Нинова: С 31 наши закона и наличните 1.9 млрд. лв. България щеше да е друга

Можеше ли България да се развива по друг път и народът да живее малко по-добре, попита лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Нинова: С 31 наши закона и наличните 1.9 млрд. лв. България щеше да е друга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тези 31 закона, Корналията щеше да доубие България в полза на Либералните и господари, за които работи, и които я направиха шефка на БСП, която вече не е социална, а ЛИБЕРАЛНА партия.

да върнете откраднатото. Но останете ли само с идеи няма да бъдете партия.

А къде щеше да бъде България без комунистите.Комунистическият метеж изтри икономика, свързана с Германия,държавници, завършили в Германия. Без комунистите и руския ботуш днес България щеше да бъде Германия на Балканите.

Като е права, права е! Хайде стига сте писали за това, какво били направили БКП в миналото, защото сега ни е министър -председател един, дето много прилича на Тато, че му е разтривал и ушите! Ако в парламента не се приемат политики в интерес на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, независимо кой ги предлага, значи всички трябва да си ходят!

Наистина, в ръцете на БСП ( пази Боже!) България щеше да е друга. 45 години от 1944 до 1989 България беше най-вярното куче на Москва. Единствената държава, в която е нямало опозиция. И броя на доно0сниците на ДС е достигал до 25-30% След това по времето на Луканов си спомняме за гладната Луканова зима. когато хората скандуираха: "не искаме Луканов, искаме луканка". След това по времето ан Жан виденов опитахме и от "прелестите" на хиперинфлацията. Маса хора загубиха всичко и парите ин станаха ненужни хартийки. А номенклатурчиците от БСП-БКП станаха милионериТези две управления на БСП и междиннитоо на Беров ни върнаха поне 10 години назад. И последно преди 4 години ни сервираха Обущарски. И пак още 5 години назад. БСП е бедствие за България. всъщност и сега има действащ закон, с който режима управлявал България от 1944 до 1989 е обжявен за престтъпен. П5рез това време е управлявала БКП, старото име на БСП/. Следователно БКП-БСП е престъпна организация. Не случайно в другите бившистрани от соц.- лагера беше извършена лустрация на тези партии и техните кадри. Никога повече БСП на власт!

можеше..можеше ако БКП не беше свалила бай Тошо ,създаде мафията и построи демократичния преход. През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата ….но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Нинова, Нинова, ще те направим народна артистка. Ставаш и за драматичния и за сатиричния театър!!!!

БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗДРАВА ОПОРА НА СВОИТЕ ПОДАННИЦИ. ХОРАТА ДА ИМАТ ОСИГУРЕНА РАБОТА И ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА ЗА ДОБЪР ЖИВОТ. БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ДОМ ЗА ВСЕОТДАЙНИТЕ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ. Но не от вашето управление, нито от вашето присвояване и разрушаване на хиляди работещи заводи, външно-търговски дружества, комбинати, изградени плодородни масиви с отлични български продукти, с красива природа. ТОВА МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ! Но не с вас, А БЕЗ ВАС.

"Можеше ли България да се развива по друг път и народът да живее малко по-добре" Естествено , че можеше ! Особено ако тия 45 години социализъм изобщо не ни се бяха случвали !!! Тогава не малко по-добре , а много по-добре щяхме да сме в момента !

Преложенията на Нинова са . . социално, социално, за майките, за циганките, за циганите и за на циганите децата . . . . . . и цъфтим и вържем за 2 години. То ако ставаше само с нахранване на циганите, да сме отдавна преди Швейцария!

1,9 милиарда викаш, а? Я да се върнем 10 години назад. декември 2008 година - 2 милиарда бюджетен излишък, 12 милиарда фискален резерв. юли 2009 година - 7,5 милиарда резерв и неизпълнен бюджет, поръчани фрегати за 0,8 милиарда, вагони за 0,5 милиарда и договор за гьол Белене за 0,6 милиарда БСП пръска 8 милиарда за 8 месеца с лека ръка. Или по 100 000 лв на минута!!!, а ти ми обясняваш как с 1,9 милиарда ще станем галактическа империя. Вече един ни оправи за 800 дена. Дали трябва да дадем десети шанс на този открднал 100 милиарда, сега да ни оправи с 1,9 милиарда?

Да се върнем и в 1989 г. 00000лева в хазната. 10 милярда дълг за Българите!!!! Няма пенсионен фонд. 00000пари за пенсии. България е във фалит!!!

Нинова ако докопа тези 1.9 млд лева, на бърза ръка ще им види сметката...Ей, тая жена само за пари мисли от къде да прихване...ГОЛЕМА БАНККЕРКА СЕ ИЗВЪДИ.

Да ! Справка при Румен Гечев - светилото в икономиката на кражбите.

Можеше. Ако не я бяхте крали всите задружно така систематично и настойчиво...

А защо служебното правителство не ги даде на хората тези пари, защото Герджиков искаше да се докара на съратника си от НДСВ Борисов, а вие ще субсидирате електората на ДПС, защото формално БСП е на власт, а неформално управлява ДПС, последно унищожихте Хасково и Свиленград.

" Бюджетното салдо по държавния бюджет към 30.11.2017 г. е ПОЛОЖИТЕЛНО в размер на 2 040,9 млн. лева." Един месец по-късно: " Бюджетното салдо по държавния бюджет за 2017 г. е ОТРИЦАТЕЛНО в размер на 8,7 млн. лева." За 1 месец бюджетното салдо се влошило с НАД 2 млрд лв. .... " Общият размер на разходите по държавния бюджет (вкл. трансферите за др. бюджети и вноската в бюджета на ЕС) към ноември 2017 г. е 18 090,6 млн. лв..." Един месец по-късно: "Общият размер на разходите по държавния бюджет (вкл. трансферите за др. бюджети и вноската в бюджета на ЕС) за 2017 г. е 22 241,0 млн. лв..." За 1 месец държавата е изхарчила НАД 4 млрд. лв. Някой да е разбрал в чии джобове са потънали 4 млрд. лв?! Разбрахте ли защо няма пари за деца, ученици и социално слаби?! Разбрахте ли защо пенсионерите мизерстват?! За да се върне справедливостта в това подобие на държава, трябва да се преизчислят ВСИЧКИ пенсии. За последно пенсиите са преизчислени през 2008 год. с осигурителния доход от 2007 г. Справедливостта спрямо мимикриращата част от населението е приключила с идването на власт на "мон шери Бойко"... Който е съгласен държавата да плаща на частни болници и училища и да оставя осигурените да мрат поради липса на достъп за лечение или пари за доплащане, да си преизбира Палача!

А когато тези 1,9 милиарда бъдат изпукани, после какво правим?

Кокошката е много гладна, просо и секс сънува - казал петелът и я възседнал!

Можеше,щеше ама друг път.Социалистите никога не са били добри в изпълнението на обещанията си.И да винаги измислят хубави предложения точно когато са в опозиция тъй като,като управляващи правеха всичко само на половина и то за сметка на народа. Единственото нещо което напълно изпълняваха беше даването на бонуси за пенсионерите по време на големи празниците,само че за сметка на няколкостотин милиона от здравеопазването.

когато на власт беше дрогаря виденов през1997г дългът ни беше 97.3% от бвп. според същата статистика през 2016г. е 29 % от бвп днес е под 25%.

Никога бг няма да е друга,до като опизицията се състои от тези другари! Сланинова да си ги разправя на бабите! С другарите трябва да се започне!

Даваме 500 милиона, спасяваме болниците, те продължават да крадат и след 2 години даваме 700 милиона, за да ги спасяваме отново.

Да щеше да друга - в ръцете на червената мафия, а не в ръцете на герберската мафия. Проблемът е, че докато избираме уж по-малкото зло, държавата ще е пълна мизерия. От друга страна охолен живот и замогване за една малка група хора, които ще си трошат луксозните придобивки по сътворената от тях мизерия, те няма да се изнесат защото такива незаслужени блага никъде не могат да получат - ще стоят тук и ще смучат ресурси като кърлежи, докато не бъдат изметени!

някой умен човек беше прозрял, и каза и на нас та и ние да се сетим: комунизма свършва в момента в който свършат чуждите пари! комунделите пак се точат на едни 1 900 000 000 лв. които не са техни, ама биха ги изпапали с удоволствие!

го каза, Бог да я прости.

Като сте в опозиция уж мислите за държавата и народа, като сте на власт мислите само за себе си, и в двата случая сте безполезни за държавата и народа, така че айде кой откъде е и да ви няма, че ми писна от вас и от глупостите ви!

И БСП, и ГЕРБ са рожби на БКП. Която и от двете да на власт - все същото ще е.

"Хората асфалт не ядат" с нов текст. Другарите пак искат да раздават едни пари, може би на себе си, а инвестиции за бъдеще време никакви.

няма от теб - щом си за Корнелия. Че може да крещи - може, но трябва възпитание- де ти от комунист - съгласен е на всичко - на всичко само и само да е пначело - НО ЯДЕЦ, ПРИСЕДНА ИМ. нЕ СА ВИДЕЛИ ИЗБОРНА ПОБЕДА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ - ВЛИЗАТ ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА И САМО АКО бОЙКО ИМ ПОЗВОЛИ И НА ТЕПСИЯ ИМ ДАДЕ УПРАВЛЕНИЕТО И ТЕ ПАК ГО ГУБЯТ. Верно, Радев сдпечели за президент и пак Бойко им позволи - даде му на тепсия президентството. Кажете „честно ако не беше издигнал най- отблъскващата фигура в Гелб така ли щеше да стане. Днешният президент, който си повярва щеше да види президенството през крив макарон.

Да престанем с този популизъм за спасяването на болници. Нормално е,когато едно предприятие не работи както трябва да фалира. Така е и с болниците. Свикнали са само да ги финансират, а те да не полагат никакво усилие за да не изпадат в ситуация на фалит .Просто така са свикнали от началото на прехода. тогава комунистите бяха на власт. Като дойдеше края на годината покриваше всеки бюджетен недостиг на болници и бюджетна сфера. Е стига толкова, Искаме и други неща да се развиват в България. Пазарен принцип-който оцеле работи,който не оцелее, значе сне става за работа. Просто е .

Видимо нямате идея какво коментирате. ;-)

Требе да се крепи ГРЕБ докат толко ни додяе, та чак БСП ни домиляе

АКО БСП БЕШЕ НА ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ИМА 1.9 МЛРД

Досега от БСП винаги се чува само и единствено как да се похарчат пари. Един път не съм чул обаче да говорят за приходи в държавата.

Всичко това за което говорите са само идеи. А реализацията? Ние знаем, че при вас реализацията е свързана с голямо крадене и половината, че и повечето от тези пари щяха да отидат във вашата каса и при ваши хора. Вие сте по-крадливи и от сегашните, защото след тези поне нещо остава, а след вас - нищо. Видяхме ви как управлявахте много пъти и вече не щем! Искаме да дойдат други, различни от сегашните, но различни и от вас!

ChatGPT

Тръц! Ако баба беше мъжка... Много е лесно да се изказваш така, ама в България трябват действия! До сега не съм видял нито една партия да действа за страната

Нинова работи за Борисов. Прави така, че той да изглежда приемлив. Все повече си мисля, че тия ядат от една копанка... Като в кеча. Крещят си за пред публика, а след това си пият заедно.

Преди да „спасяваме“ болници, не е ли добре данъкоплатците да разберем, защо често се стига дотам да фалират, или да са затънали до шия в дългове? Защо всяка година се дават все повече пари за здравеопазването и все не стигат? Защо къде ли не в държавни и общински болници се оказва, че има с дублиращи дейности частни такива, смучещи държавните пари? Здравеопазването поне от 25 години насам е каца без дъно, вашата партия къде беше през това време? Нагла работа, ей!

Малеее, най-после разбрах че отново ще имаме /някога но не сега/ светло бъдеще.Баща ми не го дочака, аз надали, а децата ни ...е те поне имат Терминал2.

Корнелия с чужда пита помен прави.

Какво значи "да живея малко по-добре"? Лидер на политическа партия не може да говори така. Колко по-добре ще живея, за да гласувам за вас? Вие щяхте да живеете много,много добре, но народа....

След всяко управление на социалисти социално слабите са все повече и повече!

Социално слабите са зависими от държавата, тоест подлежат на манипулиране. За БСП една стабилна средна класа е смърт, те виреят най-добре там, където има мизерия.

Страшни глупости . Нагла и арогантна селянка , жадна за власт , като всички в парламента . Да призове сина си обратно в България да помага за по-добрият живот на съгражданите си .

нинова, това с детските е много готино! взичкото сиган приветства инициативата! и с пенсиите! добре е тия дето нивга не са работили, сиганите, ще рече, да взимат колкото тия що са работили цял живот, и за това да плащаме пак тия, що работим! а най готиното е, че вашите правителства ,през 2014 орешарски и през 2017 герджиков постигнаха много в тази насока!

БСП са царе на това да харчат пари. И гробна тишина откъде ще вземат парите за тези харчения. Но пенсионери и цигани не ги интересуват реалностите. Важното е да им обещаеш.

Друга щеше да е, вярно. Щеше да е фалирала. Другарите ги умеят фалитите

Аз мога да направя всички ви милионери! И не ме обвинявайте в популизъм! БСП вече е правило всички българи милионери през 1997 г. И пак ще го направи!