Николай Младенов: Стига вече, комунизмът свърши!

Каквото е било, било – оттук-нататък няма да бъде така. Просто затваряме страницата. Аз няма да продължа да живея в този сапунен сериал от последните 20 г., в който някой непрекъснато вади нещо и казва: виж този, виж онзи.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов: Стига вече, комунизмът свърши! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В последно време се убедих, че кампанията бе нарочно раздухана. Ако Младенов искаше да уволни въпросните дипломати, какво му пречеше досега да го стори? Щях да кажа, че Младенов е некадърник, ако не се виждаше лицето му по медиите - имаш чувството, че тоя човек или сега е излязъл от кревата и още не се е събудил, а ходи сънен; или че е препил; или че е дрогиран. Такава му е визията. Тогава става ясно защо Младенов занимава всички с работата си. Това оглушително кудкудякане по медиите показва неспособност да се върши работа. Младенов има власт, за да прави каквото намери за добре. Да си поеме отговорността за действията за времето, когато ще му се потърси сметка как е управлявал външно министерство, в будно или в зомбирано състояние. Но нее! Младенов няма проблем с въпросните дипломати. С тях той може да се разправи. Целта е да се провокират разпри с президента. Да се внася напрежение в страната ни. Понеже, Младенов, като търсиш как да замеряш с кал президента, помисли си, че той също си има избиратели, които ти настройваш срещу себе си. Аз не съм от тези избиратели, но дори аз виждам кой от двамата се държи като копеле - очевадно ти, Младенов... Не, целта на външния министър не е да уволни въпросните дипломати. Целта е нападки срещу Първанов. И още по-лошо - напрежение между българите. Само това обяснява дългите препирни и обвинения чрез медиите вместо действия и отговорност за действията на Младенов. Някакъв чуждестранен министър бил питал Младенов кога ще отзовем нашия посланик. Не чух името на чуждестранния министър. Младенов лъже. И няма собствено мнение, понеже аргументи за уволнение не чух. Виждам само политическо преследване.

Браво, г-н Министър на Външните Работи на Република България !(значи и режещия тон го владеете) ... Но комунизмът, социализмът (или каквото-ще-да-е името на малформацията у нас) не само не си е отишъл, но и е придобил чудовищната способност за невероятни и систематични мимикрии и/или превъплъщения ! И част от Вашите задължения е да я отстраните навеки ; Успех !

А не са ли от всички държави дипломатите към разните им подобни служби, както впрочем се видя и от Уикилийкс? Или едните са добри шпиони, а другите - лоши?

Смятам че Николай Младенов е напълно прав. ДС са навсякъде, дори и по форумите омаскаряват. Гоце за това не го канят на запад, редно е сега тези агенти да ги изпъдят от западните държави. БСП и ДС са се впили като тумор и трябва да се реже надълбоко.

да видиш дали някой ДС не ти гледа задника,а! Бързо бегай при докторите да ти лекуват параноята!

не е свършил, защото никога не е започвал!WikiLeaks разтрепери гащите на господарите ви и вие веднага се юрнахте да ловите вещици. И Уорлик ви нареди, знаем. Само че, юдейче, всички посолства да закриете, няма да затворите WikiLeaks, няма да прикриете престъпленията - нито вашите, нито на господарите ви. Нови информация ще има, нови сайтове ще се появят и не комунизмът ще ви е виновен, нито тероризмът, нито китайците, корейците, руснаците, арабите, нито марсианците, ДС и КГБ ще ви послужат за оправдание когато народите се вдигнат и пометат мракобесните ви Novus ordo seclorum. Времето ви неумолимо изтича - вашият свят е излишен!

Николай Младенов е племенник на Петър Младенов. Той е най-дългогодишният външен министър, заемал този пост от 1971 до 1989 г. През 1989 г. произнася прословутата фраза: По-добре танковете да дойдат! Е, един дол дренки! Какъвто е държавният ни глава, такива са посланиците, такъв е и външният ни министър!

Младенов, глупчо - монтаж е. Голям шаран си, ей, изпържена рибка!

Господин Младенов не се правете на паднал от небето..Стига с тези комсомолски номера.Нима не знаеxте,че дипоматите ни и не само нашите са преди всичко разузнавачи/или шпиони казано/Нима в ДАНС не гъмжи от xора работили в ДС или други репресивни органи.Та половината от тези дипломати са назначени от вашето правителство.След като Изплува името на Герджиков като кадрови офицер от ДС какво последва..Борисов си го запази като зам.кмет.Колко от депутатите на ГЕРБ са също обвързани с предишният репресивен апарат.Нима Борисов не е 4аст от онова мрачно минало.Какво ще ми парадира с прадядо си..И той и баща му са осквернили паметта на дядо си и са станали членове на БКП..Ако са му разрешили и в ДС би работил..Сам си го казва..И след всичко това изглежда пошло когато Борисов "громи"червените,тъи като е бил един от тяx.

Ами като е свършил комунизма защо още говориме за него? Все държавници са пълни хамелеони и маскари, менят си имената и цвета, говорят нови глупости, а природата им е все същата. Дай да дойдем на власт и да се облагодетелстваме. И преди 20 години и сега. Разликата е само етикета.

никога не е започвал и ги е страх да не се случи. Страх ги е, че ще загубят заграбените от хората богатства и най-вече ги е страх, че ще загубят охолния си и престъпен живот.

Явно доверието в герберчетата се срива и сега се правят отчаяни напъни да се спре тази тенденция.

ГОСПОДИН МЛАДЕНОВ, Твърдението Ви, че премиера е държавен глава е смехотворно !!!! Държавен глава е г-н Първанов (ГОЦЕ). ЯВНО СИ ДОСТА ОБЪРКАН ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСА : "Защо ако според премиера Тодор Живков е бил добър държавен ръководител, посланиците агенти да са лоши" АМИ МНОГО ПРОСТО БЕ Г- Н МЛАДЕНОВ. ВИЖ КЛИПЧЕТО : (кадри - Бате Бойко, като охрана на Тодор Живков и Царя / VBOX7) ВГЛЕДАЙ СЕ В ЗАГРИЖЕНОТО ЛИЦЕ НА ТВОЯ ПРЕМИЕР И ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ПЪРВИЯ В БКП, КЪМ КОЙТО В СЪДЕБНАТА ЗАЛА Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ. Не е необходимо да ти обяснявам, че Бойко бе човек на Живков, че в неговата партия членува и Евгения Живкова. Поне този факт трябва да те накара да разбереш, че партията сменя името си БКП - БСП - ГЕРБ но не и ръководството си. Цялото сегашно ръководство е генетично обременено със същите тези чавдарци чиито синове и дъщери продължават да ни управляват и днес. БЪЛГАРИЯ Е КАТО В ОМАГЬОСАН КРЪГ - ОТ ЕДИН ЦАР НА ДРУГ , А СЕГА И НА ТЕХНИЯ ПЪДАР. За съжаление това е онова което другите държави виждат у нас и то е такова каквото е - ЦАРЕ И ЦАРЕДВОРЦИ И БЕДСТВАШ НАРОД.

козината си мени, но не и нрава. Обаче когато говориш за партия трябва да знаеш, тази партия не е онази и нямаш никакво право да слагаш милиони хора под един знаменател, които и да са те.

Дотолкова ли чалгализирахме българската политика? Да господин Младенов вие, "сиреч" (любимата дума на вожда) Герб чалгализирахте не само българската политика, но и целия живот в страната. Да ви припомня ли, къде празнувахте изборната си победа - в чалга заведение! Отврат!

"Каквото е било, било оттук-нататък няма да бъде така." Имаше един стар виц: "Стана 6 часа! Мара вече не е к.урва! От тук нататък -е.бането без пори!

А това Калитко не беще ли едно овчарче.Защото в този форум срещам това име една дузина пъти но списания далеч под нивото на честното овчарче и много близо до лексиката на патрона му(Б.Б.).

Колко добре е че сега не живеем в някакъв вид социализъм - развит, демократичен или милиционеро-социализъм. И ввсеки, който се интересува има достъп до огромен обем информация. За разлика от тогава, по времето на милиционеро-социализма. именно блокирането на достъпа до информация е главното оръжие на партията-ръководителка, което позволяваше да развива грандиозна манипулация. Добре сме били, няма що. Само дето основната част на потока от бегълци беше от т.н. социалистически лагер на запад. И всички те са били идиоти или кръгли глупацита са избягали от хубавото да отидат при "гнилия капитализъм". Даже и агенти на ДС бягаха на Запад. Емблематични фигури са подп. Вл. Костов, а и за самият Г. Марков се твърди че е бил сътрудник на ДС. Е, трепеха ги - когото можаха утрепаха, някои се спасиха. Интересна пасмина са червено-кратунковците. Кажат нещо, после се отмятат. ние, нормалните хора, като кажем нещо можем да се подпишем под него. Тук някои мушмуроци, в безсилието си да измислят нещо по-оригинално (те БСП-то никога не са били силни в мисленето. Виж, в лъгането равни нямат), копират мои постинги писани в друго време по други теми за да внесат смут и недоразумение. В началото се опитваха да пишат с моя псевдоним, ама не им се удаваше - не могат за краткото време с което разполагат да измислят нещо в моя стил. Яростта и омразата с която чевено-кратунковците приемат идеята за махането на агентите напълно кореспондира със защитата им от страна на Агент Гоце. Сега и на слепите вече стана ясно каква е връзката на БСП с БКП и ДС. Връзката е пряка и непосредствена. И националното им предателство никога не е спирало. Така ч етова е още един аргумент за махането на всички съветски агенти от бъларската дипломация. колкото по-скоро - толкова по-добре.

Не е ли крайно време да поумнееш малко?Стига глупости!Писна ни!

ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ ДНЕС НАПИСАХА ПО 88 КОМЕНТАРА НА ТЕМА... И ИЗКАРАХА ПО 88 СТОТИНКИ.. СПОРЕД МЕН И ТЕ СА ИМ МНОГО...

Едно нещо не може да ти се отрече - перфектен избор на червеникратунковски ник! Браво!

"Страшно е, когато новината, че сред днешните управляващи и видни общественици има доносници, които са клеветили своите съграждани, приятели и дори роднини, не предизвиква бурна реакция и остава без последствия. Едва ли освен физическото убийство може да се измисли по-голямо престъпление срещу човечеството от това в една 7-милионна държава служители в Държавната й сигурност да бъдат 12-13 хиляди души, които всяка година разчитат на около 50 000 65 000 секретни сътрудници, информатори, или 1% от българското население. ДС е двойно престъпление от една страна, кара хората да се превръщат в лъжци и предатели, а от друга, ги убеждава, че това не е нещо лошо. Затова, години по-късно, когато са разобличени, те не само не биват осъдени, но даже добиват един странен ореол на "герои"."

По посолствата и консулствата е пълно с бивши служители на органите, които демонстрират арогантно-селяшки манталитет и буквално тероризират редовите служители.

младенов да си поправи автобиографията,баща му не е бил дипломат от кариерата,а е бивш служител на IV отдел на ДС.Външно се напълни с калинки-секретарки,учителки,преводачки,които не стават за друго,а само за дипоматкиА сега е време да се внедрят във външно заслужили гербери и спонсори на герб.

Не, Младенов, не можеш да 'откажеш' миналото. Принципът "битият - бит, ебаният - ебан" има един сериозен недостатък - позициите се сменят и това не зависи от едната страна.

Не е свършииииил! Докато има комунисти на ключови позиции, комунизмът няма да свърши. Даже докато и техните внуци не си отидат, няма да свърши.....

А ГЕРБ има ли обучени кадри, които да заменят дипломатитте, който Борисов заявява, че ще отзове. Може би местата им ще заемат хора като Шкумбата или Калина Илиева , разполагащи вероятно с обща култура. Но достатъчно ли е това за един дипломат. Поради постоянните политически чистки в българската история в България не можа да се намери държавник, който да я изведе от постоянната икономическа и политическа криза, в която е затънала през последните 20 години. Когато комунистите идват на власт унищожават интелектуалния елит на нацията, позовавайки се на подобни необосновани презумпции за виновност и злоупотребявайки с властта си.

Най-вероятно ще са Калинки. Млади, перспективни и с много езици. Апропо, Европа и Турция гъмжат с нашенки-калинки , които знаят много езици:)

свърши комунизмът,николойчо! свърши,ама преди това те изучи безплатно и още преди това радата ти бе наследница ,радетелка и деятелка на същия този комунизъм! което никога няма да свърши в българия е цинизмът на управляващите! жалко за вас! срокът ви тече- мандатът ще свърши и ще бъдете записани като най-некадърното и позорно правителство от 100 години насам!е, и това е слава- във всички филми имая и лоши. виа си избрахте тази роля.......

не е възможно да се получи защита от българския съд, тъй като дори и да обжалват решенията на комисията обявените за агенти няма как да докажат, че решенията са незаконосъобразни, а именно за това следи административния съд, който разглежда жалбите. ЗАЩО ТОВА Е ТАКА: В разпоредбата на чл.25, ал.1, т.3 от ЗДРДОПБГДСРСБНА е установена една презумпция - предположение, въз основа на установени факти (наличие в информационните фондове на документите, изброените в чл.25, ал.1, т. 3 от ЗДД), се прави заключение, че лицето, за което тези документи се отнасят, е било секретен сутрудник на органите на Държавна сигурност. Следва да имате предвид , че дори и да е налице само регистрационен картон по отношение на някое лице, то същото ще бъде обявено за агент на ДС, а архивите винаги са били в ръцета на съответни държавни институции. Те могат и са могли да съставят картончета за всеки неудобен политически опонент или гражданин и да го използват, когато поискат. Според правната теория предположенията/презумпциите се основават на онези връзки и взаимоотношения между фактите от действителността, които обикновено нормално съществуват. Въвеждайки посочената по-горе необорима презумпция за принадлежност към органите на ДС при наличието на определени документи законодателят не е спазил посочения принцип поради следното: Законодателят не е взел предвид факта, че органите на Държавна сигурност са имали неограничена власт да въздействат върху живота и бъдещето на всеки български гражданин. Органите на Държавна сигурност са имали възможността да попълват регистрационни картони и бланки, в които се съдържа доклад от щатен ръководител за вербувано лице, като се променят само имената на вербувания и ръководителя. Следователно тяхна жертва може да се окаже всеки. Законодателят не взема предвид обстоятелството, че много български граждани са били принудени да подписват или под диктовка да пишат обещания за сътрудничество и други документи, за да защитят живота, семейството и бъдещето си. В тази връзка например дългогодишният политически затворник и политически емигрант в Торонто Пандо Младенов пише в своите спомени, че при освобождаването си от концлагер е бил принуден да напише и подпише обещание за сътрудничество: извикаха ме да подпиша декларация, че ще сътруднича на властта. Всички, които излизаха от лагерите и затворите, подписваха такива документи В това обстоятелство се корени и голяма част от сегашния проблем с досиетата в България. В неговия случай комисията вероятно също би установила принадлежност въз основа на обещание, написано в извънредна ситуация, в която са застрашени живота и свободата му. Проблем е и това, че въпросът за агентите се поставя , след като голяма част от архивите на ДС са унищожени. Вероятно досиетата на истинските доносници са унищожени отдавна и същите правят спокойно своята политическа кариера.

лагодаря, че написахте това..сапругат ми е в списаца.скоро се пенсионира.болен е от паркинсон и за него да научи ,че го водят аген,ще баде павносилно на убиъство. лично министарат е подписал благодарствено писмо. това е един от наи_добрите дипломати в министерството,наи порядачня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Идва Коледа,хората се радват на светлините,украсите,пълнят магазини и базари ,за да зарадват близките си,мислят къде ще отидат да празнуват,на ски и пр.Така е по света.У нас се развяват мръсните гащи на калинки и мишели ,покровителите им се правят на луди, пенсионерите се избиват за два банана и шоколадче от 50 стотинки.Родителите се чудят как да минат по-тънко и да накарат отрочетата да харесват китайски стоки от 1лв.Мизерия,украсена с коледни лампички и елхови клончета.В магазина картофите стигнаха 1 лв килото при вид и качество,достойни за хранене на прасета.Новините те посрещат с радостната вест,че ще поскъпва и хляба.Господинът от снимката обаче си мисли,че проблемите на плебса са нищо пред актуалния въпрос-могат ли ченгета да са посланици.А могат ли НЕченгета да бъдат такива?Да върви да пита американския и руския посланик.И да спре да ни занимава с глупости.Апропо, той самият не беше ли нещо рода на Петър Младенов,случайно?

Кое по-точно е било унищожено? А кого сме били поробени? Двадесет години се руши и още има. От сегашното поробване освен една мухлясала царевица, друго не сме видели, за разлика от преди

в РЕШЕНИЕ 10 ОТ 22 СЕПТЕМВРИ 1997 Г. ПО КОНСТИТУЦИОННО ДЕЛО 14 ОТ 1997 Г. на КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, приема, че качеството на едно лице като "сътрудник" на бившата Държавна сигурност следва да се определя само във връзка с наличието на безспорни доказателства за съзнателно доставяна информация на органите на бившата Държавна сигурност. Откриването на такива доказателства за доставяне на информация от картотекираното и регистрирано като сътрудник лице е задължение на държавата, която съхранява целия архив. В този случай лицето, за което се докаже, че е доставяло информация, автоматично попада в обсега на 1, т. 2 от допълнителните разпоредби на ЗДДБДС (лицата по тази разпоредба също са картотекирани и регистрирани). Определянето за "сътрудник" на лице, за което няма никакви изхождащи от самото него доказателства, че е доставяло информация на бившата Държавна сигурност, по недопустим начин прехвърля тежестта на доказване от държавата, която твърди, че лицето е "сътрудник", върху гражданин, който е в обективна невъзможност да доказва минали отрицателни факти ("недоставянето на информация", "несътрудничеството"). Нарушава се принципът на справедливостта като основна конституционна ценност (Преамбюла на Конституцията) и се посяга върху основните човешки права на чест, достойнство и добро име - чл. 32, ал. 1 от Конституцията. В ДЕЙСТВАЩИЯТ ЗАКОН ЗА ДОСИЕТАТА СА ВЪЗПРОИЗВЕДЕНИ ОБЯВЕНИТЕ ЗА ПРОТИВОКОНСИТУЦИОННИ РАЗПОРЕДБИ. ТОЗИ ЗАКОН СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО СРЕДСТВО ЗА ПОЛИТИЧЕСКА РАЗПРАВА. ВЕРОЯТНО МНОГО ОТ ОБЯВЕНИТЕ НЕ СА И ПОДОЗИРАЛИ ЗА НАЛИЧИЕТО НА ДОКУМЕНТИ ЗА ТЯХ В АРХИВИТЕ НА ДС. Следва да имате предвид, че решенията на комисията по досиетата подлежат на обжалване. На нито един от обявените за агенти не е дадена възможност да обжалват решенията , с които са обявени за такива и да докажат противното. На нито един от тях не е дадена възможност да упражнят правото си на защита като обжалват решенията пред съда и същите да бъдат обявени след влизането им в сила. Противоправно комисията по досиетата, обявявайки решенията, реализира правните им последици без същите да са влезли в сила. НАЛИЦЕ Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ОБЯВЕНИТЕ ИМА РЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАЩИТИ ПРЕД ЕСЗПЧ, НО НЕ И ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД.

КАКВИ УМНИЦИ СА СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. ЗА ДА НИ ОТКЛОНЯТ ОТ ВАЖНИТЕ ЗА ДЕНЯ ВЬПРОСИ,КАТО ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ,БЕЗРАБОТИЦА... МЕД.ОБСЛУЖВАНЕ...ИЗМИСЛИХА ЗА ПОСЛАННИЖИТЕ, ХОРА,КОИТО ГИ ПРЕВЬЗХОЖДАТ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ. ТОВА ЛИ Е НАИ ВАЖНО ,СЛЕД МАГИСТРАЛИТЕ РАЗБИРА СЕ.ЗАЩО ПИШЕЩИТЕ ПО ФОРУМИТЕ ИМ СЕ ВРЬЗВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ..

Абсолютно точно! Адмирации!

Странно е да говориш за "важните за деня въпроси, като пенсии, заплати, безработица", а да изключваш проблема с доносниците. Докато не се изчисти България от бившите агенти, които и в момента заемат властови позиции, няма да видиш високи заплати и пенсии. Просто защото те са демагози по душа и крадци по призвание. Те са част от системата ограбвала и изтребвала българския народ в продължение на 50 години. Набийте си го в тъпите кратуни, за да не го забравяте. Да, системата управлявана от натегачи, демагози и кариеристи, и насочена срещу личността на човека, е история. Останаха й метастазите, но ето че и за тях идва метлата. Целия боклук - накуп. Агент Гоце да не се прави на ощипана мома, ами пръв да се самоотзове. Само той ли не разбра, че е вреден за България в този момент както и всички доносници като него. И дали изобщо е бил полезен на България като действащ агент-доносник, или полезен само за себе си и кариерката. Дребни душици с голяма лакомия за власт. Изчезнете!

А настоящите агенти? То и децата разбраха, че Бойко се отчита на ЦРУ. Лицемерно е да негативизираме едните агенти, а другите - не. Прав си, агентите са лошо нещо. Но мисля, че настоящите са по-вредни от бившите. Дали има бивши ченгета? :D

аз сум за оцоваване на зялото дс правителство, заедно с вербувания през ученическите си години от дс побоиник-премиер. тои си знае , защо го спасиха дс слугбите тиогава и го вербуваха. е народа не е толкова туп, за колкото го мислят. т.дончева казва част от таината в последното си интервъуо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О комунизма не е свършил , той се върна в България под ново амплоа наречено ПП ГЕРБ . А за агентите на ДС не само Божидар Димитров е агент , а ми Вежди Рашидов какъв е бил ???

По време на социализма служба "Пожарна безопасност" към МВР изпълняваше някои по-деликатни и неафиширани задачи. Бяха къде повече, къде по-малко оръдие за репресия срещу народа. Питам тогава - МОРАЛНО ЛИ Е ПРОДУКТЪТ НА ТАЗИ СИСТЕМА БОРИСОВ ДА НИ БЪДЕ ПРЕМИЕР, ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА?

Отговарям тогава - МОРАЛНО Е точно БОРИСОВ, ДА НИ БЪДЕ ПРЕМИЕР, ДА НИ резили ПРЕД СВЕТА и да води ПАРТИЯ Г. Р. О. Б. към разгром на БЪЛГАРИЯ. точно така ДОСТОЙНИ ПРЯТЕЛЮ

Брей, нямам никакъв спомен навремето да са ме репресирали от отдел "Пожарна безопасност"! Пък и въобще не си спомням да са ме репресирали. Виж Лили Иванова - тя беше здраво репресирана тогава.

да, до тук с комунизма, от сега нататук почва созялизма, нагледахме се на капитализма, стига толкова! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я кажи баща ти не е ли бил комунист? И по кое време си учил в чужбина.

Незнам дали всичко това е правелно да се върши и раздухва тази тема с посланиците , но най малко това има право да говори външния министър ,който сменя своята партия от СДС мина към Герб. А преди известно време четох и за неговия семеен произход . Но въпреки това за мен лично е важно не толкова кой от къде произхожда и какъв е , а дали служи на България . А той лично мисля ,че добре се справя като външен министър , което е доказателство , че човек когато си гледа работата няма значение произхода , от каква партия и т.н Всичко е индувидуално и зависи от човека . Затовааааа мисля ,че не е правилно хората да се мерят с един аршин.

maks  nik

Министър Николай Младенов, ти наистина ли си глупав като останалите си колеги, че не схвана иронията в думите на президента отправени към твоя шеф?! Поне чети вестници, преди да се изказваш неподготвен, там поясняват за малоумните.

агабага, не знам дали е наистина толкова глупав ( мислех, че не е), но е вазприел арогантното, полу-просташко поведение на господаря си. може ли да се говори така за президента на република бг? форумзите - те могат да си пишат каквото искат. но един министар? и то на ваншните работи? не падаи на нивото на борисов, николаи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес и ти и Бъфи и Божо щяхте да гоните козите по къра.

прав си... колкото за това" как може един президент да се изказва така" - нямам думи! тогава какво да кажем за премиера? неговите бисери сигурно вече са изпалнили няколко тетрадки. николаичо, добре си малчеше до сега - недеи да се изказваш много ( "сапунени серяли" и т.н.), че непремено ще сгрешиш - според аршина на господарла си ( настоящия!!!) истината е, моето момче, че ти никога не трябваше да се сагласяваш да ставаш министар на този селски идиот.... но кариеризмат е мноооого страшен... погубва хора.... инистар на този глупак. но *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

У-ХААА! Ченгетата яко са се запретнали да се защитават и храчат и в този форум! Мислят си, че още 20 години ще управляват България.. Я, стига!

абе вие от "Дондуков" 1 нямате ли работа,та киснете по цял ден из форумите?

По-точно тридесет години - каза го др. Бойко.

Нужна е лустрация на БСП и всички партии от прехода като производни от нея-БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!Само,че за това се иска политическа воля и национално-отговорно правителство.Иска си да ти СТИСКА.

Ха, тогава няма да остане една партия жива на небосклона...

ти чавдарче беше ли? а пионерче? ех.... ялко. и тебе трябва да те лусрират - както казваш - веднуж комунист - винаги комунист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ideyazabulgaria.org

Не, тя казва една НЕОБХОДИМОСТ, която трябваше да стане преди 20 години, преди да се започне с прехода. Защото сега след 20 години преход видяхме какво стана- всички партии родени през него са производство на на нейното чадо БСП! Ако нещо трябва да се лустрира сега трябва да бъда БСП с нейноте производни.

нашия девиз е -всеки ден гаф,всеки ден издънка хахахахахахаха

Когато се появи евреин на сцената започва да мерише на лицемерие и далавери зад които задължително се крият пари.

Поредното шоу. Ала бала.

Нямам познати или роднини от споменатите във външно министерство да си ходят всички, но Младенов да каже има ли гаранции ,че във ведомството му няма хора на чуждо разузнаване или на сегашните ни служби и баща му след като е бил агент на ДС , той не прави ли всичко това като пиар акция за да не се обръща внимание на истинските агенти и подлоги в сегашното правителство!!!

Николайчо , провинциално момче нагло , от Иван Костов, който те докара в големия град и те направи човек се отричаш - браво . Сега и от семейството ли си се отричаш бе , твоите родители и двамата са си комунисти с членство и т.н. Нехранимайко такъв

Отворено общество,Джордж Сорос са вдъхновителите на Младенов.Огромна тема с трагични изводи..

права си, крандярова! николаиче има доста скелети в гардероба си.... никои не му отрича интелигентността, но пустата яжда за власт... на много хора е изяла главата. а сега точно тои е на челно място за разправа. и да не си мисли, че господарят му боико ще го пояли!!!!!! охххх, не! ако някои трябва да излезе виновен - то ще е парванов и николаичо! чудничко!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ideyazabulgaria.org

Абсолютно точно! За това казвам, че Младенов като министър е показал, че работи за чужди държави, но не и за България и народа и.

ДА СМЕ НАЯСНО!! РАЗБИРАСЕ, ЧЕ ПРЕМАХНЕШ ЛИ СИГУРНОСТТА ОСТАВА НЕСИГУРНОСТТА??? ВИЕ МЛАДЕНОВ, БОРИСОВ, ДЯНКОВ,КОСТОВ, УОРЛИ.... ТОВА ПРАВИТЕ, ТОВА ЦЕЛИТЕ. ДОРИ И НА КОЛЕДА, НА И НОВА ГОДИНА... МОЯТ ВЕЛИКОЛЕПЕН НАРОД ДА БЪДЕ НЕСИГУРЕН, НЕЩАСТЕН, МАМЕН И ОГРАБЕН. ЗАЩО ЗАКРИЛЯТЕ ЧУЖДИТЕ ШПИОНИ И РУШИТЕЛИ НА БЪЛГАРИ??? ЗАЩОТО САМИТЕ СТЕ ТАКИВА!!!....

Последното притопляне на тази манджа вероятно е за да се намерят удобни местенца за нови "Калинчета". /както беше комедийното назначаване на иначе талантливия Тошко Колев/. Страхувам се, че България попада на все по-голяма неграмотност и се управлява като пожарна команда - но вече не може да се угаси - гори цяла България!

Гори главата ти,защото ти е все по-трудно.И така трябва да е.

Дори и да се шири неграмотност, точно ти ли ще я критикуваш? Я си виж собствената неграмотност, отвори правописния речник и после търси неграмотността в другите! Лелееее, не могат правилно да пишат, акъл взели да раздават!!!

България не гори ,а тлее.Трагедията и разрухата са толкова големи,че задушават огъня.Нужен е кислород,нови идеи,активна гражданска позиция за да пламне огънят.Кой? Къде? Как?

Всеки който защитава агенти на бившата ДС е или доносник или някой готованко наследник на такъв доносник.Вашето време свършва.Ще ви става все по-трудно.Вярвам в младите хора.Те са бъдещето.Да живее Нова България.

Да живее Нова България! За награда по случай Новата България всеки редови гражданин ща получи фистинг, лично от ръката Му.

ДА СМЕ НАЯСНО!! КУХА ПРАЗНИНА КАТО ТЕБ, ДОРИ НА ДИАГНОЗА НЕ ПОДЛЕЖИ!!! ЧАТ ЛИ СИ, ЧЕ ПРЕМАХНЕШ ЛИ СИГУРНОСТТА ОСТАВА НЕСИГУРНОСТТА??? ВИЕ ТОВА ЦЕЛИТЕ. ДОРИ И НА КОЛЕДА, НА И НОВА ГОДИНА... МОЯТ ВЕЛИКОЛЕПЕН НАРОД ДА БЪДЕ НЕСИГУРЕН, НЕЩАСТЕН, МАМЕН И ОГРАБЕН. ЗАЩО ЗАКРИЛЯТЕ ЧУЖДИТЕ ШПИОНИ И РУШИТЕЛИ НА БЪЛГАРИ??? ЗАЩОТО САМИТЕ СТЕ ТАКИВА!!!....

Вие луди ли сте да мислите че запада ще търпи агенти на КГБ?Това е решение на западна Европа,и ние сме длъжни да го изпълним,какво се правите на умни.искате да сте в Европа=ще спазвате законите и,иначе бегом в Анадола.

Време е Герб да си ходят, само отклоняват общественото мнение с други съвсем незначителни проблеми а тези със разузнаването е нормално в посолствата да са такива.Защо Америка не отзове служителите си за съпричастнос към службите /защото трябва да ги има за сигурността на държавата /

Разумно предложение! Да върнем властта на БСП - така поне ще сме напълно сигурни, че повече скандали няма да има. Всичко ще бъде затулвано по старому и ще си живеем спокойно. Незнанието е сила - прав е Оруел.

Напълно подкрепям.