Държавата си иска земята от Баневи

Окръжният съд в Добрич даде днес ход на гражданското дело, образувано по иск на министъра на земеделието, против "Русалка тур" ООД и "Паррус" ЕООД. Първата фирма е собственост на бизнесмена Николай Банев.

Обратно в новината

Коментари - Държавата си иска земята от Баневи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думите са излишни, визажът на този г-н /другар кърти и ... говори сам за себе си...

Всяка свинщина има своя край ; А на баневските -- се точи близо 3 / 4 ( Три-четвърти ! ) век !

Кога управляващите ще поискат сметка на авторите и кукловодите от "масовата" приватизация, откъдето тръгна възходът на АКБанев. Това бе една игра, в която само някои знаеха картите. АКБ раздаваха гуменки, а народът им се "доверяваше" и накрая наглеца комсомолец тръби на ляво и на дясно , че бил инвестотор и "хранел". Не е виновен само той разбира се, но е лице на една гнусна страница от подготовката за убийство на България. Всички останали се покриха гризкат си благата и мълчат, а другарката Банева2 и по медиите наглее.

на тази гад банев и сапругата му кичозната евгения трябва да им се отнеме всичко и да ги оставят на заплата не повече от з00 лв. на месец там всичко е на народа тоя е син на на човек от дс а маика му е партиен работник за тия няма ли белене и си го спомням оня барбуков дето вика защо да не подаря яхта на баневи ами подари пари на някои дом за болни деца а не на тая кичозна крадлива двоика смешни и ялки са и двамата добре че не живея в бг да гледам тая простотия дето си мисли че е елит

При управлението на ГЕРБ, се забелязва, повторно узаконяване на на някой емблематични беззакония: пристанището на Диневи вили в чаши на язовири, имотите на Баневи в Русалка и др. Схемата е следната: повдига се обвинение, след което се оказва че всичко е "ЗАКОННО", но законно базирано върху незаконно издадени документи. ... В ГЕРБ има и добри хора но това не е достатъчно.

Опасявам се, че може да се окажеш прав. Още си мисля за пристанището на Диневи в Св. Влас. Как така някой (в случая "благодетелите" на Св. Влас братя Диневи) незнайно как сдобил се с "редовни" документи, ще построи пристанище при изключителна държавна собственост. Това е сравнимо с построяването на увеселително заведение на пл. Александър Невски в София. Колкото и да са "редовни и законни" тези разрешения явно и ясно за всички е, че те са в разрез със законите и разпоредбите в страната. Наглите крадци Диневи чрез тяхната майка - бивша кметица на Св. Влас НЕЗАКОННО придобиват БЕЗПЛАТНО парцели, независимо, че не са жители на Св. Влас!!?? Наскоро даже Й. Динев заяви, че те са хора, които не са построили завод, крафеферма или туристически комплекс, а ЦЯЛ ГРАД С ЦЪРКВА, ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ, ИНФРАСТРУКТУРА и пр., за което очакват "НЯКОЙ" да оцени това им дело и да ги възнагради подобаващо.

каква гад!каква противна дебелашка нагла мутра!народен сад!

Щом изхода зависи от Съда, спукана й е работата на природата и държавния интерес..

Започва се ,дами и господа олигарси,избори идат!Сега Баневи,скоро и в др. землища.Въпросът е,къде е истината,и къде започва и свършва дирижираният от Горе,цирк-справка,Държавата срещу Златев.Или по-простичко написано,ще ударим едни ненаши хора,хем за радост на масите,хем да въдворим други на тяхно място.Баневи си заслужават проблемите изцяло,има още много др.на ред за държавни вземания.Да видим.

Време е за Белене...

типичен червен гад, с баща директор в 1-ви отдел на ДС и майка директор на културният отдел в община Хасково... няма да се побере тук да напиша, какъв мерзавец е тоя "бизнесмен" който в една нормална държава щеше отдавна да е зад решетките...

И Вие значи знаете за невероятните `приключения` на тези нищоиманяци ! ... Вероятно и за `стъпването`-им в Морската-ни Столица също .

Не вярвам нещо да стане в тая мафиотска държава. След толкова напъване продължават да вземат пари за вход, а безплатния вход стига до ЧАСТЕН ИМОТ!. Иначе Русалка не е нищо особено, всичко си е както е било по комунистическо време, западнали кортове, настилки...Е, има басейни сега ама...то има навсякъде.

Взех няколко милиона, сега ще върна след псевдо дела и уж натиск няколко хиляди - така, лъскам имиджа на правителството пред народа и ЕС, а аз си оставам чист и богат. Е, ще изиграя театъра да се тръшкам и сърдя - цирка следва да е достоверен

Безкрупулни хора. Не допускат никого до "Русалка", що за безочие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Леле каква мазна физиономия:)

Румбурак:)

Нищо няма да се случи, Банев е гъст с БСП/ДПС, а както знаем те назначаваха съдиите, познайте в чия полза ще се реши делото.