Алексей Петров съди Борисов в Страсбург

Алексей Петров е подал жалба срещу премиера Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов и прокурор Светозар Костов в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров съди Борисов в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕДЕЙТЕ БЪРЗА! ИСТИНТА Е САМО ЕНДА, МАЙТАП ЩЕ ИМА КОГАТО НА Ц.ЦВЕТАНОВ МУ ДОКАЖАТ, ЧЕ БЪРЗАТА КУЧКА ГИ РАЖДА СЛЕПИ, А АЛЕКСЕЙЧО ПАК ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ.

дай боже всекиму такъв кураж и средства за тази цел, браво, ей това се казва да се хванат за гушите двама себеподобни, след като единият вече се е овластил и е забравил конопените ризи и кълчищените гащи....късмет на другия

ще ни съдят в Стразбург, докато има все още лумпен народ, който да гласува за ГЕРБ и мрази да работи. При този "престъпник" се работи и има ред. Българинът мрази първо себе си и после плюе всички около себе си

Верно само Меди Доганов още не ни е "съдил"! А, не, може би Тути Дончева и Баян Радев........Всеки прошляк започна да се занимава с Темида воглаве с онова крадливо старче с очички на плъх и носле на сврака и с остър винено-спиртен дъх. Толкова зловонен, че е зловреден за България.Сега и тоя! Ама ще ни се прииска и на нас, нормалните граждани, ей! Предава се като лоша срамна болест.

И АЗ МИСЛЯ ДА СЪДЯ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА СИМО ДЯНКОВ ЗА ТОВА,ЧЕ МИ СЪСИПА БИЗНЕСА,ЗА ТОВА ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ НЕСИГУРНО,ЧЕ МИСЛЯ ДА ЕМИГРИРАМ,ЧЕ ЗАТЪВАМ В ЗАЕМИ,ЗА ДА МОГА ДА ПЛАТЯ ОСИГУРОВКИТЕ НА ПЕРСОНАЛА,И ЧЕ МЕ ЧАКА ЗАТВОР В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,И ЧЕ СЪМ В СТРЕС ОТ ВСИЧКО ТОВА,И ЧЕ 20 ГОДИНИ РАБОТЯ СЪВЕСТНО,А ПОЛЗА НЯМА,И ЗА ТОВА ,ЧЕ ТОВА Е ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЯН НАПРАЗНО

Не мога да повярвам, че наглостта на тоя БОКЛУК би стигнала до там.. Сега е готов на всичко, само и само да протака, и да се прави на невинен. Пожелавам на прокуратурата да си вземе бележка и да извади НЕОПРОВЕРЖИМИ И СИЛНИ доказателства, и да смачка дебелия нос на тоя скапаняк.. Нека гледа небето на квадратчета поне 20 години.. Защото в другите страни само за някаква дребна част от всичките обвнинения биха му дали поне 15-20 години затворец.

Не дей така бе Илияне, то довчера Бойко наричаше този човек "почтен гражданин". Какво ли се промени само зя наколко седмици?

за тази дарява не полицеиски акции а полице диктатура и да ги утрепът всички като този и всичките им адвокати дето защитават престапниците видъхте ли онези двете мастити адвокатки защитаваха престапниците и им взеха маса паро но напалниха 2на 2

Вувузела,хайдуТи,а не хайдуЦи!

Хайдут е човек, който се е борил срещу турските поробители, а (х)айдук е грабител, разбойник. В мн.ч. хайдути, респективно (х)айдуци

Алексей, наглостта ти надмина всякакви граници!!! Виж се в огледалото, за да разбереш на какво си заприличал!

Алексей Петров не е престъпник. Това трябва на всички да е станало ясно. Той е работил за държавата и знае кирливите ризи на всички - Иван Костов, Цветан Цветанов, да не говорим за бившия му съотборник в каратето Бойко. Затова и го задържат, напълно незаконно, естествено. Няма никакви доказателства за това, в което го обвиняват прокурорите - слуги. Купете си книгата на журналистката Веселина Томова за Алексей Петров. Тя поне лично го познава и разказва за съвместната им работа.

...а един мармот го увива в целофан. Една жена каза, че той е невинен... дрън-дрън.

Щом е такъв ангел защо не им е изкарал кирливите ризи досега? Дори факта че е знаел за извършени престъпления и не им е дал публичност го прави съучастник - т.е. престъпник.

за да му запушат устатата. Близко е до ума, но не и до твоя.

Ако беше така нали щеша да каже и това да срине всицки изброени от теб. Авно си глуп....., и то толкова, че ене се осъзнаваш какви глупости говориш. Това са неща дето се разпространяват на партиини събрания на комунистите.

Ти да не си папал покрай него, че си толкова яростен защитник? Омръзнало ни е от платени репортажи и статии, особено от Галерия и др. негови. На всеки му заслуженото. Щеше да стои там мин. 50г., ако беше в САЩ.

Явно не познаваш съдебната система на САЩ. Там отдавано щеше да е на свобода заради нарушените му права при ареста!

да си прав. До сега нито едно от обвиненията не е доказано и май, наистина някой се страхува да не си отвори устата. Между другото, новата "институция" за възпиране на жалбите пред Страсбург, ще създават именно заради Алексей.

Максим Стависки съди държавата в Страсбург Дело за доста голяма сума срещу България е завел шампионът Максим Стависки в Страсбург. Мотивът-страната ни му нанесла сериозне удар по неговите права. Според юристи исканията на Стависки имат основание, но морално той не трябвало да поема този път. Няма как при наличието на един младежки труп и едно съсипано момиче, произведени по твоя вина, ти да търсиш правосъдие, коментира случая наш известен магистрат. Той смята, че този път наглостта на Максим е минала всякаква граница. Вижте и клипа. Нямам думи. Наглоста на някой хора няма граници! Храни куче да те лае! Мамка му! http://dnesiutre.com/%d0%bc%d0%b0%d0%ba ... %80%d0%b0/

ДАВАЙ АЛЕКСЕЙ, ДАНО ГИ ОСЪДИШ, ЧЕ НИ Е СРАМ ОТ ТЯХ. ТОЛКОВА ПРОСТИ УПРАВНИЦИ НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ!

Аман от разбойници и техните поддръжници. Сигурно и за президент искаш да го избереш после?

Какви разбойници бе братле. Та Петров е дългогодишен приятел и съдружник на самия ББ?!

И да си върнем Гея, ДоганУглу и Царя ???Прекалено е хубаво, за да е истина.

Абе тоя Страсбург освен да присъжда обезщетения на криминални, цигани и педерасти от Източна Европа, с друго занимава ли се? (Не ми показвайте ЕДИНИЧНИ случаи на някой инвалид)

Не зная колко и в какво е виновен, но определено в момента в цялата страна се провеждат безобразни полицейски акции и покрай задържаните истински престъпници има и много които не са виновни- това си е чист полицейски/ милиционерски/ произвол. Единствената причина толкова много да се тръби за тези полицейски акции е тази, че икономиката е точно в безисходица и се желае да се разсее общественото мнение от истинските ни проблеми. Иначе ни управлява екип от случайни хора- затова и тези недомислици! А къде отидоха заканите за разправа на Борисов с най-големите крадци в тази държава- т.е. Доган и СИе- май нещо оплетоха конците и то много яко????

Не зная колко и в какво е виновен, но определено в момента в цялата страна се провеждат безобразни полицейски акции и покрай задържаните истински престъпници има и много които не са виновни- това си е чист полицейски/ милиционерски/ произвол. Единствената причина толкова много да се тръби за тези полицейски акции е тази, че икономиката е точно в безисходица и се желае да се разсее общественото мнение от истинските ни проблеми. Иначе ни управлява екип от случайни хора- затова и тези недомислици!

НЕ ЧЕ НАРОДА НЕ ГИ ЗНАЕШЕ,НО СЕГА ВЕЧЕ ЯСНО СЕ РАЗБРА КОИ СА АДВОКАТИТЕ НА МАФИОТИТЕ И БАНДИТИТЕ-МАРКОВСКИ,ЛУЛЧЕВА,ИЛИАН ВАСИЛЕВ И Т Н.

КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ НА ПЕТРОВ И ЗАЩИТНИЦИТЕ МУ. ДВЕ ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА МУ ВРЪЧАТ ЗАПОВЕДА ЗА УВОЛНИЕНИЕ ОТ ДАНС. КОЛКО ПОРАЗИИ И СЕМЕЙСТВА Е РАЗПЛАКАЛ И РАЗОРИЛ-БАВЯТ ДЕЛОТО , ЗА ДА МИНЕ ВРЕМЕ. ЗА НЕГО ТРЯБВА СМЪРТНА ПРИСЪДА.

А кога ще арестуват Доган, да лека и става докато стана хубав записа и да се изкефим цяла България.

Нека не забравяме, че накрая всички ние ще плащаме от името на държавата... Виновните никой няма да накаже. Неслучайно всички дела в Страсбург се печелят от потърпевшите...

гарван гарвану око не вади - тия издънки преди и около арестуването им са направени нарочно за да се торпилира процеса - всичко е прах в очите на хорицата, хляб и зрелища, нали, Цветанов....

Колко ли маики е разплакал тоя?? Браво на Борисов!

Защо бе форумни нещастници тоя като е толкова черен не е осъден вече половин година? Щом не е осъден е невинен. Като си направят трибунала от корумпирани съдии да го осъдят.

Шматко назови поименно пострадалите от тоя бе нещастнице! Форумци, писането на набити "истини" в празните канчета падържат власта на диктаторите.

А колко ли майки е разплакал Борисов? И да се научиш да пишеш, че неграмотни същества като тебе ни го натресоха на главите!

Много тънкообиден е станал този! За каква наглост говорим - трябва държавата да съди него в Страсбург за геноцид срещу народа, а не той държавата! Чувствам се лично засегнат от това безумие като поданик и данъкоплатец в същата тази държава! Мръсник!!!

Предполагам, че директно си пострадал от Алексей Петров. Съжалявам. Иначе не виждам причина за такава омраза към непознат човек, засега само "набеден" за такъв. Винаги трябва да знаем, че безпочвени обвинения могат да ни сполетят и нас...

kakvo ot tova / ?

че полицията си превишава правата си е чиста доза истина.но и че този иска да се изкара светец... има да тичаме още по опашката на европа. ние българите. май само в щуротии ни бива.

Интерсно как другите мутри на са се жалвали в Страстбург. Тоя изрод, като дерибействаша над конкурентите си изобщо не му пукаше за Стастбург и до съд изобщо. Сега пък се чувства обиден. Ами оставете го на жертвите му, пък те да правят с него каквото искат. Могат дори и в Страстбург да го заведат.

Бг е държава на парадоксите: отявлен престъпник да съди институция, опитваща се да внесе ред!?Вижте го този Алексей не знам кой си...срам ме е, гнус ме е от него.Всичките ми приятели емигрираха, заради такива като Ал. Петров.

Ах милият, унизен се почувствал.

БРАВУС АЛЕКСЕИЧО ТАМ НА 100% ЩЕ ТЕ ОНЕВИНЯТ ...САМО ДАНО ДА СИ ПРАВ

Брей,каква жажда за справедливост и законност. Ами жертвите,какво се мотаят та не завеждат дела в Стразбург. Тука никой доскоро не спазваше правата им,не само морално,но и физически. Учете се от похитителите си,те разбират от съд и правни норми.

"..многократно бил свалян на земята, за да станел записът сполучлив". Каква суетност. Но поне ми стана ясно защо няма достатъчно "файненс" за театралните учреждения.

Лулчева, жалба и до арменския поп!

нестига че е осран до ушите ама и нагал

Каква омраза... Предполагам повечето хора, които познаваш, също ги мразиш...

баси наглоста...

А бе, ако не друго дал ГОСПОД в интересни времена живеем.

A kato osadi darjavata,koj shte plashta?

АБСОЛЮТНО ОЧАКВАНО! ТИЯ ДВАМАТА ГАЛОШИ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА СМЯХ! АМИ ТАКА Е КАТО НАЙ-ГОЛЯМИЯ ШУТ В ПОЛИТИКАТА (БЕРЛУСКОНИ) СЕ ВЪЗХИЩАВА НЕ НА ИНТЕЛЕКТА, А НА МУСКУЛАТУРАТА НА НАШИЯ МИНПРЕД! ЕМИ ДА ЧОВЕКЪТ ЯДЕ И ПЪРВО, И ВТОРО, И ТРЕТО, ДАЖЕ И ПО ДВЕ ВТОРИ...

омръзна ми да плащам за глупостите на ББ, на следващите избори ще има народно наказание за ГЕРБ... детска им работа-единя хулиган взел власттта и се гаври с другия хулиган-а преди бяха толкова добри другарчета като деляха парите от общите бели...

Да и ще си върнем серГЕЙ, доган и царя, защото а по-добри. Ще пуснат разбойниците да ни доокрадат и те с тях ще пълнят джобове, а ние ще псуваме по масите всички политици.Май тук някой защитници на престъпността имат имат толкова акъл, че ако се осъзнаят и сами ще отидат да се гръмнат.

Алексей, тепърва ти ще търкаш наровете. Филчев се спаси, но Ти си агнеца, като изпълнител на неговите заповеди, ще си носиш последствията ! ! !

Грешка си и ще те разформировам за некомпетентността ти - Ал. Петров не е изпълнител на заповеди на Филчев ... Ал. Петров Е бизнес-партньор със настоящият глав.прок. - Б. Велчев! Ама не само разформирован, ами и публично насран ще си на следващие избори, щото очевидно си кух гербер - това бизнес-партньорство става със знанието на ментора ти Бойко тиквата, и очевидно не само със знанието му, ами явно и с подкрепата му!

И всичко ще си дойде по местата като се върне тройната коалиция.

МАЙ ВСИЧКИ ИСКАТ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ ОТ КАКТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ. И НИКОЛАЙ ЦОНЕВ ЗА ПОЗОРНИЯ МУ АРЕСТ И ЦАРЯ ЗА ТЪПИЯ МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ИМОТИТЕ МУ А СЕГА И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ТРИМАТА ГИ СВЪРЗВА ЕДНО НЕЩО ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ДЕЛАТА СИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !

но за съжаление ще плащаме всички ние

Не ме учудва -боклуците винаги ще си останат боклуци!Тях друг ще ги съди и то безкомпромисно!

браво на алексеи да мж разкахе играта на това лаино боико борисов

а по добре ли ще бъде да дойде отново сергей на власт, а ?

Мутра срещу мутра, на в случая А.П. е прав!

Тоя май са го оставили господарите му и сега се надява на "институциите" Страстбургски.

Shte te svalyat kolkoto pati trqbva, prestapnik nagal.

абе как са толку нагли бе....?! Жалва са.....

А няма ли да се намерят хора, които да пуснат жалби срещу Алексей за престъпната му дейност против държавата ??? Още по-хубаво е да се намери някой да заведе гражданско дело срещу него :))) Измет...

А след като си zapoznat, ти какво чакаш???? - някой друг да ти избърше г.з. ли??? Страхливци!!

Доста нагло. Особено като се има предвид, че доста от престъпните деяния на Алексей Петров са публична тайна. На теория трябваше отдавна да е осъден поне за нещо, но на практика нещата се протакат и му се дава възможност да се измъкне.

стана интересно,кой кого ще съди и за какво.и ако излязат прави....пази боже,къде живееш БЪЛГАРИНО.да дойде европейския съд в БГ той да съди всички.

А.Петров е агент на мосад,Я.Янев,също.след като Ц.Цеватанов спечеле презеденцките избори,ще го пуснат.

Май си намериха майстора...???Ама и не им стиска да го пуснат , че дупе да им е яко...