Нинова кани обратно в БСП Първанов, Манолова, Дончева и всички напуснали социалисти

Офертата соцлидерката отправи към бившите съпартийци, създали нови партии - Румен Петков, Георги Кадиев, Красимир Янков и Симеон Славчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уставка! То жина ни е човек ма Ристю си е вагина и двамата без чест

това направи си звучи като виц!

Ами аз като напуснал комсомолец пред много години може ли да се присъединя към партията славна наследница на БКП? Тогава се опитах като член-отличник на ДКМС да стана член на БКП ама ми казаха, че не съм "дорастнал" и не отговарям на изискванията. Но сега гледам че изискванията са доста олабени!

Много Вожд, малко Индианец... Обречен Резерват! Хау, казах! (да не кажа по-лоша дума)

8 парии по 4 червени гьотферена равно на 32 на спирката на 213 има повече хора.

Нинова беше изпратена в БСП със задача постепенно да разруши отвътре партията и вече няколко години успешно се справя.

...

Ближе там, където с-а!

Това нарочно го правят, за да може Нинова пак да ги изгони :)

Пролетариат няма! Ерго остават лумпените обаче те искат Кирчо и Кокорчо . Тъй че Курни ще гледа кокошки в Мизия.

Сигурен съм, че им е обещала и по една свирка, само и само да остане в играта...

ХАХАХАХАХА

Последния сбирщайн на комунетата които вече никой не иска нито да ги вижда нито да ги чува

Ама как да се върнат, като гласуваш заедно с ГЕРБ и ДПС за някаква тъпа хартиена бюлетита. Обиждаш хората, като настояваш, че не могат да гласуват машинно. Вместо да настояваш МВР да залови партиините функционери, оргнизиращи купуването на гласове, се задоволяваш да бъдат преследвани само дребни цигански дилъри, решили да ударят кьоравото.

Тази покана на Нинова звучи като циганнина дето набил жена си , изгонил я, но нямало кой да му шета и рекъл : - "Айша ела ма ша пия и ща бия на ставане и на лягани ". БСП отдавна загуби доверието и на комусти, и на социалисти ! БСП се превърна в печалбарска партия на собствените си интереси. След коалицията на Станишев с царя камунист ,50 % от хората на БСП просто напуснаха партията. Първанов си направи своя партия за да цуца от собсидиите, от останалите в БСП социалисти , 50 % просто се ометоха от партията. Нинова с коалицията на ПП загуби още 50 % от останалите социалисти. Днес лъжливото овчарче Нинова напразно вика но никой не и вярва.

Май и пари под опашката... не се ли наяде достатъчно тая?

Нинова, ЗАКРИВАЙ!!!!!

Нинова-елате в моята партия.Призив само и само да бъде на върха,за да може да цоца от партията и държавата.

да коленичат, да целунат ръка и дълбоко да се поклонят. Да приемат ХиНиновата вяра и да я превъзнасят во избори.

БСП удари дъното и не спира да копае, респект, да иляди другарката начело, до предпоследния партиен член

Нинова, предизвиква смесени чувства в мен. Нямам идея кое по напред. Да я пребия с лопата или да я дам на затворници да я задоволяват. Май двете едновременно. Изглежда ми солидно сложена, нищо чудно да ми се наложи да вдигна количеството на шутове и затворници. Ма явно на "левио" електорат тва му е подсъзнателен фетиш. Тежка лелка с френско маникурче и жадна за кражби душичка.

и кат се съберат къф купон ше му фърлат... ше се наядат ше се напият и ако се напънат може и да пръднат

ги обратно в бардака на Позитано 29. Там са всички, проститутки, гейове, воаьори, садо-мазохисти, онаннисти и педофили.

Ще се спази законът и ще се забранят тези изроди?

Тази покана е нещо като генерална репетиция да покани негласувалите за учредяване на бсп-то. Демек кадрите от второия ешелон на БКП. Хич, ама хич не им увират главите. 3СДоциализъм не може да се построи с укази " От горе". Вероятно някой ден ще може с укази "От долу"!, ама пак ще окъкат перспективата недоучените ни учени.

Ликвидаторката на богати външнио търговски дружества и разнородни партии се е заела да ликвидира не само 100год БСП, но и ако може широко - събрано формирование на леви партии . Освен прозвището г-жа "Истина", вече може да е спокойно наречена мазен бюрократичен еквилибрист и партиен погребален агент.

Лъже! Кани ги да им зашие шамар! Трябва да са луди, че да и се вържат на лъжите. Поредната и манипулация!

Споко !!! Бойко върза на всички тенекия и с хартиенара бюлетина подкрепена от ГЕРБ,ДПС и БСП партията му излезе от изолация.Сега остава да прикотка и ДБ и вече може да яхне белия кон.33 годишните успехи на българската демокрация и на политиците ни се отчита с увеличение на просяците и бедните в България. Вместо да се решават проблемите на нацията 240 празноглави депутати които избирателя назначи се занимават трета седмица с някакъв си изборен кодекс. Колкото до ляво обединение на БСП с шуробадажанашки,семейни и приятелски партии на отцепници и ренегати това е нов опит да се затрие окончателно Лявата идея,подобно на дясното с ликвидацията на СДС след Желев и Костов.За Корни нито добро нито лошо като за умрял човек,затова изхвърлете злобата,цинизмите и манипулациите за нея от коментариите си.Не доказвайте ,че част от нацията ни е напълно деградирала.

и другаря тиква да се върне. Нали не си е върнал партийния билет....

винаги БСП си е било порно клуб. Сега канят в клуба стари курви, за да учат младите как да си въртят гъзовете.

Корнела пак се е оср@ла. Вчера изгони пловдивските общинари от БСП, днес кани за обединение.

Ми дпс и гебридж няма ли да ги покани, та това са напуснали партийци пребоядисали се на лилаво синьо... Без тях бсп е немислима. Знайни и незнайни крадци, тулупи и мафиоти партията майка ви зове. Пак бихте!

Семейството над всичко.

Безпрецедентна наглост и арогантност на биволицата. По скоро на езика на комунистите , това означава ," ебах ли ви майката" , " вечна съм"

Зад някои от тези партии няма хора, те са семейни партии. Те не могат да съберат проценти на избирите. За какво обединение се говори и защо се прави? Какво печели БСП с тях?

лъжите на Нинова и Българската Капиталистическа Партия лъснаха.... народа не е прост.

Такава е само по техните приказки. В основата на плоския данък бяха точно БСП .Това не е лява политика . Гледайте колко дебелаци и олигарси си отгледаха БСП Използват някой и друг читав за да мамят пенсионери и идеалисти.

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика .

И как точно България ще стане "държава с високо развита съвременна икономика"? Тези с малко повече акъл напускат след гимназията! Всяка чета от трима е войвода, байрактар и предател. Около 40% от работещите са работещи бедни. Около 20% са функционално неграмотни. Корупцията е житейска философия и крайна цел. Средния българин клечи в мазето между качето и дамаджаната, гледа фолк и говори за 1300 години България. На какво бихме дължали този български "Ренесанс"? Някой от Харвард ли да чакаме? Или от Оксфорд? Йеил, може би?

Смяна на външнополитическата и икономическа ориентация!

Безпрецедентна наглост от биволицата....

Е как можа да пропуснеш вашият най-голям бивш специалист в политиката Жан Виденов

Очевидно в т.н. “ляво пространство” идва кулминазията на процеси по разграничение и прегрупиране, които текат от доста време. И Корнелия Нинова, в неистовата си жажда за власт (и облагите от властта) се опитва да тича пред вятъра в отчаян кризисен ПиАр. Най-добрият индикатор за това, което има да става там е организираната съпротива на младите в БСП срещу нея. Прозрачен пореден опит Корнелия да направи тази конфронтация всъщност битка между … генерациите в партията и това пространство. Между другото и обстановката и тенденциите не са в нейна полза - при тези кризи в света всички партии “олевяват” и вече само с популистки лозунги и обещания и громене на врага не става!

Значи не аз, а професор Иво Христов на няколко пъти съм го чувал да казва следното (по смисъл): в една бедна страна, като България, където има страшно много хора живеещи под прага на бедност, левите партии (каквато БСП претендира да е) би трябвало да не могат да се отърват от това, да печелят избори. И въпреки това, същото въобще не е налице, напротив, с всеки избор % им пада. Скоро ще се борят да влязат в парламента. Няма да ги мисля, да се оправят. Който е прост е за дълго такъв. Симпатизирам на левите идеи, но за БСП не ми пука.

Това е абсолютно вярно и съвсем логично. Но БСП е социалистическа партия само на думи и лозунги - нари точно те назначиха едрите бизнесмени и олигарси и започнаха разграбването на Бългапия (а след тях Доган, Симеон и Борисов го продължиха)!

Първо трябва да покани ГЕРБ, следва ДПС и ДБ, защото там има повече бивши членове на БСП, деца и внуци на такива и на такива от ДС. Е те тогава НС ще стане еднопартиен, като при бай Тодор.

❗Стефан Гамизов: Живеем в българска шизофренична реалност в която диктатурата в Москва управлява служебното правителство, а то и президентството провалят задкулисно с ГЕРБ и ДПС всеки опит за правителство според конституцията❗

На всички невежи и идиоти да напомня: Въпросният код се пази в ЦИК! Където са ГЕРБ, ДПС, БСП,… И където ПП НЯМА ПРЕСТАВИТЕЛ, кретени! Така че те с мутрата си Гешев трябва да се саморазследват. И ако твърдят, че има измами с машинното гласуване, те всъщност се самообвиняват и правят признание:)

костов унищожи СДС, костовистката нинова е на път да унищожи БСП

Сега иска да се легитмира и закрепи. Мисля,че ще й бият шута.

А дано! И по-скоро да се маха!

След като разби най голямата партия.

Доста е закъсала! Не вярвам да й се вържат.

янков се отцепи точно при нея, дори създаде отделна парламентарна група