Николай Денков прие номинацията за премиер, насрочва обща среща с всички партии в НС

Бившият министър на образованието отрече да е бил кадър на ГЕРБ и напомни, че заедно с Христо Иванов е един от двамата недоволни, които през 2016 г. напуснаха правителството на Борисов

Обратно в новината

Коментари - Николай Денков прие номинацията за премиер, насрочва обща среща с всички партии в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Василев и Денков са били в кабинетите на герб и бая се хвалиха тогава колко ''добрини'' правят, ама сега влезнали в кабинета на Киро с който и бяха дружки в служебния когато пак се самохвалеха колко ''добрини'' са направили,,Апетита идва с яденето а на тези много е нараснал...

Тези тримата от снимката за пари всичко правят.

На тия продажници новият краварски посланик още ли не им е разпоредил какво да правят

Пълна Пародия! Другарите ПараПетКов и Вазелинов с "идеи" за правителство! Става за виц!

Време е за Възраждане.

Правителството на шарлатаните оглавявано от акаде ми е кура. Никога не е късно един демик да стане за резил

Чвор до чвора , мила моя майнольо . Липсва само Ку Ку куклата от президентството със зеления чорап !

Немой намериш по-отдадена и прилежна зоростутка.

Всички с ПП са ......... за и ДБ..........са за психо лекар.

прилича на Кърмит от кукленото шоу на Хенсън , то че политиката в БГ си е шоу , ама и тоя пезевенк който не знае / знае знае / къде го водят Тъпия и Кокорестия ми идва малко в повече :)))

От възраждане няма да подкрепим тоя кандидад,както вече заявихме

Малко ли се облажи от комисионните за измислените ковид тестове на учениците, че се готви още да прилапа. Нямат насита тия

Какъв академик е този,след като вместо с наука постоянно се вре в политиката и бори за топло местенце.

Видяло магарето, че подковават коня, и то вдигнало крака, ха ха

Жабата

Не беше ли образователен заммин в правителството на Борисов 2 преди 7-8 години

Те всичките бяха при Борисов и Асен и Христо и Нестамир и този плужек, но явно не им стигаше откраднатото.

Денков е твърде безличен, безплътен, анорексичен, скучен и партиен. Ще се провали повече и от алчния масон от Пирогов. Третия мандат чорапа ще даде на Янев, който от своя страна е едно професионално мекотело и тарикатче. Но и той няма да успее, надявам се.

+++++++++++++++++++

Този гнусен глист,нагаждач и службогонец,това безлично мекотело няма как да стане премиер

Не мога да кажа, дали това е добър или лош ход То по принцип няма угодия. На експертите казахме - ама никой не поема политическа отговорност. На политическите номинации ще кажем -а, ама този кабинет е партиен. И пр.

Денков беше едно от лицата на предишния кабинет. Това значи, че ПП опитват да направят свой кабинет или отбиват номера. Търсят политическа подкрепа , предполагам временна, за т. нар. кабинет на малцинството. Трудно ше мине. Според мен, единствения начин това да мине е ПП да се върнат в кръга на Президента и групата на Янев. По-вероятно е просто да бъде спечелено време за третия опит, който вече се отлага за догодина.

Не ни губи времето. Нави избори и тези утрепки да си заминават.

Кирчо и Кокорчо знаят ли на кого е портрета зад тях? Ех, ако знаеха че е племенник на Цар Освободите, със сигурност нямаше да са седнали там.

Бавно и полека ГЕРБ се връщат във властта. Започваме с Николай Денков и ще завършим с Бойко Борисов. Лошо няма !

Кики, Лена би се справила по добре от този академик. Искаме Лена а не този чукундур!

Иаз, и аз и аз ..............

ПП без Лена са като чеп без .утка.

Продължавате Промяната?! - нищо няма да продължавате, освен да продължите към забвението.

НикъФ шанс. На Кире аватара. БоЛКуци.

Някой може ли да ми каже какво означава титлата академик? Къде по свободния свят съществува такова животно - академик ? У краката лъснати , у главата блъснати. Член Кууууур еспондент , Лауреаттттт ,Академииииик .Ебем гивизмислените комунистически - мафиотски титли. Като хемороид на гъз , са . По цивилизования свят има PhD.

Нещо като масонска ложа за научни мошенници.

Поредния соросоид, втори дубъл на хамериканското посолство да натресе птрепки и нац предатели

Може и да е свестен, но щом Го издигат ПП е тяхна кукла на конци. Промяната Вън!

Денков е интелигентен и гъвкав политикан, класически шарлатан, при който с пълна сила важи сентенцията "Ingrato homine terra peius nihil creat. " (Земята не ражда нищо по-лошо от неблагодарния човек). Научните му постижения и пътя му в науката ги трасира проф. Иван Иванов, а на Денков отношението към него, преди да почине, беше като това към ГЕРБ, бил им ял "хляба", ама с погнуса.

Мале, като гледам като геберунгелско-еничарска пасмина плюе и храчи по академик Денков., направо мед ми капе на сърцето. Толкова злоба и толкова безсилие може да роди само Пиар Севи - Бойко. Страхът тече през насраните ви гащи и мирише по-силно от на тулупа лисичарника.

Ха да видите как е.

Абсолютен гнусар!

За умрелите или добро или нищо. За този политически труп от “Пълен Провал” едно голямо НИЩО.

Ама тия от ПП са същите като ГЕРБ. Борисов дойде на власт с люти закани към коронпираните от тройната коалиция. Заливаше ни с имена и данни за откраднати пари. Резултата беше, няма виновни. Сега се крие зад гърба на Габровски. Петков и Василев се представят за големи борци с кражбите на държавни пари, но не разобличиха нито един корунпиран. Крият се зад гърба на академика.

корОНпираните..??? Яснооо….!

голи охлюви!

за тоя се сещам следните неща -всъщност, шарлатаните почнатха като тройка-кирчо, кокорчо и тоя денков. после тоя денков го денаха някъде, в по-задната редица, при простите министЕри на шарлатанията. киро и кокоро останаха отпред да вилнеят и трошат наред... -двукратен зам-министър в правителства на "мафията", "стутуквото", "еднокнижника" и прочее бла-бла-бла определения относно герб. явно, като се е подвизавал славно в бб1 и бб2 е нямал проблеми ни с мафията, ни със статуквото.... -съвсем случайно, съвсем почтено, съвсем променкаджийски и протестърски е станал академик, докато е бил....министър. найс, а?! променкаджии, сър! или както казва муню-шарлатанин до шарлатанина, мила моя майно льо! п.п. сега се светнах. професор габровски не е академик, затова не може да бъде приет от щарлатаните. нищо по-малко от академик за тях! сега остана само денков да научи простокиро да говори български език поне на ниво третокласник от помощно училище и можем да продължим с по-нататъшния погром над държавицата...

Е този вече няма да го издържа. Цървул, галош, изтривалка!

Денков определено е фин човек. Какво прави сред тези алчни озъбени хиени и пълни простаци, само той си знае с какво го държат за топките.

Ако става ЗА финес то Прашката Асен е много по фин

за каква да е фин,да го изпраскаш отзад ли, айде мерси, ти си го праскай ако искаш

Тоя, дето караше децата да си бъркат в носовете навън, на студа и после ги пускаше в училище? И ги затвори здрави деца , под карантина ? Аре, няма нужда.

Професор Габровски, Къде е този плазмодий?

Към 2014 Н .Денков не е имал нито един изпълнен научен проект. Освен нещо тайно и нелегално да е било. Обачва какъв грандиозен гаф е сътоврил тогава, може да се види по спечелените от ПрогетиПлант съдебни дела в България.

Шмекерите ака шарлатаните си мислят, че с "експерта" Денков, ще могат да си въртят далаверите по старо му. Тези наистина са патологични наглеци.

органическа непоносимост към Кирчо и Кокорчо и към цялата им ПП (Пълни Педали)

Наистина ли тази “ амеба” предлагате бе Киро?!

Е защо Кирчо и Кокорчо не се кандидатираха, я? Нали много знаеха за професора-хирург? Много лаеха. Защо него предложили от ГЕРБ, вместо Борисов да станел лично кандидат-премиер? Е, какво стана ве променци? Дойдохте на същото, нали? Ама защо бяха големите ви приказки дето изприказвахте. И партизанските ви партийни борби в стил "Стани ти, за да седна аз".

Питам - колко милиарда евро дългове оставихте ? Колко поколения трябва да ги плащат? И с какви очи заставате пред хората?

С какво този академик е по добър от вчерашния професор? Много е стряскащо, че нивото на политиците ни е толкова ниско. Казаното няма съдържание и общуването няма качество. Нямат поведение и култура. Явно не се тревожат от това, че България може да изглежда зле в очите на останалите държави и че изпадаме в изолация. Това не вече деликатно, а съвсем директно ни бе показано с неприемането ни в Шенген. И сигурно и следващия път ще се намери някоя държава, която да поеме ролята на налагащ вето. Професор Габровски беше изправен пред непосилната задача да избута България нагоре. Сизифова задача - трудна дейност без обозрим край. Особено при съпротивата на онези, които я бутат надолу. Сега те се предлагат да бутат нагоре? Пълна шизофрения.

Паднахте ли ми във финта шарлатанчета? Сега следва падащ кворум, правителство на Денков и след това бърз вот на недоверие. После парламетарна рулетка с проф. Габровски и така докато не хвърлите бялата кърпа. Шарлатани ама аматьори! Един е Меси от Банкя!!!

Селяндурщината в България ненавижда образованите които се борят с корумпираните най вече от Герб, които очалгарихаждържавата

Образовани, смях!

Селяндурщината в България ненавижда образованите които се борят с корумпираните най вече от Герб, които очалгарихаждържавата

Естествено че ненавиждаме образованието в България защото завършихме три месечен пуц У Харвард.

Браво на ПП Не влизат в просташкия стил на Герб

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат хастар?

Абе Бачо тиси по тъп от на Асен гъза бе винкел

Но пък ти си оставаш простак като тях!