Коментари - Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео) | Днес.dir.bg

Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео)

Мотивите ще бъдат нарушаване на Конституцията, на принципа на неутралитет на служебното правителство, изпълняване на политическа воля и съмнения за манипулация на изборите, заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Нинова и Коста да послушат специалистите по конституционно право преди да си правят пиар преди изборите.Всички специалисти казаха,че НС няма право да иска вот на недоверие на служебно правителство.Ако нямат специалисти в техните групи значи нямат място в НС,но това найвече е предизборна агитация на двете партии.Това показва,че те са в Парламента за собствена изгода,а не да вършат някаква работа и само харчат народни пари за да получат тази изгода.Не че и другите са цвете за мирисане,но поне засега си траят.

Всеки прави каквото си иска. То и КС има решение за мандата на конституционните съдии, а пък те си го приеха да са с пълен мандат

Едно време рус0робите бяха мнозинство, сега са жалко подобие на малцинство, като това на столипиново.

Очевидно е, че вот на недоверие не се включва в понятието "парламентарен контрол". Изхабили са си мозъците да измътят тълкуване, че се включва. Изслушванията са парламентарен контрол. Вотът на недоверие е отделна процедура и означава смяна на правителството. Нямат пълномощия да го сменят. В противен случай става порочен кръг, и те си получават заплатите без да работят. Е, мечти-мечти. То и за право си трябва четене, само с лъжене не става.

Главчев,...Главочев - все тая.

Само кака Кури ще им го накури.

не разбирам каква комбина Нинова прави с Коцето от шумен, който е патерица на гелосания от Разград който е проститутка на американците. нинова не разбира ли че туй момченце копейкин работи срещу нея с мафийката на решетников и малофеев които сега плащат и на радиоточката пешко георгиев -волгин, и на вечно гладния самоатестирал се философ доносник от аонсу доцент и половина Валентин вацев -велинов, на който промотор бил онуй пловдивско педалче с воалчето от телевизията и т н

По добре утката корнело политиката не е за теб

Ясно! Ти така ,,се оправяш,,.

Тая колко е проста , ами ши ебете мамата на изборите ма процло кой ще ви направи за седмица две. Това не е като далаверите ти като министър

Разбирач!... дълбок Харесвам такива...отзад.

По-абсурдно нещо не бях чувала!

Така

Сузи е умна! ..абсурд...

Ристо тъпака забърка Конституцията, та сега и професорите по КП не могат да се оправят.

Долу окървавените комунистически ръце от служебния министър-председател Димитър Главчев и ГЕРБ! В този решителен за България момент всеки, който е против ГЕРБ, извършва чудовищно национално предателство и много скоро ще си понесе последствията!

...розови мечти...

Корнелия ще го внесе вота на Позитано 20!

Падението на държавата, като държава, продължава устремно. И важното и изумително е, че на народа НЕ му ПУКА. Което означава само едно... всички са еднакви. Връзките са най-ценното в битието на българите. Но никой не се замисля, че това е КОРУПЦИЯ, само че на ниско ниво. Без връзки НИЩО не става, без Корупция не може да си на висок пост.

Ако Парламента гласува оставката на служебното правителство, а Президентът не успее да назначи нов служебен премиер, кой ще организира изборите ?

Ами ще питаме великите реформатори конституционалисти - Бойкикев и Славов

А защо Президентът да не успее да назначи нов служебен премиер? Какво му пречи? Освен това, че всички изброени в новата Конституция възможни премиери се оказаха силно партийни лица и е вероятно да откажат. Разбира се, аз мисля, че сред тях ще се намери поне един1 който няма да откаже и първото име, което ми идва на ум е Петър Чобанов - сега подуправител на БНБ, а преди и финансов министър от ДПС.

Абе не разбрахте ли, че хората от БНБ не могат - трябва да напуснат и после няма да могат да се върнат на позициите си. От Европа ясно са казали, че не могат да съвместяват политически позиции

Вот на недоверие за съмнения за манипулации на избори, които още не са състояли? Ех, Нинова, Нинова! Значи верно било, че ще имаш около 15 депутати! Само в днешната декларация 10 /десет/ пъти спомена Борисов! 4 години чегъртане и все така улави ви прави същият Борисов!

Корни, Главчев беше единствения, който по списъка на домовата книга се съгласи да стане служебен премиер ! Откъде Радев да намери друг ?

Бае, това не е вярно - и Петър Чобанов (от ДПС) не отказа, и колегата му подуправител на БНБ Андрей Гюров (от ПП) - също.

андрей райчев дрънка много глупости, но веднъж каза кристално точната фраза: "начело на бсп нинова успя да направи от голяма и сложна партия-малка и проста партия" бих добавил- и абсолютно безсмислена партия....

Главчев, признай си, че Борисов те притиска ! Ще те разберем !

Бъркотията е пълна ! Оказва се, че “служебното” правителство не е служебно, а партийно , а Президентът, който избира премиера не е партиен лидер ! И тия от “сглобката”, които в стремежа си да ограничат правомощията на Радев при избора му на служебно правителство , създадоха абсолютна каша и дефакто продължиха своето управление дори след провала на своето управление, трябва да бъдат линчувани публично на площада !

Вот на недоверие към служебен кабинет? Нинова не беше ли юрист? Тарода ни тотално изпростя, а политиците ни преминаха всякакви гарници!

Не е нужно парламентът да има доверие към служебно правителство! Служебното правителство е предвидено, защото парламентарното мнозинство се е разпаднало. Така че в общия случай е нормално парламентът да няма доверие на служебното правителство!

Прав си, но защо тогава им е оставено правото за вот на (не)доверие?

Е, как така вот на недоверие към свои хора !? Що за камуфлаж ?

Розавите куманисти от ПП-ДБ ще я подкрепят!

Ще подкрепя БСП след 10 години не гласуване но очаквам от тях и Възраждане да организират обща коалиция или взаимна подкрепа,или общи действия срещу разрушителните за България сглобени на САЩ.

Глупак ...

По-добре САЩ отколкото ссср.

хисте гениот в какви филми ни вкара, леле мале...

сами си сапунисват въжето.

"Който назначава, той може и да освобождава", добави тя. А кой назначи правителството бе, Нинова! Не е толкова дърта, че така бързо да забравя! После защото хората не гласуват за БСП!

Никога вече няма да има еднопартийна власт, а БСП да забравят за парламента след юни

Първо спечелете на избори, тогава сменяте служебно правителство. Президентът одобри Главчев, не може, заради БСП и Възраждане, които сами нямат мнозинство, да си играе на "иди ми, дойди ми".

Главчев се оказа главанак и беше бламиран от бойко. Сега трябва да си ходи.

Едно голямо Благодаря за идиота Христо Иванов. Тази каша си е изцяло негова. Той връчи на президента списъка с партийни книжки за премиери и отне му правата да избира министри. Сега парламента ще се вкара пълен правен абсурд да се мъчи да УВОЛНЯВА ,човек КОЙТО НЕ Е НАЗНАЧИЛ. Какво следва след това? Ако по някакъв абсурд това мине ,президента ще трябва да избира от същия списък същите боклуци и същия проблем!!!! През 1991-2ра когато пишеха тази конституция ,хората имаха малко акъл и не случайно дадоха тези правомощия на парламента , защото провален парламент , не може да се меси на служебната власт! Отделно кагато правата са в президента той носи отговорност за хората. Сега кой носи отговорност за списъка ?????

За списъка носи отговорност Хр.Иванов - Пинокиото. Не забравяйте, че беше министър на правосъдието при ББ, но той го изгони...

Поради некадърност

Промяната в Конституцията е дело на искуктвен интелект и е много добре замислена. С две думи "Край с краденето"!

И как се получава Край на краденето със служебно правителство на герб, поднесено на тепсия от пп дб?

Край с краденето на държавни пари

Да но, Това въжи повече за ОПГ-то ППДБ.

Да, права е жената. Главчев е лайно сложено начело от вожда Винету. Главчев така че извърти изборите че се едно Винету ги е спечелил. Бой по кухата глава на Главчев. Скалпиране на мутрата Винету!

Факти бе умнико

При Бойко беше по-хубаво.Засега няма кой да го смени.Другите крадяха повече и не бяха по-работливи.

Това правителство ще управлавлява 10 години, от време на време ще го ремонтират и така. Края на БСП е близо!

Изпълнителна власт към Народното събрание!

И как ще внесете вот към служебно правителство. Ето до какво доведоха идиотските промени на ГЕРБ+ПП+ДС+ДПС

ама другите вместо да се възползват от тях, се окъкват до шията. Ся Ниновая изкара в явен вид путлерската коалиция БСП - Възраждане.

Тая пак се разцвили да обере вота на Възраждане

Празноглавия Бойкикев с НУЛА ДНИ правен стаж сътвори Конституция - ЧУДОВИЩЕ в СКУТА на Пеевски, докато пиели МАЗНО ТУРСКО кафе. Ще вкарат държавата в КОНСТИТУЦИОННА криза. ... Единствено ПРЕЗИДЕНТЪТ се избира ОТ НАРОДА. България трябва да стане ПРЕЗИДЕНТСКА република.

малей, и кат сложим роско послушкото, подлизуркото ще цъфнем и вържем.

А сега цъфтим ли?!?

Хм, народът СЕ ОПАРИ и не вярвам да разпише празен чек на БЕЗГРЪБНАЧНИ послушковци.

Сега ще лъсне чий е кабинета. Иначе идиотските промени на Мравода отново дават резилтат. Вот на недоверие на служебното правителство. ХА ХА ХА ! Мравоядеееее, вземи си оня клоун Славов и ходете някъде да берете кайсии. Ама първо си покажете дипломите на юристи, да видим кой е пуснал такива студенти да получат диплома.

Скоро Ще посърнете когато довечера разрушат Иран

Корнелке, с кой да го смени, нали избора е ограничен по конституция?

Аз не знам - изобщо има ли право да го смени след полагане на клетва

С кой закон е забранено служебния кабинет да е и политически?

с това че задачата му е да подготви и проведе избори,а това може да стане с неутрален кабинет какъвто трябва да е служебното, а не с партиен.

путлерския кокошарник заедно на амбразурата

На вас що Пеевски ви раздава вазелина и ви казва кога да си мажете хралупите.Нали протестирахте против него

и пеевски е от яйце от вашия кокошарник .. затова е в списъка магнитски .. с черепа и гриша ганчев .. това ви е тъпата мафия

"Служебният кабинет на Главчев е фалшиво служебен. Получихме доказателства, че е командван от Борисов." Доказателствата в някоя друга статия ли са или трябва просто да се доверим на другарката Нинова?

Когато ПРОСТАЦИ -НЕГРАМОТНИЦИ Променят Конституциятя, като че ли тази КОНСТИТУЦИЯ е "Капитан Андреево", това ще се получи. А Борисов ще си остане ТЪПАК, даже и в Небитието. Но тези Глупаци НЕ СА ВИНОВНИ, че ни Командорят, като Феодали. Ние, Обикновения НАРОД, сме си ВИНОВНИ и е Чудно, че още не го разбираме.

Азе откога викам че требе да се надигне народа и да утрепе маскарите. Десетина-дванайсет маскари са не повеке.

Той служебния кабинет е такъв благодарение на рунтавия Ицо седящ в Пеевски скутове дето пипна с мундар ръки Констипацията

най-после едно правилно действие и ако НС не гласува заедно с БСП/Възраждане направо да заминават в затвора, на секундата, не ни трябват продажници в НС. Веднага да махат Главата, което и Радев може да направи.

Цирк Монте Карло само може да завижда на нашия "политически елит"

Възраждане и Радев още 2 години и край с тях

Не се е явил Радев на избори, не ги е спечелил убедително.

Иран затвори въздушното пространство до пенеделник, очаква се воената индустрия да бъде разрушена. За това пищят БСП и Възраждане, на изборите няма да вземат и 6%

Да дадат урок на всички които дават оръжие на Русия

що да не дават, кой си ти да решаваш за другите, искаш всичко само за себе си, ма не си познал, а само китайчетата са достатъчни да затрупат Русия с всичко което е нужно.

Коментари - Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео) | Днес.dir.bg

Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео)

Мотивите ще бъдат нарушаване на Конституцията, на принципа на неутралитет на служебното правителство, изпълняване на политическа воля и съмнения за манипулация на изборите, заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП и "Възраждане" внасяме вот на недоверие към кабинета, ако Радев не смени Главчев (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Нинова и Коста да послушат специалистите по конституционно право преди да си правят пиар преди изборите.Всички специалисти казаха,че НС няма право да иска вот на недоверие на служебно правителство.Ако нямат специалисти в техните групи значи нямат място в НС,но това найвече е предизборна агитация на двете партии.Това показва,че те са в Парламента за собствена изгода,а не да вършат някаква работа и само харчат народни пари за да получат тази изгода.Не че и другите са цвете за мирисане,но поне засега си траят.

Всеки прави каквото си иска. То и КС има решение за мандата на конституционните съдии, а пък те си го приеха да са с пълен мандат

Едно време рус0робите бяха мнозинство, сега са жалко подобие на малцинство, като това на столипиново.

Очевидно е, че вот на недоверие не се включва в понятието "парламентарен контрол". Изхабили са си мозъците да измътят тълкуване, че се включва. Изслушванията са парламентарен контрол. Вотът на недоверие е отделна процедура и означава смяна на правителството. Нямат пълномощия да го сменят. В противен случай става порочен кръг, и те си получават заплатите без да работят. Е, мечти-мечти. То и за право си трябва четене, само с лъжене не става.

Главчев,...Главочев - все тая.

Само кака Кури ще им го накури.

не разбирам каква комбина Нинова прави с Коцето от шумен, който е патерица на гелосания от Разград който е проститутка на американците. нинова не разбира ли че туй момченце копейкин работи срещу нея с мафийката на решетников и малофеев които сега плащат и на радиоточката пешко георгиев -волгин, и на вечно гладния самоатестирал се философ доносник от аонсу доцент и половина Валентин вацев -велинов, на който промотор бил онуй пловдивско педалче с воалчето от телевизията и т н

По добре утката корнело политиката не е за теб

Ясно! Ти така ,,се оправяш,,.

Тая колко е проста , ами ши ебете мамата на изборите ма процло кой ще ви направи за седмица две. Това не е като далаверите ти като министър

Разбирач!... дълбок Харесвам такива...отзад.

По-абсурдно нещо не бях чувала!

Така

Сузи е умна! ..абсурд...

Ристо тъпака забърка Конституцията, та сега и професорите по КП не могат да се оправят.

Долу окървавените комунистически ръце от служебния министър-председател Димитър Главчев и ГЕРБ! В този решителен за България момент всеки, който е против ГЕРБ, извършва чудовищно национално предателство и много скоро ще си понесе последствията!

...розови мечти...

Корнелия ще го внесе вота на Позитано 20!

Падението на държавата, като държава, продължава устремно. И важното и изумително е, че на народа НЕ му ПУКА. Което означава само едно... всички са еднакви. Връзките са най-ценното в битието на българите. Но никой не се замисля, че това е КОРУПЦИЯ, само че на ниско ниво. Без връзки НИЩО не става, без Корупция не може да си на висок пост.

Ако Парламента гласува оставката на служебното правителство, а Президентът не успее да назначи нов служебен премиер, кой ще организира изборите ?

Ами ще питаме великите реформатори конституционалисти - Бойкикев и Славов

А защо Президентът да не успее да назначи нов служебен премиер? Какво му пречи? Освен това, че всички изброени в новата Конституция възможни премиери се оказаха силно партийни лица и е вероятно да откажат. Разбира се, аз мисля, че сред тях ще се намери поне един1 който няма да откаже и първото име, което ми идва на ум е Петър Чобанов - сега подуправител на БНБ, а преди и финансов министър от ДПС.

Абе не разбрахте ли, че хората от БНБ не могат - трябва да напуснат и после няма да могат да се върнат на позициите си. От Европа ясно са казали, че не могат да съвместяват политически позиции

Вот на недоверие за съмнения за манипулации на избори, които още не са състояли? Ех, Нинова, Нинова! Значи верно било, че ще имаш около 15 депутати! Само в днешната декларация 10 /десет/ пъти спомена Борисов! 4 години чегъртане и все така улави ви прави същият Борисов!

Корни, Главчев беше единствения, който по списъка на домовата книга се съгласи да стане служебен премиер ! Откъде Радев да намери друг ?

Бае, това не е вярно - и Петър Чобанов (от ДПС) не отказа, и колегата му подуправител на БНБ Андрей Гюров (от ПП) - също.

андрей райчев дрънка много глупости, но веднъж каза кристално точната фраза: "начело на бсп нинова успя да направи от голяма и сложна партия-малка и проста партия" бих добавил- и абсолютно безсмислена партия....

Главчев, признай си, че Борисов те притиска ! Ще те разберем !

Бъркотията е пълна ! Оказва се, че “служебното” правителство не е служебно, а партийно , а Президентът, който избира премиера не е партиен лидер ! И тия от “сглобката”, които в стремежа си да ограничат правомощията на Радев при избора му на служебно правителство , създадоха абсолютна каша и дефакто продължиха своето управление дори след провала на своето управление, трябва да бъдат линчувани публично на площада !

Вот на недоверие към служебен кабинет? Нинова не беше ли юрист? Тарода ни тотално изпростя, а политиците ни преминаха всякакви гарници!

Не е нужно парламентът да има доверие към служебно правителство! Служебното правителство е предвидено, защото парламентарното мнозинство се е разпаднало. Така че в общия случай е нормално парламентът да няма доверие на служебното правителство!

Прав си, но защо тогава им е оставено правото за вот на (не)доверие?

Е, как така вот на недоверие към свои хора !? Що за камуфлаж ?

Розавите куманисти от ПП-ДБ ще я подкрепят!

Ще подкрепя БСП след 10 години не гласуване но очаквам от тях и Възраждане да организират обща коалиция или взаимна подкрепа,или общи действия срещу разрушителните за България сглобени на САЩ.

Глупак ...

По-добре САЩ отколкото ссср.

хисте гениот в какви филми ни вкара, леле мале...

сами си сапунисват въжето.

"Който назначава, той може и да освобождава", добави тя. А кой назначи правителството бе, Нинова! Не е толкова дърта, че така бързо да забравя! После защото хората не гласуват за БСП!

Никога вече няма да има еднопартийна власт, а БСП да забравят за парламента след юни

Първо спечелете на избори, тогава сменяте служебно правителство. Президентът одобри Главчев, не може, заради БСП и Възраждане, които сами нямат мнозинство, да си играе на "иди ми, дойди ми".

Главчев се оказа главанак и беше бламиран от бойко. Сега трябва да си ходи.

Едно голямо Благодаря за идиота Христо Иванов. Тази каша си е изцяло негова. Той връчи на президента списъка с партийни книжки за премиери и отне му правата да избира министри. Сега парламента ще се вкара пълен правен абсурд да се мъчи да УВОЛНЯВА ,човек КОЙТО НЕ Е НАЗНАЧИЛ. Какво следва след това? Ако по някакъв абсурд това мине ,президента ще трябва да избира от същия списък същите боклуци и същия проблем!!!! През 1991-2ра когато пишеха тази конституция ,хората имаха малко акъл и не случайно дадоха тези правомощия на парламента , защото провален парламент , не може да се меси на служебната власт! Отделно кагато правата са в президента той носи отговорност за хората. Сега кой носи отговорност за списъка ?????

За списъка носи отговорност Хр.Иванов - Пинокиото. Не забравяйте, че беше министър на правосъдието при ББ, но той го изгони...

Поради некадърност

Промяната в Конституцията е дело на искуктвен интелект и е много добре замислена. С две думи "Край с краденето"!

И как се получава Край на краденето със служебно правителство на герб, поднесено на тепсия от пп дб?

Край с краденето на държавни пари

Да но, Това въжи повече за ОПГ-то ППДБ.

Да, права е жената. Главчев е лайно сложено начело от вожда Винету. Главчев така че извърти изборите че се едно Винету ги е спечелил. Бой по кухата глава на Главчев. Скалпиране на мутрата Винету!

Факти бе умнико

При Бойко беше по-хубаво.Засега няма кой да го смени.Другите крадяха повече и не бяха по-работливи.

Това правителство ще управлавлява 10 години, от време на време ще го ремонтират и така. Края на БСП е близо!

Изпълнителна власт към Народното събрание!

И как ще внесете вот към служебно правителство. Ето до какво доведоха идиотските промени на ГЕРБ+ПП+ДС+ДПС

ама другите вместо да се възползват от тях, се окъкват до шията. Ся Ниновая изкара в явен вид путлерската коалиция БСП - Възраждане.

Тая пак се разцвили да обере вота на Възраждане

Празноглавия Бойкикев с НУЛА ДНИ правен стаж сътвори Конституция - ЧУДОВИЩЕ в СКУТА на Пеевски, докато пиели МАЗНО ТУРСКО кафе. Ще вкарат държавата в КОНСТИТУЦИОННА криза. ... Единствено ПРЕЗИДЕНТЪТ се избира ОТ НАРОДА. България трябва да стане ПРЕЗИДЕНТСКА република.

малей, и кат сложим роско послушкото, подлизуркото ще цъфнем и вържем.

А сега цъфтим ли?!?

Хм, народът СЕ ОПАРИ и не вярвам да разпише празен чек на БЕЗГРЪБНАЧНИ послушковци.

Сега ще лъсне чий е кабинета. Иначе идиотските промени на Мравода отново дават резилтат. Вот на недоверие на служебното правителство. ХА ХА ХА ! Мравоядеееее, вземи си оня клоун Славов и ходете някъде да берете кайсии. Ама първо си покажете дипломите на юристи, да видим кой е пуснал такива студенти да получат диплома.

Скоро Ще посърнете когато довечера разрушат Иран

Корнелке, с кой да го смени, нали избора е ограничен по конституция?

Аз не знам - изобщо има ли право да го смени след полагане на клетва

С кой закон е забранено служебния кабинет да е и политически?

с това че задачата му е да подготви и проведе избори,а това може да стане с неутрален кабинет какъвто трябва да е служебното, а не с партиен.

путлерския кокошарник заедно на амбразурата

На вас що Пеевски ви раздава вазелина и ви казва кога да си мажете хралупите.Нали протестирахте против него

и пеевски е от яйце от вашия кокошарник .. затова е в списъка магнитски .. с черепа и гриша ганчев .. това ви е тъпата мафия

"Служебният кабинет на Главчев е фалшиво служебен. Получихме доказателства, че е командван от Борисов." Доказателствата в някоя друга статия ли са или трябва просто да се доверим на другарката Нинова?

Когато ПРОСТАЦИ -НЕГРАМОТНИЦИ Променят Конституциятя, като че ли тази КОНСТИТУЦИЯ е "Капитан Андреево", това ще се получи. А Борисов ще си остане ТЪПАК, даже и в Небитието. Но тези Глупаци НЕ СА ВИНОВНИ, че ни Командорят, като Феодали. Ние, Обикновения НАРОД, сме си ВИНОВНИ и е Чудно, че още не го разбираме.

Азе откога викам че требе да се надигне народа и да утрепе маскарите. Десетина-дванайсет маскари са не повеке.

Той служебния кабинет е такъв благодарение на рунтавия Ицо седящ в Пеевски скутове дето пипна с мундар ръки Констипацията

най-после едно правилно действие и ако НС не гласува заедно с БСП/Възраждане направо да заминават в затвора, на секундата, не ни трябват продажници в НС. Веднага да махат Главата, което и Радев може да направи.

Цирк Монте Карло само може да завижда на нашия "политически елит"

Възраждане и Радев още 2 години и край с тях

Не се е явил Радев на избори, не ги е спечелил убедително.

Иран затвори въздушното пространство до пенеделник, очаква се воената индустрия да бъде разрушена. За това пищят БСП и Възраждане, на изборите няма да вземат и 6%

Да дадат урок на всички които дават оръжие на Русия

що да не дават, кой си ти да решаваш за другите, искаш всичко само за себе си, ма не си познал, а само китайчетата са достатъчни да затрупат Русия с всичко което е нужно.