Нинова обяви, че ще обжалва решението на съда по иска срещу Борисов

Лидерът на БСП е убедена, че в решението на съда има достатъчно основания да продължи делото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИНАХА ГОДИНИ.КАК ЩЕ ТЕ ЗАБРАВЯ ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ.СЕГА Е АД.НЯМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НАРОДА .ХОРАТА ОТ ГЛАД БОЛЕДУВАТ.ЗАПАЛВАТ СЕ ГОРЯТ КАТО ФАКЛИ УБИВАТ СЕ СЕМЕЙСТВА КРАЖ БИ АД ПО ПЪТИЩАТА КОРУПЦИЯ НАСИЛИЕ БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ НАРКОМА НИ .КЪДЕ СИ ДР.ЖИВКОВ.ЕЛА И НИ СПАСИ ОТ ТВОЯ БОДИГАРД КОЙТО Е ГОСПОДИН НА ПРАВДАТА.

Щом не е била от СДС, падат всички пречки да се вземат с Борисов.

И да, в поговорката не е ясно за кого е , но мутрата сам се е разпознал, а в контекста за г-жа Лъжа ясно се разбира че Борисов визира Корнелия . герберастките съдии да не се праят на ударени щот за такива умишлени, а и "неволни" прикривания ще ги вкарваме в затвора. няма да хрантутя цяла институция да прикрива едни, а да мачка други, мамицата ви герберастка задници.

ало герберастите не се вълнувайте толкова, дебнете да се появи Нинова и да храчите, по-спокойно ще си заработите жълтите стотинки. Герберастките съдилища прикриват боко ама и те не могат да изкривят токова колко му се иска на вашия Вожд. Искате да останате ненаказани и се обграждате с удобен съд и закони ама всичко ще си дойде на място. А нещо не чуваме имената на "безпристрастните" съдии.Страх ли ги е?

Абе всички ли проблеми решихте в България, че се занимавате с глупости. Или този цирк е заучен от КГБ за отвличане на вниманието от истинските проблеми в България. Добре се справяте пионки такива. Марионетки сте вие, марионетки.

сте си г-жо Нинова ! И с това което сте заявили пред съда, пак лъжете ! Прозвището "г-жа Лъжа" Ви беше дадено не от г-н Борисов, а от руския /!!!/ генерал Решетников, по повод тове че Вие твърдяхте че не сте се допитвали с Русия по повод номинацията на Радев за президент, докато той каза по телевизията /!/ че СТЕ се допитвали.

Давай Корни. Виж там, направи някой „MeToo“- дебат, няма ли възможност да се присъединиш и към холивудското движение? Все пак, както самата ти отбелязваш, "касае се за жена политик, но не и за Корнелия Нинова"!

Хахахахаха, жив да не бях! Значи имаш усещането, че той визирал тебе, като лъжлива, но нямаш усещането, че си го обиждала на крадец, не било за него. Както на теб ти е удобно, викаш...Хахахаха!

Нещо съм пропуснал последните години. И от кога да си бил в СДС е станало обидно?

От 1999

След Иван Костов си е жив срам.

Даа, ще дариш пари, ако Боко ти ги даде. А той лични пари не дава, само зима. Доказано е във времето.

Другарко, намали рънъта. Сичко не мой дъ съ изиде.

Тя ли е хипертоник или Боце Честното?

пак ли изтрихте истината бе,кажете на кой си дава биволицата 600лева от заплатата както обеща,и защо не я качите тая новина на начална страница а,явно ви е страх че шефката ви е станишева,а бе и вие сте един сайт като блица,никва файда от вас

Добре де .ами да си спомним кой и лепна прякора Госпожа ЛЪЖА. P П доколкото си спомням първи я нарече така ,и като се почна.....няма оттърваване Лепна и по мярка .Май беше нещо като приятелски огън . Защо не се сети и него да съди ,та даизкара някой лев отгоре?

Корнелката , стига с това театро , дето го разигравате с Бойко , Валерката , Мая , Румен и Волен ! Кажи нещо за Лукойл , за ГеПи Груп , за цената на природния газ ! Дай по малко по-сериозни теми да зачекнеш управляващите , а не да отвличате общественото внимание с махленски дребни скандали !

на кой му пука?