Оцелелият в ”Ечемишка”: Всичко ще се потули

Братът на загиналата в тунел "Ечемишка" жена не вярва, че ще има справедливост. Николай Николов смята, че няма да има обвинен за смъртта на сестра му.

Обратно в новината

Коментари - Оцелелият в ”Ечемишка”: Всичко ще се потули | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се чудя как не обвиниха горкия човек за "несъобразена скорост", нямаше да се учудя дори и на такава наглост.

""""""Оцелелият в Ечемишка: Всичко ще се потули"""",а той очаква.Да има някакъв или някъкви виновни? Ами то тогава трябва да е цялата политическа система ,за царящата тотална разруха във всички сектори и всички нива

За последните две години не е цялата политическа система - виновни могат да бъдат Директорът на Агенция Пътна Инфраструктура - Лазар Лазаров, Министърът на Регионалното развитие - Лиляна Павлова, и управителят на фирмата, извършила ремонта. Толкоз!

и както обикновено глупавият борисофф и онази сфинкя пиги- винеткина се потулиха боклуците мурсни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пирин Печев е поредния администратор на временна заетост. След година, две ще го преместят на друга директорска длъжност, може би в енергетиката. Те всичките са като дялани камъни, пасват на всякъде и на всякъде не правят нищо. Свинетка нито за миг не се почувства виновна, гузна или не на място. Просто не и стигат парите на жената. Ми те на целия български народ не стигат! До сега времето е доказало истинноста в твърденията на господина. ВИНОВНИ НЯМА. Никога не е имали и няма и да има. Ако някой го уволнят заради некадърност, на другия ден го назначават на друг директорски пост. Ни лук ял, ни лук мирисал.

"Ще се опитам да направим всичко възможно да обезопасим част от републиканската пътна мрежа, ако трябва и да ги затворим, ако не са безопасни, да не се повтаря повече, заяви Пирин Пенчев. У нас има 34 тунела. Ревизията показва, че 16 от тях са в критично състояние =========================== След като има 16 в критично състояние, КАКВО ЧАКАТ ЧЕ НЕ ГИ ЗАТВАРЯТ???????????

"... място при падане на корозирал панел от осветлението на тунел "Ечемишка" на магистрала "Хемус"..." Пътят м/у София и Ботевград трудно може да се нарече магистрала

Не само има виновен, но вече е обвиняем - тунелът!

И пак (почти) всички тунели са в северна България - там за инфраструктура не се дава. На пътя Русе-Бяла колко хора си заминаха? пътят Мездра - Ботевград едвам поема трафика...

Обвиняеми трябва да са всички министри от правителствата в последните 30 години, за които Северна България не съществува. Конкретно Североизточна България е дискриминирана и следва незабавно да се изискат адекватни мерки и действия за развитие на този район във всяка сфера - пътна инфраструктура, организация на движение, образование, здравеопазване и т.н.

Дай направо да обвиним Тодор Живков, да го осъдим и да приключим въпроса .... И от тук нататък все него ще обвиняваме, нищо че ремонтът е трябвало да се направи през 2016 г., пък и е правен ... някак си!!!! и е платен!

В България виновни НЯМА! За това няма и ОСЪДЕНИ!!! Бат Бойко нали ви каза, че той не бил длъжен 6-7 години да ремонтира, нещата строени преди 30 години. :)))