Оправдателни присъди по делото ”Цонев” и на втора инстанция

И Софийският апелативен съд оправда съдията Петър Сантиров, бившия военен министър Николай Цонев и финансиста Тенчо Попов по делото за подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Оправдателни присъди по делото ”Цонев” и на втора инстанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кога в България е имало осъдителна присада за хора на БСП и техните кръгове.

явно цецовата катерушка е ot някакъв мнооого блгароден метал,дето струва мнооооого повече от 20.000 евра!!! да ви го нахакам в съдебната система,че и в отделителната даже,ама то за там трудно можеш да се уредиш,като се има в предвид догановото изнасилване!!!

съжалявам но в българия правосъдие няма. толкоз. хванаха ли ги с 20 000 евро подкуп в ръцете?хванаха ги.обаче те не са виновни както и братя галеви,както маргините,както всички престъпници които избягаха от българия.трябва наи напред да се изчистят съдиите завършили право в ссср без оглед на това стават или не.поголовно.да се обявят конкурси за съдии завършили наказателно право в западна европа и да се назначат.повръща ми се като чуя думите "съд",съдия""правосъдие" свързани с българия.

Как ще го осъдят ,та той е от бсп .Те контролират съдийте ,кой с компромат ,кой с пари ,кой с много пари

съдиите --- пред "народен съд" по съкратената процедура Тези отврати са криво-съдници

е - те това е бравос "право с ъд и е"

И сега какво, Цонев невинен.Боже пази България ако пак се върне във властта.

Тъпаците в бързината да арестуват циркаджийки претупаха обвинението ,резултата е на лице.

Нашата правосъдна система защитава САМО "нашите". Охранител на съдебната система продал на свой колега без документ за собственост имот. Водих дело. Спечелиха "нашите момчета - охранителите". Това е независимата ни Съдебна система. Как няма да оправдаят "нашите" министри!

НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СЪМНЯВАЛ В ПАРТИЯТА!

Какво са 20000лв.подкуп?Доган разпределяше милиони,открадна милиони/спр.Цанков камък и..../та за толкова малко пари ще го правим на въпрос.Важното е на стадото да се подхвъэрлят-2,20 или 30 лв. и то да си блее доволно.Плащаме им заплатите,ще им плащаме и кражбите.Всеки народ си заслужава съдбата.Жалко е,че моята съдба се определя от неграмотни цигани,турци и рецидивисти.Българино,защо предаде страната си?

Кой ке обяснява, кой ке плати? Цецо се неврял в миша дупка и по заповед на ББ-Т се подава за да пусне поредната интрига, а чиче от село ке си бръкне в джебо да плати за поредната му простотия на помияра.

Там прокурор Роман Василев беше главния герой;о) Ма на - вместо да му резнат крилцата, Цацаров го премести в спецпрокуратурата - уж там се занимават с баш престъпниците! Що ли така, а?

ТРОЛ!

Вече 25г. все такива ''новини''! И виновни --няма !

Наши хора...!

Я да видим пак имотите на Цецовеца.

Естествено ,..само в БеГЕТОТО ВИНА ИМА ,...НО ВИНОВНИ ---НИКОГА. ДА ЖИВЕЕ ,Бг-ЧЕРВЕНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА,...опорна точка на всички престъпници---25г.

Кажете ми за един престъпник от големите осъден до сега по време на управлението на тези две партии - ДПС-БСП??? Няма!!!! Мафията си има държава,правосъдие и правителство!!!!

Как ще ги оправдаят - нали парите вече са взети. Трябват им едни яки агитки с едни големи камъни и тогава и големи памперси няма да им помогнат.

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАТ! БСП-ДПС ГИ ЗАКРИЛЯТ. И ТЕХНИТЕ СЪДИИ.

Значи тези, които предлагат 20 000 подкуп, са невинни. Сега разбрахте ли коя е сумата, която ако предложите, не е подкуп? Още ли не ст еразбрали? - 20 000! Честит ни комунистически съд отново и отново! Такива магии са възможни в демократично комунистическо общество, блян и копнеж на 13% от българското население, но и реализирано отново чрез намесата на правовата ссистема - главен прокурор декларира, че в Костинброд има данни за престъпление в предизборния ден. Има ли значение, че няма престъпление? Неееееееее. Та ние живеем с комунистически кенеф, в който нито едно изпъскане не може да пренасити атмосферата повече, отколкото е наситена в момента. Щях да забравя: БСП! БСП! БСП!

Браво ТЕРБ-авият Бравос

А така, корумпираните "ТИПОВЕ", напълно невинни ! Егати и КОРУМПИРАНИЯ съд !...

Всички престъпници ще бъдат оправдани!!!! Ковачки,Цонев,Петното.... Всички пресъпници на прехода,както е било винаги,така ще е и сега,върне ли се бандата на Станишев и Доган на власт,страхът в очите на престъпниците пада!!!!

В България осъждат само кокошкарите

да се готви (приготви едни $500к) Бисерофф ефенди

да е жив и здрав неЗависимия, неКорумпиран бългаски съд ЕООД много поздрави и на хoмo съсeлa, съсeлката, кюстeндилската слuва, мъкaта, сопoла, фикуса ...

"Независимият" Български Съд постанови отново най-правдивата присъда, най-честното решение и най-приемливото становище: поредна група далавераджии и откровени мошеници са обявени за "невинни". Браво, ашколсун, ура - точно така, нашите съдии са супер. Но защо ли помилвани са само тези, които най-много крадат? Истински епопеи са героичните далавери, корупция и крадене за милиони на онзи с усмивката, бивш кмет на София, други негови бивши колеги във Видин, В.Търново, Ямбол, Варна, Сливен, Кърджали, и т.н. и прочие (то май няма некрадлив кмет у нас за новия 21-ви век) са "чисти като сълзица". Една армия крадливи депутати се облажиха за три живота напред, прокурори и съдии имат стандарта на руските олигарси, митничари и катаджии карат последни модели луксозни автомобили. И всичкото това на фона на най-бедната в Европа държава!!! Но, драги сънародници, това е резултат на действията на нашия "независим" съд. Ето защо, напред другари смело, да крадем и пак да крадем. Но не кокошка, нито 5 лева, а милиони, така никога няма да сме осъдени!

И тези се запътиха към Страсбург. Единственото, което ми е странно в случая е, че Роман Василев вместо да бъде сериозно понижен заради редицата гафове, освен този, беше преместен в спецпрокуратурата.

Извинявай, ама на кое точно ти е странно в нашата Съдебна система, вече нищо не може да му учуди в тая държава:)

Забравила съм кавичките към думата странно;о) Откакто висшите ни магистрати и най-вече техните "деца" се обявиха за "социално слаби" и си напазаруваха терени край морето за без пари, на които вдигнаха хотели и палати за много пари, специално в бг съдебната система нищо не може да ме очуди;о

Няма дим без огън. Вие мислите ли, че сумати служби ще се ангажират ей така, подведени за нищо? Чак пък такава наивна некомпетентност...Просто не са знаели срещу кого и какво се изправят и като са разбрали, опашката си е дошла на мястото отдолу.

ЧУДЯ СЕ, ЗАЩО ИМА ХОРА В Б-ИЯ КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН???НИТО СОФИЯНСКИ, НИТО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, НИТО Ц.Ц.,Б.Б. ЩЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОР. ТОВА СА ХОРА-КОМУНИСТИ С ЕДНА ДУМА НАШИ МОМЧЕТА-ВЪЗПИТАНИ ОТ БКП.

Знаеш ли, колко хора пропусна Масларова, Р.Овч., Станишев, Вальо Топлото, Доган, Бисеров, Данчо Ментата,и т.н. социал-орентал демократи...

Щях да напиша нещо смешно, но вече ми е мъчно за милата ни Татковина, в България Темида освен сляпа е глуха, няма и тъпа. Накрая да им останат само цоциалистите дето се возят без билети, тогава Бареков ще стане Премиер, Петров вътрешен министър, а Пеевски президент.

ПУСКАЙТЕ ПУСКАЙТЕ Ако не напуснат страната, ще бъдат брибрани бързо от следващите управляващи. Всичката сган крадлива на свобода

Да дадем съдебната ни система под аренда на съда в Хага за сро от три години. Те ще изчистят. А. Да. И да наемем затворенте затвори от холандците.

РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Пореден Провал на съдебната ни система , България Рай за престъпниците !

Хайде сега, да не издребняваме. Осъден за подкуп в България-ние прецедент ли ще създаваме. Може да ни водят за най корумпиране страна в света, но това си е тяхна работи. Нашият съд казва-в България корупция няма и няма. На кого трябва да вярваме, според вас?

Поредният пълен провал на ГЕРБ-авата милиционерщина Пълен, абсолютен провал

ама разбира се - те тези 20.000 дето намериха в тях са ги събрали помежду си да правят дарение за стрчески дом....

Не знам защо ти е толкова смешно при положение че тези 20 хиляди като не ги е взел Петров са ги взели тези които сега ги оправдават.