Нанков: В Хитрино държавата направи повече от предписаното

В Хитрино държавата направи повече от това, което има разписано като закони и морални правила. Това каза пред журналисти регионалният министър Николай Нанков.

Обратно в новината

Коментари - Нанков: В Хитрино държавата направи повече от предписаното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече,повече....колко повече?

Това не е природен катаклизъм, а е причинено от човек. В случая превозвача трябва да е направил застраховка гражданска отговорност на влака и застраховка на опасния товар и трябваше, застрахователя да изплати щетите на пострадалите, а не всички да пращаме SMS-и.

Прав си Бай Вълчо! Там е работата, че никой не казва, какви обезщетения ще плати фирмата превозвач Булмаркет! Нито една телевизия дори не споменава вече за рази фирма и делата, които се водят. Защо ли? Ми нали една небезизвестна банка стои за нея, а зад банката познайте Кой?!

Много направи, но ДПС неможа да вземе и голям кахър сега, чак Нова се впрегна.

ДПС иска да разпредели порциите

Мошеник :)

Нема да плачете.Вожда Ви обеща жилища до март април.Ама коя година ще е Бог знае.

В Хитрино държавната машина /ГЕРБ/ показа , че за едни е майка -за други мащеха/потопа в Мизия/!!!!

Какво означава "всичко предписано"?Ако има хора,които още нямат нормални условия за живот,значи че само си измивате ръцете с "предписаното" и не ви е грижа за пострадалите.Налага се очевидно и подобряване на "предписаното".

колко много ги боли ДПС

В "Криминология"-та,която е неизвестна за борците срещу престъпността, съществува термина "виктимизация"-когато човек стане жертва на престъпление.След това съществува вторична виктимизация-органите пред които се оплаква го правят на маймуна.И последният етап е този в който се намираме ние -обществена виктимизация.Всички се държат,като препарирани маймуни и се молят айдуците да ги подминат и жертвата да е комшията.Нормална действителност-ние сме българи, а не чехи,поляци,унгарци,сърби,гърци и т.н.

Алчността ги е заслепила!Такова мародерство е немислимо и в Патагония!Събирахме пари,изсипаха се сума ти доброволци,включи се камарата на строителите,премиера обеща до напролет 2017г най хубавото село ,нямаше проблем за възстановяване на къщите-земята си е тяхна,няма нужда от проекти и рекетьори по линия на общини,ВиК, Ел....всичко е налице.Накрая оставиха хората през зимата без дом,а нас с пръст в устата.Това на нищо не прилича!

murena

Безсрамник!

А колко откраднахте,пък даже и даренията

Като си спомня, че дарих пари с желание,чрез СМС-и. Сега като си помисля къде са отишли парите. Няма такава гадост да печелиш от нещастието на хората, чрез източване на пари.

Потресаващо...алчност,тотална дехуманизация,корупция....ако това е държава...Можеше само за месец да се затворят раните.....горките хора...ужас

Николай Нанков - Роден 19 декември 1983 г. в Априлци. Завършва география и геология и магистратура по Регионално развитие и управление в Софийския университет. Между 2009 и 2011 г. е областен управител на област Ловеч. Народен представител в 42 и 43 НС. В периода 2014 2017 г. е заместник министър на регионалното развитие и благоустройството. Две години след завършване на висшето си образование става областен управител на Ловеч. Явно човека е голям потенциал. От 2014 е депутат до ден днешен. Тоест от дипломирането си до сега има максимум 5 години трудов стаж а през останалите е бил депутат. Питам се аз, как за 5 години се натрупват достатъчно знания и опит та да станеш министър? Явно момчето е доста послушно и е навътре с нещата как се връщат едни пари!

ти ли си държавата бе мазен малоумен плъх ,тогава да ти серá на мизерната държава!!!

доволно ояден, дето не посочва никакви конкретни факти: какво точно е направил и за колко, а "праска" герберски хвалебствия, прикривайки "Мутро-Далаверата-Хитрино"! Кой назначава "калинки" за Министри според "Шуробаджанашкия" Кодекс, а?! Да бяха раздали на пострадалите по 200-250 хил.лв. - те, отдавна сами да са си построили къщите и да не мръзнат и боледуват сега... Безсъвестни, Манипулиращи Кожодери министри/управници... Затова ви кълне народът с "Проклети да сте и в Ада да горите"...И са прави!

Този видимо не си е добре , има си някакви отклонения.

Служебен министър спрял ремонт на жп трасето в Хитрино Като служебен министър на транспорта Николина Ангелкова пренасочила парите за цялостна рехабилитация на жп участъка Русе Варна към Септември Елин Пелин. Това съобщава в днешния си брой "Труд". В посочения от него период Ангелкова е министър в кабинета "Близнашки". Ако трасето бе ремонтирано, щеше да има автоматизирана локомотивна сигнализация, която следи скоростта между гарите и тази при навлизане в тях. Въпросната система може да намали скоростта, в случай че машинистите са се увлекли. 06:36 15 декември 2016 Политика / Автор Николай Големанов /

а ти лично коко открадна от тая далавера, имаш много мазен вид на корумпирано чиновниче!

Който иска да види добре свършена работа да напише в търсачката "пропаднал булевард в Япония".Става въпрос за пропаднало кръстовище с диаметър около 30м.За 48 ч. е напълно възстановено и кмета се извинява за забавянето поради взети мерки за сигурност.Крадливите герберасти един месец вадиха цистерните само!

Нанко! Ти и целия ГРОБ балабар с Вожда да ми ядете уя! БСП и ДПС също! Всички сте за гробищата!

А патреотарчетата защо си ги пропущил и те обичкат да папкат.

О богатените П атриоти къдя ги пропускаш...тях на кладата ли ? Пепел и дим от СКАТ и ТВ на иЗтинЯта...

Държавата е много по-виновна за трагедията в Хитрино, отколкото се представя на народа от медиите. А това, че министърът е на 33 даже няма да го коментирам. Кога се изучи, кога натрупа опит, че стана и министър. Да не говорим, че на 26 години от студентската скамейка са го направили директно областен управител на Ловеч Такива ми ти работи, драги ми Смехурко...

Направо платихте сметката и направихте щедър подарък на една частна фирма от една групичка на власт!!! Сега следва подарък 2017 с концесията на Парк Пирин пак на същата групичка!!! Изобщо редовни подаръци получават!!! Не е като болните дето чакат на НЗОК!!!

Къде ни отидоха даренията г-н Нанков, крадливa държаво и отговорни институции????Само моето и приятелските ни семейства сме изпратили над 100 SMS-a ! БЧК защо ни откраднахте парите, дарихме ги за пострадалите, а не за скъпите ви командировки и измислени инициативи??? Дано всички крадливи и "отговорни" за тези дарения хора да горите в ада, заради прегрешенията Ви. Отпуснаха пари от ЕС, държавата отпусна, милиони от дарения на обикновенни хора като нас, а резултат почти нулев????

на кой телефон си пращал СМС-и? Коя е институцията на която принадлежи този телефон. я го изпиши или вече забрави удобно.

трябва ли да набиваш минуси след като ти зададат въпрос на които не можеш да отговориш само и само щото лъжеш на поразия? ха ха ха

Вие явно не сте пращали, но са ви плащали: 1466

Тролче да си искаш двойна надница за работа през уикенда. Белким да дариш и ти некой лев за сънародници в нужда. а не само да се опитваш да манипулираш фактите, които са: събраха се милиони за Хитрино, които на практика никоя институция публично не отчете къде точно отидоха.

БЧК се отчетоха до стотинка с обществения съвет и всичко останало, ама това не е важно. Важното е, че държава помогна повече от колкото трябваше и затова все още няма нито един човек от Хитрино в нова къща.

да не им вдигнат на всички по една триетажна къща. Това си е гавра на право. Всички там имаха застраховки на къщите си и не им платиха и стотинка. поне по 250 000 можеха да им дадат на човек. На всеки у селото дори. Все пак това е голям стрес.

Има връзка.......някой много се напъваха да представят България като цветуща държава 1939г......Ето я....На думи ,,кукла,,.В реалност-хората по-долу са казали.

Тия е най-добре да не говорят :)

Ловешкия пацул се изказва в стил Боко Просатака. Какво направи в Хитрино държавата бе, идиот? Освен, че прикри една огромна мутренска далавера в която дейно е замесен боко Глупака, какво друго стори? Колкото направи нещо с КТБ - засега обира на века в БГ с дейното участи е на герберското правителство на Боко Глупака, толкова направи и в Хитрино. Тук отново става въпрос за пари, за много пари, а герберастите обичат парите.

ГЕРБ направи и прави постоянно много повече за България и Българите въпреки,че руски агенти и руската мафия постоянно действат срещу Правителството и България!КТБ беше ограбена от подставени лица от ДПС ,БКП!Борисов тогава не беше на власт!Следите восят към Внешторгбанк в Русия! Русия е най големият враг на България!И такива като теб които и служат и злобеят срещу България!

А защо мислиш, че борисов подаде оставка малко преди грабежа? Планът за фалита на КТБ е изработен по времето на това правителство на Простата Тиква, стана ясно и необяснимото бездействие на всички държавни институции, анализиращи и контролиращи финансовите рискови и парични потоци. Именно по време на това правителство на Глупака борисов, държавните фирми бяха задължени да държат парите си в КТБ и т.н. и т.н. Не си мисли, че борисов е мозъка на тази далавера - с тези пилешки гънки, ежедневно го виждаме как не може да състави правилно едно просто изречение, в случая, като прост и алчен е използван за реализацията на този грабеж. А къде са заминали парите - няма голямо значение, съществено е кой разреши реализирането на този обир и кой впоследствие направи нов обир, захранвайки банката с пари от пореден заем.

Ментално болните индивиди, които са наети да прославят успехите на ГЕРБ най добре да се застрелят. Нима не ви стана вече ясно - никой не ви вярва. Ама вие продължавайте да се напъвате...

Ей, потоп от пари се изля за това село и пак ги окрадоха!

за руснаците за ремонт на изтребителите МиГ-29. Военното министерство иска 4-годишен договор за поддръжка на 15 изтребителя.. За къде година и половина в склада основно ремонтираните полски двигатели, са пак за основен ремонт.. МО дигна цената на един тиквоний вече на 15 биткойна..

Държавата направи много с парите на данъкоплатците, но не направи нищо, това повече да не се случва. Има ли с какво да се гордее това Правителство ?

Щом искаме да сме европейци трябва да се научим да застраховаме имуществото си, а не само да чакаме на готово от държавата!

трябва да се застраховаме от магистралите, ж.п.линии, електропроводи, вода и канал, язовири, планини, които минават на по-малко от километър от къщите ни ? А, дали не трябва да се застраховаме от глупаците, които ни управляват ?

застраховка, трябва да чакаш РЕШЕНИЕТО НА СЪДА за виновния.. Щото застрахователя иска да знае от кого ша си търси регреса.. А ВИНОВНИ все още няма..

Какво застраховане те гони, бе? Кой застраховател ще плати, при положение, че някакви идиоти са взривили селото и в общите условия на застраховката пише, че в такъв случай го духаш. Виновният плаща и толкова! Който е взривил селото да плаща!

Не знаех, че и "Моралните Норми" се разписват ... може би трябва и Делеводство, че да ги "заведе под номер".

застраховка, трябва да чакаш РЕШЕНИЕТО НА СЪДА за виновния.. Щото застрахователя иска да знае от кого ша си търси регреса.. А ВИНОВНИ все още няма..

Нанков в Хитрино ли се е снимал? На пристанището? Дайте снимки от Хитрино СЕГА, та да видим какво е направено!

Не, това е от Русе ... преди седмица ...там се харчат едни пари да се "оправя" кея на Русе. То че улицити са, като при Драва- Соболч, тиквите не ги интерисува това.

Как трябваше сега да говори един Министър, а не "Министерска Курва": В Хитрона стана Трагедия. Има си следствие. Но там има Хора. Жертви, съборени къщи ... като че ли е минала Война. Събрахме се, решихме, че в Тази Трагедия трябва да сме "Заедно с тези хора", макар, че ние Изначално живеем "Друг Живот" от техния. Ще трябва веднага да почнем да възстановяваме и строим. Ще пренасочим средства от Прекомерният "Асфалт" дето го леем за нишите фирми, към Хитрино, но в Пари. Там хората с Асфалт не Живеят, същото се отнаса и до саниранито.... че то Друго нямаме официално. Няма как от Наркотици и Тютюн да отделяме за помощи ... не е по човешки.

Гьонсурат!(((((( ...един поне да имаше почтен в боювия екип!((((((((

Това че са осигурири пари, не значи, че са направили нещо. 1 год. мина , а има готови само 10 къщи, които се финансираха от Камарата на строителите. Те явно са с рекламна цел направени-излишно помпозни и скъпи, по американски стандарти. Тези къщи които общината и държавата трябваше да прави ги няма-хората още живеят в роднини или под найлони. Държавата сякаш нарочно не търси и виновната фирма,която опустоши Хитрино-не се чува някой да ги съди и да иска от тях пари за щетите. Виновни били само някакви машинисти и готово. Това не ми прилича на свършена работа

напълно,но самозабравилия се народ трябва да реве,той друго не може,що не сравните в някоя друга държава,където е станало нещо такова,дали за една година щетите са възстановени,а гледайте тук как са се уредили тези т.нар.пострадали,ще си живеят бейски

Е сравнявам- например Хаити- още нищо не е направено, а много пари отидоха за там от цял свят.

Гледам им Мутрите - Без Изключение - Угоени, даже и на снимките с Лепкава пот по тях. Изключителна и Натрапваща се "Нечистоплътност"

не те ли гръмнаха у Београд као пас бре?Какво си дошъл тука да спамиш против ГЕРБ и да отричаш очевидното което беше направено и се прави от държавата и правителството за тези хора?! Гнусните тролове на руска хранилка плюят неуморно България,Българиге и Българското правителство!Също като теб и заслужават твоята судбина!

Жив съм и това е ОчеВАДНО.

Те това е помоща за Хитрино.......

Вместо да се изпращат помощи в Албания парите можеха да се изпратят в Хитрино.А има и много други нуждаещи се хора в България!Защо Пеждународния Червен Кръст,Каритас Австрия напрл не изпращат помощи в България-а само в Сърбия,Молдова и др. държавирно не и в България???

Грешка, Международния Червен Кръст

реши,че от червения кръст и останалите организации са глупаци и не знаят с какви имоти разполага българите,беден с имот няма никъде по света,това,че хленчите и сте безгранично алчни е съвсем друг въпрос,заври си крокодилските сълзи...някъде и не ни занимавай с глупости,няма кой да ти вярва

???"разписано като закони и МОРАЛНИ правила"???? Туй е динственото морално правило за момента - ЕДИН ТИКВОНИЙ вече струва 10 биткойна.. Откак заехме първо място по тиквопроизводство в ЕС, не са спряхте да си вдигате цената с глупости.

Това човече всеки път като си отвори устата и ме разсмива. След текста "Той посочи ........ " следват обектите в които са присвоени по голямата част от усвоените пари. Да са живи издрави дарителите (безкористни или не) и обикновените хора с SMS и др. помощи. Стойността им може да е малка, но от човешка гледна точка е неизмерима.

Държавата на "Слънцето съвместявало и консумацията на краден Суджук" се държи по Мутренски "Хитро", когато става дума да пребира Пари - Чужди, Не отрудени, насила или откраднати. Хитрино е показател за "Хитрите Пари" - или, как от Чавешката Трагедия се Забогатява.

Не "пребира" - а, ПРЕПИРАТ -------------- Цялото им управление е такова - Перачница на Пари - Посегнаха и на ЗДРАВЕТО на хората, дето за един Аспирин нямат пари.

И този е едно недоразумение, както повечето тиквени калинки и дебили!

Чиновниче вечно недорабрало. Не бих те нарекъл министър, защото нямаш нито качества, нито заслуга, камо ли капацитет да те наричат хората министър. Стига въртя една и съща глупост-всичко е прекрасно, постигнали сме недостижимото и т.н. Сам знаеш, че нищо не е направено. Вместо да се снишиш си отишъл сред хората да ръсиш още глупости. Всичко от всеки можеш да вземеш, но само недей си игра с на хората надеждите.

дпс защо точно днес се сетиха за Хитрино

Защото днес е точно годишнина от катастрофата.

Опустошителното земетресение разрушило над 15 хил. жилищни и обществени сгради е регистрирано в Стражица на 7 декември 1986 г. в 16,17 часаСлед земетресението в Стражица и селата са докарани 7000 фургона и са построени 700 дървени къщички, в които някои от бедстващите прекарват не дни и месеци, а цели десетилетия.За преодоляване на щетите от земния трус държавата отпуска колосалната за времето сума от 1 млрд. лв., а отделно още 7 млн. са събрани от дарения на хората от цяла България. по стара българска традиция обаче, голяма част от средствата са присвоени и така на практика до падането на комунизма през 1989 г. от предвидените за построяване 2000 къщи, реално са изградени едва 368.

нанков гледаш ли телевизия да видиш какво сте свършили смешници

Какво да гледа селото е почти възстановено?Ако бяха комунодепесарите на власт нямаше и една трета от възстановяването да е извършено!А парите щяха да бъдат усвоени от едни обръчи и едни ненаситни другари!

Лелинчо, Баце, да имаше слънце - да те разбера от что си слънчасал, пък то ...! Идиото????

АКО бяха на власт...Ама не са! И на власт са ГЕРБ,които нищо не са свършили за селото!!!Къде отидоха и парите които събрахме от SMS?

Ненков , чиновниче смотано , ко е туй нящо държавата бе недокладко?

държавата направи много повече от предписаното.. Двама наследници на загинали вече осъдиха държавата за половин милион. А още 30 дела предстоят.. А държавата вече 6-та година търси собственика на язовира и виновните.