Николай Денков: Имаме списък с министри, одобрен от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Кои влизат в проектокабинета "Денков-Габриел"? Имената им изтекоха неофициално

Обратно в новината

Коментари - Николай Денков: Имаме списък с министри, одобрен от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мисля си, че нещо си налегнаха парцалите заради еврото, чиято подготвка е в пълен ход; страх ги е от Възраждане, ако парите са мотив, както винаги в политиката, а не интереса на гласувалите/негласуваилите

супер комбинация плъх и помакиня начело и България ще е държава мечта

Само на мен ли тая жена Мария Габриел ми е толкова неприятна като змия, типична кариеристка Пред нея Сачева дори изглежда по=симпатична

ами прав си хората които я познават ще потвяърдят аз няма да кажа нищо за нея, че я познавам и ще кажет че завиждам и клеветя но тая жена ще ви потроши парите и ще ви доведе до просешка тояга

Има списък с министри, който е одобрен от посолството. Това обяви пред Нова телевизия акад. Николай Денков.

Честито ви джендърско правителство!! всички гласували за двете предателски коалиции ,ще са виновни за това ,което предстои. Дупе да му е яко на тоя народ!

Не е важно кой ,какво и как е одобрил.Важното е какво ще каже Посолството.Всичко го знаем ,онова на ул.Козяк.Там е истинският министерски съвет на България ,нашият само е за показване пред хората ,нещо като говорещи чучела

Явно ни се подиграват, на следващите избори /когато и да са/ НИЕ ще им се подиграваме.

И кои сте "Вие"?

Тези окончателно ще довършат България, ако не ги изпреварим ние. Познавам лично Тодор Тагарев предложен за министър на отбраната. Съвипускници и бивши колеги сме. Той е паркетен офицер и книжен плъх. За него да угодничи на НАТО е всичко, дори пред род и Родина. Той ще навлече непоправими и за дълги години огромни беди на страната ни.

просто ще стане нетърпимо

с уклон към маккартизъм от фашистки вид .... тези хора са абсолютни еничари и напълно безскрупулни

вече ше видите кон боб яде ли..... предишните издънки на баце ще ви се видят виц

е одобрен от ПОСОЛСТВОТО (чудя се кое ли е това посолство - да не би да е руското?!)

на милион население повече от три минИстЕра с по петшест иляди лапачи окол тях :)))

Соросоидно правотелство, което има за задача три неща: 1. пряко въвличане на българия в руско- украинския конфликт. 2. Въвеждане на еврото, без провеждане на референдуми и други демократични глезотии 3. Приемане на Истанбулската конвенция 4. после могат да си ходят, след като вече са натворили зулуми за 100 г. напред.

asen

Преди да се скара с Гешев, Борисов беше много самонадеян и критичен, като обясняваше как не е сериозно да се прави правителство с втория мандат, а сега от страх ако му кажат от пп да чисти тоалетните в парламента, до две минути е хванал парцала.

Константинов излезе прав, че ще има коалиция на войната... Не купените избиратели на ПП-ДБ и ГЕРБ които си мислиха, че избранниците им ще отстояват принципите си, предполагал се почестваха за пореден път измамени...

кой е константинов

"Освен името на Мария Габриел, в него няма други представители на ГЕРБ и "Демократична България". " Пак ни будалкат - реднага се виждат дори явните политически лица, да не говорим за куклите на вериги: Министър на туризма - Зарица Динкова от "Зелено движение" "Зелено движение" официално е част от "Демократична България". вижте сайта им и ще се уверите...

САЩисано независими кръгове - най-вече този на Мраин Райков, нали? Никаква политика - ОНЛИ ЕХ-сперти! Копаме си дъното, ама не ни пука. Щото има ЦЯЛА Европа в която да избягаме...

ЩЕ ОСТАНЕМ И БЕЗ АРМИЯ ТАГАРЕВ ЩЕ Я ДОСЪСИПЕ ТОТАЛНО.ЩЕ ИЗМЪКНЕ ВСИЧКИТЕ ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА

Поставянето на този отявлен фашизоид и военнолюбец /може и да не е, но в изявите си по медиите се представя точно като такъв/ на този пост в правителство на напълно компроментиран мандатоносител ще е огромен проблем за България и българите. Най-малкото, защото МО на РБ ще бъде на директно подчинение на "посолството".

Ако ГЕРБ подкрепят кабинет с министър на финансите Асен Василев в него, ще станат съучастници в неговите престъпни схеми и неспособност да управлява държавните финанси. Нексо, Цв.Василев, черепа...чакат пролука, през която да потекат изпрани руски пари. Асен Василев ще направи всичко, да спре България за Шенген и еврозоната. Той гласува вече против влизането ни в Шенген. Ще държи дефицита над 3%, оправдавайки се с различни доводи.

Ананиев от ГЕРБ може да води финансиите. Човек с богат житейски и професионален опит, удържал финансиите през най-тежкия за страната период, ковид,преди и след това. Замалко, щяхме да сме в еврозоната. Но, дойдоха чалгари, тарикати ПП,Радев и нлвсичко спря.

Нищо лично към Денков, даже ми е симпатичен. Нищо лично и към Габриел, въпреки, че не мога да "дишам" типажа, който представлява - натеглив комсомолец, направил кариера само защото знае на кое правилно място да застава и какви правилни лозунги да повтаря като папагал. Но не мога да приема, че ще бъде направено правителство, с мандат на партия, която направи атентат на демокрацията, превръщайки срещата си на най-високо ниво в селска вечеринка, на която най-демонстративно и нагло си клюкарстваха как: щели да сменят всички ръководства на служби, с верни на тях хора, одобрени от посолството; се разбрали с Урсула да и дадат фалшифицирани числа, за да ни вкара в еврозоната; преброили на изборите гласовете си 1 за 3; щели да изперат оня, дето до вчера изчегъркваха; правили ала-бала с президента и т.н. Такава партия е и трябва да бъде обявено за противоконституционна. Което я вади от всякакви конституционни процедури, включително и тази за съставяне на правителство. Всичко друго ще показва само едно. Че в България демокрация няма. Което всъщност е ясно отдавна.

Записи без одобрение на съдия не са доказателство в съда, но факт е, че просто Киро и Асен Василев са казали това, което чухме и не отричат, което автоматично трябва да бъдат предадени на прокурор и да оповестят заговор: Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо. Чл. 10. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Общественоопасно е деянието, което застрашава или уврежда личността, правата на гражданите, собствеността, установения с Конституцията правов ред в Република България или други интереси, защитени от правото. Чл. 17. (1) Приготовление е подготвянето на средства, намирането на съучастници и изобщо създаването на условия за извършване на намисленото престъпление, преди да е почнало неговото изпълнение. Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 96. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да подрови или отслаби властта в републиката или да и създаде затруднения лиши от живот държавен или обществен деятел, се наказва с лишаване от свобода двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

Този на земеделието беше партия с Васил Божков. Ега ти експерта, борец ще ръководи земеделието.

Няма проблеми само махнете тези глупости с промяната, по какво се различавате от Атака, Воля, НФСБ, РЗС, че да говорите за промяната?

Идва на власт Израждане. Обявяват 2,5 милиона българи в чужбина за национални предатели и невъзвращенци. Конфискуват имуществото им и парите им. Въвеждат гранична зона (заобиколени сме от страни на НАТО) и визов режим. Огради по границите и разстрел на опитващите да напуснат България. Ограничават предвижването в страната чрез въвеждане на гражданство. Кариерно развитие ще бъде възможно само ако си член на Израждане. Останалате партии ще бъдат обявяни за народни врагове и ликвидирани, а лидерите изпратени в Белене и дадени за храна на прасета. Въвеждане на задължителна военна служба и поставяне армията на разположение на Путин. Връщат чл.1 на конституцията, с който утвърждават ръководната роля на партията, в случая Израждане. В училищата униформи и пионерски организации. Комсомол за по-големите. И много още други.... Ще разберете що бе социализЪма и комунизЪма по най-трудния начин.

Абе, не че нещо, ама умните и красивите бихте направили ИМЕННО ТОВА.

Киро арестува Бойко щото е престъпник. Бойко смъкна от власт Киро щото е престъпник. Киро и Бойко правят правителство...явно престъпно.

Ужас, нали уж щеше да има някакъв експертен кабинет. Това е списък с хора на ПП, зелени-и-сoрoсoидни кадри, джендърфондации. Това управление не трябва да бъде допускано, държавата ни ще се управлява от посолството и никой няма да знае какво се върши. ГЕРБ ще извършат поредното предателство ако подкрепят този кабинет на национални предатели. Време е за масови протести, такова правилтелство не трябва да бъде допуснато по никкаъв начин!

Народа избира ГЕРБ, а вашите руски мечти отидоха на бунището. Много сте интересни руските подлоги. Не трябвало! Кой спечели изборите?? Защо ходят на консултации при Мунчо? Мунчо защо им дава папки? Това да не ви е Беларус?

Разкарайте Асен Василев, тази гнусната пиявица !

а кой искате бе, Румен Гечев ли бе ?

Ананиев от ГЕРБ може да води финансиите. Човек с богат житейски и професионален опит, удържал финансиите през най-тежкия за страната период, ковид,преди и след това. Замалко, щяхме да сме в еврозоната. Но, дойдоха чалгари, тарикати ПП,Радев и нлвсичко спря.

А посолството одобри ли го?

одобри го, айде пий лекарствата и легай !

Вчера Ицо Хазарта разби фашагите от Израждане по телевизията ! Браво на момчето, ей такива хора трябват на България !

Ама колко ти личи че си платен…

Това е оня Ицо дето пее Имам човек, в правилната партия е браво

Хората лесно забравят. Преди две години хората на площада искаха едно - опг ГЕРБ да бъде изменена от властта. Сега тези които яхнаха недоволството на хората се прегръщат с тях в името на някакви смешни "идеали" , а троловете им бълват идиотизми за рашисти, комунисти и подобни за да оправдаят пируета. Наистина нямам думи за случващото се.

И с кого две десни партии да направят коалиция бе михлюзин? Със Славчо или БСП? Протестите бяха платени. Доказателство са резултатите от избори. 3 пъти ГЕРБ са първи или втори. Това, че на руското посолство му се иска Рублен да управлява е факт!

А бе джендър, резултатите от избори, спечелени с купен, корпоративен и манипулиран вот ли ще даваш за пример? Не са две десни сили, а са проамериканска и проевропейска марионетки.

някои получават сърдечен удар

ТОЗИ СПИСЪК ГО ДАЙТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА! БОКЛУЦИ......

Борисов го арестуват незаконно и после им помага да правят правителство? Не съм виждал по-голяма идиотщина. Явно го държат с нещо заради кражбите които е правил толкова години и затова се съгласява на това иначе няма смислена причина да се съюзява с тези които го арестуваха незаконно.

Плачете,другари! Чистката започва!

По-важния въпрос е дали са одобрени от Посолството.

7% малоумници, от окололо 38-39% общо гласували, прави грубо 140 000 подкрепят дебилите от ПП-ДБ???!? С тази представителност тези 2 партии са вече умрели. Видно нещо МНОГО лошо ще се случва в България, щом и на герб не им пука за тяхното политическо бъдеще. Бог да пази България!

То и процнта на копейките е 14,8% от нищожния процент гласували, една шепа идиото сте :) хахахаха

Тъп си като прияърженик на Възраждане

над 600 000 души гласуваха за ПП ДБ бе, за ГЕРБ също толкова

Какви седем процента, те отиват директно на боклука!

бОРИСОВ ПОдари кученце на Путин, ограби България чрез Руски поток, а сега ПП го правят най - върл евроанлантик ?! Щоо з агавра и подигравка ? Искате нов Майдан ли , нещастници ?! ВЪН !

Доброволна политическа смърт на ППДБ!

Краварските курви винаги свършват лошо. Справка Авганистан.

те и руските курви свършиха лошо там !

Емили с тротинетката за виже ....

В списъка за министри има читави хора. А Кокорчо е криминален престъпник и не може да бъде министър на финансите.

Браво, правете правителство и я почвайте рашистката измет ,че се нетърпи вече, срутиха България !

И кой я срути бе? Кой подаряваше кученца? Кой купуваше руски газ, чрез посредници? Кой построи тръбата? Кой открадна 570 млрд?

Важно е дали списъка е одобрен от САЩ, другото са подробности

по-добре от САЩ отколкото от оная текезесарка Мутрофанова

Мека ли му е хартията?

Мерзавци, скоро ще бъдете пометени !

Да, вас руските продажници ще ви изметеме до шушка !

Тъп си като привърженик на Възраждане!

Споко, единствения случай в новата ни история, когато български войници са пращани да воюват на чужд фронт е когато на 5 януари 1968 по заповед от Москва български наборни войници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Сега СССР няма, а ние сме в НАТО и имаме професионална армия, никой няма да мобилизира цивилни хора.

едно "независимо демократично правителство"

Непеотата са активирали армията от плужеци но тоя път ще има измитане :))

Не падайте духом,другари комунисти и русофили!

И вие другари мафиоти!

Браво! Успех. Единственото лабилно звено е Митко Илиев – муден, без идеи, много тесен специалист, няма креативност. Имаме съмнение, че е от мунчовците. На вас ви трвбва професионалист, който умее да управлява, а не тесен експерт, може би Бербатов, Раева, Стоичков...щяха да са по-добри.

От де те намериха такъв прост трол?

Поснавам го лично и не, не е от радежите креатури, но да муден е.

Някой слага фиктивни плюсчета с Tor

Фалшиви плюсове или минуси слагат платените цъкачи и тролчетата на копейката, на руското посолство чрез тролската база в русия цъкачите на пикльовците, а други чрез VPN.

Време е да изметем мафията, крадците и лъжците от парламента! Крайно време е да сложим край! Вдигай се народе!

Ама, на дали

Да ама на дали ще се върне Мафията отново!

Идва на власт Израждане. Обявяват 2,5 милиона българи в чужбина за национални предатели и невъзвращенци. Конфискуват имуществото им и парите им. Въвеждат гранична зона (заобиколени сме от страни на НАТО) и визов режим. Огради по границите и разстрел на опитващите да напуснат България. Ограничават предвижването в страната чрез въвеждане на гражданство. Кариерно развитие ще бъде възможно само ако си член на Израждане. Останалате партии ще бъдат обявяни за народни врагове и ликвидирани, а лидерите изпратени в Белене и дадени за храна на прасета. Въвеждане на задължителна военна служба и поставяне армията на разположение на Путин. Връщат чл.1 на конституцията, с който утвърждават ръководната роля на партията, в случая Израждане. В училищата униформи и пионерски организации. Комсомол за по-големите. И много още други.... Ще разберете що бе социализЪма и комунизЪма по най-трудния начин.

Давай още статии. До 500лв на ден

Човече предполагам, че пускаш по 100 статии на ден в различни форуми. Пиши пиши и ти след някоя година ще ядеш Мура.

Умник. Ако дойдат на власт "Възраждане", вариантите са два: 1. Клякат незабавно. 2. Случва им се майдан и падат незабавно от власт. Но са много удобно плашило. Щели да доведат Путин. Той Путин година и половина след войната не може да стигне до Киев, ама тук щял да дойде, Европа щял да завладява. Грам логика нямате в опорките.

Народа се надява службите най сетне да започнат лова на руски кавали

Няколко думи, макар да не желая да си цапам стената... Но всеки сигурно вече е видял как тази сутрин един бесен депутат от Израждане (съжалявам, но не бива да свързваме тези хора с нашето българско Възраждане) се изплю върху някого в Народното събрание. И преди и това следваше реч на омразата, такава каквато не съм чувал никъде в нормална държава, следваха заплахи за мира в държавата, за какво ли не, Манол Пейков e описал всичко. Така писателят Захари Карабашлиев коментира във facebook скандала в парламента от днес, при който се стигна до физически сблъсък. "Думата ми е - тази храчка в българското Народно събрание беше всъщност храчка срещу институцията, срещу демократичния модел, и най-вече срещу "Съединението прави силата". Тази храчка ще остане поредната безнаказана проява на една глутница, за която много от нас предупреждавахме отдавна", допълва той. "Бесни са - цялото президентско войнство русороби... Истината е, че Русия губи тази война, която отдавна трябваше да е спечелила за 3 дни. И тяхната сила отслабва всякак. България е най-слабото икономическо звено в Европейския съюз. Но не само - тук почти всичко в почти всяка институция е пробито и работи България да се провали. Влачи ни към пропаст, това е", посочва Карабашлиев. "Целта на Москва е не да ни привлече към себе си. Целта е да ни ОТКЪСНЕ от Европа и да ни бутне в бездната. Целта е не да ни направи силни. Целта е да ни отслаби още повече - за да бъдем лошата витрина на Европа, да сме тези, които всички ще сочат с пръст - ето какво става, когато се откъснеш от мащехата си Русия. Трябва да бъдеш наказан. Русия губи войната в Украйна. Копейките секват, или по-скоро няма да има за всички, които досега са били на шланг", предупреждава писателят. "Трудно е. Но остава вярата ми в индивидуалната съпротива. Във всяка пробита структура (МВР, Президентство, службите, със сигурност в службите) има честни и почтени личности, които имат съвест и мозък. Аз лично вярвам, че в дадени исторически моменти те могат да вземат правилни решения. Никой не може да те принуди да участваш в мръсотията и лъжата. Солженицин през 1974 говори за всекидневното участие в лъжата и покорството. Великолепно и фундаментално есе. И заключва "нека тя (лъжата) не владее чрез мен". Утрешното мирно шествие ще бъде важно. 18:30. Президентството. Там ще сме", завършва Захари Карабашлиев.

Още един платен написа коментарт. За фикусите и бурените. Давай още една статийка. Калкулира се. Колко ти плащат за статия? Готин!