Коментари - Дуално се обучава в 20 български училища | dnes.dir.bg
назад

Дуално се обучава в 20 български училища

В момента има 20 професионални гимназии в България, в които има дуално обучение. Специалностите са мехатроника, машиностроене, търговия и финанси.

Обратно в новината

Коментари - Дуално се обучава в 20 български училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министре, изчистете си корупцията в средното образование. доживотни директори комбинатори, шуребадженачество и присвоителство. мафията с проверките на матурите особено с ГЕОГРАФИЯТА. Все едни и същи от клана на някоя си бюджетна хрантутничка. Баби даскалки пенсионерки приближени по български, пеене и др. дисциплини по-които има млади учители без работа ?????

Що не си го наврете това "дуално", ..ално? Защо не говорите и пишете на български език бе, безродници?

Дир-а ,напишете нормално заглавие ,става ли?!

в час по български искам преподаване на турски. Той става все по-актуален!

вече и да духат ли ги учат в училище? Аз се чудя що толкоз много чалгаджийки? Аве кви са тия тинтири - минтири бе? За тва ли взимате заплати?

тия са изпуснали "Х"-то познайте къде му е мястото)))

Бла, бла, бла...Обучението вече не е нито дуално, нито моно...То е НИКАКВО!

А що не напишете колко и кои работодатели се отказаха да участват м програмата за дуално образование, защото разбраха, че трябва да плащат на учениците - работници 1/2 от минималната заплата. А що липсват данни колко хиляди левове са похармени от т.нар. българо-швейцарска програма за въвеждане на дуално обучение по барове и хотели за коктейли и конференции, на които за две години половината поканени работодатели така и не загряха, че всеки ученик дуално обучение ще им струва пари, а не се знае дали ще им донесе, защото може да напусне, когато и както си иска.