Бареков: Режат ни по европейските фондове заради ПФ

Докато Патриотичният фронт участва в управлението на страната, няма да има пускане на европейските фондове за България.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Режат ни по европейските фондове заради ПФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като ДПС се оплакват на либералите в ЕП,представителите на другите партии защо мълчат като поср.ни,включително и въпросния от снимката!Излиза че не е имало преяждане с власт,както и самия Местан не го отрича,а просто една обикновена подкрепа в името на "светлото бъдеще"!

Каква ксенофобия те гони,какви еврофондове намесваш?Забрави ли политиката на етническите партии в БГ?Е много бързо реши да се завъртиш и домогнеш до еврофондовете,а къде са големите приказки,пак лъжи и бутафория! И като си в ЕП защо не обясниш пред ЕП какво става вътре в страната ,на какво е била подложена цяла държава през прехода от една малцинствена партия съвсем безпринципно и арогантно!Ами обясни как използваше подкрепата за лично облагодетелстване!

Е ти трябва да си идиот,щом обръщаш топката,някакъв герберски смотаняк!!Това си е самата истина,редовни изпълнения!Председателя на НС се движи винаги с НСО ,и то не с една кола,винаги има пари за служебна вечеря,включително и за охраната,ти от Марс ли падаш?Тук не е Щвейцария,където депутатите и кметове на кантони вървят пеш или с частните си коли,Тук си е Булгаристан и няма управия засега!

АЗ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ПАТРИОТИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ДОСТОЙНО,А НЕ КАТО ТЕБЕ ДА СЕ СЛАГАТ НА ВСЕКИ ТУРЧИЛЯК!!!ГНУС И СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ССЕЛИКОНОВИ ДЕПЕСАРСКИ ТВАРИ КАТО ТЕБ ИБРИК--БАРЕК!

Така е!Това не е ксенофобия,а предпазна мярка,защото досегащната прекалена толерантност към ДПС през прехода остави да разпределят порциите под маската на "етнически модел",подмолно да си въртят синджирчето!Проблема че и новата партия от РБ са оказват със същите похвати-пак подмолно да се намесят точно в отбраната,пак уж "етнически модел" благословен от турския премиер!Това изобщо не изглежда безобидно!

Грешиш тотално или така ти се иска ! Не съм Мая, дърта жена съм, освен това мисля, че и Мая си хапва на същата цена за сметка на българският народ ! Всички са маскари ! Иначе отдавна да сме станали образовани, умни и богати ! Сега всички са се надупили да ухажват запада и да унищожават държавата ни !

Доживях нещо умно от Бареков да чуя. В случая е 100% прав. ПФ са същите като Атака - патриоти, но руски.

Говориш глупости!Става въпрос за пеперудката Бареков,който се слага навсякъде и никъде,само и само да има раздори и нестабилност!Не може премиер на друга държава с явни имперски интереси да се снима с лидер на наша политическа партия ,да я лансира,призовава за гласуване и сега лидера и тук да казва ,че това е една обикновена снимка!Как пък не!

Заради мръсници като теб ще ни отрежат отвсякъде! Ти си срам за човешкия род! Скрии се точно там, откъдето си излязъл!

Вестник Марица - В социалните мрежи се появи текст за една от многото вечери на парламентарния шеф Цецка Цачева - какво и как яде, колко плаща на фона на мизерията в страната. Искам да споделя нещо с вас. Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете си деца. Вчера в 18 чеса в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. Накараха всички работници да си сложат силиконови ръкавици, поискаха проби, намазки и ред други неща, даже се стигна до заповедта клиентите на ресторанта да не посещават WC-то на етажа. Влезе въпросната г-жа и започна да поръчва за 4-ма души. Поръча 15 ястия +плато от риба, все скъпи ястия. Когато се върна посудата видяхме, че е пробвала по хапка две от ястие. Сметката им беше близо 1 700 лв. И тогава се сетих, че аз вземам жалка надница, а тези светилища, които правят ежедневни циркове и ни обясняват, че няма пари за детски надбавки, че няма пари и ще дава на хората само в натура Повярвайте ми, искаше ми се от целия този фарс на края на деня да не се бях раждала, а камо ли да гледам деца в тази държава. И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора",

бареков,на теб не може да се вярва - познаваме начина по който си на това място от което се правиш на спасител на България. От такива "патриоти" като тебе сме на това дередже. Ти си фурнаджийска лопата и си по-лош от патриотите.

Човекът ,който плюе и ...лиже : 1. Искам да изхвърля дпс от властта .. 2. Борисов ще го смачкам като хлебарка ... .., а сега какво говори ?

Ако Бареков не лъже..... ха ха ха което само по себе си е НОВИНА, значи всичко се нарежда, защото ПФ излиза от коалицията. Слави Бинев - не го направили Шеф на Комисията по Европейски въпроси

Ако това е така, както казва Бареков, означава само едно - ЕС се меси пряко в управлението на страната, което е недопустимо за една суверенна и демократична държава!

мазно, тъпо,к опеле, сривай се

Бареков, кво стана бе, майна? Нали казваше преди изборите, че не искаш да влизаш във властта, освен ако не спечелиш изборите де (???), и няма да правиш коалиция нито с ГЕРБ, нито с ДПС? Сега искаш да управляваш точно с ГЕРБ. Какво, свършиха мангизите ли? И с бате ти Бойко някаква нова уйдурма ли замислихте? Нали го нарече тъп - да не би тоя вече да е поумнял и да сте си върнали старата любов? ЗАЩО ИЗЛЪГА 200 ХИЛЯДИ ДУШИ, ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБ? И ЗАЩО ИЗБЯГА В БРЮКСЕЛ? Май знам отговорите. И затова - повече на избори да не съм те видял!!!

защото тези 200 000 гласували за него, нямат и елементарна мозъчна функция! заедно с атакистите и пф-истите, и дпс-евророма-бсп-отпадъците!

нетрябва от ЕС да решават кой ще ни управлява.. Макар,че не само ЕС, но и USA решават всичко за нас, за огромно съжаление .Защо ли имаме 240 хрантутника, може и само 24-рима и едно малко правителственче да козеруват на собствениците на света....

СМ

Преди време мой приятел ми обясни как контролират бедните в ЮАР и как в Англия. В ЮАР богатите плащали на полицията силово да поддържа реда. В Англия давали пари на бедните. Като започвали да наддигат глава и да си отстояват интереса им спират плащанията. По цял свят богатите са стигнали до извода, че за спокоен живот трябва да си плащат. България вероятно по тази линия получава пари. Като започне да не слушка и не иска да играе по чуждите правила и се спират финансиранията. Това че хвалят ЦЦ и ББ навън хич не е хубаво. Предпочитам да бъдем плюти като ПФ.

Kъде изпълзя, глиста му мpъсен !!! Не можахме да направим 1 милион нови работни места, защото единственият човек, който знаеше как - замина за Брюксел !!

Шило

Барека нещо власт иска? Не мога да разбера, на каква основа има такова самочувствие?

Кокаинът прави чудеса със самооценката;-)..

Лилипут ти още ли си жив?

Намали дрогата,дудук.

Влечугото изпълзя.

евросъüза и нато скоро време ще получат спирачки и обратен завои от страна на бг......

аха така ли се командвала европа с парички можем всичко.да не би да трябва да приемем исляма за да живеем в евро съüза...

Резервният отбор на ГЕРБерастите - Барековците ...загрява на тъчлинията !! В очакване ,лошото копие на Атака-НФСБ да получи червн картон от купеният съдия Боко Тиквата ! .... Е.ати селският продаден мач ! Време е Публиката да влезе в стадиона !!!

Твърди, че вече си спец по европейската тематика. Тя е "нещата, от които почна да разбираш най-добре", та информираме, че Споразумението между ЕК и България, бе официално ПОДПИСАНО още на 7,08,14 г. Това стана НА ДРУГИЯ ДЕН след като правителството на Орешарски - ИЗГОТВИЛО Стратегическия документ и ПРОВЕЛО преговорите по него, бе отстъпило властта на служебния кабинет. И още една подробност - ЕК все още не е одобрила НИТО ЕДНА от НОВИТЕ оперативни програми за България за периода 2014-2020 година. Просто служебните ЛЕМУРИ НЕ УСПЯХА ДА ДОВЪРШАТ НИТО ЕДНА ОТ НАСЛЕДЕНИТЕ ПАК ОТ НЕГО! ФАКТ ПОТВЪРДЕН ОТ ЕК!!!!

Kъде изпълзя, глиста му мpъсен !!!

ДУДУКОФФФФФ, на друго място е проблема. Ама толкоз та напъва да си във властта, че ти пречи да видиш пхроблема... Лемурчетата ти останах без парченце от баницата... Росенчо подсмърча на пазара на ул. 6-ти септември, около градинката пред МВР-то... А и на що хора постове си "раздал" и обещал...... Ама сега, ЙОК... Не може да ги изпълниш... Ама лемурите дет те следват сами са си виновни, че са ти повярвали..

Поредната, кирлива мисъл на този селски простак !

A ти бюрек защити ли българите или това не е важно?

Aз не разбрах защо не е започнала подготовката на новия Hйорнберски процес за осъждане на тези, които организираха първата световна демократична воина, в която: милиони бяха преместени на принудителен труд на запад милиони бяха уморени пряко или косвено....

Нюрнаслкфнакйсл;234зфски процес ли? Я кажи повече, че медиите мълчат.

Чини ми се, че най-правилно би било да се изхвърлят всички други партии от парламента и да остане само Патриотичния фронт.

ДПСкреатурното журналистическо капутоподобно изродче пак се изказа."По-добре дъщеря проститутка,отколкото син журналист".

Cеверът срещу юга! Bечната гражданска воина! за нещастие нямаме нито опорна точка нито здрав съюзник нито здрав гръб като държава!

Режат ни еврофондовете, щото капута не стана премиер...

Смятайте колко ни е акълът, щом изпратихме Дудука за представител на българите в ЕС..

Хей точката не прехвърляй проблема от болната на здрават глава! българският народ няма нищо общо с тези избори, натъкмени и нагласени по тъмни доби в чужбина, а не с ръцете на българският гласоподавател! Нашият глас накрая ще стане явен като дойдем с гегите!

то евро съüза точно такива заслуjaва.още някои геи ако имаме направо ще го лапнат веднага....

да плача ли сега? Да не е наша вината? Ха. Стига сте се оплаквали ами се стегнете да бачкате.

Тоя с такъв кеф бих го набил, че даже ще се върна да го доубия.

смешко....

Ей, Капут, да върнеш парите на хората, дето замъкна от КТБ. Вместо в затвора, с тях си купи депутатство в ЕП.

Фондовете, г-н Бареков, ги спряха заради Костинброд и Пеевски. Защо не ги пускат пак, ами почакайте още малко, рано надувате дудука!

Абе толкова ли трудно да разберете народа, че слагайки турчин зам.министър и от на военното министерство е апокалиптична грешка!!! Бойко нали те беше най-страх от етническо напрежение, е така ли борите страха с турци начело на арммията ни ?!!!!??!!!??!?! Айде махайте го тоя щото ми писна да ви чета глупостите, а големите проблеми стават по-големи!

барек-офф, партиите трябва да работят първо за своят народ, а ако външните интереси не засягат този народ тогава и за тях??? ,,ксенофобски,, са дпс за тях си ,,прав,,!!!

Някой все пак трябва да съобщи на Додука, че ББЦ е политически покойник и погребенито се състоя на 5-ти октомври! Воплите на този субект от "отвъдното" не интересуват никой!

няма отпускане на пари - има нови избори. такива като неморалния, но законен юнкер , костинбродския лъжец бареков, серж-хохегеров петнайсти и др. другари до кога ще извиват ръцете за официално избрани партии, които не са по "вкуса" на определени "сериозни глобални кръгове", които като въртят будалите на пръста си си мислят, че въртят и света на пръста си. я ходете си хвърлете по една студена, безданъчна вода, а... хахахаааа. бареков, хем да не забравиш върнеш парите на ктб за това, че имаш имунитет в това пристанище за политически трупове и такивца с леко поведение - какъвто е еп.

Неприятно излъчване... Сбъркани, несъществени послания...Заядлив език , често сменян от силните на деня...Това е краткия прочит на присъствието на това недоразумения в Българското общество! А на мен не ми дреме от неговите простотии!

Боклук