Младенов събра арабските посланици, Ливан ще участва в разследването

Външният министър Николай Младенов е запознал на среща днес посланиците на арабските страни с хода на разследването на атентата на летище Бургас и по-нататъшни действия на българските власти, съобщиха от пресслужбата на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Младенов събра арабските посланици, Ливан ще участва в разследването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямата грешка на България през последните 100 г. е, че не сме предали евреите на Хитлер. Ако го бяхме направили сега щяхме да сме суверенна държава. Еврейчета долни продажни. 3500 г. едни и същи продажни създания.

И защо вземате засилени мерки за охрана на посолството в Ливан след като изложихте страната на опасност за която отричате???

Случайно ли е, че в три различни правителства външният ни министър е потомък на давидовото племе? В резултат на това закономерен ли е обратния завой в близкоизточната ни политика и зануляването на приходите от търговия в този район? Постигна ли се замисъла още от първото синьо правителство за абдикация от този пазар, за разгром на военната ни индустрия и за тотално неглижиране на интересите ни към тези страни? С какво компенсирахме тази доходна търговия? С американски инвестиции, ноу хау, промишлен ръст и износ за тях? Не. Просто станахме безмозъчън придатък на Вашингтон, който пък е изцяло подчинен на шестолъчната звезда. И за капак вече и ни гърмят.

О, бат' Бойко- все още така страхлив и все още така скромен;)

Правилно е да кажеме истината, нали трябва да се помага на Доброто! А не да разиграваме приказката за голия цар или да караме по поговорката "смирена главица сабя не сече". Затова и ни ще "сечеме"!

Г-н полицай, спрете да всявате страх у българските граждани! Вече прекалявате от Вашето ведомство. То е ясно, че пак нови пари от бг. държавен бюджет ще искате! Аман- дребни са Ви номерата и хитруванията...Поне имате ли 7-8 години стаж или сте от пиара на министерството?

Хизбула е шиитска проиранска партия, създадена е през 1982 г. с цел да се бори с израелската окупация на Южен Ливан. Следва шиитската ислямистка идеология на лидера на ислямската революция в Иран Аятолах Хомейни. Финансира се от Иран. Цивилното крило на Хизбула поддържа социални организации, болници, училища, сиропиталища, новинарски агенции, телевизии предимно за шиитските общности и е част от ливанския парламент от 1992г. Военното крило е особено силно в южната част на страната, където след оттеглянето на израелската армия изгражда свои бази, които използва за нападения върху северната част на Израел. Тя е единствената организация, която разполага с тежко оръжие - танкове и артилерийски системи Катюша"... Опааа! Ето защо Израел и САЩ имат трън в г-за! И като бивш колонизатор на Ливан, Франция ще има правото първа да обяви войната срещу Хизбула. А в Ливан 40% от населението са християни.

преписал си от стандартен (клевтнически) сайт.... при това грешно!! Напр. къде ги видя тия 40% християни, или слагаш и саудитските ходжи към тях?

Не съм бил в Ливан или в Израел. Да, взел съм инфото от мрежата. Според Уикипедия "числеността на различните християнски групи достига до 40% от населението".

НПК Чл. 303. (1) Присъдата не може да почива на предположения. (2) Съдът признава подсъдимия за виновен, когато обвинението е доказано по несъмнен начин.

Интересено, евреинът Николайчо, с какви ли сладкиши ги почерпил?

Е, със сигурност него са го черпили с бело сладко.

"Когато липсват неоспорими доказателства за извършителя на престъплението, се преглеждат всички досегашни подобни и приключени разследвания.." НПК Чл. 2. (1) Наказателно-процесуалният кодекс се прилага за всички наказателни дела, образувани от органите на Република България. (2) Наказателно-процесуалният кодекс се прилага и при изпълнението на съдебни поръчки на друга държава, направени по силата на договор или при условията на взаимност. Чл. 10. При осъществяване на своите функции съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и разследващите органи са независими и се подчиняват само на закона.

Младенов на съд! Най-добре някой патриот да му помогне с пуля в лоб!

Така ли направи с баща си?

на араби нищо не се казва и не се показва, а само любезно се отговаря, далече от арабите, това са страшно племе-религия, видяно на запад!!!!!

В Ливан "Хизбула" е политически представена партия, която поддържа мрежа от социални услуги и военно крило. Това е все едно Израел, САЩ и ЕС да обявят за терористична или престъпна организация някоя от нашите групировки: БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС и пр. Което няма да е далече от истината. Но, аз не знам населението на Ливан, как възприема "Хизбула".

Голям натиск ще да е било,невинния за виновен.Постановката много "лабава".Що им е на Хизбула да убиват израелски туристи,но организацията е трън в очите на Израел и туй-то,няма да се спрат,много жалко.

Николайчо, нали колегата ти Цветанов вече обвини хората за които твърди че са имали фалшиви американски докумнти за това че са влезли в България с истинските си лични документи за да осъществят атентата, та да те питам кво още има да се разследва-)

Оставка за това скапано правителство. Което прави България мишена за терористични атаки. С една измислена лъжа. Този "секретен доклад", дето стана известен на всички, но не и на българските граждани, продава България. Българите трябва да бъдат информирани за лъжите и за това, как САЩ ни извиват ръцете зад гърба. Европейският Съюз трябва да се намеси активно, за да спаси България от двете държави САЩ и Израел. ЕС трябва да разбере, че САЩ се опитва да използва България като Троянски кон и е крайно наложително да вземе мерки по спасяване на България от американското влияние. Да се насяваме, че ще дойде време да осъдим, тези, които ни набутаха в американската орбита. Някой трябва да плати за американския геноцид над българите.

Ако позволите ревизия на Отправната точка на Всички Злини по Земите-Ни (респ. - Първоосновата за Аргументираното определяне на България за ТроянскиЯт Кон на Русия в ЕС ) - то напълно Ви подкрепям !

какво говориш? Не си разбираем! Защо набъркваш името на Русия?

Тук се допускат всякакви мнения. Но, бихте ли довършили започнатото казване! Каква е ползата за Русия, ако с наше участие Израел, САЩ и ЕС обявят "Хизбула" за терористична организация?

Кой кого ще спасява , друже! Та нали същите кукловоди, които коландрисват Щатите, коландрисват и ЕС .Слушай само какви изказвания прави Меркел с/у собствения си народ! Ние, изказващите се тук, както и навсякъде другаде (а във фейсбука циркът е най-голям) сме само плебс, с който никой не се съобразява! А вие си пишете, негодувайте , възмущавайте се...

Физкултурника съвсем изперка. Значи оказа се, че най-големият проблем на България е не, че хулят българите в Великобритания например, а това, че трябва Хизбула да се посочи за виновник да се угоди на 2 държави. Нямам думи. Аз само едно знам. Никога ама никога не обвинявай някой без да си 100% сигурен, тъпаци!

видех ги строени, като бели лебеди, на плаца прет Външно, а Ники отпрет,парадираше, и стъпваше като гащат петел, с натофската си униформа ?! баба Тодорка

Вътрешният физкултурник, пардон-министър вече разкри на 100% извършителя, а външния галфон, пардон-министър, щял да доразследва.... Луда работа, герберска Сега в задачката се пита, кой от двамцата е дремал,когато големия брат ги " покани" на инструктаж...

Просто единият е дипломат или се прави на такъв, а другият е твръд селянин и винаги приказва без да мисли като министър. Явно е, че не се е научил на някои хватки - тъпото си е тъпо каквото й да го правиш!

Перфектен подход, г-н Министър на Външните Работи на Република България ! (Хайде по-нататъка ! Тихо, кротко и - докрай.)

Този трябва да бъде разстрелян.

"...България ще продължи да подкрепя усилия на страните в региона за демократични промени и икономическо възстановяване", се казва в доклада...." БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА КОЛОНИИ И НЕ Е ПРОВЕЖДАЛА КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА В ТЕЗИ РЕГИОНИ! КОЛКО? КОЛКО ЩЕ БЪДЕ ЦЕНАТА В ЕВРО, КОЯТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ КАТО "ПОМОЩ" ЗА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, ЗА ДА НЕ СМЕ МИШЕНА НА ТЕРОРИСТИТЕ?????? ТЕЗИ ПАРИ ИДВАТ ОТ НАС, УВАЖАЕМИ БГ. ДАНЪКОПЛАТЦИ!

поздравления за главния виновник за събитието

май че ни яде д-то баница ...