17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз уфсъ таз седмица не е искала устаФка на правителството... да не е болна нещо?

Щото таз крадла не е цинична , ама Хич ...

Тази цинична крушовишка биволица е много нагла .Майки , не и се връзвайте на тая пепелянка , защото ако падне правителството ще получите една кръгла нула (зироу) и жалко за това дето с "уж болните" си деца стояхте на студ и пек.

пък по-цинична от тази "другарка" не съм виждала и какво ще сменят БСП, като модела го създадоха точно те!

Ей, мило и драго дава другарката, само и само да захапе кокала. Е, дали дава най-милото не знам, ама като гледам как захапва като питбул, май няма ограничения в средствата. Важното е да се докопа до властта. Дано да не става, че тогава жална ни майка.

излез вън, да ти прасна два три шамара да се разберем като мъже!! курнелия нинова от трибуната на нс!!!!

кУрнелийо върви в Сибир, там ти е мястото! В БЪЛГАРИЯ разваляш европейския облик на страната.

Импексова е жадна за власт и ще използва всичко включително и разруха на държавата за да вземе властта , но в крайна сметка няма да я огрее , лошото е за хората за тях ще стане още по тежко!

Вече се чудя кой е с увеждане - децата или майките. Децата, ясно, не са виновни за сполетялата ги съдба, но майките не разбирам. Не виждам бащите, роднините. Виждам Мая и Корнелия, единствените загрижени, които яростно са ги яхнали в алчността си за власт.

Симеонов каза една истина...МРАЧНА И НЕПРИЯТНА, НО ИСТИНА

Тая коза само Бойко ли я опъва...руснака я зайба

Леле, тази подивяла селянка чак хълца и се тресе само при мисълта, че може да се докопа до властта. И сега както се е понапълнила хазната само си мечтаят как ще се доберат до паричките които за една година ще изпапат и после сценария го знаемм. Колкото за лицемерната им загриженост за майките, да кажат те като бяха на власт какво направиха за тях, едно голямо нищо. И тези майки не знам какво искат. Вчера в национален ефир една от тях каза, че месечната помощ за болното и дете била 970 лв. , вие можете ли да отделите на месец почти 1000лв. само за едното си дете, аз не. Отделен е въпроса за какво се харчат тези пари, за детето ли или за цигарите на майката. Мисля, че не трябва да им бъдат давани парите така на ръка а да се направят дневни центрове за болните деца, които да поемат грижите и издръжката за тях, а „смелите майки„ да се хванат нещо да работят и да внасят данъци както хората които ги издържат. Абсолютно прав е В.Симеонов и никакво подаване на оставка. Не може корнелата да кадрува и определя състава на това правителство.

Другари ,слизайте от гората ,излизайте от мандрите ,готвим се да вземем власта ,напред другари.

А ти си по-цинична от всички взети заедно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

България трябва да е в състояние на перманентно БЕЗправителство. Вижте останалото отрудено население, с какви точно размери заплати семействата се издъжат И ПО ТАЗИ причина всяко семейство вместо с по три и пет деца е с по едно дете, тук там две. Вижте пенсионерите, с по двеста лева пенсия, всичките за гинес, как точно оцеляват. Вижте здравеопазване. Вижте условия на труд, кога и как един работодател може да уволни служител. СРАВНЕТЕ това със законодателствата а запада и резултатът ще е всички сте за оставка. НЯМА по-добър от бате Бойко днес, да оглавява държавата. А че може да има по-добър ръководител, факт. Но той не е сред вас.

Е,омразна жена,не и дреме нито за държавата,нито за българите,нито и за майките(какво направиха те за тях когато бяха на власт).Само и само да се докопа за кокала и да го захапе и тя .

Гергов ли ще правиш министър-председател или Гущеров и Бенчо бенев?

По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.

Симеонов си е абсолютно прав и не е лицемер за разлика от другарката , която за власт е готова на всичко!

по себе си съди!

Симеонов е нагло леке.

И какво като Симеонов е циничен? Цинизмът е способност да наричаш ставащото по света с истинското му име, без да се съобразяваш с фалшивите морални "норми". И по-добре да си циник, с девиз "право куме, та в очи", отколкото лицемерен ласкател с ножа в ръката, готов да го забиеш, то се знае в гърба на приятел...

Доста съмнителни и определено платени елементи имаше на днешния протест.

Да! Журналисти!:)))))))))))))

когато го изгонят Валерката, този самонадеян патрЕот от власта, такива нарциси като него никога не трябва да бъдат избирани във власта.

герберастите викат нямало друг за министър председател, та га че Бойко е завършил Кембридж, та той си е един прост пожарникар и нищо друго...пали -гаси. Има хора къде, къде по умни от тези необразовани люде узорпирали власта, с амбицията да векуват като Т. Живков.

преди 5г си идвах в БГ И бях впечатлена от тотално зомбираното население, всички вперили очи в ТВ и попиват всяка дума на властта. Сега нещата са неспасяеми-герб тотално е сложил ръка на медиите, будните млади са прогонени, останали са послушните герберасковци и неграмотните млади и безпомощните възрастни. а сега ББ ви каза от ОАЕ че ще работи мюсюлманите от косово, и западни балкани да си продават агнетата там, да си имат те бизнеса, а геноцида над инвалидите в БГ върви с пълна сила. Мисля че останалите в БГ правилно си плащат за зомбирането и неграмотността, и ще оставим ББ да си свърши работата. После на мястото на 2 млн изгонени българи ще засели 2 млн мюсюлмани, той се разбира с тях и ще си е добре, дори след време ще приеме исляма да е по-близък.Наведете глави и си трайте,ББ мисли за вас.

Рафаелчо ,ти ли си маминото ???

европейската държава с най-голям процент мюсулмани е русия, за сведение твое.

ти какво искаш да ги разсели като сталин ли

Хубаво си седиш в чужбина и продължавай ,но не се бъркай дето не ти е работата и акъли не давай, Ясно като бял ден е, че си от комунистическо котило и си в чужбина не защото тук ти е лошо,а защото така сте свикнали-на запад където е друго(а нас ни учехте,че там е зле) Затова не давай акъл какво да правим,а си гледай рахатлъка и си стий там

това е форум за народната любов

Ако Симеонов трябва да си подаде оставката, то Курнела трябва да я вкарат в затвора за цинизъм.

По думите й БСП не се борела просто една партия да смени друга във властта, а искала да промени модела на управлението. Ама кой модел искаш да промениш бе Нинова? Искаш да замениш сегашния модел с този, който направи Бенчо Бенчев от БСП милионер с кола за 200 000 евро ли? Ай сиктир от вас! Жалки лъжци сте вие от БСП! Тръгнали точно тези от БСП, дето ограбиха държавата и станаха мултимилионери да ни учат на морал и да променят модела на управлението! Гьонсурати!

модела на геноцид

каква светица сме имали...и да не знаем...

Председателка на партия, която получава властта благодарение на циганите не може да говори за циничност. Борисов! Глупости госпожа Лъжа да се погледне в огледалото. Тя стои зад анимациите пред МС и кръстовищата в неделя и говори, че другите са цинични. БСП просто иска да вдигне едни данъци и да граби.

Ти си циганин! Анимации има само в празната ти тиква! ....като ти харесва тлъстото Баце--прибери чааветата от Англия тук!

Нъл ти казах да си лягаш бре Пройко , недей така бре батювото ...ще се повредиш за ... и т.н ....

гумичке, убедителна си колкото г-н "Истина" :)))

Tazi selska korumpirana klukarka ne spria. Ot ytre napouskam BCP, omrazna mi da bada s tezi izkufeli mozatsi.

tzonevh

Не мога, да разбера едно! Българи се надхващат с българи в чата.. и защо? Въпроса е един- ами всички да живеем добре и, да сме щастливи..толкова ли е сложно? И защо, да се обиждаме, и да си казваме лоши думи? Не е ли по-добре, да си бъдем близки и да се обичаме, вместо, да се обиждаме? По-добре е , да има конструктивни предложения за това, какво, да правим..не е ли така?

Обновете си БКП от червена буржоазия/олигархия и ги изринете тези айдуци РБ рожба на БКП/БСП престъпния преход.

В ГЕРБ има 90% бивши комунисти. В БСП има 10% бивши комунисти. Нинова никога не е била комунистка. Борисов не иска да се раздели с партийната си книжка. Така, че по-полека

Нинова е настояща комунистка и това изчерпва нещата !!!

Ako сметката ти и овчите ти мисли бяха врени и Борисов и ГЕРБ бяха бивши комунисти, то Нинова нямаше никога да се мята като риба на сухо и да иска да свали собствената си партия от власта! Тъп.ак!

"Ako... Борисов и ГЕРБ бяха бивши комунисти..." БЕЗ "ако"! ФАКТ Е!!! Пък и знаеш, че БИВШИ комунисти и БИВШИ к...и НЯМА.

писна ни от тебе. Кротни се малко!

толкова е активна, че вече става противна

Комунистите винаги са вземали властта с насилие и преврати. Веднъж докопат ли се обаче не се впечатляват от протести и каквото и да е. "Другари да разтуряме седянката." П.Орешарски.

Какво пречи на Симеонов да си даде оставката, на негово място да избират друг представител от партията му и коалицията да се съхрани ?

нищо не му пречи но няма нужда

Ниновааа, защо ми изостави козичките и оФчичките....

Не е , не страдай . Сега е набрала инерция и учи електората как да блее в горно МИ .

Нинова се оказа брутално безкрупулна! За да се докопа до власта Нинива употребява дори и нещаститето хората! БКП употреби деца с увреждания, за да се докопат до кокала! Жалки сте, и БКП, и най-вече Нинова! И майка си ще продаде! Отвратителни сте!

tzonevh

Не знам, какво мислите, дами и господа, но искам, да кажа , че едно сваляне на правителството ще ни струва скъпо! Така мисля... Корнелия Нинова, може и да си прави разни планове. Вярно е , напориста е , но, не вярвам, да има конкретни планове..Бойко Борисов ми се струва малко умислен, но вярвам, че мисълта му е за България! Вярвам в управляващите и мисля,че ще се справят! Желая им успех!

ПРОСТОВАТИЯ НАРОД КОИТО ВЕЧЕ 9 ГОДИНИ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ И НАГЛИ същества наречени "гербери "... си заслужава унижението което управлявашите ги подлагат. Всяка година ги лажат и мамят с какво ли не ... Ама вече му писва на народа и и ще ги имете с голямат метла на изборите . И бойко дето кряка ккато мома ще се чуди от каде им е дошло това ... да паднат от високо на земята .... Времето лети ....

Това поведение на лидер на опозицията ли е! Много тъжно ако е !

Лицемерие му се вика на това другарко Нинова , което говорите!

Герберски говеда прости, дясната патерица на Бою Тлъстия----валери боклука-----се счупи завинаги!:)))))))) ...лявата патерица на Бою Тлъстия---волен болен---не се знае как ще гласува в сряда!:))))))))) ...... Герберски говеда прости----вашето време свърши!:))))) ..Game over!:)))))))))

МНОГО си почервеняла въшко!

бре молоумник вашето аркадашко време отдавна свърши . В последно време много използваш термина Game Over , за да изглеждаш по умен де . Я ми кажи честно колко време правеше тренировки да го напишеш ???

Спокойно. И тоя вот ще е пълен провал като предишните. Оставка няма да има. Спете спокойно деца.

Борисов се изхаби морално, политически, физически ... и умствено. Хлъц

Голям ужас Що не направите и уродите избиратели, А най добре и депутати -- и цирка български ще лъсне ...2.колички -За, 1,5.количка против. По.....Гооо.ля...яма. простотия не е имало по Българските земи. Да сега е някаква зона българия И без това избирателите са зомбирани цигани с турски издръжки По джендърски приумици винаги може да бъде по зле, а в българия това е правило

Има ли доказателства, че Нинова подкокоросва майките, или вие герберастите я карате като амгличаните "имаме съмнения за ВЕРОЯТНА употреба на новочок ". Хлъц

Валери асимеонов днес потвърди, че няма да си подаде оставката, защото е казал истината. Борисов на свой ред казва, че Симеонов не е искал да каже това което е казал. Ебати демагозите сте всички. Лъжци ... хлъц.

Срещу жени трудно се излиза на глава. Валери Симеонов и Борисов го закъсаха ... хлъц.

Тази стана по-противна и от "майките", които подстрекава да се разнасят насам-натам с все по-нахални и неоправдани искания. Я дрОгарката да "удолетури" /помните ли кой говореше така?" тез жени. Ама не с нашите пари и данъци, да го направи с парите от приватизираните имоти, да покаже малко съчувствие и съпричастност. Нали така? Те, дрОгарите, все искат да се грижат за народа. Ето удобен случай да покажат загриженост и да дадат пример на дрОгарите-олигарси /знаем, че са в нейната партия/ да направят същото. За тях някой друг милион е все едно муха ги е ухапала. Пък и нали са крадени, не са изкарани с пот на челото - още по-лесно ще се разделят с тези пари в полза на децата с увреждания. Защото и държавата ни е окрадена от тях, та сега няма пари да удовлетворява всички искания, защото всички искаме, но пари нямаааа. Откраднаха ни ги.

Герберски говеда прости----вашето време свърши!:))))) ..Game over!:)))))))))

името пройчо от прост ли произлиза?