Коментари - Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого | Днес.dir.bg

Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого

Премиерът обеща пред парламента отчет, след като се завърне от посещението, и обяви, че имаме най-ниската инфлация в региона

Обратно в новината

Коментари - Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого | Днес.dir.bg

Коментари

Прокуратурата самосезирала ли се е или по традиция си гледа под полата?

Какъв тип територия сме ние.Уж сме били парламентарна република и правителството трябва да се отчита пред парламента.Ама на практика ние сме си "посолска" територия и парламента и правителството получават заповеди от едно посолство.Т.е ние сме "посолска" република което си е типична колония.И нашата колониална администрация трябва да се отчита пред господарите си.

Скъпи господари,ние вашите верни слуги докладваме , че изпълнихме всички ваши заповеди , изядохме всички ваши изпражнения и облизахме вашия посран задник.Дали ни е било вкусно , няма значение, важно е вие да сте доволни.И сега идваме да ви уверим , че сме готови още да ядем и ближем , стига вие да ни заредите с още суровина.Покорно ваши- ментето , селската проститутка , свинята , тиквата и прилежащия боклук.

Овцата Денков ще ходи да лиже подметки.

Абе мноо сте прости това путльовците!

Денков предател вън от правителството

Журналята правят от всяка дума скандал. Така си заработват хлебеца. България ще стане нормална държава, когато всеки започне да си гледа работата, а не да чака подаяния от държавата или ит политиците. И най вече, когато журналистите престанат да са клюкари, главно клюкарки, а почнат да правят да задават на политиците смислени въпроси, вместо предварително уточнени. От много време не мога да видя интервю, в което да се зададе прям въпрос, който малко да затрудни интервюирания.

Закономерно. Слугата е длъжен да се отчете пред господаря си, поставил го на този пост. Да засвидетелства за пореден път вярност и пълно послушание и да получи новите си задачи. Срамът е огромен, в българската история не е имало подобно мекотело, пропълзяло толкова високо.

Този успешно смени Брежнев с Байдън. Само се питам за какъв дявол ще се среща с еврейски организации . Като нищо ще ни продаде и за по-малко от 30 сребърника.

Кат го гледам тоя, как хубаво ми става че не съм в кочината от 24 години

Сапунчо каза, че.щял да ходи в САЩ , за да отчита дейността на правителството!

Бате Бойко май го хвана страх, че и някой друг ще седне пред камината в Белия дом. :-D А Копейката е най-неадекватен, но от него не съм изненадан.

Е нали плъха се върна тези дни от САЩ и освен на някой черен да е седнал... не е припарил до Белият Дом

Да я закриват тази Академия, с такива "академици". Това човече, ако имаше мозък или от кумова срама поне, не трябваше да бръщолеви къде се отчита.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Никога в най-новата ни история, от Освобождението та до сега, нито един български премиер не си е позволявал да унизи до такава степен България в лицето на нейната най-висша власт - Народното събрание. Били сме съюзници с кого ли не през годините, но никога нито един премиер не е заявявал от трибуната на НС, че ще ходи да се отчита в чужбина, никой не си е въобразявал, че може да откаже информация, поискана от НС за каквото и да било. Е, това нещо Денков го направи. Той беше в залата и отказа да отговори на въпроси на депутатите - дали и ако да, кой го е поканил и за какво ще се "отчита" в една чужда страна. Мерзко създание е то. Академик, учен, сигурно счита себе си за интелегент. Всъщност е роб, слугуващ на чужди господари. за такива като него Джавахарлал Неру е казал: "Няма по-голям враг на собствения народ от възпитаната от колонизаторите интелигенция." Да, Денков и подобните му са врагове на българския народ и на българската нация.

15г Бойко, Цвъки , СДС, ДСБ и ДПС ходят и се отчитат по команда. Ти сега се събуди

по принцип не трябва да се дава леб на троловете-дебили от лгбтку пропагандата на црушките от родата на "призрака от киев". но.... до: "2024-02-02 18:48:27 Противното лайно Пут (нерегистриран)" първо на първо кой ти внуши, че тия долнопробни отрепки са били канени от некой. всички се гнусят от тях и ако не ги върнат още на границата ще бъде голям успех за "правителството". второ на второ в диктатурата на дълбокогъзата дръжава на лузърите се канят само продатели и пълни комунде измекяри, които умеят да целуват изкусно и с пъхане на език гъза на новото усассср. и трето на трето - всеки уважаващ себе си човек (казвам човек, а не плужек) ще откаже поканата, ако държи поне малко на достжнството си. -------------- Бог с нас

А кога ще поканят Косто Копей, Ганчо и Цончо и Америка???

Ама ти се кефиш, че премиера ти отива да се отчита пред господарите ти в САЩ ли ???

Ти прочете ли въпроса ми, или си природно тАп?

Ами те и плъха не са поканили - отиват сами и като навлеци

денков-врътигъзецо, а какво става с цео - две отпечатъка ви бе джанъм? а с борбата с климата? не може ли отчетите си да ги пращате по факса? те и без това ще отидат в "рисайкъл биина".... etc. ще запитат някои Данъкоплатци. вижте сега - майсторът на сапунените балончета - академик денков е открил нова, свръх-потайна формула на педерален сапун, от който могат да се правят 52,85% повече (медийни,) сапунени балончета, в които се отразяват, не, а бялата светлина се разпада на шестте си цвята на педерасткото знаме на сбърканяците от вси страни - обединиха се в наци-натото на вечните лузъри, нефелници и мозъчни сбърканяци. все биологичен отпадък. сапунените мехурчета са нещо като формулата на кока-колата, която се била знаела само от трима души, които летели не заедно, а тук само ученият от нювото на айн-цвайщайн денков я знае... пърдоне моа - академик денков. който е завършил също пуца на харвард. накратко: вечни дупелюбци отиват да целуват насрани задници. това им е призванието в техното и без това безлично съществувание ------------- Бог с нас

SirBob

Рядко нищожество е този. Наред с останалите американски изтривалки в лицето на Интелекто, Гнома, Мравояда, Мутрата и протежето на Доган.

Предателащя заслужава добро посрещане като се върне...заедно с останалите авантаджии.

Този боклук заедно с антуража си сигурно ще има спиич с бездомниците във Вашингтон. Жалък безродник. Българи- бачкайте повече и повече за да може изпражнение като това да ви харчи парите, обикаляйки безсмислено света!!!

Безочни хрантутняци, хората изнемогват, а тия са се разгащили. Раята търпи,а една безочна паплач се чепи.

На изпроводяк екскурзийка.

На кого ще представяш бе, смешник. Ти нямаш покана за да идваш. Поиска среща с президента и сенатори, беше ти отказано. При кого идваш, на кого ще представяш "резултатите си". Никой не иска да се среща с прислужника си.

Секс екскурзията на Киро, Лена, Солун помните ли? Е същото е само че до Америка. Всеки ебал колежка на командировка знае колко е сладко.

Ние в EU ли сме или сме щат на САЩ?Ако сме щат защо имаме визи?

На главния иконом на Белия дом.На него докладва цялата прислуга, а нашето мекере е нищо по вече от елементарен слуга.

абе идиот,абе мишок смърдел,че ти и тука пред Галя можеш да се отчетеш,защо ще ни харчиш парите да ходиш до там със орда авантаджии

Абсолютно първосигнално. Да се разходи до Империята, тоест до началството, а там все някой си за хаир може и да го забележи. Все от полза ще му бъде това. Лична полза, а не в полза на продадената България.

Защо бре Денков?

Боклуци долни, отчет ще давате пред българският народ и ще си платите за слугинаж подлоги, долни мърши, плъхове дебеловрати свине, тарикати шиб-ни

Що не го представи на Галя а чак до там ще се разхожда

боклук с боклук, плъх долен отде изпълзя мама ти да еба . Откъде на къде ще даваш отчеит в САЩ ? Да не са признали за поредният си щат , а мастийо проста , тъпа.

Слугата ще коленичи и докладва на господарите си.

Хайде връткайте се вече, че не мога да го гледам този плъх повече. Нали ходи до САЩ бре, ония ден се върна, и с кой се срещна?!? Безличен безполезник

Явно иска САЩинистите да му заверят семестера, за да го допуснат за другия семестер? Леле ако не му го заверят какаво ще правим - май вървим към нови изпити? Все пак има промяна - имаме американски колеж, имаме американски университет, а сега имаме вече и американска . . .държава! ама не всички знаят американския език ?!

Ходи до Посолството и се отчети, защо ще блъскаш до Америка? Или не помниш на Боко какъв цирк му спретнаха за посрещане...

Сапунения академик Денков смешен и жалък с това си изказване.Сглобката е в потрес от ниското му политическо ниво.Най- възмутен е бившия член на БКП от 18 г.възраст,пожарникар ,сикаджия ,набеден за генерал и стигнал до депутатско място др,господин Бойко Методиев Борисов.

Ние американски щат ли сме ? Денков верно е назначен от Сащ ,той вежди го каза ,Галя от посолството управлява ? Не се притеснявайте скоро ще ни сложат циганин за премиер и без това изчезваме като нация

ние си имахме вече един Джанго за премиер, не помниш ли Мавъра?

Академик (каквото и да означава тази титла?) Денков ще ни каже кога свършва зимата.

Илиян след като спада инфлацията тогава защо мобилните оператори увеличават цените ?! Гнусен лъжец !!!

мравояд да му падне самолета в океана

ГОЛЯМ ЕКСКУРЗИАНТ Е НАШ "АКАДЕМИК".

на Белия дом да се погърчи малко и да му представи резултатите, и после с една конска каруца обратно на летището.

А защо ще се отчитаме пред Вашингтон за постигнатите резултати? Те нещо шефове ли ни се падат?

Денков Доларов се отчита като премиер на България , не пред България,а пред САЩ,изумени сме и потресени.Такова чудо не е имало в българската история.Позор!

как,Мишок и Памперс-неочаквано добра комбинация-Първия не знае защо е там,а втория не помни кой е тоз.

Ъъъъ...това е малкооооо...унизително... и по същество е предателство и шпионаж в полза на чужда страна!?

В Белия дом няма ли да има добро сърце и да го изслуша?

В едни по-нормални времена, за предателство и държавна измяна всеки знаеше какво е наказанието.

Коментари - Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого | Днес.dir.bg

Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого

Премиерът обеща пред парламента отчет, след като се завърне от посещението, и обяви, че имаме най-ниската инфлация в региона

Обратно в новината

Коментари - Николай Денков ще представя в САЩ резултатите от управлението у нас, но не каза пред кого | Днес.dir.bg

Коментари

Прокуратурата самосезирала ли се е или по традиция си гледа под полата?

Какъв тип територия сме ние.Уж сме били парламентарна република и правителството трябва да се отчита пред парламента.Ама на практика ние сме си "посолска" територия и парламента и правителството получават заповеди от едно посолство.Т.е ние сме "посолска" република което си е типична колония.И нашата колониална администрация трябва да се отчита пред господарите си.

Скъпи господари,ние вашите верни слуги докладваме , че изпълнихме всички ваши заповеди , изядохме всички ваши изпражнения и облизахме вашия посран задник.Дали ни е било вкусно , няма значение, важно е вие да сте доволни.И сега идваме да ви уверим , че сме готови още да ядем и ближем , стига вие да ни заредите с още суровина.Покорно ваши- ментето , селската проститутка , свинята , тиквата и прилежащия боклук.

Овцата Денков ще ходи да лиже подметки.

Абе мноо сте прости това путльовците!

Денков предател вън от правителството

Журналята правят от всяка дума скандал. Така си заработват хлебеца. България ще стане нормална държава, когато всеки започне да си гледа работата, а не да чака подаяния от държавата или ит политиците. И най вече, когато журналистите престанат да са клюкари, главно клюкарки, а почнат да правят да задават на политиците смислени въпроси, вместо предварително уточнени. От много време не мога да видя интервю, в което да се зададе прям въпрос, който малко да затрудни интервюирания.

Закономерно. Слугата е длъжен да се отчете пред господаря си, поставил го на този пост. Да засвидетелства за пореден път вярност и пълно послушание и да получи новите си задачи. Срамът е огромен, в българската история не е имало подобно мекотело, пропълзяло толкова високо.

Този успешно смени Брежнев с Байдън. Само се питам за какъв дявол ще се среща с еврейски организации . Като нищо ще ни продаде и за по-малко от 30 сребърника.

Кат го гледам тоя, как хубаво ми става че не съм в кочината от 24 години

Сапунчо каза, че.щял да ходи в САЩ , за да отчита дейността на правителството!

Бате Бойко май го хвана страх, че и някой друг ще седне пред камината в Белия дом. :-D А Копейката е най-неадекватен, но от него не съм изненадан.

Е нали плъха се върна тези дни от САЩ и освен на някой черен да е седнал... не е припарил до Белият Дом

Да я закриват тази Академия, с такива "академици". Това човече, ако имаше мозък или от кумова срама поне, не трябваше да бръщолеви къде се отчита.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Никога в най-новата ни история, от Освобождението та до сега, нито един български премиер не си е позволявал да унизи до такава степен България в лицето на нейната най-висша власт - Народното събрание. Били сме съюзници с кого ли не през годините, но никога нито един премиер не е заявявал от трибуната на НС, че ще ходи да се отчита в чужбина, никой не си е въобразявал, че може да откаже информация, поискана от НС за каквото и да било. Е, това нещо Денков го направи. Той беше в залата и отказа да отговори на въпроси на депутатите - дали и ако да, кой го е поканил и за какво ще се "отчита" в една чужда страна. Мерзко създание е то. Академик, учен, сигурно счита себе си за интелегент. Всъщност е роб, слугуващ на чужди господари. за такива като него Джавахарлал Неру е казал: "Няма по-голям враг на собствения народ от възпитаната от колонизаторите интелигенция." Да, Денков и подобните му са врагове на българския народ и на българската нация.

15г Бойко, Цвъки , СДС, ДСБ и ДПС ходят и се отчитат по команда. Ти сега се събуди

по принцип не трябва да се дава леб на троловете-дебили от лгбтку пропагандата на црушките от родата на "призрака от киев". но.... до: "2024-02-02 18:48:27 Противното лайно Пут (нерегистриран)" първо на първо кой ти внуши, че тия долнопробни отрепки са били канени от некой. всички се гнусят от тях и ако не ги върнат още на границата ще бъде голям успех за "правителството". второ на второ в диктатурата на дълбокогъзата дръжава на лузърите се канят само продатели и пълни комунде измекяри, които умеят да целуват изкусно и с пъхане на език гъза на новото усассср. и трето на трето - всеки уважаващ себе си човек (казвам човек, а не плужек) ще откаже поканата, ако държи поне малко на достжнството си. -------------- Бог с нас

А кога ще поканят Косто Копей, Ганчо и Цончо и Америка???

Ама ти се кефиш, че премиера ти отива да се отчита пред господарите ти в САЩ ли ???

Ти прочете ли въпроса ми, или си природно тАп?

Ами те и плъха не са поканили - отиват сами и като навлеци

денков-врътигъзецо, а какво става с цео - две отпечатъка ви бе джанъм? а с борбата с климата? не може ли отчетите си да ги пращате по факса? те и без това ще отидат в "рисайкъл биина".... etc. ще запитат някои Данъкоплатци. вижте сега - майсторът на сапунените балончета - академик денков е открил нова, свръх-потайна формула на педерален сапун, от който могат да се правят 52,85% повече (медийни,) сапунени балончета, в които се отразяват, не, а бялата светлина се разпада на шестте си цвята на педерасткото знаме на сбърканяците от вси страни - обединиха се в наци-натото на вечните лузъри, нефелници и мозъчни сбърканяци. все биологичен отпадък. сапунените мехурчета са нещо като формулата на кока-колата, която се била знаела само от трима души, които летели не заедно, а тук само ученият от нювото на айн-цвайщайн денков я знае... пърдоне моа - академик денков. който е завършил също пуца на харвард. накратко: вечни дупелюбци отиват да целуват насрани задници. това им е призванието в техното и без това безлично съществувание ------------- Бог с нас

SirBob

Рядко нищожество е този. Наред с останалите американски изтривалки в лицето на Интелекто, Гнома, Мравояда, Мутрата и протежето на Доган.

Предателащя заслужава добро посрещане като се върне...заедно с останалите авантаджии.

Този боклук заедно с антуража си сигурно ще има спиич с бездомниците във Вашингтон. Жалък безродник. Българи- бачкайте повече и повече за да може изпражнение като това да ви харчи парите, обикаляйки безсмислено света!!!

Безочни хрантутняци, хората изнемогват, а тия са се разгащили. Раята търпи,а една безочна паплач се чепи.

На изпроводяк екскурзийка.

На кого ще представяш бе, смешник. Ти нямаш покана за да идваш. Поиска среща с президента и сенатори, беше ти отказано. При кого идваш, на кого ще представяш "резултатите си". Никой не иска да се среща с прислужника си.

Секс екскурзията на Киро, Лена, Солун помните ли? Е същото е само че до Америка. Всеки ебал колежка на командировка знае колко е сладко.

Ние в EU ли сме или сме щат на САЩ?Ако сме щат защо имаме визи?

На главния иконом на Белия дом.На него докладва цялата прислуга, а нашето мекере е нищо по вече от елементарен слуга.

абе идиот,абе мишок смърдел,че ти и тука пред Галя можеш да се отчетеш,защо ще ни харчиш парите да ходиш до там със орда авантаджии

Абсолютно първосигнално. Да се разходи до Империята, тоест до началството, а там все някой си за хаир може и да го забележи. Все от полза ще му бъде това. Лична полза, а не в полза на продадената България.

Защо бре Денков?

Боклуци долни, отчет ще давате пред българският народ и ще си платите за слугинаж подлоги, долни мърши, плъхове дебеловрати свине, тарикати шиб-ни

Що не го представи на Галя а чак до там ще се разхожда

боклук с боклук, плъх долен отде изпълзя мама ти да еба . Откъде на къде ще даваш отчеит в САЩ ? Да не са признали за поредният си щат , а мастийо проста , тъпа.

Слугата ще коленичи и докладва на господарите си.

Хайде връткайте се вече, че не мога да го гледам този плъх повече. Нали ходи до САЩ бре, ония ден се върна, и с кой се срещна?!? Безличен безполезник

Явно иска САЩинистите да му заверят семестера, за да го допуснат за другия семестер? Леле ако не му го заверят какаво ще правим - май вървим към нови изпити? Все пак има промяна - имаме американски колеж, имаме американски университет, а сега имаме вече и американска . . .държава! ама не всички знаят американския език ?!

Ходи до Посолството и се отчети, защо ще блъскаш до Америка? Или не помниш на Боко какъв цирк му спретнаха за посрещане...

Сапунения академик Денков смешен и жалък с това си изказване.Сглобката е в потрес от ниското му политическо ниво.Най- възмутен е бившия член на БКП от 18 г.възраст,пожарникар ,сикаджия ,набеден за генерал и стигнал до депутатско място др,господин Бойко Методиев Борисов.

Ние американски щат ли сме ? Денков верно е назначен от Сащ ,той вежди го каза ,Галя от посолството управлява ? Не се притеснявайте скоро ще ни сложат циганин за премиер и без това изчезваме като нация

ние си имахме вече един Джанго за премиер, не помниш ли Мавъра?

Академик (каквото и да означава тази титла?) Денков ще ни каже кога свършва зимата.

Илиян след като спада инфлацията тогава защо мобилните оператори увеличават цените ?! Гнусен лъжец !!!

мравояд да му падне самолета в океана

ГОЛЯМ ЕКСКУРЗИАНТ Е НАШ "АКАДЕМИК".

на Белия дом да се погърчи малко и да му представи резултатите, и после с една конска каруца обратно на летището.

А защо ще се отчитаме пред Вашингтон за постигнатите резултати? Те нещо шефове ли ни се падат?

Денков Доларов се отчита като премиер на България , не пред България,а пред САЩ,изумени сме и потресени.Такова чудо не е имало в българската история.Позор!

как,Мишок и Памперс-неочаквано добра комбинация-Първия не знае защо е там,а втория не помни кой е тоз.

Ъъъъ...това е малкооооо...унизително... и по същество е предателство и шпионаж в полза на чужда страна!?

В Белия дом няма ли да има добро сърце и да го изслуша?

В едни по-нормални времена, за предателство и държавна измяна всеки знаеше какво е наказанието.