Коментари - Нинова поиска оставката на председателя на НС заради негова заповед. Желязков й отговори да чете внимателно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ще иска оставки наред , за да не може да се вреди никой , за да поиска нейната.

Нинова откакто е цъфнала в БеСеПе-ту само мрънка за оставки...

курнелия, ми срещайте си се другаде бе! защо в народното събрание, та ние да плащаме вашите събирания? събирайте си се по нелегални квартири и явки, може и на будзлуджа да си се събирате, може и по партизанските лагери из горите!

Глупава заповед на костинбродския гол охльов!

Левите щели да се явят с три листи! Дали БСП ще я има в следващия парламент? А, Нинова?

Тая по скоро ми изглежда-с тази физиономия на някой надзирател на комунистически затвор.

Тъпо. Много тъпо! Стил герберски поклонник :)

Цялата предизборна кампания е като предишните няколко:)))) : ПП-ДБ -Ние идваме от Юесей, Кенъда и Юръп и ще ви покажем как да бъдете симпатични яки евроатлантици-меринджей и сме много почтени:)))) Борисов и Пеевски им отговарят - Хайде по-кротко, ако ще се надцакваме, за нула време станахме по-евроатлантици от вас, пък за почтеността ..... един дол дренки са всички български политици, ако ще и от МАрс да кацнат:))))) с две думи - приберете си паунските пера, в България с пушеци не става:))))))))))))))) БСП, възраждане и ИТН - Малки сме, но икаме много власт, защото сме против сичко на думи, иначе сме си ревотлантиси, но повече сме Евро, защото кинтите са над всичко. Това е цялата какафония;))) И няма завод за е-колички, нито има Путин, има машина за власт и баламурници, които лекомислено я раздават на едни вече богати хора.

малеййй, нацяло изпуши завалията! иди да ти демонтират ръждясалата петолъчка от куфалницата!