17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със съсел победата ви е една илюзия. След 25 години вот за БСП на тези избори с омерзение ще гласувам за ГЕРБ!

спиране на фондовете и фалит на 1-2 банки.

до кога с тези начала! все сме в "началото"

па в началото сме, не чуеш ли кво ти говори жената, он Бойко обеща начало и сега стгнаме крайо, демек пак в началото оти се врътиме в кръг. она жената ти вика, че че сложат начало на нов край..... а ние народо само че се блещиме и че чакаме по светло начало, дека че ни изкара от темната дупка....

Коментара ми, който редактора на дир. бг изтри бе... Победа на изборите от БСП означава само едно, една доказано корумпирана и крадлива партия, ще загуби управлението на страната ни, което ще бъде поето от предишната крадлива и курумпирана партия. Нинова, Борисов, това нищо не променя, а е само прах в очите на хората, че нещо става, просто тупане на топката аз на теб ти на мен. Борбата на изборите е за, стани за да седна аз или по друг начин казано.... хайде стига ти, сега съм аз на ред! Кое от това което съвсем отговорно съм написал не е вярно?

Промяната е да се блокират евро фондовете и да се източи държавата,само това могат другарите.

баджанака...

Като ги видях, изтрезнях-истинска чума червена!

Дойдат БСП-то ис ДПС-то на власт и докъто чакаш и търсиш промяна,то държавата пак...ОБРАНА.

Че то сега си е ГЕРБ-ДПС......ами извинявайте, предпочитам БСП-ДПС.....то вече не се издържа!

Нов бардак със стари курви не става!

В България има нижда от промяна и тази промяна изисква, помен да не остане от вас и вашата пагубна идеология.

Смешници.......

от крадци към тъпаци, експеримента все на наш гръб

Тая дебела и лъжлива леля отнов се изтропала през устата....чак и за победа си фантазира!?! След простотиите, които спретна с листите за изборите-загубихте много гласове, ама наистина много.

Опазил ни Господ от вашата промяна!

Алчните червени..... пак искат да дойдат на власт и да занулят спестяванията на хората както правят винаги(КТБ, 1990г,1997г) . По времето на ГЕРБ хората имат спестявания за 53 милиарда лева.

вереЩ, не знаех, че в ГЕРБ има 53 милиардери, но ти им ближеш подметките и явно си добре информиран.

Искат хората промяна. Вчера скандираха пред портрета на Ленин " Лазаре стани...Лазаре стани..."..ха.ха.ха

"Вече 12-а година вървим към Европа с копнеж, че България ще се доближи до тази Европа - на социалната защита..." упс :) хахаха европа е на фамилията арно която може да бръкне и да подари 200 милиона за смяна на покрив на катедрала, просто ей така... сериони заблуждания имате всички в българия за това какво е европа. но, може да се обобщи - европа е мокър сън... на всеки, копнеж както се изрази социалистката собственик на фабрики Европа е това, от което бягат всички които могат! (не са много тези които могат, другите искат, но не са силни)

гледам - все одухотворени лица...Като ни поведат отново към сияйните върхове на коминизЪма, като развеем пак онези червени знамена...Като окачим пак ликовете на ленин, Маркс, Енгелс, Димитров...Да се просълзи човек от умиление.

като вземат властта - в петък - руска телевизия, партийните секретари се връщат в предприятия и учреждения. Екскурзии само в Русия. Възстановяване на пенсиите на активните борци (на оцелелите във времето)...Е, накрая - празни магазини и стреляне на месо на границата по тези, които не искат да живеят в комунистическа страна... Т.е. отново връщане в комунистическия рай...

властта, всички българи ще станем милионери...като обърнем левовете в рубли....

нали цял свят ще ни се смее, ако допуснем комуомунисти отново да управляват страната ни? Че къде комунистите са донесли просперитет? Че нали десетилетия ни водиха към сияйните върхове на комунизма и в крайна сметка ни докараха до просешка тояга? Та дори и в Русия поумняха в някаква степен и забраниха КПСС...

Та, че нали сега те управлява бивш комунист и ти си доволен а НИНОВА никога не е била комунист набии си го в тъпата глава.

Цялата агитка от Южния парк е отишла с 3 рейса в Правец да поднесе цветя на паметника на бай Тошо и да го цуне по каскета.

ШИ НА РАЗСИПЯТ

То като си сложиш черни очила е все едно че не искаш да те видят в очите нещо криеш не си искрен.

Нинова: Победа на европейските избори означава началото на промяната в България --- Да вЕрно е ... начало на завъртането на Бълхария към евразийският вектор и приемането на рублата за законно платежно средство

Нека напомня че Мая Манолова въведе ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ. Прилагането на въпросните преференции изстреля един БСП кандидат от последното неизбираемо място на върха. Това иде да покаже, че една огромна част от пенсионерите избиратели на БСП, не са на ясно за кого гласуват. Което ме навежда на мисълта, че новината, че Георги Първанов вече не е в БСП, все още не е достигнала до тях. Следователно е абсолютно сигурно, че огромна част от тях ще пуснат бюлетина за АБВ мислейки си че гласуват за БСП.

Вижте хубаво снимката! Тия противяги са се изтипосали като за погребение. Искат пак да погренат България. НЯМА ДА ИМ Я ДАДЕМ!

Тук плюсовете по мнението означават - "Да, няма да им дадем България". А минусите означават - "Ше я дадете. Ще я дадете"

И видяхме изкукуригалите каки как разправят разни д-е-б-и-л-н-и истории и сами си вярват . Никой друг.

Тея 80-%-овите за какво са се събрали.

"Десните правят коалиции, за да продължат разрушаването на европейския социален модел и трябва да се даде отпор. Кой, ако не социалистите, ще го направят. Това е нашата мисия - и в България, и в Европа", каза още Станишев. Станишев,десни партии в България няма всичко е БКП и ДПС/извинете ДС/.Итридесет годишен упадък на държавата се дължи на "комунизма" в главите на управляващите и в капиталистическа среда.

на това погребение ми липсва някой ... ушанката къде ли е ? Колко скръбни са самооо ... да хване декиш де .....

Гладна кокошка просо сънува

слаНИНОВА върна ли Техноимпекс?Ами Пловдивския панаир, Техноимпортекспорт, БТК? милиЙончева върна ли КТБ? Докато върнат тези 7 милиарда - в ЗАТВОРА!

слаНИНОВА върна ли Техноимпекс?Ами Пловдивския панаир, Техноимпортекспорт, БТК? милиЙончева върна ли КТБ? Докато върнат тези 7 милиарда - в ЗАТВОРА!

Промяна, да, да! Бърз курс към Москва. Към саботиране на Брюксел и антинатовските политически заигравки с братушките, Сърбия и Турция. Към спрените евросредства. Към икономическата изолация. Промяна към раздуване на администрацията, за да се прикрие растящата безработица, както правеше Станишев. Бърз курс към това пак турци да ни управляват, защото Нинова без ДПС няма да се справи. Спрени строежи на автомагистрали, големи инфраструктурни проекти и само псевдосоциални политики като това да вдигнем пенсиите с 10 лв. Ако това искате, гласувайте за тази пасмина.

Не е чак толкова страшно. След като оправят страната така, както я оправиха през 1990 и 1996 те могат да отидат спокойно при отрочетата си в разлагащите се САЩ и да прекарат спокойно и достойно старините си...

Курнела и Елена са КРАДЛИ.

Де да бяха само такива...

Ще сваля Правителството, публично заявено. Законно избраното Правителство за 4 години, призив за сваляне заслужава веднага в затвора за подстрекаване на политически преврат. Какво предлагате по-различно, кажете, напишете го да го видим. Само празни приказки и болезнено властолюбие.

Корни с избори няма да дойдете на власт. Трябва интриги,скандали,бунтове, палежи, убийства. Вие комунистите знаете как се прави.

Ако загуби и тези избори Импексова ще подаде ли оставка ? Или оставките в БСП са мит ?

Победа на европейските избори означава победа на европейските избори Импексова ако имате такава

....или държавата отново ОБРАНА ПРИ ТАЗИ ПРОМЯНА.

Нинова която беше изгонена от правителството на Станишев за корупция при приватизацията на Булгартабак сега говори като света вода ненапита как не я е срам!Йончева която с офшорната си фирма изтегли милион и половина от КТБ и не ги върна а народа сега плаща с данъците си тези пари вместо да се скрие и да не се показва тя се развява по митинги и говори че другите крадат!Да върне парите в КТБ кой взема пари без да ги връща?Комунистите винаги са били убийци крадци и безочливи.

Имам СЕДЕМ въпроса към БСП и Елена Йончева: 1. Защо банкерът беглец Цветан Василев, който се предполага че стои зад офшорката, е избрал именно нея, за да правят бизнес? Такава чест е почти невъзможно да бъде оказана на друг журналист. 2. Защо двете страни в новото дружество „Офроуд” внасят космически несъпоставими суми, въпреки че притежават по 50% от него? 3. Как като шеф на тотално неизвестната фирма „Офроуд” Йончева успява автоматично да сключи апетитен договор с КТБ за платежни услуги? 4. С опрян пистолет в слепоочието ли е заставена от адвокатите на ТВ7, свързана с Цветан Василев, та веднага се съгласява да стане съдружник със съмнителна офшорка и да оперира с пари с неясен произход, или това е осъзнат и напълно доброволен акт? В това съмнително и скандално съдружие Йончева се представя като жертва, но ако е била заставена или изнудвана, защо не е подала сигнал в полицията и прокуратурата? Тя е човек с влияние и за разлика от всеки обикновен гражданин на нея щяха да и обърнат внимание. 5. Твърди, че с преведените пари е закупила техника и е произвела продукция – филми, но на кого са предоставени и продадени тези филми, каква сума е получила за тях и защо не са отразени в счетоводството на компанията? 6. Къде е закупената техника, има ли фактури – отказва да ги покаже, както и да обясни какво е станало с тях? 7. Как само срещу внесени от нея 5000 лв. еднократно в уставния капитал на дружеството, получава право да си определи 12 бона месечна заплата за две години?

А БЕ Пешев,защо се опитваш да правиш буря,или цунами в ЛЕГЕН от 10 литра?? Защо не дадеш първо ти отговор на всички далавери на ГЕРБ/ ЦЪФНАЛ,та ВЪРЗАЛ/,които тресат държавата и изяждат електората ви ,а си връщате винаги с Тиквата и други в събития станали преди 15-20 години? Защо не коментираш дейността на Боко по време на възродителния процес?Един път казва,че е бил далече от преименуваните,ДРУГ път казва,че майка му РЕВНАЛА,като го видяла с автомат на рамо??/ПАРТИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА,мята ПУШКА НА РАМО // НО, КАКЪВТО ВОЖДА и ИДЕОЛОГА ви такива сте и ВСИЧКИТЕ ГЕРБАДЖИИ !!!! ДОБРЕ, ЧЕ ВИ ОСТАВА МАЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ , и след това на ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ !!!

Абе Нинова, нищо не зависи от тия избори. като спечелиш парламентарни избори тогава ще ви видим докъде ще ни докарате. Въс всеки случай ще е стреминтелно надолу, историята го е показала.

БСП не трябва да печелят избори не искам пак да живея в мизерия а тия да безчинстват с турските си ортаци.

Тая снимка ма кара да гласувам за ГЕРБ :)

Я, Божанката на първия ред! Що не повикаха и Божинката, да застане от другата страна на Корнела :)

Руските фашисти от БСП са огромна заплаха за Свободата и просперитета на България! Тази кукувица Нинова трябва да е в затвора, а не на митинги!

Я г-жа Нинова да разправи на нас-простосмъртните за господина наричащ себе си "Буцата" и последвалите далавери през годините. Промяна на куково лято! :)

1941 г. - Окръжно на БКП за предприемане на курс за въоръжена борба и сваляне на правителството. Няма значение, че е избрано демократично, че има мандат да изпълнява.... Същото е и сега - що БСП не е на власт - всичко е лошо и трябва да се свали правителството... Докога така???

Ама тая стрина,пардон другарка,съвсем наред ли е?Себе си ли заблуждава или тези които са я избрали.Ще чакам с нетърпение опулената и физиономия,когато съобщят резултата от изборите.Толкова е нагла,че се съмнявам да подаде оставка след загубата.