Николай Малинов пусна снимка от срещата си с Лавров в Москва

Двамата са говорили за работата на приятелите на Русия в България в условията на американски санкции и за напредъка в подготовката за създаване на международно русофилско движение

Обратно в новината

Коментари - Николай Малинов пусна снимка от срещата си с Лавров в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези международни русофили? Нещо като изкуствени евреи ли са или повече приличат на т. нар. ,,роми"? Или са същите като онези левичари, които Улянов-Ленин наричаше ,,полезни и.д.iоти"? Може да е някаква смес от всички тези, но каквито и да са, нямат нищо общо с България!

а русофилство не може, що така бе джендърски еврогеьовски демократи

Смърт на четвъртия райх и краварския фашизъм. Русия ще ни освободи отново за 3ти път.

Брей тези дебили не свършиха ли?

Да живее Русия, която ще отмъсти за нас! Западът-не пускат България в Шенгенско пространство, не ни подкрепят за нашата Македония, не ни уважават, САЩ не отменят визите, казват ни да спрем вноса на газ и нефт, казаха ни да дадем за скрап нашите СКЪТ, казаха ни за някакъв си списък Магнитски( само българин може да каже на българин, че е корумпиран и бандит, не ми трябва отвън някой да ми диктува какво да мисля!) Да живее Русия която ще накаже тия инцести от Запад!!!!

Трол?

Лавров е наполовин арменец, дано Малинката е имал качествен лубрикант. Който е гледал руски филми за възрастни, знае за какво говоря.

A зад кадър Малинов е употребил новият си анадолски вазелин с аромат на плодове. Сега четала на лавров ухае на ягоди. Оплакал се е, че го нападат оси.

??? Кви са тия хора - българи ???

Единия е арменец, другия руска шлюха. двамата не са българи.

така и не разбрах в какво се състои шпионската му дейнаст;...Бяха публикувани единствено цитати от принципите и целите на партията им...;/като доказателства/ Същата е регистрирана по законния ред, т.е. принципите и целите й са одобрени от българския съд...

Поддръжка на терористичната руска кочина. Това достатъчно ли е?

Постъпват руските ватници с предателите,разтрелват ги. Официално руската кочина обяви България за враг. Как трябва да постъпи България с предателя ,в дранголника. За негов късмет България не е русия и няма да бъде разтрелян. Понеже путката и коня са му големи почитатели може да преложат размяна срещу бойци от бълрски произход военнопленци.

Браво на Малинов не му дреме кво ще кажат европедерунгелите и миризливите кравари а нашите подлизурковци Магнитики и та Магнитски да пи пикая на американских закон

За Къпинов /пардон Малинов/ разбрахме, а Ларвов как е?

Съвсем нормално е т.нар. евро атлантици да мразят Русия. Тя създаде българската държавност, а целта на евро-атлантиците е да я харижат за жълти стотинки на наднационални организации. ЕС е някаква нова форма на колониализъм и не знам защо сме толкова горди да "членуваме" там. Нима 500 години под чуждо управление да не бяха достатъчни.

създала е друг път, бяха срещу съединението и за това да сме тяхна бедна колония на империята.

Малинов е предател на България.

Панславизмът е смислена идеология. Най добрата протекция срещу западния милитаризъм и културен кич.

Значи Магнитски не е финансов закон, а политически. Офшоркивците от Бг с честен труд са си изкарали милионите, явно, и с нищо не са засегнали интересите на САЩ, но сдружението Русофили в България е настъпило яко мазола на войнстващите в САЩ.

За България главният проблем винаги е бил предателството. Заради предатели не сме могли да се освободим 500 г. от турско робство. После заради партизански предатели и КГБ пионки приехме комунизма. След комунизма тези същите предатели като този на снимката и бивши комундета от ДС , пионки на КГБ, разграбиха и унищожиха държавата и нацията ни, заедно с КГБ. В днешно време на предателството му се казва корупция. Докато в България има предатели (корупция), няма да има и прогрес. Кога българинът ще започне да мисли и работи единствено за собствения си национален интерес, без да слугува на други държави???? И Швейцария, и Холандия, Финландия....и мн. други са малки държави като нас, но винаги са служили на собствения си интерес, въпреки малките си възможности и винаги са се развивали. България може да има приятели според интересите си, но не и кукловоди. За жалост много хора не го осъзнават.

И слава богу, че го бяхме приели този Комунизъм, та вече над 33 години експлоатираме инфраструктурата у нас създадена по времето на същия този комунизъм. Иначе до ден днешен щяхме да сме без канализация и с 30 км асфалтирани пътища. Сега пак натам сме се запътили, защото няма как тази инфраструктура да издържи 40 години с днешното ниво на поддръжката й.

Глупак бе, от поробена страна до 9 септември 44 година българите въстановяват величието и държавата си. След девети комунистите унищожават създаденото и превръщат държавата в територия ,крепостна губерния на фашистка русия.

Виждам, че има и несъгласни, но помня какво представляваше България в средата на петдесетте години на 20 век и знам какво се промени, защото стана пред очите ми. Мнозина, които не са свидетели на развитието на страната смятат, че България в сегашния си вид е такава, каквато е била преди сто години. Не мога да изреждам факти. Само един пример ще дам - представете си средата на петдесетте години - стотици и хиляди села без електричество. Пътища - наследени от преди войната, покрити с трошенокаменна настилка, на който две каруци не могат да се разминат /камиони почти нямаше и повечето бяха частни, принудително кооперирани в организацията СОАТ/ , разстояние от 30 км се изминаваше за два часа. И т.н. и т.н.

Сме пропуснали да утрепем фашисткия ти дедо, ама тебе няма да пропуснем. Смърт на фашизма, свобода на народа. Скоро Русия пак ще ни освободи и ще ви избием

Това партия ли е? Мога ли да гласувам на тях на изборите?

Коалицията се казва "Неутрална България": ПП "Атака", ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" и 2 Компартии. За повече информация вижте видеото: https://www.youtube.com/watch?v=bbce_MbKwVM БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА! ПОЗДРАВИ!

Православен идиот.

В гърция като не е имало комунизъм няма асфалт, ганьо.

За съжаление.,ако напълно нямаше гърците щяха да са швейцарски съсед.

това е желание за свобода това е асвобождение този ако докопа малко власт Гулак ще ви се види Сл.Бряг (за младите -това са конц лагери)

Кво ви дреме бе, искахте демокрация, на ви демокрация. Едни са пендели, други са русофили, трети са джендъри, а има и либерали. Секи може да е какъвто си иска. Нали така? Демокрация!

Точно заради такива русофили и продажници и предатели България не може да мръдне и една крачка напред в продължение на 30 години, в добавка към комунистическото колонизиране.

Нещо си прекратил с дрогата.

Не употребявам наркотици за твое сведение. А на теб явно какви са ти възпитанието и културата щом нападаш и обиждаш хора, който не познаваш, само защото не си съгласен с тях. А и ясновидските ти способности са много слаби.

Обсъждали за международни движение на русофилите.Какво има толкова за обсъждане?Никой не харесва руските свини освен примирите путинисти в България.Тия двете дърти спрънджи само леят куха руска пропаганда.Руските си търсят съюзници,а Малинов си търси рубли,че иначе трябва да ходи да работи,подобно на нормалните българи,които не си продават държавата,а допринасят за нея.Жалка история.

Смятай тия колко са изпаднали,щом след космическата програма с Руанда са започнали да привикват и разни нисши отрепки,които ходят да ядат кебапчета и да пият бира по разни поляни,докато носят плакати с Баетошо и Георги Димитров.Руснаците винаги са били на дъното,но този път направо дъното се удави в тяхното дъно.Тия двамата приличат на текезесарски секретари.От тая снимка смърди на нафталин,комунизъм и руски лъжи.

Що краварски фашисти има за дранйе

Няма анущо по жалко от руски и проруски боклук на едно място.Изродите на тази снимка плачат само за разстрел.

От краварския ибрик

Национален Предател за шепа кървави копейки... Персона нон грата за България да го мобилизират рашките, даваме им го!!!

Шепата кървави центове са ти по-сладки

И какво очакваме хубаво да се случи в пробитите ни от руски агенти и четорихилядници държава, президентство и институции? Малинов е съветник на прецедента....

Отнемане Българското поданство. …и персона Нонграта. ..Незабавно !

И ще му накривиш шапката.

хвърляй си личната карта и заминавай да миеш чинии в САЩ.

Дураки - https://www.youtube.com/shorts/O_I69cvtEdM

Американските шпиони отцепредавци крещят, дръжте шпионина

И България трябва да бъде денацифицирана. Де що е фашист изпълзя. Краят ви обаче е много близо.

Момчето им показа как се прави. Браво. Избрал е страна, не го крие и не лъже никой. Русофил бил. Ми ок. Лошо няма. Негова си работа. То ако нямаше русофили, нямаше да има и русофоби. Колко от продажните ни политици ходиха и ходят в САЩ? И обикалят около белия дом като гладни циганчета, белким някой благоволи да им обърне внимание. Еле па за снимка. Ама нещо не им се получава особено. Като на Гешев закуската. А пича се разходи, приеха го на ниво, шракна си снимка и си е екстра. Стига сте му завиждали.

Следващата статия ще бъде, че Малинов е загинал в Украйна като доброволец. А дано. Ха ха ха, такива тапири там ги разходват в Украйна. Пушечно месо.

Такива тапири като теб, също ги утилизират руснаците в усрайна

Два коня се срещнали и обменили малко сено.

Слава България, Слава Русия. Четвъртия сатаниски краварски райх ще бъде победен.

България има бъдеще. Гледах Большая игра по Първи канал, от 17.02.2023г., с участието на Николай Малинов. След срещата с Лавров, Малинов участва в това най-гледано предаване на руската телевизия. Нашите евроатлантици са кръгли нули

И на кого му пука какво дават по насраните руски телевизии?? Те са 15-та глуха.

ггг, по насраните руски телевизии дават десет пъти по-добри забавни предавания, от ношите бедни, като църковни мишки национални телевизии! Саво, че тъпаци , като теб не разбират от искуство!

И ти ако не го беше казал, никой нямаше да знае за тази простотия. Толкова е неважно.

Tоя ли е следващата златка, копейка и т.н? Това само по себе си опроверкава Мунча който каза, че списъкът Магнитски е удар по въздуха. Напротив виждаме, че е удар на точното място с преценена сила. Още лайна ще изплуват...

Двамата са говорили за работата на "приятелите" на Русия в България. Много сме зле. Агентите на пРоссия развиват дейността си безнаказано и показно. Тоя га взе куфарчето с мармалада в ресторанта никой не го разследва. Мунчо даже леко го прикри. После да не се чудите защо сме бедни. Народа е див и не се стрми към цивилизацията, а към свят с външни тоалетни и мародери

Американските шпиони в България сме повече

Защо станахме американска колония

МЕЖДУНАРОДНО русофилско движение и "Америка не ме интересува". ПИЧ!

Защо е пуснат от страната?

Просто да се обяви за персона нон грата и да си остане там.

Този къпинкин НЕ е Българин. Снимал се пред руски флаг! Явно е сменил родината си!

не е този. Най-много да е путинофил. Ако го е грижа за Русия, няма да ходи да се среща с най-върлите ѝ врагове, каквито са Путин и неговите пприближени. Такова непоправимо зло, каквото нанесоха те на Русия и най-големият ѝ враг от друга държава не би могъл и в мечтите си да ѝ причини. Най-тежко в момента е в Украйна, защото там загиват хиляди невинни хора, но Украйна поне има бъдеще, а Русия няма.

В.ЛЕВСКИ „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

Колко сладко лъжеш, точно на дата на обесването на Левски, че това са негови думи. Ама за бесен русофоб, какво да очакваш.

Веднага арестуван и в дрънголника за поддържане на ВРАЖЕСКИ за страната ни режим!!!

Вражески за западните подлоги. Дето Борисов се отчитал сряда, петък и понеделник в американското посолство. А Гешев на молитвена закуска. Борисов го държат на каишка да изпълнява заръките, иначе в Магнитски.

Русия е враг на България от 12 века!

Къде е разликата от това Бойко да ходи "сряда, петък и понеделник" в американското посолство? Ааа да, той е политик представител на партия, бил и премиер, докато онзи няма държавна длъжност. А Гешев бе на молитвена закуска. За шпионството е пълна манипулация. Никой не го съди за това, защото се изисква да е държавен служител или представител при война. Нищо от това не е изпълнено.

За УСА не сме ВРЖЕСКА държава! ТАМ е РАЗЛИКАТА!

УСА е враг на всички държави по света и се чуди как да ги изцоца. Враг е и на ЕС, когато не признава.

Тоя може да се вижда като следващия министър председател, когато пролетариатът отново вземе властта в България.....

Т. Е. Никога повече пролетарска народна република. Най-мракобесните години на България.

тролетариата няма как да вземе властта.

Двама идиоти,господар и слуга.

Двама слуги...и двамата с рода на Запад!

И иносказателна свимка, запомнете я!! Дребно човече до суверена си....Дори не са си направили труд да сложат българско знаме, а са го изтъпанчили пред руското, което явно му е родно и присърце! Значи всичко си е на мястото. Но нека Бае Коста да се пука от яд, него не са го поканили. Бабушка Митрофановна си знае работата - разделя дори лакеите и сателитите си, за да има конкуренция и мир в лагера на мародерите.

Като падне Путин, тоя ще го намеря и ще му скъсам задника.

Не е лошо нещо приятелството, а враждата!