Николай Милков: В Скопие трябва да вземат сложни решения, близки до катарзис

България подкрепя териториалната цялост на Украйна в нейните международно признати граници и тази позиция е заявявана десетки пъти от най-високо равнище, подчерта външният министър

Обратно в новината

Коментари - Николай Милков: В Скопие трябва да вземат сложни решения, близки до катарзис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що триете селективно коментари, гадни мазни дирници. И вие работите за унищожение на България

Да спрат фалшификациите и кражбата на история, насаждането на омраза, погазването а човешките права, промяна на учебниците. Вписването на българите наред с още дузина е нищо.

не ставаме за нищо. дългопръчковитеманолпейкови бългъре юнаци изчезваме. боли,но е факт. съдбата ни накъдри.язък за Левски и Ботев. днес е уййййййййййкинд. айде ,газ за халкидики да си пуснем пикнята на трите морета

Сякаш не говори български министър, а американския посланик

Да го духат американските мъстии

Духай!

Е от украинците не искаме да признават руско езичните и ги подкрепяме да ги убиват, а пък при македонците няма подкрепа. Шизофренна история.

И те трябва да вземат такива решения - признание на руски, унгарски, български и т.н. Чакаме.

Вдигайте ветото на мекедонците - докато не изпълнят всички наши искания както клекнаха пред гърците и докато лицемерните ни партньори не ни пуснат в Шенген!

Изкуствено създадените държави рано или късно ще се разпаднат, нямат бъдеще. Това ще се случи и с измислената Македония.

Политиците продължават да твърдят, че вписването на българите в конституцията на РСМ е невероятен пробив на нашата дипломация, а за съжаление няма хора, които да излязат по улиците и да поискат сметка за това предателско отстъпване от българския национален интерес.

не подкрепяме териториалната цялост на фашистка Украйна. Областите, населени с руснаци трябва да се присъединят към Русия. Подобно на фашистите в Киев и сърбите избиха, или претопиха българите в Северна Македония. Вина за това имат и българските политици, въвлекли България във ВСВ на страната на Фашистка Германия. Сега историята се повтаря. За да получат центовете от Козяк, предателите унищожават България.

Ех че голем НАТОВЕЦ тоя министър... Бре бре бре. Тия хора срам нямат ли да ги говорят тия цифри 250млн. Помощ и сме получили благодаря от Нацистите. Ужас, сбирщина нещастници

общата помощ на България към момента възлиза на повече от 250 млн. евро,.......а да го духат пенсионерите и онкоболните

Най вече ти ще го духаш

PEYTSCH

Прочетохме какво каза Медведев, че а Русия страна Мокдова няма, не съществува, защото е с Румъния. Какво ще каже за РСМ е лесно да се предскаже...Същото.Само имената са други...

Бугари татари ....Бугари татари...

Бугари тъпаци..Бугари ментета