Николай Хаджигенов: Подслушваните опозиционери са били обявени като ОПГ за масови безредици

„Ако съм разгласил класифицирана информация защо не ме задържаха? Цветанов четеше СРС-та от парламентарната трибуна - това не е ли престъпление?”, каза адвокатът-политик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Неслучайно хунтата на Борисов направи България разграден двор, и не случайно сме на 112 - то място по свобода на словото със нашата журналистика със аутокюта и слушалки в ушите за "правилните" въпроси и най-бедната страна в Евросъюза. Но все пак има надежда една, и тя е на 11.07.2021 г. - деня за правилния избор !!!

EBATI OTVRATITELNIA BOKLUK.ZAEDNO S MAYA NAGLATA E VREME DA OTIDAT S BESILKITE V KOVCHEZITE KOITO RAZNASYAHA IZ ULIZITE

Този човек ,оставен месеци наред да всява смут и безредици, се изживявя сега като моралист. А точно казано беше един терорист. Подстрекаваше една тълпа, опиянена да вандалства и унищожава обществено имущество и символи на държавата и държавноста. Безчинстваха, мърсяха, къртеха павета и пейки, хвърляха камъни срещу полицаите и се опитваха да ги подпалят. Всичко е известно и документирано със снимки и записи. Хаджигенов, не сме забравили нищо и ще го припомняме при всеки случай да го отричате. Хаджигенов, Вие сте един нечестен човек.

боклук!

Какъв опизиционер си бил ти? Най обикновен хулиган, който мяташе домати, яйца и риба де що завари. Скрий се някъде.

Какви ли още чудовищни работи се прикриват за управлението на Толупа. Да се надяваме, че всичко ще излезе наяве и ще има вкарани в затвора!

нагъл боклук!

Адвокатът на мафията- Николайчо нещо твоето приятелче Божков го закъса, скоро и ти!

Този сбърканяк дразни и с думи, и с поведение, и с лицето си дори..., където и да се появи! Въобще, Отровно трио и до тях Мая Наглата, ето чудесна комбинация..,

Тебе как ще те карат с 200 след изборите, с 200 с инжекцион

Ти какъв опозиционер си,бе? Раздават на децата ни книжката Мравин за детска ендополова любов......ти каква опозиция си и на кой бе? Ти на Бойко можеш да му лижеш подметки само. Тъп радераст.......тъп тъп тъп. Прокуратурата на България няма време да се занимава с истерясали чичовци в менопауза. Ареее....пътник.

в стойка "Кой съм аз, аз кой съм, кой съм аз?!"

Много противна личност…

След два месеца Хаджигенов заминава в клозета при Мангъров.....

Е чак сега си намерих майстора...

Не са го задържали, защото тая негова "класифицирана" информация е натракана на Word в някоя партийна централа. Класифицираната информация има номера на страници, грифове и т.н. Това са някакви листи, с написани някакви неща, продиктувани или измислени от някъде. Ако са истински, по интересното е, какк са изтекли тези неща от ДАНС? Това значи, че там има хора, готови да изнасят информация срещу пари или по партйна линия.

Ами учим се от Русия, там опозицията е "екстремисти" и се преследва от закона.

Tezi special no sa Ruskin podlogi.

Ясно, все същото си повтаря, Това ли е предизборната му кампания? Имам информация, но няма да я покажа! Този номер няма да минава до изборите. Размахваме бели листа и нищо повече. С това не се печелят избори. Номера няма да мине, Пред българският народ Старите лафове няма да свършат работа този път

искаш да кажеш , че ако имат класифицирана информация трябва да ти я покажат, нищо че ще нарушат няколко закона.

И откъде я имат? Те не би трябвало да я имат?!?! Тия дето снасят сега, са снасяли и преди кой знае на кого.

Ми май точно ката се печелят избори Казваш нещо където може и да не е вярно и печелиш избори. И президента казва някой е корумпирани ама не казва кой е корумпиран и кой взел пари как е станало и доста хора вярват Има си съд има си закони като не ги съдят значи е само догатки . Западняците ни промениха законите и такива са щадящи ---

Голуем копон на гербераските тролове! Пишете бе мишкари, с това ще си останете ;)

Така е, За 2 месеца, си правите голям купон. А после? Кой от къде е!

Мpъcни чopaпи пoлeтяхa пo пpoкypaтypaтa в Плoвдив тoвa e oтгoвop нa тoвa, чe cлeд кaтo Гeшeв oбяви, чe щe бopи кopyпциятa, чe зaпoчвa пpoвepкa нa Пeeвcки - нa cлeдвaщия дeн, вмecтo дa чyeм нeщo пo въпpoca, идвa тyк и ce cpeщa c eдин бит пpoдaвaч нa чopaпи. Нe, чe нeгoвият cлyчaй e мaлoвaжeн, въпpocът e кaквo ce cлyчвa c вaжнитe нeщa в дъpжaвaтa

Тоя какво се чуди-лумпените от протеста дето чупеха,хвърляха,цапаха и техните лидери са ОПГ!?

На тоя, адвоката на любовницата на Черепа , вече спряха да му обръщат и внимание. Толкова е жалък и безинтересен. Вижте колко малко са коментарите за него!

Хах , хаджигея па е презобал с коноп бран лично от галева покрай околовръстното :)))

Тез стаат смешни с тъпите им подслушвания ,не знам кой кво слуша ,до ся изкараха 10 записа с Боко "диктатора" ,пък с тез дето реват само няма 1 запис ,тез да отидат в Турция или Беларус и 1 път да кажат че Ердоган или лукашенко са мутри и повече няма да чуем за тях ,тука от сутрин до вечер по всякви студия пт години ни продъниха ушите къв мракобесен режим било тука

Гледах предаването. Изводът е : Задължително тестване на гостите за употребана алкохол, наркотици и други упойващи вещества. Тоя ми прилича на Волен Сидеров когато ходеше по улиците на София с оръжие, да осъществява граждански арести. Със всеки изминал ден Хаджигейнов живее в свой свят, в който той е на-знаещия, най-правия най най най. Това е проява на употреба на вещества.

Maloumnik.

този адвокат няма нито едно спечелено дело?

Хаджигенов е гитверен.

"..."Ще се радвам много, когато махнем Иван Гешев и поставим истински главен прокурор на неговото място", каза Хаджигенов..." A не е ли по-добре да направим бюрокрацията мнооого по-малка. То ясно, че в парламента (за по-кратко ОПГ) на депутати и им трябва главен прокурор да ги сложи на място. Обаче, обикновения човек, който се сблъсква всеки ден с малоумните закони, създадени от ОПГ. Трябва да се ковът закони, които да НЕ предразполагат към корупция. Ако някой си мисли, че смяната на главния прокурор ще ни реши проблемите, жестоко се лъже. Освен, ако не сме решили да се връщаме в онези времена, където милицията репресираше наред непослушните.

Предложен беше нов Главен прокурор от ген. Атанасов онзи ден в “Панорама”. Най подходящ бил Бойко Рашков. Щях да падна от стола. И Христо Иванов Маджото и изтърсака болшевик ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното!

Че "Гоначите на Мутрите" са ОПГ, едва ли вече някой се съмнява. Някой ще се сети за тях след два месеца. Ако не са в Дубай де.

Абе тоя не се ли еб*ше за 5 лева на гарата???

Адвоката да почете малко.... Чл. 106. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да отслаби властта или да и създаде затруднения унищожи или повреди обществени сгради, строежи, инсталации, съоръжения, транспортни или съобщителни средства или друго значително обществено имущество, се наказва за диверсия с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 107. Който с цел да отслаби властта или да и създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

Някои от членовете на "Мутри вън" не ги ли хващат санкциите както за тези от "Българско лято" ? Особено адвокатите на хората на Божков ?

PEYTSCH

Че лъжа ли е ? ОПГ за не много масови свинщини...

Пълнитe глупocти нa Хaджимeнтoв. В cъдружиe c Мaя, дeтo прeдлoжи Пeeвcки зa шeф нa ДAНC, aдвoкaтът нa Бeлгрaдcкият бeглeц щял дa гoни мутритe. CМEХ !!!!!!!!!

Съобщение за всички дрогирани протестърчета и кукловодите им:АМЕРИКАНЦИТЕ НИ ПРЕЕБАХА ПРЕВРАТА.

това пидерунгелче с кърпичката дето тичаше насран от страх да спасява Тоиквата с онуй алтаво арменче сега пък стана борец за народна свибода какъв адвиокат е туй педалче, къде е регистрирано колко клиенти има, само малоумни ще работят с туй нещо

Този не беше ли борец за правова държава? На какво основание иска да сменя законно избран главен прокурор? Съдебната власт е независима и това е гарантирано от Конституцията. Който посяга на законно избран главен прокурор, посяга на Конституцията и разделението на властите. Това се отнася и за президента Радев.

То в думичката избор обикновено има повече от една задължителна опция. На времето така го "избираха" бай Тошо родителите ни.

Ако такива като Хаджигенов ще правят реформа в съдебната система то тогава тежко и горко на българското общество, което ще "бере" след време плодовете на тази реформа. Злобните, некомтентните и отмъстителни хора, освен да хвърлят непроверени твърдения и спекулации на публиката /а и хранителни продукти по обществени сгради/ друго не могат и не искат да правят.

Къскета и шефа му скоро ще отидете на едно по-топло място.

Неграмотник.

Този с кои други ще слагат нов главен прокурор? За кой се взе този палячо, за Всевишния?

"Николай Хаджигенов: Подслушваните опозиционери са били обявени като ОПГ за масови безредици" И какво не му е ясно на ХаджиГЕЙов?

Тоя е абсолютен наглец и боклук. Колко е адвокат е друга работа.

Здравейте, казвам се Бойко Борисов и не съм крал от 1 месец.

Много си т.п! Само това ли успя да измислиш? Бахти и "гения" дето си!

все преувеличваш :: May 12, 2021 — С клетва служебното правителство пое властта в ръцете си

Ми сигурен съм, че не си крал и преди това. Просто, даже и за това не ставаш.

Мисля ,че това което се случи в България през последната година няма как да не е подкрепено с много пари отвън.Дали от Дубай или Москва времето ще покаже.Проблема е ,че има прекалено много лапни-шарани в България и чужбина

ами не строго погледнато - тези наистина са били организатори на масови безредици... как друго яче може да се нарече оная простотия с затворените кръстовища миналата година? те кога ще бъдат подвседени под отговорност за разпространяване на короната? носеха ковчеци, палеха мески и после въх - ма то зеха да мрат хора! сега роднините на всички починали от короната трябва да заведат масови дела срещу кретените които открито проповядваха не на мерките! на тия протести бая хора си обмениха короната. вярно - много от тях бяха млади и съответно даже не разбраха как заразиха цяла България...

Как така ,като е секретно имаш инфо? А закона не важи ли за вас,да не манипулирате, без докозателста и жалко ,че се водиш юрист!

Този "канибалски сигнал" е една смехория. Няма свидетели, няма СРС-та, на който да се чува как Борисов рекетира някого, всичко е "един анонимен свидетел ми каза"

Не те задържаха, защото това е ВАШЕТО правителство и всеки знае, че ще го уволянят ако те арестува. Иначе извършваш престъпение, като чете СРС-та. Това че друг (Цветанов) е извършил престъпление не те оправдава.

Ай сиктир бре,смешници.Кранчето от Дубай спря внезапно,а вие вече сте клиенти на прокуратурата.