Ангел Славчев дал показания срещу Бареков

Заради опасност за живота си, бившият зам.-шеф на ББЦ Ангел Славчев е дал показания срещу Николай Бареков, които са заверени при нотариус и изпратени в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Славчев дал показания срещу Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....не ви прави чест,с такава стръв да се трупате,като мухи на лайно,за да за чуете поредната анти българска, плюнка на анти-българина Бареков,който ---заедно с мая манолова--- "бяха ударното звено на Костинбродската конспиративна лъжа на Преврат - избори 2013г "---от което се възползваха БСП и ДПС---да узурпират спечелената от ГЕРБ- изборна победа и бсп и дпс, да доведат България до социалното дъно на ЕС!!! Какво ново може да изплюе Бареков---ПОСТОЯННИ ЛЪЖИ, ОБИДИ, АМОРАЛНИ -- бЕЗ НАКАЗАНИ---ОКЛЕВЕТЯВАНИЯ, УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА ХОРАТА и вие българските журналисти се трупате--- на него му е "нужно да се говори за него"--- И не ни е ясно: ЗАЩО МВР, ПРОКУРОРА, СЪДЪТ ДОПУСКАТ ТОВА ---СТАВАМЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА??? Само едно трябва да се пита Бареков---КОЙ-КОЙ-КОЙ му даде пари 1 година да тормози--с Нешка - и още 300 души тайфа ---българите???

Бил си с Бареков . Тръгнал си с него още по време на митинги Защо Г-не сега го напускаш ? Няма причини Видехмете по БТВ , чухмете по 12+3 . Е е е .. ? Икаш ББЦ да бъде победена.. ? Това ли искаш г--н С. ? Не си прав Ами ако сега противниците на Н Б го атакуват И той почне да губи подържници. Или България ше загуби една не-комл пария и ще трябва да гради нова демокр. партия ? Това го искат враговете на ББЦ . Ти .. не знам?

Този не ми хареса още първият път като го видях. Има нещо мъженствено, подмолно и егоцентрично. Не може да му се вярва.

А НА БАРЕКОВ-ДУДУКА МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА,ТАКА ЛИ ?!

Ай на бас, че Баречката нема да влезе в следващото НС!

Хем от ДПС, хем не следвал политиката на партийното ръководството. Каква ти политика, бре! Партиите са фирмени офиси, а всеки предател следва парАта, независимо каква ще е нематериалната щета за България. Това е октопода! Славчев е прав - само гласност и с доказателствата в съда!

Само знам, че ВМРО се изложихте с подръжката на Бареков, жалко, че повярвахте на един откачен и самонадеян човек.

...Как са се изложили... ...ВМРО-то направо си направиха "сепуко" подкрепата си за дудука и влизането на другото "Ангел"-че ...Джамбазки в Европарламента,точно с купените цигански гласове с/у които той така яростно рипаше преди това....

100% е така

И тоя е боклук и капут, като бареков, все от едно котило - където има далавера там кацат - хора без морал и принципи. Ей от такива най-трябва да се пазим и да не ги допускаме до властта. Те за пари родната си майка ще продадат камо ли да очакваме да спазват закона и да се борят за правата на честните българи.

това"самопризнание"дали не е новият ход на доган? тои разбра че народа се усети за бареков и че няма да гласува за него.не гласуваики за барека няма нова атака за доган.нищо чудно да излезе този или някои нов да обслужва дпсето.не им вярваите!

Каракачанов пак трябва да си търси друга хранилка за келявата си партийка

Депутати, кандидат депутати и други подобни купуваме всякакви! Продаваме бастианци, но за съжаление не вървят на предизборния пазар!

lu4ka

Eй, помиярска история значи. Как един свестен няма бе!?

ОПЛЕТОХА СЕ КАТО ПЕТЛИ В КЪЛЧИЩА. СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРЕМАХВАТ ЕДИН ДРУГ, КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ. ТОВА НЕЕ ЛОШО, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ПРОСТО СЕ ЧИСТИ ОТ ГНИДИТЕ!!

А говореше друго през февруари бе Ангел ли си Дявол ли си.

Всичко извън ГЕРБ и РБ е една голяма кочина.

Пос коро кочината там смърди по-малко...

НЕ РАЗБРАХ- КУНЕВИЦА ИЗВЪН КОЧИНАТА ЛИ Я СЛОЖИ ?! ВЕРНО ЛИ ?!

Според мен "случаят Славчев" е последица от развода на БСП с ДПС. Спомняте ли си, че при февруарските "протести" срещу ГЕРБ се разбра, че "независимият" Славчев всъщност е от някакво формирование на младежкото БСП. Някой да не е разбрал, че с помощта на руска апаратура бяха манипулипани електромерите на хората, за да излязат на протести. И използваха протеста на народа срещу ЕРП-тата, за да направят политически преврат срещу ГЕРБ. С две ръце се подписвам, че Славчев е подставено лице на БСП в барековата партия.

10 процента гласуваха за Бареков на последните избори,обичам страната си,но мразя тъпото и население.

За дудука гласуваха само мургавите пришълци от индия. И то защото им платиха. А меланхоличните потомци на прабългарите отидоха за риба. Решението е задължителни избори. Всеки народ си заслужава управниците. Никой не ни е виновен единствено ние!

След изобличението на Пеевски и Бюреков чакам да видя другарите от ВМРО, които плямпаха като кокошки, а се оказаха в дружба с ДПС... Направо мила родна картинка от нескопосани хрантутници! Един излезе да ги изобличи и се срина цяла градина с обещания, за да се покаже цяла измамна дружина,успяла да си набави двама евродепутати. Чакам реакцията на ВМРО!

Сега ако не напуснат са баси мизерниците. ДПС и ВМРО заедно ше се издрайфам.

Не знам какво чакаш . Но това дето ще дойде, ще е равно на Баряков + симпатизанти от прикрити комун. Ще се получи това което е днес нашата България . Разбиването на една парния днес е удар на дясното утре.

Важно е да се спазва граматиката. "От кого" е правилният въпрос, Ангеле! Ти знаеш, а почти яла България предполага от кого са парите, споко. Само че "Господари на ефира", надали ще имат смелост да се разровят там. Не за друго ги посочвам, но излиза, че следствието и прокуратурата ни са твърде посредствени и отдавна не са стожер на справедливостта. Все пак, разбра ли, Ангеле, че като те пуснат твърде лесно в голямата политика е твърде вероятно да ти сложат хомота? Колкото до бившите ти съпартийци от "реалити шоуто ББЦ", които изведнъж започнаха да те рисуват твърде грозен и черен, надали щяха да те сложат за заместник шеф. Тоест, те косвено доказват колко са им пошли сегашните и бъдещите действия. Хайде сега, върни се, Ангеле, в предишните редици на протестиращите срещу статуквото и си вземи поука. Ама голяма!

Тук се прави само аналогия с "кой, кой, кой?"- еди какво си.

ги даде на това място, но преди АНГЕЛЧО!

Гласуваш за Дудука - получаваш Дебелян Пеевски и ДПС. Сега ясно ли ви е как се правят партии и как се управлява в Б-я. Всичко е скрито -покрито.

Да го питам аз Ангелчо Че Геварата, кой му даваше парите за февруарските протести? Кой го набута при Барека? Кой му даваше големите заплати в разни телевизийки? И сега усети жегата, видя че Дудука е пълен шизофреник и си подви опашката. Нали ис голям "МЪЖ" бе Че Гевера. Га яде кифтетата що си мълча бе жалко, долно, гнусно комунистче???????????

криминално проявеният бареков да се отзове от брюксел незабавно!крадени милиони, купуване на гласове, и др.мястото му е в затвора!

Това е лицето на новите,млади,политици!Марионетки на мафията,алчни за пари откраднати от бедния народ.Ти и Бареков,кръстосвахте България и лъжехте най-безогледно,давахте щедри обещания за пенсии,строяхте летище в Белоградчик,щяхте да откривате университет във Враца с филиал в Михайловград,във всеки град щяхте да строите училища,пътища и още какво ли не.Бедното стадо ви повярва и гласува за вас.Защо като си знаел,че всичко това е лъжа си мълчеше?Кой те издигна за водач на февруарските протести,които свалиха работещо правителство?Как,случайно,седна до Мая Манолова и ти се даде думата при първите обсъждания на "Изборния кодекс"?Ти и Бареков сте новите лица на мафията.Дано народа се усети и на парламентарните избори ви изпрати при Волен.Платени предатели,протегнали ръце за прокълнати пари.

Като е толкова принципен защо депозира документи в чужбина , а не в прокуратурата? Това не е ли форма на съучастие? Има информация, но я крие от правосъдието?

Може би защото е наясно с нашето "правосъдие"...

Правосъдието? У нас? Ти от небето ли падаш?!

Ето сега какво стана, ДПС имат още 250 000 ЛУМПЕНИ които гласуваха за Бареков а на практика за Доган-Пеевски! Браво прости идиоти бараво.

Не ме интересуват мотивите на Славчев да каже истината за Бареков и кой стои зад него. Той само потвърди това, което за много хора в България е точно така както го казва Славчев. Разликата е, че го казва човек, който до вчера беше сред най-близкото обкръжение на Бареков така че твърденията звучат напълно достоверно. Това обаче не го оправдава за подкрепата, която оказа на един долнопробен лъжец като Бареков, да стане евродепутат. Очаквам и други лидери на партии от така наречената коалиция, които бяха подмамени от перспективата за лесно влизане в следващия парламент да се отдръпнат от Бареков и то не защото са разочаровани от безумните му изпълнения, а защото изглежда, че финансовите инжекции за партията му рязко намаляват , а скандалът около нея е явната й връзка с недолюбвания от цяла България Пеевски и с ДПС тепърва ще се разраства. Естествено, това ще стане, ако имат поне малко мозък в главите и не са прекалено много заслепени от желанието да се докопат до властта. Само така може да се обясни и поведението на толкова врял и кипял в политика на прехода човек като Стефан Софиянски.

Когато алчността влиза, разумът излиза. За Бареков и сие няма достатъчно обидна дума! Много се срамувам, че позволихме това нещо да замине за Брюксел!!!

Не позволихме ние позволиха тези, за които работим(кафявите българи), които като кърлежи са се впили във здравия организъм и смучат ли смучат, гласуват безпринципно, крадат ток вода на поразия и се размножават заради мизерните социални помощи!

Ако имахме държава, тя-Държавата вече щеше отдавна да разследва как и откъде се пръкнаха тези новоизлюпени богати политици, а не те сами да ни развяват разни компромати по медиите. И ако бяхме нормална държава никой гласоподавател нямаше д,а им се хване на въдицата на тези "загрижерни за народа" популисти, плюещи лошата система, но богати точно благодарение на нея.

Който арестува Бареков, Пеевски и забрани ДПС, ще остане в историята като новия български Стефан Стамболов!

Ах ти Герберски Трол,за затвора са Мутрата и Цецо шестака със откраднати пари си е закупил 6 Апартамента и много къщи.,колко дела има за него знаеш ли?и още не е във кауша.Бареков дойде ли на власт,Тиквата и Цвъки отиват зад решетките.

Иди се скрии някъде на сянка, че нещо си слънчасал!

Никога повече Мутри на Власт,който иска България да стане една истинска европейска Държава,истината е една,Гласувайте за Бареков,Върне ли се Тиквата на власт,просто ви е бедна фантазията какво ще направи със лошият материал.Управлението на Орешарски ще ви се види рай.

Шилo

Уффф, още от понеделник започна петъчния хумор :-)

не изнасяйте такива новини,че ми се повдига от "политици,съд,медии.........."четат ли поне коментарите тези оакани до шия мошеници,мислещи само как да крадат.Това не е държава и ние не сме народ,а стадо щом търпим още.Нямат ли срам и страх от Бога

Незабавен арест на Бареков и господарите и му след 5 октомври! В случая вече не говорим за оичайната продажност, а за криминални действия!

Както се казва на мекичко : "А га яди кифтетата Ангиле ни рива а" ! Щом се е продавал на бюреков - ще го направи и за друг ! Такива като него са медйните к..рви на България - готови на всичко за пари ! Защо сега бе ангелчо с тези истини - защо сега, а не преди а ?

но това не оневинява бареков нали? ангел е наивник с големи амбиции

G&R

Геле, кофти карта изтегли от политическия покер, но пробвай пак... Твоите приятели от БСП зреят за нов лидер.... Че Гевара ще е много fashion за следващите избори...

не го знам Славчев, но обясненията му сутринта бяха от рода"малка бях - глупава бях!" и изниква въпросът: А, га яде кифтиетата...?"

Славчев е подкупен от Борисов със Парите на Сорос,На Бареков такива Манипулатори и Продажници като Славчев не му трябват,този направо е Янето 2

че нешка робева правеше пропагандата за евроизбори на бареков срещу заплащане или не ? тогава защо триете коментари господа комунисти ?

кой е Славчев ?

Една ПП ми въсложиха случая, утре влизам в три Тивита, да кажа няма залаха, просто са искали да се испусне, на некое събрание на ББЦ , а такова спонтанно насиране се случва, когато усетиш, че те гледа дулото на Валтера, а ха ха...! Гледайте утре , обещавам, голям смех ще падне ?

В Партията имаме една приказка: "Като свършат парите започва най-големият цирк". Затова гледаме касичката винаги да е пълна, че иначе излагацията ще е пълна..

Ех ако можеше да се образоваш - "Когато свършат парите, започват кавгите" - това е вярната поговорка ! Но ако няма чалга песен с този текст - няма откъде да го знаеш ! Поговорката важи с пълна сила за твоят милиционерски идол - мирославчо найденов, емо фаса, фидосова, тарикатчето от Ботевград и мн. други милиционерски мижитурки ! Как ти се иска мускулестият (в момента закръглен и мазен) простак да е отново единствен на власт нали ? Злобей мижитурке и като видиш борисов - козирувай или на колене - това се иска от теб - робско поведение пред един самовлюбен мутраген !

Все пак трябва да се признаем, че не му липсва смелост на Славчев.

Естествено,че като са го притиснали,няма друг ход. Едва ли е въпрос на смелост.

честният '' вътрешен министър' Роско ще чакаме и той да излезе скоро да разкаже някоя пикантерия, ама сигурно взема все още висок хонорар и не му е изгодно да разкаже за своя началник.

И ТАКИВА ХОРА КАТО БАРЕКОВ, СЛАВЧЕВ,БОРИСОВ ИСКАТ ДА СА НАЧЕЛО НА НЕЩАСТНАТА НИ ДЪРЖАВА...

Забрави и тюфлека Росен Петров от тази пасмина. И той е вдигнал крак да става вътрешен министър. ХА-ХА-ХА

Аз се чудя за функцията на главния прокурор.Все пак живеем в най-корумпираната,мафиотска и пропаднала европейска държава където на всяка крачка срещаш нередност или абсурд и въпреки това...нищо.Някой осъден политик последните 25 години?Някой осъден бандит с известен прякор?Някой осъден заради приватизацията?Не-0.Скоро гледах един филм,в който бивш служител на КГБ (по принцип не си падам по хора които ми говорят за КГБ и ЦРУ но в случая е важно) казва,че всъщност целта на дивия капитализъм който е настъпил след промените-групировки,банкови фалити и т.н е била масата да бъде отвратена от него и сама да поиска връщане на комунизма.Та аз си мисля че сега ни е наложено същото умишлено,показно бездействие на държавата с цел да се насочи обществото в дадена посока.

То цялата ББЦ е една фирмичка и всички и се смеят!

Сега палачинката Бареков, как ще си провежда кампанииката за предсрочните избори? От къде парици? А ако още някои не са разбрали що за палачинка е "великия политик" Бареков нека ходят да гласуват за него. Само кретен може да гласува за него.

Бъди сигурен,че много хора ще гласуват.............. Удавник за сламка........................

Което по никакъв начин не пречи на удавика да се удави...