Коментари - Нинова: не е имало изказвания за излизане от НАТО и ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова адвокатства на президента, който не бил на БСП.

С отношението което получаваме е време да се предложи излизане и от НАТО и от ЕС. Но нито ГЕРБ нито вечно усмихнатата и мазна приватизаторка Нинова ще го подкрепят по простата причина, че това е идеалната им хранилка. Нали не си мисли някой, че емвропейските средства достигат до всички български граждани?! Оплетените като черва партийни номенклатури папкат ли папкат, а най-много тези на ГЕРБ и БСП. А че продават националните интереси, въобще не Им пука!

Другарката Нинова предпочита да няма европейски средства, понеже чрез тях се упражнява известен косвен контрол и върху националното съфинансиране. Затова като дойде на власт БСП спират някой фонд и обявяват национална програма за инвестиции 500 млн.

Като погледнеш мненията, съответно +/- и става ясно, че това тук се е превърнало в сборище на червени, изкукали тролове. Ако истинското положение беше такова /каквото ни го представят тук/ то БСП ще е на власт с поне 80% и през ден щяхме да правим манифестации в прослава на Русия, БСП, курнелия и т.н.

Ровя си из паметта и опитвам да се сетя поне едно съществено нещо, което Цветанов е свършил за България през целите тези почти десет години, откакто ГЕРБ са на власт. Единственото, което се сещам са шестте присъди в Страсбург /наскоро спомена тази цифра един адвокат/, с които данъкоплатците са ощетени заради негови непремерени приказки и действия. Полезен е за своята партия, но за българския народ не е свършил нищо, с което да се похвали! Не разбирам кой поддържа високото му самочувствие и на какво отгоре е толкова самоуверен. Мога само да се досещам.

нинова, ми нали точно с тези изказвания набутахте фатмака в президентството? нали с тези изказвания държите полужив склерозиралият си електорат?

Цецо с многото апартаменти произведе пак фалшива новина!

нали пърдите в едно гърне с клепоухия?!

След изявата на Корнелия Нинова и Румен Радев трябва да е ясно, че БСП няма да получи нито лев от ЕС. Също така нищо няма да получи от ЕС и партия на Румен Радев. По този начин единствени ГЕРБ тяхна алтернатива и друга социалистическа групировка може да има някаква възможност за достъп до европейски средства. Просто след вчера тия си отрязаха кинтите като пълни леваци. Всъщност съветникът, който пише речите на президента, Иванов прокара нож в гърба на своите, докато вършеше провокацията в полза на Русия. Просто вчера си показаха убедително рогата и заявиха, че ще ни тикат към пълно разорение за да се харесат на руснаците. Не ги разбирам що за глупаци излязоха!

Ти си привърженик на логиката - чрез близане, към спечелването на некой лев. Орбан не ближе и въпреки това унгарците гласуват за него.

1. Никъде не прочетох да се споменава за излизане от ЕС. 2. Президентът Радев е генерал, завършил американска академия и това, че е разумен да балансира изток-запад може да е само от полза за България. 3. Откъде си сигурен, че близостта с Русия не е по-добра от това да сме задния двор на ЕС?

Демокрация има само тогава, когато болшинството реши как да живее и с кого! Това, че шепа хора решиха съдбата на милиони българи, не е законно, нито морално! Затова трябва сега да се проведе референдум, дали да останем в ЕС и НАТО!

През 1990 година България фалира, защото българските комунисти не спираха да искат пари от СССР и вече нямаха пари за нищо. Преди това се оказа, че някои хора от БКП са окрали народа си. Ти, очевидно искаш пак да мизерства народа, за да може да бъде краден. ЕС ни дава абсолютно всичко, а ти дори си неблагодарен и се държиш като сляп. Що не погледнеш към Сирия и не си представиш родното място по същия начин? Ако и това е можеш представи си как си принуден да изоставиш всичко и като бежанец да се молиш на друг народ да те вземе, за да спасиш живота си.. Не ти се вярва? И аз не виждах как може Сирия да се превърне в пепелище.

!!!Какво каза Стайниц: "Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна Европа, и основно на Германия. Източна Европа е в типична "хватка на доминионите". Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът й. Това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта. Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници са подкупът, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии пр. Съотношението между фондовете от ЕС и източените пазари на Източна Европа е по-лошо от 1:10. Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум." Цветанов е един от купените! Така в България се назначават махараджи!

Тази патица докога ще каканижи глупости? От нейните уста излизат само фалшиви новини и оклеветяванки!

Нинова на каква дрога е ?Ухилена като свинска пача!

така,че нищо чудно няма...

Като те невежа в тази област, моля да ми обясните: С/у кого ще се бием, ако НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ стане някоя война?!!???

ДА ВИ СЕРА НА ДИЗАЙНА И НА ГЛАВНАТА РЕДАКТОРКА ДЕТО ХХХХ МАЙКАТА НА ПАРИТЕ ЗА ДИЗАЙН

ДИР сайта ви с новия си "дизайн" е пълен боклук и добре че стана така за да се махна оттук, защото доста време си изгубих с него.

Mи то и ти си боклук,пък не го правим на въпрос! Сланинова,писна ми от общи приказки,да ти го набутам ма пача!

Бързо да излизаме от НАТО докато не е станало късно. Може и след референдум, макар че като влизахме никой не ни попита.

Качвайте се на самолета за Европа докато го има! По старите помним и мрежите и картечниците и изходните визи на кумунетата! Спасявайте се, братя!

той просто казва това, за което е инструктиран на молитвената закуска...

Ами разбира се че искат да са с НАТО и ЕС- едните им дават пари да крадат, а другите им пазят това което вече откраднаха- пълна гаранция за фиаско на народа. Ето затова и ДПС все се натиска да сме с НАТО.

Цецо Синтаксиса не се нуждае от опровержения. Физиономията му говори красноречиво - мозъкът му прелива на талази. Нито разбира какво му се говори, нито знае самият той какво говори - като започне изречението, докато стигне докрая, мисълта му се губи и то остава незавършено.

България няма никаква работа в този колониален съюз и тази терористична организация. НИЩО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛА ОТ ТЯХ В ИСТОРИЯТА СИ. В Ъ Н!!!

по-голяма простотия не можа ли да измислиш, та пак пускаш тези изтъркани клишета?

НИКАКВО клише не е това. Всички нормални хора видяха КОЙ ЛЪЖЕ, КОЙ НАПАДА МИРНО НАСЕЛЕНИЕ, КОЙ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ и КОЙ е КОЛОНИАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Ако България не се махне от тия терористични колониални сбирщини, я чака следващата национална катастрофа!!

Засега не можем да си го позволим и статията, фактически, показва някои от причините (не Цецо, той си е закусил въздух с ръкавели). Хубавото е, че хората взеха да изтрезняват, дори и тия, дето са израстнали в изцяло поамериканчена среда. Ще му дойде времето, засега е важно да не се правим на по-светци от Господ и да не се бутам там където не ни е работата.