Нинова се съмнява, че има чума по животните. Порожанов: Доказано е

Полицаите нямат заповед за влизането в домовете на хората, възропта лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С право другарката Нинова се съмнява, че има чума по животните защото тази чума май, че ходи само по хора като нея и някои от нейната партия.

Тая откачалка дава ли си сметка какво може да стане при евентуална епидемия? Или със всички средства политика да правим и политически дивиденти да търсим...

овцата отишла при овцете. с тая какъв шенген

Публикувайте резултатите от франция, ние разбираме чужди езици, пък има и Гугъл да превежда!

а защо трябва да вярваме на франция, в италия няма ли лаборатории или са прекалено евтини за богата Бг ?!

Нинова беше и против споразумението СЕТА,защото с подписването му ще стане възможно проникването на ГМО продукти от САЩ през Канада и ще бъде изтровен българина. Интересно колко е загрижена другарката за всички, а не и пука за синчето, което прати Щатите да се трови с ГМО. Бог да ни пази от такива лицемери!

Тотално изтрещя. А действията и изглеждат насочени към онази част от лекторката, който явно не разполага с достатъчен умствен потенциал, за да прозре циркаджийките и номера. хвала на цоциалистическата партия и на нейната "борбена" ръководителка!!!

И едните и другите: "След това е последвала възбрана за движение на животни и стока в областите, засегнати от областта" - ето това е журналистиката "тудей" - умна, безпристрастна и аналитична. Престанете да публикувате платени съобщения от типа една лелка каза. Защо ли г-жа Нинова иска заповедта (която я няма), защото иначе е интересно как министъра на земеделието командва полицията. И иска анализа и потвърждението - заведено и подпечатано в министерството - защото такъв е реда - всеки документ и писмо се завежда и номерира - с печат и дата. Печатат се и електронните писма, за да имат мокър печат, но това е отделна тема. Та кое на Нинова е лъжа и популизъм? Порожанов и водещия в утрешния блок на няколко пъти игнорираха въпроса за евро компенсациите, но министъра насила ще "чисти" дворовете на хората с фирма за почистване (вероятно същите цигани-ветеринари), защото те нямали да могат да го направят сами. Качествено. И малоумно цитира унищожаването на милиони животни (крави) в Холандия наскоро... а всъщшност тотала на крави в Холандия е милион и половина (справка - Евростат).

завоалираната ти подкрепа към простотиите на г-жа Лъжа изглежда като мнооого кухо изпълнение)))))))

Г-жа лъжа казва само истината. Тя е сертифицирана конярка и ходила на много конски събори. Затова може смело да се твърди , че разбира от кози и овце.

Па си е и селско момиче по произход.

Чумата иде от Посираното и е много заразна за болни и изкуфели мозъци.

Ми то не става със съмнения ма кукло

Значи на министъра ще му кажа да види датите на ''потвърдената'' от Франция проба и тази на първите избити животни белким си изясни как на 21 ЮНИ избиват цяло стадо а лабораторията дава резултат на 5 ЮЛИ?????? Тази демонстрация на сила и беззаконие само доказва каква ''демокрация '' се шири из мутренска България

че преди да се палиш е добре да се запознаеш с фактите, и де не се водиш по акъл, който не много, на г-жа Лъжа. Министърът опроверга тази манипулация на главната цоциалистка, точно една минута след като тя я изрече в национален ефир. Просто беше следващия гост в студиото. Нада болше думат и менше пит, както каза някой))) и за това горе написах, че Нинова прави кампания, на която могат да се "вържат" само тези, които не мислят и не се интересуват. Тя води тенденциозно такава политика и за това нормалните хора няма как да припознаят БСП за алтернатива. Което е добре, де! Иначе, жалко за мъките на хората в засегнатите райони! Виж, ако се окаже, че се е знаело, че в Турция го има и е можело да се направи нещо, за да се имунизират или каквото и да е, но не е направено....Ето това си струва да се разследва и огласява! Хайде със здраве!!

Правителството на Бойко Борисов е решило да каже "А" с изтреблението на животните на животновъдите в Странджа и така да ги лиши от поминък. Затова е редно същото правителство да каже и "Б". Нека властта в лицето на премиера заяви готовност да третира като бежанци онези от тях, които решат да се откажат от подхвърлените им уж за компенсация жълти стотинки и да потърсят убежище в други части на страната. Не може да превърнеш родните места на животновъдите в нещо като изгорена земя и след това с полиция да ги принуждаваш да останат там.

Боже, тази се извъди и специалист по чумата??? Истерията на тази жена е пагубна за БСП!!!!!

Това е част от хибридната война, сега чума утре холера докато не остане един българин на тази територия-буферната зона между изтока и запада, тъкмо ще има простор за емигрантите от Бл.Изток и Африка, като начало върнатите от меркел. Уж оградка имаме на турската граница да не минават говеда на два крака, сега на 4 крака с крила. Това е част от националната ни сигурност, а не правени на имидж и плещания на ББ като шета по евростолиците.А тези епидемии може да имат индиректна връзка с милионите турски "туристи" транзитни гастарбайтери,тирове и местни турски търговци със стока минали митниците само срещу "хонорар", а и пари за нови избори трябва да се събират. Иначе тази зима ще има бол мръвки от глигани.

Абе какви овце и кози, махайте ни се от главата! Ние се занимаваме със Западни Балкани и световните проблеми, а вие ни занимавате с някакви си овце! Истината е, че оградата я няма никаква! И хора и животни продължават да преминават безпрепятствено! ОТВРАТ!

Чаша мляко от този район щом е толкова сигурна!

не е опасна за хората. Само добитъкът мре....бе, то май за това не е добре да я пие, де

Европейският башибозук по-брутален от османският.

Просто политика на ЕС. Унищожаваме животните, отгледани в страната, за да внесем продукцията на големите от ЕС. Осигуриха си пазар....

Поне Герб изгубиха избирателите от цял регион.

1989 ТКЗС - 10 000 000 овци. 2108 г. фермери, пазарна икономика, ЕС и пр.тъпни - 1 200 000 овци Тоестк, демокрацията е избила 8 800 000.

Овците са за мюслитата - за нас свинското е номер 1!

Другарката е готова да унищожи цялото животновъдство само за да бъде нейното.

Наистина си е за съмнение, след като никой отговорен орган не е публикувал или показал някакъв документ на какво основание се върши всичко. Разказват ни едни приказки, в които липсва някаква последователност. Досега тези козички требваше да развият всички симптоми. А те не са. Сега ще им посегнат само , за да покажат кой тук командва и . Иска ми се тези животинки да поживеят още 10 дни, пък да видим какви ще ги запеят тогава. Интересно ми е, като как така дейността се извършва от неквалифицирани за това хора. Лекрите им , къде са или се страхуват да не им разберат далаверата.

да мислиш, не се напрягай! А за ветеринарните, които избиват животни, нали не мислиш, че те искат да няма животни?! Щото ще трябва да идват да лекуват теб...То май си е редно де, но както и да е.

Какви са пък тия приказки полицията нямала заповед да влизала в домовете на хората! Много демократични станаха другарите !

Ами трябва да покажат заповед все пак. Само у нас нахлуват, като че ли всички вършим нещо престъпно. Законите са ни писани само на хартия без да се спазват. Защо все си спомняте думичката демокрация , когато на вас ви е угодно?

Че ,герб са гладните комунисти,,Толкова ли трудно беше да се изолират козите и овцете,,и щяха да докажат истината,,А кой знай кой е бутнал мъни за да избиват невинните животни и пак селянина потърпевш.Защо ли вече никой не вярва нито на герб ,нито на бсп

Извън съмненията на Нинова ми прави впечатление следната повтаряща се ситуация! Някъде се случва нещо , определени медии раздухват до истерия случилото се , след това се включва другарката да търси сметка и виновни , като последователно се включват президента и другата известна другарката Манолова ! Почвам да си мисля че това се прави режисирано !

Да-да, и още как - Нинова режисирано "изби" 4 000 животни...

Избиват се защото има такова остро заболяване! Специалистите го казват , а не твоите другари на които служиш !

Корнелия,като се съмнява толкова,да иде да прегърне някоя коза,да я погали,ама не смее...

В нея само съмнения откак изгубиха изборите!

Да и дадат едно животно заразено и ще види има ли или не !

Цялата шайка е за съд. Едно действие не им е в закона. Цялата им работа е извън закона. Това масово трепане на хиляди животни е лудост. Равно е на насилнически увреждащи действия срещу собствения народ. Травмите нанесени на хората са тежки. Обезщетението следва да е по европейските критерии и размери. Тази вакханлия може да се пазпространи из цялата страна, по козите, по овцете, по конете, Магаретата, зайците, свинете, пилетата, кучетата ,катърите ,гълъбите, кравите, и говедата. Вируса не подбира. Циганите облечени в бели дрехи, по сигнал на властта могат да нахлуят с жандарми във всяка кошара или ферма и да започне дива сеч на животни. Хората ако се съпротивляват , може и тях да инжектират,въпрос на неограничената воля на фюрера на групировката от бившите комунисти. Статистиката сочи,че в България войната срещу хората и животните е тотална и по всички направления и средства. В резултат на скритата шизофренична диктатура на криминалните малоумници, народ и животни умират ежедневно по много и в мъка и страх. Ако така се продължи, скоро територията ще заприлича на пустиня - и мъртво поле.

Брях, много деб ил, много нещо! Я прочетете НПК и Закона за МВР! А там пише, че ченге може да ти влезе в къщата само със заповед или при преследване на особено опасен престъпник! Така че, каквато и да е Нинова, в случая е права. Впрочем как стана така, че "заразата" е от един месец, а досега умряло животно няма? При условие, че заразено от чума животно умира за 7 до 10 дни. А?

Нинова от чума разбира.

Права е Нинова , чумата е в Правителството!Пренася се от Борисов , защото се прегръща и целува с чумавите джендъри!Налага се пълна ефтаназия на цялото правителство!

След като Нинова се съмнява ,че има чума по животните да вземат проби от животните-живи и умрели и да ги дадат на независима от властта лаборатория!

Чета коментарите и се радвам, че има мислещи хора,които искат да се разреши проблема с анализи и умно, защото цялото общество се тревожи от безхаберието и прибързани неадекватни мерки на чиновници , свикнали да се оправдават с европейски директиви.За съжаление, простаците са много - те си личат по махленския изказ, цинизъм и малоумие.Дано да стават все по-малко.Тогава ще има надежда да се оправи и селско стопанство и образование и здравеопазване.

абе то и за новичока беше доказано...

Моля вече да ме наричате "Тройчо" , че минах от към третия пол , по заповед на другарката Нинова !

Полет за 8 000 кинти . Забравете герберасти.

Блене ви чака , кво се хабите?

Ти си умрял бе.

Пази боже тази да се добере до изпълнителната власт!

Тогава народа ще се чувства като стадо овце ! Социалистите ще го стригат , ще го доят , и накрая ще го натоварят на корабите , и при любимия на всички комундета Асад !!!

Що бе, а сега при Тиквата какво е? Че то вече не остана вуна за стриганье у народо!

Герберушки да си тръгваме с добро. Иначе съдбата на дядото на Боко Али Баба и на Цвъзка Цачева Драганската шлосерка ще се повтори.

Цвето оди на Драгана да играеш хоро.

Тая другарка, в стремежа си да трупа позитиви на гърба на една човешка драма е способна на всичко!

егати тъпака!

Тази госпожа, освен да се чуди как да се показва и пречи, друго може ли?

Народът се съмнява, че в главата на Нинова има мозък, но никой не го пита, пък и не му вярва, щото било строго секретно.

Ти от простите ли си , дето се обичат, личи ти по ник-а.....

Важно е за народа да останат овцете , да има овча създърма ! Ние на Позитано не сме толкова от значение , и можем да я караме на трюфели , суши и шампанско !

Е, не ядем суджуци!

Ти говори за себе си. Ние и бахур ядем, кога има.

Как? Как може нашите полицай без лична заповед от Юнкер да избиват животни?

Немедлено да се пратят в неделното училище на товарищ Сидеров да се учат на администрация,дипломация и политика.

Не полицаите избиваха животните, едни мурговци с бели дрехи го правеха, и се хилеха, а полицайчетата задържаха хората да не влязат в собствеността си и да гледат касапницата. И съчувстваха на животновъдите, но какво можеха да им помогнат, въпреки че те са техни роднини, родители, но ... службата е служба. Единствено те, обаче имат право да кажат "Така ни е наредено", а не министър Порожанов и оня, с известната с анатомията си щерка, да убеждават плачещите хора, че само избиването е начинът. Защото някой анонимен на 1000 километра от нас искал само прави краставици и щастливи кокошки. И... ние да сме празно пространство за техни цели.

празното пространство е между слепоочията ви др-ри и то е направено доста отдавна

Ако от Позитано пуснат съобщение , че на Бузлуджа няма да има кюфтета , кебапчета и пържоли , защото българските социалисти обичат животните , и ще стават вегетарианци , ще се съберат ли поне 20 човека !?

Ако боко не ти спусне заповед, да си смениш памперса-------тъй и ще си вониш, маймунски!:))))))))))))

Все ще има двайсетина неразбрали.

Активни мероприятия. А нещо полезно няма ли да се свърши?

Вдруги ден щели да пръскат сградата на"Посрано" № 20 срещу червената чума болеста"луди крави"

Прибери баща си и майка си от там. А ти остани след тях да дезинфекцираш . След тебе обаче, който влезе ще умре от смрадта ти.

Корнелия Ниновна на всяка тенджара похлупак. Специалист по всичко. Даже и магистър по ветеринарна медицина е Ниновна, провежда медицински прегледи, диагностика и лечение на заболявания или травми у животните. Според Магистър Ниновна, чума по животните няма!

Няма чума по животните!!! Има чума по НЯКОИ животни!!!!

плям- плюм, плям-плюм, дрън-дрън, вижте ме колко разбирам от медицинска терминология, смешнице недомита, сктрий се някъде.

До горд европеец Понятие си нямаш от ветеринарна медицина. Разбираш само от оборски тор, защото си го опитвал.

Ама разбира се, ти си имаш!!!

Е, ти разбираш от ветеринарна медицина, нали в обор, върху гюбрето си израстнал.

Аз съм Горд Европеец и разбирам от оборски тор, там съм израстнал и затова цвета ми е такъв.

Требва да се верва. Корни е конярка - животновъдка и ги разбира тези работи. Тя разбира от всякакви животни , затова позитаното прилича на зоопарк.

Ама ти разбираш повече от нея, щом знаеш с какво е пълно Позитано. Те и родителите ти са там.

да, само от плужеци като теб не разбира /родените да пълзят..../

Е, как не разбира от пружеци, нали те е родила

Как се кооперират конярка и свиняр? Трудно , много трудно, но... нали текат милиони, цоциални милиона към Партията- кърмилница

Знаели сте, че в съседна Турция вилнее чума и не сте взели мерки. Айде стига Бокови оправдания-при Борисов номер 3 вече трябваше да имаме перфектна сглобка на институциите и адекватни реакции на отговорните органи и инстанции. Но както винаги Борисов не го еня за "матриала" и върви след събитията. Борисов следва максимата "на чужд гръб и сто тояги са малко"...

Турция вилнее чума и дали са взети необходимите мерки,ама за тази червена чума от 72 год.насам още не са взети крути мерки и докога.

специалисте, какви мерки трябваше да се вземат! Вносът от Турция на животни е забранен, всяко животно, трябва да влиза с документ. Спомни си трагедията около кравата Пенка, или както там се казваше, всяко раждане на животно трябва да се регистрира....Ваксинирани животни, не могат да се търгуват извън района им на живеене, продукти от тях също...и те така. Я кажи сега, че нещо ми е любопитно, щото май ги разбираш тези работи.