Николай Младенов: Първата сесия в Катар бе моя грешка

Министърът на външните работи Николай Младенов призна в разговор с Дияна Найденова по bTV, че първата среща на бизнеса по време на визитата в Катар е била негова грешка.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов: Първата сесия в Катар бе моя грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя партиен многобоец не го ли откърмиха в копоите на Петър Младенов и под фустата на хубавото шавливо Наде.

Имам една мечта... Мечтая да видя на вратата на всяка партия да пише "За кучета и герберасти - забранено!". Тогава ще ги питам тия отрепки къде ще отидат и какво ще ядат. Защото герберастите ако не могат да крадат ще умрат гладни.

Не разбрах..., от всичките приказки, изприказвани от няколко "умника" от правителството, какво "ясно" е казал премиера за причината за уволнение на Трайков?

Бате, кога отиде в Катар, кога почна да ги разтягаш едни опашати като арабин. Каза, че Трайков бил на плажа, а се оказа пълна лъжа - в 10 ч. говореше на английски на откриването на форума, после с другите, в почивката е ходил. Що така, Бате? Не е била подготвена тая визита, то е ясно. Не че от предната имаше голям ефект, ама що пак те тегли към Доха, не е ясно. Е кой е виновен, не се разбра. Външно ли е виновно или агенцията за малки и средни предприятия?

Тоя нежния събра кураж да си признае.....сигурно Бойко го е наритал!?

Хамелеон нещастен!

Боклук. Това е най-точната характеристика за това леке от снимката.

По-трагично-смехотворни предложения за нови посланици досега не са правени.Дори само заради това външният министър следва да бъде освободен.Върхът на сладоледа са двете дамски предложения да посланички и най-вече "много доказалата се от БСП Плугчиева"!

Плугчиева............ абе горе- долу как да е. Швейцария все пак е Европа - часовници, шоколад, БАНКИ!!!! Ами какво да кажем за Боряна Симеонова - директор на протокола на Мин.съвет - посланик в Мароко. Луда работа. И как успява хитрото еврейче Н. Младенов да пробутва тези кандидатури и на премиера и на Президента. Те по тези причини на ше седим в празните зали и ще се чудим що не ни броят за пара. Чудно до кога Б.Борисов ще го трае. Кумец, кумец ама всичко си има мяра. Само Ники НЕ!

И ти си един тъпак... Време е да си ходиш. Бате Бойко да отваря тел.указател и да търси друг.

Катарският провал е пряк резултат от подмяната на знаещите и компетентните дипломати (изгонени заради седесарската анти ДС истерия, доведена до успешен край от това леке) с поредната порция нефелници наводнили външното министерство. На практика там стана това, което направиха ликвидационните съвети на сините в селското стопанство и политическите чистки в МВР. Пълен разгром на институциите и изтребване на опитните и грамотни кадри. В момента България няма собствена външна политика, а само изпълнява нарежданията на Вашингтон. Затова и Уорлик е най-тачения и ухажван посланник, при иначе никакъв собствен авторитет.

Този път Младенов успя да ме изненада. Най после пое отговорност и се опита да свали "срама" от Трайчо. Браво Младенов, ако продължаваш така може и да позамажеш малко имиджа))))

Момче, ти ме надмина по всички точки и критерии. В Исторически план ти си най-некадърния външен министър на България. Защо едва сега спомена, че всичко за тази екскурзия е сгрешено? Като започнем от часа и свършим до липсата на потвърждения от фирмите.

Младенов е безпринципно и неморално човече. Той е нагаждач и подъл подлизурко.

Как така това нахално, по-скоро нагло, момченце обяснява в интервю на Диана Найденова. , че задаваните му въпроси са глупости, че ще каже само веднаж това което ще каже, че тези които искат да знаят да си водят записки и т.н. Няма ли кой да му подскаже, че щом е на тази позиция, че щом е публична личност ще отговаря толкова пъти колкото го питат. Ако това го затруднява или не му харесва да си избере нова политическа сила. В това май има опит. Иначе приемам призива - Хайде Николайчо! Хайде МладенOOF!

Не е нахален. Просто е нагаждач и кариерист. Това стига за да кажем за него най-нелицеприятни неща. Че е некадърен.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБО И ПЛАХО , ПО- ТОЧНО СТРАХЛИВО ПОВЕДЕНИЕ НА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР ОТНОСНО РЕГИОНАЛНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ И ОСОБЕНО ... АБСОЛЮТНО НЕОРИЕНТИРАНО , СТРАХЛИВО И БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ МАКЕДОНИЯ И ОСОБЕНО ПО ВЪПРОСА ЗА БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ , В ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ ! Дъжи се така все едно не сме член на ЕС , а като кандидатчлен !!!!!!!!!СРАМ!

НЯМА ДА Е ЛОШО ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА и ти Младенов, нищо че кум ти е ...

Че си недоразумение няма съмнение. Че много неща не разбираш е факт. Че хабер си нямаш от арабски страни и арабския свят е очевадно. Вместо да правиш хаотични движения по-добре си вземи хора работили по арабските страни, а в много от тях са оставили трайна следа. Хора които ще ти подскажат поне, че само един малоумник може да предложи жени за посланици в арабски страни. Всъщност поразиите които извърши и чиито плодове ще берем дълго след теб са ни стига. И за да помогнеш на Премиера да излезе от ситуацията в която го поставяш, не за първи път, най-добре си измисли причини лични, семейни, интимни или каквито и да са и си тръгни. Покажи че можеш поне нещо истинско и значимо да направиш. Всички ще са доволни. Хайде Николайчо! Хайде МладенOFF!

ще възроди България,ограбена и поругана от комунистите!Това е от ясно ,по-ясно,колкото и да скимтят!

Нещо станахаме много нервни?! Специално за теб (поруган от комунистите) повтарям:Бойко Борисов - комунист, отказал да се деполитизира, офицер в живковото МВР, по късно един от ръководителинет на СИК. Росен Плевнелиев бивш ПЛАТЕН секретар на ДКМС, Цецо Цветанов е син на шофьора и доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Бивша келнерка, внучка на личен шофьор на Цола Драгойчева е новият зам.-министър на правосъдието! Сергей Игнатов в е син на Симеон Игнатов - секретар на Централния комитет на ДКМС и на Окръжния комитет на БКП във Видин по идеологическите въпроси. Новият строителен министър Лиляна Павлова - комунистка трето поколение, внучка на видни деятели на БКП. Цецка Цачева - бивша стругарка и партийна секретарка

неща,които можем да изнасяме в катар-от машини ,уреди и битова техника,та до храни,дрехи и транспортни средства!Крайно време е доста неуки хора-българи да научат какво произвежда страната им и да престанат да плюят срещу нея!Преди 2 год.работих в транспортна фирма и се изненадах какъв износ имаме на метали,велосипеди,мебели,ел.уреди,прибори и измервателна техника,но не искам да ограмотявам довчерашни ученици,които не са си чели уроците или старци,с промити мозъци за някакво мнимо величие!Ако вместо да се оплакваме ,че държавата не ни дондурка,се вземем в ръце и всеки един от нас започне да работи в това направление,в което чувства ,че има сили нещата ще потръгнат!Искам да ви напомня,че през 30-те години ние например сме имали производство на самолети,каквито комунизмът не бе в състояние да създава!Свободата в предприемачеството е най-ценното обществено предимство на 10 ноември,но не го използваме!

И какви са тези "машини, уреди и битова техника" за които никой никога не е чувал? В кои магазини се продават? Ако беше вярно това което пишеш щяхме да имаме средно европейски стандарт на живот.

Хладилници Liebherr - Пловдив; Трансформатори Huyndai - Илиенци; ABB - Севлиево; Двигатели Perkins - Вамо Варна; Бойлери - Шумен, Луковит, Варна; Идеал Стандарт /арматура и фаянс/ - Севлиево; Велосопеди Cross - Монтана; Ел мотори и италиански мебели - Тетевен и нататъка вече мем мързи да те ограмотявам

Ники, не се кахъри!!! Вие сте прави и когато сгрешите дори ! .... ....................................щом и ти си министър :)

Заради насирането на кумеца Трайчо го отнесе.

Сега е редно да се поиска оставката на директора на ИАНМСП - Мариана Велкова. И без това направи доста злини това зловещо същество.

Съветвам КОМУНОИДИТЕ да охладят малко плюваческия ентусиазъм, защото дори подопечната им "Галъп": При избори днес за ГЕРБ гласуват 30%... Толкова по този въпрос...

Забравил си да добавиш, че Галъп е подопечна най-вече на приятелчето на Боко, Първанов и Валентин Златев - Красимир Гергов. Толкова по този въпрос...

Да-а-а, така мислят 0,1% от избирателите, на Костов поклонниците...

Много добре! 30% За, но 70 на сто са против тези помияри!

Когато всичките сте се осрали до ушите, няма значение кой по-малко срал, кой повече- всичките смърдите!

Ах, ти, калпазанчо, наака се в гащите! На мама прощъпулника, толкова мъничък, ама министър! Направил бил малка грешчица - вкара цяла нация в задънена улица. Били му обещали 100 милиона, ама не днес, а друг път! Беше време, когато за една грешно подадена незначителна информация гонеха от работа, без милост. Защото става дума за държавни интереси, а не за дейност на туристическа агенция за плаж на арабското море. Това ГЕРБ се прави, че не разбира. Нацията, която подкрепя милиционерите, сякаш за пръв път чува за отговорност, точност, стриктно изпълнение на задължения. Лумпените зад ГЕРБ ни докараха такъв срив на държавността, такава простотия и липса на здрав смисъл, че е страшно да си представим с какво ще трябва да се занимават следващите правителства. До степен все по-често да четем за призиви да бъде създадено незабавно Правителство на националното спасение, като в банановите републики... Заради шепа тъпи негодници на власт...

Младенов е повече петле и като Трайчо прави само батаци ! Братя българи Трайчо нищо не направи за малкия и среден бизнес и тряваше да бъде отсраненн още преди година . А младенов няма идея как се работи

1chovek

Междувременно, някъде от подземията се чу гласът на агент Гоце...

Младенов се оправда, че не било работа на посланици да организират форум в чужбина , а на секретните служби..хахахха Не било работа да организират бизнес форум , а в следващия момент какза, че трябвало министерството и полсаниците да помагат на бизнеса..Много тъпо момче- едно изречение смиеслено не може да построи

когато съгреши дори. Нали си трЕбЕ хора с акъл, а не с партиен кариеризъм в гланата.

НЯМА ДА Е ЛОШО ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА и ти Младенов.

Ники Младенов е едно от най-големите недоразумения в това правителство. Не става не за външен министър ами дори и за младши разноствач на писма във МВнР. Който не вярва - ето му и пример за "високия ме професионализъм: предложи за посланик в Мароко Боряна Симеонова. Дори няма значение, каква е самата тя. Важното е, че в мюсюлманска арабска страна ще пратят жена. Ония жените за хора не ги считат, а ние ще имаме жена - посланик! Та те на една маса с нея няма да седнат бе Ники! Да не говорим, че на много места достъпът й ще бъде отрязан по подразберане!

Ти какво очакваш от роднина на Петър Младенов- Танкиста, който искаше да изкара танковее срещу народа 89г....Във всеки случай не чакай компетентност и колегиалност. На изорите няма да гласувам за ГЕРБ, заради Младенов- това е най-некадърният ни външен министър

Напълно те подкрепям и аз ще направя същото - ако Бойко не разкара това леке, симпатиите ми към ГЕРБ са дотук. Така де, има доста други партии пълни с предатели, ако ще гласувам за тях, изборът е голям.

тоя се оказа едно голямо недоразумение,като шефа си бойко.заради него уволниха ЕДИНСТВЕННИЯ МИНИСТЪР РАБОТЕШ ЗА ИНТЕРЕСИте на българия

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН.

безличник, най-слабия външен министър за всички времена

Какво произвеждаме,че да го изнасяме в Катар?

Ами такива като Фидосова с удоволствие ще ги купят. те обичат по-мазничко, по-дебеличко, по-тлъстичко и да не е свинско. Значи - фидосова се вписва точно в картинката. :)))

Преди много време Наполеон е казал -"Това е повече от престъпление,това е грешка!".Но грешката е на ББ ,който назначава такива министри.Той вече изяде попарата на Трайчо,сега му предстои по-лошото - да изяде попарата/кулинарната отрова/ на Николайчо.Има и още един проблем- само тия двамата си са грешка?!

мандалото хлопна и човек изгоря заради тебе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо, така се излагаме пред тия мръсни араби и въобще нямаме си работа там. Ако, нашето правителство е допуснало грешка е простимо. Но а тарамбуките да си нямаме бизнес

с тези подлеци!

гена му е предателски....

Николайчо, защо ли никой не ти вярва - дали заради... как се казваше животното, което си сменя цветовете... и сега мимикрираш.

Този външен г.й много нагло лъже - всички видяха че Трайков откри въпросният "форум" на английски пред българските бизнесмени, дадоха го поне по 5 телевизии, в същото време външният така и не го видяхме там. Докога Бойко ще го прикрива, нищо че му е кум. Правителството не е забавачка за неуспели комсомолски лидери, все пак сме страна от ЕС и НАТО. Като не става да си ходи при меките к...и.

Точно защото сме в ЕС и НАТО за това и са тия постоянни навеждания и подлагания

Точно за това ,че откри срещата на английски, а премиера нищо не разбира и катарците се усетиха с кого имат работа-че има само един дето говори английски а всичките останали банкянски.

И МЛАДЕНОВ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТИДЕ А НЕ СЕГА ДА ЧАКА ВЛАСТТА ДА ГО УРЕДИ НА РАБОТА В БРЮКСЕЛ. Въобще в Брюксел напоследаък правителството изпрати там само некадърници, направили различни далавери и нямащи си представа от работата там.Затова в ЕС си правят извода какви сме българите, щом като представителите ни в най-високата институция са такива профани и известни само с крадливата си и далавераджийска психика и нагласа!!! А МЛАДЕНОВ КАТО СИН НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОНОДНИЦИ НА ДС И КАТО МЕТРЕСА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКЪВ БЪЛГАРИН ЩЕ БЪДЕ И КАК ЩЕ УСТОЯВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!!ТОЙ ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА СЕ НАГАЖДА ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА!!!Вярвам че Б.БОРИСОВ вече се е убедил практически кой какво преставлява и какви са му възможностите на сегашните му министри.ДОСЕГА ТЕ СА ДОКАЗАЛИ И СЕ СТРЕМЯТ ПАК И МОГАТ САМО ДА СЕ ПОДМАЗВАТ И УГОДНИЧАТ НА Б.БОРИСОВ. НО ПРЕМИЕРА ИМА НЮХ И СМЕ УБЕДЕНИ ЧЕ Е НАЯСНО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ЧЕ ИМА ВЯРНА ОЦЕНКА ОТ ДОСЕГАШНАТА СВЪРШЕНА РАБОТА НА СЕГАШНИТЕ МИНИСТРИ-ПОДМАЗВАЧИ!!!.