Нинова обяви, че спорните моменти в споразумението с ПП са изчистени

Сред социалистите зрее недоволство, че им дават орязани откъм структури министерства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле каква каша се забърква, леле....да ви е честита промяната!!!!!

Другарката Цола Драгойчева. Да не забравите да си сложите памперса за пленума Стара обувка, която търси кой да и отпори гьона Курнелче, има нови шпаги , млади и активни Ти си прочетен вестник Махай се Селска фиба Марш на вън Out of service си за всичко БИЛА си СЕГА си за следствието

Хамелеонско Харвардския модел с кибуц а за черешка

Мама му и коректор от дира

едно е ясно, ПП ще придърпат лека-полека герберастите и сега и после ще си останат дясна партия, което значи че ще работят за чужди интереси, да намърдат чуждите бизнеси, ние да сме тук техни придатъци, ще изтеглят кадърните и тук ще остане послушната и неграмотна маса.

Какво орязване бе, направо са ви изритали и стоите там както кукла на конци. Да, на Слави и ДБ това им харесва щото са там за заплатите си и не им пука ПП за кого работи, а Нинова се опитва да ги спре, ако пък остави станишевското БСП те ще подпишат и прехвърлят на ПП всичко без колебание. Само тя ли трява да мисли за държавата? ПП са най-най-най-открито работеща срещу България партия. Бою минаваше през Европа преди да даде на сащ,а тия директно работят само и единствено за сащ. Какво не се вижда и не е ясно още на матр'ла!!!!

Ля, комунистите да ходят да копаят тунела под Шипка заедно с герб

Не заедно, а от двата края! Така ще имаме два тунела!

Е престъпник

Комунистите, родината огрбват

Дира, ще ви го туря

Комунисти Мутри

Да ,истинските мутри са бсп, провели криминална преватизация Създали кредитните милионери и опг-ка герб Провели възродителния процес Гадове , долни комунисти

БСП са бита карта и те трябва да участват в управлението без да имат достъп до обществени средства ! Дайте им примерно министерството на младежта и спорта и да целуват ръка ! То в България спорт няма, а и младежта се ориентира към терминал 2, та полза от това министерство няма, но гледайте спортният тотализатор да не е към това министерство , че при него далаверите са големи, а Пеевски и майка му от там натрупаха първите си милиони !

Пунта мара… социални…, кокорчо ще ни разкаже играта!

Брей-брей... правителство -направо ХАРЕМ, все "от сой" подбрани султанките, мдаа...

Едно е важно : Борисов вече не е в парламента и управлението бре хораааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Той за тия простотии дето сътвори и сто години са му малко

Да ама гешев и курнелия , пърделников , чехльо и шиши все още работят за него, ели пък селската фиба курнеля Мафията бсп е жива

От статията излиза, че ПП взема под контрол 100% финансовите дружества и агенции, т.е. разпределянето на средствата, сред които и тези от евро-фондовете. За каква коалиця говорят тогава?! Много ми се иска да вярвам, че тези от ПП са 100% некорумпирани, но не е целта да вярваме в качествата на отделния индивид, а целта е да се направят закони, които да ограничават до максимум корупционните практики, така добре развити у нас. Един такъв пример е заплащането според "качеството" на труд в непроизводствените сфери като здравеопазване, образование и наука. Именно тази вратичка, отворена в закона за допълнителното материално стимулиране, води до 5-цифрени заплати на наши хора, и 3-цифрени на наистина работещите. Та, не е въпросът да сме честни и почтени на думи, а да направим законите както трябва. И не се иска да сме гении, а да вземем примери от водещите страни. Разбира се, няма никакъв начин да ограничим до 100% корупцията и несправедливостите, но дори до 51% да ги ограничим би бил огромен успех. От това, което излиза в медиите покрай бъдещото правителство до сега, нищо подобно не се очертава да се случи. За сега само едни високопарни думи от ПП слушаме.

недей да вярваш, а си отвори очите, ПП си показаха ясно за какво и кого работят,изобщо нямат намерение да спрат корупцията а да раздават едни пари на НПО-та, яки пари, за да прокарат с тяхна помощ удобни политики на либерастдемократите на сащ. А от това по-страшно не може да има. Ще бачкаме да финансираме на дядо Джо да си прокарва у нас ненормалните политики за семейство, за пола, за мигранти, патриотизъм и национализъм и прочие, да бъдат обхванати най-вече децата от детската градина да подготвят "новото" поколение. Хем Джо да ни унищожава като нация, етнос, история и култура, християнските ценности, семейство и пол, хем ние да го финансираме чрез НПО-тата, зад които ще се крият Кирчо и банда.

Нинчето гюбеци хвърли на кавал засвири и зговор направи но комунетата на курбан направи Нека да вие честита новата минстърка другарее и другарки

Нинова да каже как ще защити работниците ит Варненската корабостроителница , Бургаското пристанище , Тецовете, военните заводи и 30000 от държавната администрация ? Цените се вдигат, олигарсите дебелеят и хубавеят, хората гладуват ?

Всъщност на преговори се ходи с голяма кошница, разбирам, това е нормално. Но те не идват с кошници а с шкафове, гардероби, а Бойкекев дойде и с две надуваеми лодки да ги пълни То верно 10 милиарда изглеждат много, но като дадеш на Рашков, на Радев, на Ерменков, на Гечев на тоя на оня и нанайси 10 милярда

То данните и най-простите сметки сочат, че ОБЩО четворната коалиция има 19,71% от нас, имащите право на глас ... Е, като как да стане работата, че тоя път да им се размине трепаньето по мегданите ?

абе вие не излизате да гласувате, на протести ще се вдигнете, аре бегай оттук. Те за тва комшиите гласуват на 100% и само за една партия и вкарват толкова много, иначе при нашата неактивност щяха да имат 1-2 депутатина. Ама ние "умни и красиви" не щеме до урните да отидеме, па на мегдана ще излезем, по-полека.

Нинова ще бъде отлюспена и ще има правителство на ГЕРБ, ДПС и БСП. Тава вече е 99% сигурно.

Щото иначе няма министерство.

едва ли тук е мястото,но сигурно има начин Кирил П да бъде научен как се спрягат глаголите в родния му български език...това “екане” на поста му -ама ИЗОБЩО!!!- не приляга

Селско момче от смесенуте села около Пловдив. Така си говорят вкъщи.

Къде си БОЙКОООО ! Да се разбереме като МЪЖЕ ! С тези канадски ПУТКИ нищо не може да се разбереме

С 10% от гласувалите как се добрахте до властта не знам.Или по точно казано с 1% от имащите право на глас.

Слави щел да си татуира Нинова на дупето.

Горко ни с тия новолапачи! Бойко поне срам имаше....

Голям срам , няма що, с кюлчета злато и пачки евро!

Над 80 лазарника съм, и за мнооого годити съм видял мнооого неща ... Ама все още не съм видял един такъв пълен ташак да продължава дълго време ... Краят ще е бърз и не чак баш дотам спокоен и приятен ... За жалост, на тая смрадлива сиренясала селска хурка и на тез като нея им е все тая, щото наимпексваното си им седи ...

kalinvt

Сватба Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Щуро се хоро буйно кръшно вие, пари много има, ще ги гепнем ние. И унесени, в захлас бебе спретнаха завчас. Ваня ще е то сега, ще работи в ДКК. И за гордост на бащата ще е вътре във нещата, ще раздава час по час ту на фирми, ту на нас. Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Таз година сватба догодина брадва! Буре бело - от свата Бойко Рашков за сватбарите! От баба Мика Зайкова: целата пенсия!

Нинова и министър на водопад ти е много!- виждам те само в някоя селска шкембеджийница с черпака в ръка и никъде по- нагоре, дори и там да разливаш порции пак ще откраднеш....!

Ти за мен не бери кахъри Мъжо ми е директор на водопада в ЛУКОЙЛ

Спорните моменти са изчистени. Остават неясните.

Естествено спорните моменти са изчистени, защото другарката Импексова жадува за тая власт от дълги години. Как ще изпусне кокъла- сега и е паднало! Честито протестърчета! Що не лежите на жълтите павета???

Защото няма кой да ни плати сега. Протестите тук са само срещу заплащане

Така и трябва! Защото на следващите избори и това няма да имат. А и на стар комунист вяра нямаш..

Спорът е за политики, не за министерски постове И да, вярно е че дължим стотици хиляди за наема на ПОЗИТАНО, има и решение на областният управител на София. Но Минеков ми каза че няма да дойде скоро да ни гони Смисъл не планира в следващите 4 години да ни гони

приватизатoрката Нинова не пуска Станишев детето расло по дворци, откраданати от царя уж в името на народа, и женен за Бнакерка, има ли по голяма пародия от това да наречеш такив ахора социалистти?

Стане конституционната промяна по отношение на глав прокур не се сещам като мнозинство за конституц промяна няма….. Лъжииии лъжиииии само да сме на власт Ще станат страшни бакии и ще има туп туп аз съм вежливия лос….

Преизчисляването на пенсиите, като индивидуалният коефициент се умножи по средномесечния осигурителен доход за страната на 2018 г.,въобще записано ли е някъде? Или, като за последно, пак ще излъжете?

Не това отпадна

Значи и бесепето ще отпадне!

Е, те тия партийки са на БС(К)П... Какви различия хаха

Така като гледам, Харвардските шмекери са готови да хапнат мръвката и да подхвърлят на старите камунизки хиени да оглозгат кокалите. За чалгомаймуняците е ясно, че ще минат с бонбонки М&М's. Въпросът е какво остава за мравоядите и гномовете. Глухото ръмжене днес, пред Мунчо Кауня, подсказва за недоволство.

Супер коментар

Не можем да се парберем кой ще седне на стола на Гешев. Решихме както е прието да теглим чоп. Обаче ген Атанасов се направи на хитър и предварително беляза печелившата карта. Киро го видя какви цигании ни върти и му направи забележка, че не е прокурор за да замести Гешев А Атанасов му вика- то и ти си канадец ма искаш да управляваш в България

А ти кога ще изчезнеш от публичното пространство, че ужасно омръзна на всички?

Ще ги изработят яко, отнемат им значителни неща, банката ББР, инвестициите, в земеделското, се отнема Разплащателната агенция от Фонд "Земеделие", демек където има пари да нямат досег. Че те няма да има какво да краднат бе, за какво им е да управляват.

ГРОБ не знам дали си е отишъл, но БСП-то със сигорност си замина и за това имат вина и Станишев и Елена, и Нинова, моля не ми трите коментара, соц арисократите си въобразиха че са пекани социалисти, а закопаха една партия, заличиха при най добро желание да е увеличат и Станишев да не се оправдава с Нинова....

...."Спорните моменти са изчистени"......... разбира се, че са изчистени! Нали трябва да се лапка!!!

Имам лошото предчуствие, че все още не са изчистени

Почна се .. :)

Нинова гласувай за зеления сертификат за парламента, толкова сте гнусни, аз не мога да вляза в мола и да работя за мижави пари, а вие взимате хиляди и не спазвате закона за зеления сертификат, ние обикновените хора сме зависими от него

да мълчи

И как точно е разрешен проблемът, не става ясно. Това е доста сериозно.

За наивниците дето си мислят че няма да се споразумеят,милиарди има за усвояване,баницата е много голяма.

Надеждата умира последна. Откакто Борисов сдаде властта, в страната не е влезнало нито едно Евро от ЕС. Няма и да влезе. Плана за Възстановяване и развитие им го връщаха няколко пъти и така и няма да получат пари по него.

А парите, които влязоха при Баце, излязоха още на другия ден в чували и сакове...

Все пак сте на 4-то място след изборите, а ПП са първи и бъдете доволни на това, което ви дадат, а не това което вие искате, ... то и аз искам да съм примабалерина, но съм 80кг и знам, че мечтите ми са неосъществими, та си съобразявайте желанията с реалността.

Софтуера ли ти го говори че са първи или дамаджан

Оговорили са се кой от къде ще точи пари и всичко е наред. Е днес и Тошкото на Трифонов обещава вечна вярност и лоялност.