Екип на Бареков замерян с пликове с фекалии

Общински съветник от Лом е организирал хвърлянето на пликове с фекалии по сцената на турнето "България без цензура" на TV7 и NEWS7 във вторник вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Екип на Бареков замерян с пликове с фекалии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лайно с лайна не се замеря брееее еййй... Къде се е чуло и видяло.

Тези хора трябва да ги наградят, а не да ги съдят. По-долно същество от Бареков рядко ще срещнеш. Е, те това е престъпник и продажник. Продаде се на турците даже. Такива като него по турско робство нямаше да ги замерят с лайна, щеше да е по-сериозно. Пфу, нещастник

Такава смрад беше на площада в Монтана след изявата,че никой не се интересуваше кой го е измислил.Това даже и Фидосова не може да го измисли!Срам за Монтана!

Е те това може да стане само в Монтана! Не мога само да разбера, защо Северозападна България се споменава от нашите политици с това, че е най-бедният край на страната ни, а никой нищо не прави да се оправят нещата! Хората вече са толкова изнервени и уплашени от немотия, че който и да дойде пак така ще се отнесат с него! Относно това,че някой е режисирал цялата тази история, е нормално,то ние навсякъде гледаме и слушаме политически драми и несходствата в характерите на последните 240 мерзавеца събрани на едно място! Те са толкова егоистични и заети с това да изтъкват един на друг недостатъците си,че нямат време да се занимават с истински важните неща! Всъщност да аз наистина съм пришълец в Монтана- хубав град, но МНОГО БЕДЕН!

Този бълва по една цистерна фекалии на всяко отваряне на устата си, че някое лайно повече да му падне отгоре, голяма работа. Във едина тоалетна има ли значение колко такива падат и се събират заедно. Че бареков, фекалии- то не е ли едно ии също. Те трябва да са си на едно място одавна. Още Бойко когато беше на власт трябваше да разбере, че такива лизачи като Бареков, ще са първите, които ще му подлеят вода, когато им се загубят власта. Това селянче, което забрави от къде отиде в софия. как обиждаше фермерите, по телевизията и ги наричаше селяни, винаги е лизал задниците и предниците на власт имащите, но най му приляга сега да се надупва на фесовете и мей му е гот.

щом и във форума се вихрят масово герберастки лайномети, значи Бареков яко ги е настъпил. То си има един лаф: когато хвърляш камъни в рядко лайно няма начин да не се опръскаш. Но няма как, трябва някой да хвърля камъни по герберастките рядки лайна, иначе те ще ни омажат пак с калинки, лъжи, грабежи, простотия, мафиьотщина, некадърност, арогантност и геноцид над хората в разградения двор с името България.

Не дай си боже да го гръмнат, тогава , ще напишат , че лично Б. Борисов го е застрелял. Смях.

Дружески Гейберски поздрави са си разменили. Фидосова е снабдила двама Монтански мангали с пресни лайна и те са приветствали Бареков с тях от името на партията. Бареков обаче е бил изненадан и не е имал време да изкара и той лайна и да им отвърне по подобаващ начин, както е прието между приятели в Гейберските среди.

В исторически план, всички лайна са с един пройзход. От твоята 100годишна партия.

Напълно си прав. По-долу написах, че ГЕРБ са втората производна на БКП и по принцип лайната, които си разменят са с произход от БКП.

Лайно + Бареков = Лайнеков

За червената подло%а Береков това е наѝ-малкото,което заслужава. Да са му сладки! Устата и съвестта му са толкова НЕЧИСТИ, че сигурно нищо не е забелязал.

ей демократи, не знаете ли един от основните принципи на демокрацията- "НЕ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ ИДЕИ, НО ЩЕ ДАМ ЖИВОТА СИ ДА МАЖЕШ ДА ГИ ЗАЩИТИШ" или трябва да ви броим за едни недоразумения

Казано на математичен език, ГЕРБ са втора производна на БКП. Там попадна по-дребния и увълчен материал. За каква демокрация говорим в такъв случай?

Не беше ли момче на герб Бареков, че хората на фидосова го замерят с лайна? Да не би това е да нов, техен си начин на одобрение към изтъкнати личности от партията им. Странни са герберите. Дали на борисов ще му хареса неговите хора по този начин да го приветстват?

Имам чувството че скоро такива пликове ще летят към народните избранници.

Този като миндовата кучка обикаля държавата да мъти главите на простия беден народ.Другия път фекалиите да са без пликове!То това много културно са го направили.Неговата уста и тази на учиндолския дърт чалгаджия само с пари могат да се запушат,ама от къде толкова пари да намерят хората,та правилно са подбрали материала.Хайде целувки и от мен.

тоя е най-голямата проститутка. не случайно 97-ма яде шамарите в пловдив пред телевизията

Точно това заслужава Бареков, не мога да повярвам че това беше телевизия на която вярвах и гледах с удоволствие, 1 месец преди изборите беше последния път когато гледах сутрешния му блок. Щеше да ме е срам да работя в такава телевизия, но още по-лошо за всички журналисти които се подлъгаха и отидоха да работят при него...

Нека Бареков да "сподели" в ефир кой и кога му РАЗПОРЕДИ да започне пряко предаване от Костинброд, В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ???Кой му "прошепна" да наруши закона??Защо не му е потърсена до сега отговорност??? Пловдивчанчето да не е с 2-ва??Според мен лайната си му отиват по рождение.

rado_7_6@

Хахаха, перфектна схема - пращаме наще лумпени да правят свинщини след което ги 'хващат' и те си 'признават' кой ги е накарал :) Иначе за мен Цветелин Кънчев е еталон за честност. Тва е един стожер, един морален жалон, една непостижима мярка за чистота и святост.

ДУДУКА Е МИНАЛ ТЪНКО! АКО ВМЕСТО ФИНЦИ, ИСКРА БЕШЕ НАСОЧИЛА ЛАЙНОМЕТА СЕГА ЩАХМЕ ДА ГО ОПЯВАМЕ, ТАКА ЧЕ ДА НЕ СЕ ЕРЧИ!

....По този начин ли се пълниш??????КОМПЛЕСАР!!!

Ако това е политическа аргументация, тогава на какви хора се доверяваме да ни представляват ?

така му се пада,той не изля ли помия от лайна и то недоказано срещу ГЕРБ в деня на размисъл,защо още не е осъден а го пускат да обикаля страната,това предизвиква хората ,дудука е помияр и това заслужава

Тази телевизия вече не съществува ,откакто си продаде душата за пари!Не ти ли е неудобно да буниш изстрадалият народ,с тъпите си обещания,че ще им помогнеш!Помагаш единствено на тези които купиха теб и свестният ти екип.Ти не само си продажен и нечестен,ти си влечуго,което заслужава подаръците които са ти изпратили!!

Е точно Кънчев ли трябва да се изказва по теми за престъпления. Или пък в пандиза се е светнал. А иначе с Дудуков са си лика прилика

След въвеждане на пълната забрана за тютюнопушенето в Пловдив са фалирали 60 кръчми. Освен това хиляди души от града под тепетата са останали без работа. Към момента бизнесът под тепетата е "загробил" близо 300 000 лева за градини, където да се пуши. А за едно място за персонал в заведение кандидатстват по 300 души. Дори непушачите се жалват, че вместо да се радват на чистия въздух в заведенията, излизат навън заедно с пушачите, за да не скучаят сами на масите. Всичко това от Боковите простотии. И това е най- малкото. Аман!

След избиране на правителството всички луди са на мода

Все още могат свободно да се пишат мнения, но до кога ли? Като гледам какво става в Народното събрание ме хваща страх - прилича ни на 1945 г. и след това чак до края на 1989 г.

Смени се правителството и обърна резбата.

Е то бива злоба, ама Дудукчето се престара сега и преди ... (той си знае кога). Ето сега - НАРОДЪТ ПОКАЗВА КОЛКО ГО ОБИЧА продажното журналистче! Ама и Дудук вярва на народа, каква наглост, какъв нарцисизъм, какво ЕГО! Не се ли поглежда в огледалото колко е мазен, КАК СПИ СПОКОЙНО, това момче го е закъсало... ама това в Монтана му е малко, да си стяга гащите, че народът бави, но не ЗАБРАВЯ П-Р-Е-Д-А-Т-Е-Л-И-Т-Е ...

Браво!

По-справедливо би било да замерят фекалиите с Бареков!

Трябва да се направи подписка по Фейсбук за спиране излъчването на TV7 и NEUS7 по сателитния оператор Bulsatcom. Ако не искат- ...няма абонат.

Изобщо не му личи на Бюрека. Той така си мирише. На лайнА

Който целува задници срещу добро заплащане, ще го замерят с лайна, а не с цветя.Щом и Цв.Кънчев изплува и дава мнения, жална и майка на тази държава.

това е добрата новина за днес.

Бареков това заслужава,само жалко че не са го планирали както трябва.Аз ако бях бих му стоварил цял автобус със добре "въоръжени" роми,за да го изрисуват целия.И какво ми се захваща за знамето този клоун,какво изобщо прави българският трибагреник в ръцете или около този турски измекяр.До вчера лиза задника на Бойко (срещу стимул естествено) днес стана най-големият опозиционер.Само цигански лайна за теб,защото с това ни заливаш и ти откакто си се пръкнал на екран.

Бареков, обеща след изборите да сложиш белезници на Бойко Борисов/твой кум/.За такива длъжности, задължително трябва да се изисква освидетелствуване от психиатър-това е 100% шизофрения и фекалиите няма да свършат работа.Хванете се за ръчичка със Сидеров ефенди и се лекувайте!

kgb777kgb

Да перефразираме " онази " реклама : Та какво си казало лайното като се плеснало върху Бареков ? - събрахме се !!!!!

не ме оставяше усещането, че нещо в тези хора напомня твърде много за поведението на само едно, точно определено племе. тук вижам доказателство, че циганите управляват страната официално. сега разбирам какво по-точно искаше да каже гюнтер йотингер и да, този път е абсолютно прав.

ГЕРБ е най- мъжката партия на света: ББ, ЦВ.ЦВ., Цецко Цачев, Фидосов и всякакви други сбъркани елементи. Аман от дефектирал матрял. И фекален.

Просто Бареков, както и много други е с огромно его и съзнателно или не покрай всичко друго, занимава хората със себе си. На него и на Слави Трифонов повече им личи, защото имат в ръцете си медия.

Е в кой затвор ще се събере тая свиня? По-добре да я застрелят че да не се мъчи!

Е това момче се насра нямам думи.

Хожра, спрете, станало е недоразумение. Просто хората са подхвърляли скулптурни подобия на г-н Бареков , с надеждата за автограф. А той, горкият, е объркал телесната си миризма с тази на пакетчетата. Спокойно, всичко ще се изясни и оправи!

През сърцето ми мина тая тъжна новина... не, чакай малко... през оная ми работа било!

" На сърце ми лежи , мила мамо, една люта змия" ... Я, виж в гащите!

Ами така ще е по дрехите посрещат по акъла изпращат .Хубаво са постъпили ,рано или късно всеки взема от свойто лекарство .Бареков беше купен от комунистите и няколко месеца преди това ,всъщност малко след като започнаха масовите протести купени от бсп ,беше яхнал вълната и насаждаше негативизъм в всичко случващо се в последните месеци .А то беше подготвено година и ли две преди това от комунягите ,но техните действия са винаги такива като буря от ла..а .Ето сега сигурно е много доволен и от все сърце му пожелавам фалит на измислената телевизия което с управлението на такова правителство няма да се забави много дълго .И да не ми обясняват че не са нарушили деня за размисъл както обеснява свинчо цацаров , да не правеха реклама на нито една партия а плюеха срещу една определена което пак е в разрез с законите .Кой каквато награда си е заслужил народа лично му я връчва .

Да се направи ДНК анализ на фъшкиите в Англия!