Нинова: На Радев президентската институция му е тясна, служебните кабинети му се усладиха

По темата за оръжията за Украйна - България не е изнесла и един патрон за Украйна и не изнася, категорична е вицепремиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сценки за наивници! доброто и лошото ченге! а всъщност този кабинет е поредното служебно правителство доминирано от курнелия и бсп! кирчо е наистина прост инфантил за употреба!

Нинова е страшен лицемер. не Радев прави служебни кабинети. просто избраните в парламента не могат да се разберат за кражбите. лъже та свят и се завива на Корнелийчето. не изнасяме оръжие за Украйна, но го продаваме на Полша и тя го внася в Украйна. всички знаят че така, но иначе не изнасяме оръжие. между другото това си е бизнес като всеки друг и всеки си продава на който си иска и може. важно е да върви бизнеса. подкрепиха Северна Македония, а се кълняха че няма да го направят. изобщо нищо от това което обеща Корнелия не се го направи. нямаше разследвания за корупционни практики на ГЕРБ, нямаше борба срещу мафията, нямаше борба срещу ГЕШЕВ, няма нито един осъден и политик, кмет, общинар и т.н. далаверите си продължиха, само че сега минават и през БСП. още 1-2 избора за депутати и БСП ще последва съдбата на СДС-тата. разцепени и лаещи извън парламента. а дали му е тясно на президеннта е друг въпрос. избирателите на Радев ся няколко пъти тези на БСП. така е президента има много повече право да говори от името на народа отколкото Нинова или Кирчо тъпото

ще и спрат кранчето за кражба и това я боли

Радев ли е причината да има служебни кабинети? Служебните кабинети са резултат от некадърността на българската политическа класа! Радев тук няма нищо общо! Нинова продължава да прави грешка след грешка, които ще ги плати БСП на изборите. Грешка е да се атакува президентската институция, която единствено се оказа на висота и с високо доверие сред хората. Грешка беше БСП да подкрепя правителство, което си е откровен американски слугинаж. Обещахте промени, но до момента на подаване на оставка такива нямаше!

Тая жена също като простото Киро лъже и краде. Съсипа цала партия само и само да е в това правителство и да краде на воля.

Кури Техноимпекса, лъже както винаги. Света вода ненапита, ех врьзкарка

Да продаваш оръжие на държави, които биха го предостави на Украйна и да убива руснаци е като да се простреляш сам в двата крака. И, Нинова, ние говорим за оръжие, а не автомобили. Защо аз не мога да си закупя танк в такъв случай и да протестирам с него на жълтите павета? Как Русия продаде С400 на Турция с договор да не се предоставя технологията на трети страни ? А , САЩ как продават оръжие на държави , които също задължава да не продават на трети страни и за евентуална препордажба се изисква решение на американския конгрес ?! Или си проста или нас правиш на прости, защото си мислите, че сме с акъл но избирателите ви от циганската мааала в Сливен и облъчените на Бузлуджа?

В интернет вече има смнимки на български танкове в ъкрайна . Не патрони ! ТАНКОВЕ ! Тя ще и обяснява, че не изнасяме. А опашките на Дунав мост ?

Президентската институцията е сбъркана, защото президент се превежда председател, а този председател всъщност не е председател защото са му орязани правомощията. Кухи лейки са го направили това недомислие. Имаме председател който е почти без правомощия и министър-председател (това се превежда слуга-председател) който всъщност е по-долу по длъжност но има повече правомощия, напълно сбъркана работа. Председателя трябва да е най-високата длъжност с най-много правомощия, това не значи че трябва да е безгранична власт но не и да е толкова орязана. Например във Франция и САЩ най-високопоставените им държавни представители са председателите. Примера с колата и съседа е лицемерен, защото тук става въпрос за смъртоносно оръжие а не просто за някакво безопасно средство за придвижване, това че не се изнася пряко за Украйна не означава че крайната цел не е изпълнена а именно да отива там през трета страна. При положение че много добре знае къде отива и пак да твърди че не се изнася за Украйна е много жалко увъртане и недостойно за един човек да се държи така. Има едно правило че когато човек лъже за едно нещо той може да лъже за всяко друго.

Максимум 6 % ви давам на изборите.

лумпените на копейкин са с около 2% и са аут

Ако се манипулират изборите сигурно ще е така.

БСП претендира да бъде партия с идеологическа основа, а не създадена еднократно за някаква промяна. Нека Нинова не се крие и шмекерува, а ясно отговори на следното: 1. Какво прави БСП в най-русофобското правителство което сме имали? 2. Отказът от руски газ? Или това няма никакво значение за социалното положение на хората и икономиката. 3. Изнасянето на оръжия? Стига с тези глупости че не изнасяме директно, а че изнасяме индиректно не е наш проблем. 4. Ще поеме ли пъна отговорност за предателството за РСМ? Тези неща че не престъпили червени линии е да продава краставици на краставичар. Беше ясно на всички че това е изключително вероятно да се случи, и то се случи. Най-голямата отговорност ще падне на БСП, която е исторически обременена, другите така или иначе са носители на външни ценности. Това недвусмислено показва че БСП също се е продала на тези ценности.

Закри/затри СДС, сега работиш по въпроса за БСП, раздържави сума ти външнотърговски фирми, погреба Булгартабак, едва не влезе в затвора, подсъдна беше с ментора си Р.Овч., но изпържи серГей. Сега влезе в задруга с антиподите си от лакомия за власт и мин. позиции, лъжеш перманентно за всичко, което ти отърва, безогледно нагла си, ама разкешваш тези си "качества"... Само знай, няма неплатено нещо за делата, които съвори! Подавам оставка, извините не я подавам... кой ми ср'а в гащите???

Парламента е безсмислена институция доказала ствоята неефективност. Хрантутници които се пазаруват продават и си чешат езиците или изобщо не идват на работа.

Долнопробна лъжкиня! Все президента Радев и е в устата. От злоба, че на малкия пръст не може да стъпне на президента, ще пукне, пък и президента изгони поставеното и лице за ухо в президентството, Калоян Методиев, просто президента му разкри игрите. Врачанската си...Ганка на президентските избори играеше срещу Радев с Борисов за Герджиков, стигна до там , че и оставката си подаде между първия и втория тур. Сега за Македония по същия начин се излага. Нали щеше да гласува да не се вдигне ветото, защо гласува въздържал се и защо не напуска коалицията щом като се вдигна ветото, за което се биеше в гърдите, че ще го направи? На такава се казва, алчна, злобна и. завистлива за власт.

сте комунисти. На вас лакомията винаги е безгранична.

НИНОВА НАЙ ДОБРЕ Е ИЗБОРИ. НО ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЕДНО С ДЕПУТАТИТЕ. ОРЪЖИЕ СИ ИЗНАСЯЛА. КОМЕНТАР НЕ ПРАВИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗАЩОТО ТИ СЕ ПРЕДАДЕ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ ПРИ КОСТОВ ЗА ПАРИЧКИ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ПЛАШИМЕ ОТ ИЗБОРИ. ХАЙДЕ МАРШ ОТ БСП НАЙ ГОЛЯМАТА ПРЕВАТИЗАТОРКА.

Това се нарича наглост - управляваш без да си спечелил избори и коментираш.

Ахххх какви долни кучета сте вие Нинчее, всеки път когато дойдете на власт ни връщате с години назад, не знам какви идиоти ви избират и как не го разбраха че от тая вашата партия идва само деградация и разруха. Как пък един път не направихте така че България да върви напред бе МАМКА МУ... защо имате само задна скорост бе, когато държавата е добре и вие ще сте наядени и нагушени бе мамка му....

Това че българия изнася оръжие за украйна е ясно, и добре прави. Никой не мисли че дебелите АН124 които летят от между бургас и режов, вече през орбанова унгария, всяка нощ, не носят царевица насам и домати наобратно... Не е ясно защо другарката нинова лъже. Да не разсърди путин? едва ли. бесепето не е путинистка партия, тази на копейкин е. на янев вероятно - също. гербдепесе - също, макар и тайно. Да не дразни българските честни русофили, които все още вярват в матушката? Надявам се - не. Да не дразни копейкин и/или слави?

Надявам се просто лъже, защото все пак износът на оръжие е тайна. Няма нужда да улеснява агресора, да докладва какви оръжия се доставят, кога и как. Копейкините путинисти биха правил това, но не могат.

Навремето Рейгън каза :Бедността е най голямото наказание за глупостта на един народ. Какво следва? Четете коментарите. /загуба на интелект и малоумност/

Щом и пред македонците клекнахме при положение че ги държахме с вето - тия народни "избраници" имат по-важни приоритети от българските интереси и правата на българите и рязкото спиране на езика на омразата и репресиите срещу българите в Македония!

БСП никога не е имала такъв принципен човек за лидер. Дано бъде оценена от хората.

Нинова, след вчерашния позор се покрий поне за няколко години. Страшно опротивя на хората.

Тази гнусна пачавра вече няма никакво значение какво казва и никой не го интересува какво мисли. Надявам се и малкото останали живи избиратели на тази партия да са разбрали за какъв боклук са гласували. Отичай се в канализацията при лайната, където ти е мястото алча гнидо продажна.

Истината е, че Македония беше "червена" линия за БСП. Но не ги виждам ядосани, че другите двама в коалицията, Прееб*хме промяната и Да БКП гласуваха "за". Явно БСП само на документи са "защитавала" националния интерес.

Кучко лъжлива

Сестрата е недоволна от брат си! Да си вървят и двмата. Само хаос и мизерия носят на хората.

Нинова е точен, принципен и честен политик, истинско съкровище.Изненадан съм положително.

Хем е "точен" политик. Хем си изненадан положително. Явно просто си трол.

Нека г-жа "Розово костюмче" обясни на съпартийците си в Русе назначенията в Своб. икономическа зона - защо не одобряват назначенията в 12 без 1? Защо спусна "парашутисти" от БСП-София? ЗА "нито 1 патрон",си вярва. Не вярвам на нито 1 нейна дума-не съм симпатизант и не съм гласувала никога за тях.

Нинче много добре знаеш каква далавера се върти с оръжието, затова искаш кинтекс и воените заводи , а фирмите с лиценз за износ са само червени!!!

САМИ СИ ВАДЯТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ,КЛЬОПАЧКАТА Е ГОЛЯМА.

Истината ще лъсне само след 3-4месеца. На изборите 7-8% и тя пак няма да хвърли оставка.

А пък на тебенинче ти умря коня :)))

Горката неостоличанка. Все бсп има планове и знае как, а на практика искат всички кабинети. Вижте само изречението с надебелен шрифт: Избори и служебен кабинет е най-лошото за народа. Не ми се струва, че предвижда бъдещето, тъй като сме изправени първо пред служебен състав на МС и чак тогава идват изборите ако не се сформира. Всеки ще се съгласи, че има дефект в логическото и мислене. Впрочем, беше се писало, че има някакъв нов ал.лилов стоящ в сянка и пишеш речите на Нинчето. Ако нямаме предвид настоящата ситуация, това изречение подсказва какъв модел следва да осъществи бсп: едни и същи в НС, без сл.кабинет, тоест избран тоталитарно. Тоталитарно означава една и съща ръководна сила. Нега сега този лилов си каже думата както трябва! Радев носи отговорност пред народа за пасивността си, а не за желанието му да оглави всички министерски кресла. Пасивен е по отношение на член 84, т.1 от конституцията. Кодекса не е адекватна на народна воля законодателен изказ поради което от Радев бе поискано да предяви Искане пред Конституционния Съд за Тълкувателно Решение. По Конституцията от 1971 г.- конституцията на моята младост - нямаше понятието кодекс в текста и. Нямаше и в текста на Димитровската Конституция. Кой народ прие това понятие, не е никак видно. Някой чел ли е нещо за Кодекс Гигас?

Винаги тои нов лилов ми слага веднага минусчето. Опасно е този нихилизъм, ал.лилов ппоне не беше нихилист.

да се пънеш и не пънеш Зарков вече ти маже ските :))) П.С . Дано да завлечеш и мазача .

Нинова,да ти кажа ,де! Президентът е единственият точен и честен политик,който говори ,това което мислят хората.Като плюеш по Президента, плюеш върху себе си.Сваляш си рейтинга и гласовете.

Не аз не плюя по президента , аз да ти сера и на теб и на малоумния ти президент !

Нинова, каже защо сложете човек на ДПС и Пеевски да управлява Индустриални зони Защо шефът на КЗК трябваше да бъде уреден? Защо си слуга на Доган?

Не съм предполагал, че някога по много въпросие мненията ни с Нинова ще съвпадат. (Те си е стар БКП/БСП кадър и приватизаторка, но в момента е далеч по-прогресивна от руското мекере Радев или чучелата Копейкин и Славчо-Чалгата)

Президент който всички политически отрепки критикуват е добър президент, защото аз не съм видял една партия която да работи за общественият интерес. Нинова, дано повече не помиришеш власт...

Озлобена жена. За ней много хора и пречат.

нормалните хора в БСП които бяха си казаха че Нинова е троянски кон и е с цел в БСП да дестабилизира партията... ЯВНО НЕ СА ГРЕШАЛЛИ ТЕЗИ ХОРА

Да, де... Червената буржоазия от Лозенец, Оборище и Бояна срещу вироглавата от Крушовица.

Премиера в Оставка - Кирил Петков каза в ЕК - България изнася Оръжия в Украйна през Полша , Доставките са от Частните Фирми на Лидера на БСП Корнелия Нинова - тази Корумпирана Жена трябва да се изгони от Политиката и да окопава Ягоди в Англия - както правят 150 000 Български Граждани .

хахахахах ебати малоумниците сте Как лидер на партия която не е в управлението ще праща оръжия... АРЕ ОБЯСНЕТЕ МИ!!!

Що за морален дегенерат трябва да си за да одобряваш уродлива коалиция между взаимно изключващи сте идейни субекти- ляво и дясно ПППП,ДБ и БСП ?Американофилите на Петков и Бойкиев във вечна дружба с русофилите на Корнелия Нинова.Освен материален интерес няма друго обяснение- квотите от баницата енергетика, бензин, храни за запълване на изтънелите партийни каси и храненене на правилните медии бухалки? Геомилевци и КочоСтояновци?! Жабокрек и Ловните роти? Никола Парапуновци и Дочо Христовци??Бузлуджа и Луков марш??Двамата милионери Виолетовия Гном на Костов рамо до рамо с червения милционер Рашков ?Съюз между събора на Копринка и сборището на Гей парада?Ако психодесните са всеядни пред плячката и парите, с какви очи ще се изправи Нинова пред социалистите на Бузлуджа и каже ,че не праща оръжие срещу руските войници? Какво ще им каже когато шефа и проксито на Байдън Киро ,нарече Русия,,бензиностанция с ракети,,?Дивата сатанизация, манипулативна пропаганда и омраза към всичко руско , се подхранва и минава точно през квотите и процентите на Нинова от газта, петрола ,дървената мафия и земеделието и акцизите .Дори чалгарите Слави и Тошко са по достойни от алчната Нинова- имат някаква хигиенна червена линия по интуиция- за държавна измяна,синовна почит към делата на предците , мъжко достойнство и бойна чест! При вечно преживящата и вакла биволица Нинова всичко минава през дебелото черво и е сведено само до пълна ясла с фураж!Редовно заплождане и отелване на младо червено дихателче - венценосец. Който сипе грантове , с него пладнувам на сенкя!Днес ме хранят животновъдите на Нюланд,а утре може и на Лавров !

Нинова с костовисткото си минало не може да откаже нищо на неговите проекти ДБ и ПП, колко активно призоваваше БСП да гласуват за техните кандидати за районни кметове на София, много се заигра с тях и се провали, като завлече и БСП, като слушах Божанков как говори, в когото виждат бъдещ председател, нищо добро не очаква БСП, ще влиза в парламента, защото винаги ще има нужда от лява партия, но как отрудените хора да гласуват за хора, чиито деца са в САЩ и самите те са завършили Сорбоната във Франция или Оксфорд в Англия, те винаги ще се отнасят презрително към своя народ, като харвардските възпитаници Петков и Василев.

Не пускаш кокалът МА, а?!

Ибало сии мамата- положението стана кат в / ИГРА НА ТРОНОВЕ/

" защо БСП подкрепя връщането на хартиените бюлетини." Заради мургавия електорат на БСП и заради "твърдото ядро" избиратели , което живее със спомените от едно време.

И фатмака и Курни и депутатите, все гнусен боклук !

Това беше.Тая се присламчи към Киро.,оня пък я прибра от немай къде.

Че тази нагла крава трябва да спре да се изявява, да се скрие някъде и да замълчи! Алчна селяндурка!