе-хе

Радев се саможертва - за шоуто на 4% - вите . Трифонов може да се обърне - от двойкаджийте - към добрите и много добрите .

Трите клона на БКП - БСП, ДПС и ГЕРБ се управляват от едно и също място!

И Нинова и Борисов са прости, нагли и груби хора, а като политици са пълен провал.

Нинова ще потопи и Радев!

С такива селски разправии БСП до далече няма да стигнат. Боко е прав че Корнелия и Мая са истерични и злобни жени. И аз така мисля, а въобще не съм фен на ББ. Станишев не трябва да се впуска в такива писания по социалните медии. Това са компромати и провокации, където Корнелия се чувства в свои води. Просто, нека напише че е съгласен с ББ за двете истерички и им тегли една ПМ. Истината е че и двамата, Станишев и Нинова, трябва да се разкарат от БСП.

Станишев да не се прави на умряла лисица! Из болничния МОНОЛОГ на ГРАЖДАНИНА с патерицата: "Аз казвах на Станишев навремето - спри ги тези Мая и Корнелия, излез ти!. Просто истерични жени, злобни жени." Барба Ганьос в ролята на Многострадална Геновева :) Де факто, Многострадална не е Тиквата, многострадални са станишевците и всички пристанали Му.

Баба Курни загуби. Игра за ГЕРБ на изборите. Предполагам, че Тиквун я държи с някакъв компромат. Бог ми е свидетел, че Съсела ми е много по-отвратителен от Биволицата, но е време Курни да си ходи на село. Не става за нищо.

Хора, четет сайтовете на журналиста Хрис Христо - ДЕСЕБГ ПАМЕТБГ и другите! Там са описани зверствата на комунягите! Тези днес, са техни наследници! Няма смелостта да се извинят поне на Българския народ за идиотщините и кланетата които техните предни другари са извършвали! Тези днес, не се отрекоха от насилитео и зверствата на онези преди тяха! Комуняги, вие сте зли като турците, дето клали народа ни! Вън, за винаги от България!

Коя комуняга тури минус? За бой сте вие, за бой, м@мицата ви предателска!

Ти за Априлското възстание ли говориш или си се почерпил за рождения ден на Хитлер?

През лятото на 1944 г. и на 1945 г. ходех с други деца – воловарчета от село Радуил, нагоре по коритото на река Сливница, та чак до Черната скала. И насетне, като ловец, пак съм ходил. През пролетта на 1945 г. идеше смрад. Беше завардено. Като се заесени, се виждаха тук-там човешки кокали. На едно место – два черепа из камънаците в реката намерихме. Единият имаше дупка, кръгла, като от куршум, отзад – на тила. После човек от кметството беше ходил да събира кокалите и черепите, а къде ги е заровил – никой не знае. Един нашенец случайно станал свидетел как са бутали хората от връх скалата

Годината е 1959, месецът септември. 166 души от току що закритото трудово-възпитателно общежитие (ТВО) в Белене са преместени в няколко изоставени бараки до каменна кариера край Ловеч. За следващите три години това място се превръща в зловещото българско копие на Сталиновия ГУЛАГ. През него минават над 1500 души. Със садистична методичност са смачкани хиляди човешки живота, разбити са стотици семейства, а 147 изпратени в лагера никога не се връщат. Когато 30 години по-късно, на 22. III. 1990, прокурорът на въоръжните сили ген.-майор Боню Трендафилов (покойник) подписва постановление за образуване на следствие за изясняване на престъпленията в лагерите край Ловеч и Скравена нито жертвите, нито преките изпълнители, камо ли широката общественост знаят пълната истина. Само малцина от партийната върхушка и и няколко висши служители в МВР са наясно с цялата история. За да не се стовари удара върху партията в ръководството на БКП ловко го отбиват като с откъслечните разкрития в партийния орган "Работническо дело" го насочват към Мирчо Спасов, който трябва да изиграе последната си роля - тази на изкупителна жертва. Още на пленума на 16. ХI. 1989 седмица след като вече неговия покровител Живков вече не е на власт вътрешният министър Димитър Стоянов в изказването си призовава за разкриването на "зловещата роля на Мирчо Спасов". Първите двама висши функционери, които са изгонени от партията се оказват именно старите бойни другари Живков и Спасов. На ХIV извънреден конгрес на БКП Мирчо Спасов е вече отписан. След конгресната препоръка да бъде лишен от членство в БКП в решението си за бившия зам.-вътрешен министър, Централната комисия по партийна етика на БКП (КЦПЕ) записва: "С повишени критерии и партийна взискателност следва да се оцени вината на Мирчо Спасов за допуснатите беззакония и извращения в лагера край Ловеч през 1959-1962. Не е приел съществени мерки, а дори е указал и побоища...Той носи лична отговорност за извращенията", заключава комисията. Тя отбелязва, че след разкриване на злоупотребите на Спасов в служба "Културно наследство" при МВнР на пленума от 2. III. 1982 "Живков и Политбюро проявили снизхождение и само са го извадили от състава на ЦК без материалите да са предадени на съдебните органи". ЦКПЕ изключва от редовете на БКП Мирчо Спасов. В партията обаче както по-късно става ясно не казват цялата истина за лагерите, просто защото не е изгодно. Самата БКП и правоприемницата й БСП пропускат да се извинят за лагерите и до днес.

Неграмотнико, не си научил дори българската граматика, а се опитваш да даваш акъл! Народът е казал: "Който се е родил глупав, то е завинаги"!

Тази се оплете като пате в калчища,вече говори глупости и небивалици.Направи много глупости и ще я шибат през гащите.

Когато глутницата няма плячка,започва да се самоизяжда!

Съсел, ти нямаш моралното право изобщо да се изказваш. Стой си в Брюксел и си брой парите, мазната ти мутра на никого не липсва тук. И двамата с Корнелия пречите на БСП и е време да се отървем от вас.

Пази Боже,от истерична жена,в критическа възраст!

Ако нещо лъжа, сватя, нека господ си ме вземе ..... БСП/БКП изпростя до положението на селските клюкарки многознайки надприказвайки се на мегдана, до църквата. то хем знае голият си задник, и все твърди че селският ерген и вдигнал полата. Както казва Пако Гоя -КОЛКОТО ПО -ВИСОКО СЕ КАТЕРИ МАЙМУНАТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕРВЕНИЯТ И ГЪЗ

Ситуацията в БСП накратко: Тя мрази него, той мрази нея, ти мразиш нас, вие мразите тях, а всички мразят вас. Леле, началото на края...............

Другари търсете врага с партиен билет след третата ракия тогава всеки да удари кой когото свари ...наздраве ...само БСПкомпания

Тези пък ще се самоизядат, абдалите. И защо се именоват лява партия, като са партия на назначените олигарси?

Ох , недей ! Джендърът който се целува сМестан и предложи КОЙ за ДАНС се загрижил за Радев ! Не бил се месил само пращал еленка да рие като овца срещу Нинова и да срива БСП. А гласуванията в европарламента точно преди иборите ? Този плужек е срам за българите !!! КЪШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ !!!

Егати партията, която на всичко отгоре е и с претенции да управлява в която лидерите се разправят , като махленски клюкарки публично. Боже пази България и дай разум на този народ.

Борисов не е глупав! Прост е, но не е глупав! Още тогава си знаеше, че му трябва силна опозиция за да го държи в правия път! Сам си каза, че си има големи кусури! Нинова в едно голямо его, нищо повече! Тя няма как да изгради силна, градивна опозция! И го показа! БСП попадна в собствения си капан! Така както раздроби дясното, така в следващия парламент те няма да имат и 4%

през цялото време от устата на Боко,бяха хвалби за Станишев и упреци към Нинова Боко дори се намеси във вътрешните работи на БСП,относно евродепутатството на Станишев в листитеим. Така че Станишев да не мисли хората за слабопаметни. Защитникът на Истанбулската конвенция Станишев,не отронва и дума за сексисткото изказване на Боко към жените Нинова , Манолова... Защо бе?

Малииии, мазалуту стана пълну ! Ся и Велислава Дърева кат и са нафърли връз Нинова Игра на Тронове напрау е слаба ракия в сравнение с тва

Всъщност днес Нинова не нападна партиите на "протеста", а доколкото знам ИТН не са били ба площада изобщо, а ги укори заради тяхното безхаберие и ленност, да не употребявам и по-силни думи !

Бай бай комунисти, Случихте на лидер който ви закопа.

Имате предвид Станишев, сигурен съм !

Нинова кълве като таранка на торен червей. Вчера пищеше, че Трифонов '' не бил на протеста''. Днес плаче - ''Вижте ги , тези вижте ги''! Горката с очи на сълзи ежедневно ни убеждава, че тя е самата невинност и винаги е жертва. Дори е жертва на Иван Костов, че навремето я прати да разпарчетоса Трансинпмпекс и Техноимпекс. Жива да я ожалиш, горката!

а така самоизядете се и дано на следващите избори да не остане нищо от вас .Понеже вие си останахте с миналото и с очакване пак червената армия да ви сложи на власт.

НИНОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО БОРИСОВ НЕ УСПЯ ДА КУПИ. И единственото, което и тежи е, че е от БСП. Дано разчисти оборите,

Защото преди това я купи Иван Костов

Забавлявам се и тези смешници нямат работа в парламента....

то хубаво ама после да не ядем лайната