17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са му прангите?

ли петолъчката на гроба на дядото?Утре някой ще реши да увековечи дядо си с пречупен кръст,но комуноидите ще припищят на умряло!

с АКБ Форест

Как мислите, ако Банев реши да духне с един бърз спринт, дали тези толупи, дебели и охранени милиционери ще го стигнат ???

... ако Банев реши да духне... na kogoto trqbva - 6te go pusnat!

„Погребват на;ионален герой - овчарчето Калитко, станал на9-10 години БОРЕЦ против фашизма и капитализма, а сега всички ръководители на БСП - капиталисти, а синът на Нинова - баш капиталист - работи за капитала на САЩ в банка на Рокфелер. Знаете ли, че този БОРЕЦ както и всички други вземаха всеки месец пари от държавата - - колко е взел за 40 години. Освен това тънеха в привилегии - приемаха ги в университетите - тях и поколението им без конкурси, живееха където си искат - даваха им жителство навсякъде, пътеваха извън страната свободно, получаваха коли без да чакат 10-15 години, За тях нямае конкурси - всичко им се предоставяше на тепсия и сега - чест и почест ги изпращат - трябваше да има ЛУСТРАЦИЯ както навсякъде, но само у нас - не Жалко за България - права е Корни че държи синът си в САЩ, а както и междувпрочем и Първата дама.

Съдим “някого” за някакви бели, с някакви обвинения ( които са предвидени да паднат в съда и обвиняемия да излезе по-чист от сълзица и напълно реабилитиран!!) , и затова информираме обществрнистта, за човешките трагедии и благия, родолюбив образ на рада на обвиняемия .. за да подготвим почвата за следващите умилителни, човеколюбиви действия на прокуратурата и властите !! “Та това си е смекчаващо вината обстоятелство!”

Какво ни интересува крадеца и фамилията му? НИЩО!!! По-добре покажете реалността и нищетата в страната -това е важното в момента!

А брат'чедката Люба, дали е оказала почит към уйко си Данчо, или си е останала върла "антикомунисткапредставя" за каквато ни се

Nikos

Ей,помиярска държава и това е то! То верно, че и Дир.бг си е пхомиярски сайт с основна дезинформаторска роля и комунистическа бърсалка! Не мога да разбера защо три дни ни занимават с един обществен БОКЛУК и враг на българския народ, какъвто е ДС служителят Йордан Банев! И той е изгорил през мизерният си живот много народни душици, а сега направо комунягите си го величаят и едва ли не е с ореол на главата! Същият боклук е и синът му, който цял живот расна и се ползуваше от облагите на комунягите, а после реши да граби и обезкостява икономиката на държавата ни! Сигурно безмозъчният еднокнижник Борисов е позволил на единият боклук, да погребе другият боклук! Е нека сега в тази тяхна семейна гробница да си вземе и къщите, яхтите, джиповете, басейните! Да си вземе и тенис корта боклукът му с боклук! България се отърва от още един боклук! Сега е време на синът му!

Ехо

Човекът починал, синът - обвиняем, трябваше ли да се отразява това? Не е добре.

tryabvalo e da pusnat za izprovodyaka samo pri uslovie che vurne vsichko otkradnato ,togava shteshe da se razbere kolko e opechlen i koe mu e po-milo ,kintite ili "chestniyat "deseetz.

Чета кометари и да ви кажа нещо а ви го турим у дзурлите скапани свински на всички злобни миризливи чуторести гнусни гъзове дано се усерете и а ви се разтече из въшлявите нозе а ви ееба майката курвеска куческа помяри

А бре слуга нещастна!Това че си техен роднина е ясно ама ела в София да се пробваш срещу нас!пп-Що не поканихте Григо Димитров,бре???И Джо Кокър да ви пее погребални песни???

Тъп селяк

А бря "Сс" туй, че си тъп е ясно,ама що се издаваш,че си "селяк",бря???

Е това е нивото на Николай Баневци и подобните им. Крадливи комунистически изроди.

тоя боклук нещо богопомазан ли че да го пускат за да погребе друг боклук?

То и ти си боклук и то грозен майкати дебааа курвенска

Виж какво каруцар нещастен дето си си сложил ник "сър",бре! Само на "сър" ще ми станеш ако верно се вбеся и дойда до Аскьой,бре!

Тъп селяк

представяте го все едно Национален ГЕРОЙ погребват. Да ви и у скапаните сайтове....

Зад фрмалните собственици на сайта стои бившия премиер Жан Виденов!Ама той поне не се афишира явно!Другия съсобственик е сина на Костадин Чакъров-дългогодишен "консилиере" на правешкия питекантроп!Но тези са някак по коректни!Собствениците на "днес.бг"са кримигрупировката номер1 в България-ТИМ от Варна!Е тези са много по-свирепи!

Банев да върне всичко откраднато от народа.Палата му да стане старчески дом.Парите от офшорките за психиатрите!

Алоу Пловдив!Възхищавам се на такива като теб!!!Значи викаш всички пари да върне???А бре ти в Пловдив ли живееш или в Зимбабве,бре?По вероятно е Слънцето да почне да изгрява от запад,отколкото Колето Баневия да върне нещо доброволно,бре!пп-Ти верно ли си от Пловдив???

Вие там "ОТ ПЛОВДИВ СЪМ" вземете се оправете.майните сте свикнали някой друг да вади кестените от огъня. Или нямаш спомен за Стою Неделчев, единственият който даде джувап на ромлянския Столипиново! От там ако върнат всичко ограбено и откраднато -НБ ще изглежда детенце от детската градина трета група. Ама в същност вас във филибе, май Столипино ви възпроизвежда и в аналин и пряк смисъл

Пуснахте ли му един милиард в джобето на сакото в ковчега, че да си има човеко да си арчи по жени, цици, алкохол и цигари на оня свят? Чудно ми е Борисов какво ще занесе на оня свят? Любовницата си Станишев?

обикновено на погребения /с които ни занимават от медиите/ повечето от присъстващите са с черни очила...доколкото оттук ми се показва - тоя Банев /за какво е под охрана не знам, нещо може и да не съм разбрал - ква е тази охрана?/ има традиция някаква в семейството....а да - семейния гроб.

Вдигат данъците до луната.А тоя крадлив боклук го пуснаха за 100 лева.Политическият театар ,няма край.

Комуниста Банев и ГЕРБ.Разиграват спектакал на измъченият народ.Но ще си палучите заслуженото ,скоро време.Крадливи чакали.Театри щени разигравате.

и комунистите от ГЕРБ. Не си е платил лептата на боко и сега го разиграват. Същото е и с Арабаджиев. Онзи със суджуците се стараеше човекът, но стана издънка. Не внимават тези другари, когато се издължават на другаря Бойко Методиев Борисов.

ЗАТОВА, НИКОГА ДОБРОТО НЯМА ДА ПОБЕДИ.......

не побеждава, защото не е силно като Злото.... когато стане СИЛНО като Злото....може би....временно

Амин!

Комуниста в България е още на уважение, независимо, че партията е в поражение.

Ето ги БАШ комунистите от ГЕР(БКП) - сърп и чук: .Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов – комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен ПлЮвнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков – комунистическо синче; стипендиант на фондация “Людмила Живкова”. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо й е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанския отряд „Чавдар” ! 10.Вежди Рашидов - Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Румяна Бъчварова – дъщеря на шефа на ОФ при БКП. 13. Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител - Дана Селяндана – с бонусите като дъщеря на АБПФК 14. Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив.

знаем къде сте гнусните комуняги и мръсните ви отроци, колкото и да се преименуватe в бсп... трябваше да ви изтребим още първите години след '89-та...тогава се бяхте насрали от страх, а нормалните хора бяхме демократи...грешка, огромна грешка.

9-годишният ятак и той си замина, с почести от комунисти неколцина.

Този какво го разнасят като мутра. О да, той е от идеолозите на мутрите. Полковник от ДС. Явно затова го носят така. Де да можеше всички от ДС и техните наследници да ги понесат така и да ни отърват веднъж завинаги.

освен че е ченге от дс, дъртия е най младия раз.бойник получил званието "активен борец срещу фашизма и капитализма", което не му пречи да има два палата построени в скромен двор от 25 декара заградени с два метра висока ограда!

ЧУДЯ СЕ ,,,,,МАНГАЛА ,,,,,,ДЕТО НАБИ ...БАРЕТАТА...АКО ПОЧИНЕ БАЩА МУ ....ДАЛИ ЩЯХА ДА ГО ПУСНАТ.????

Щяха да, а шматки като теб щяха да ореват форумите що са го пуснали.

Баретката си го получи заслужено.

Това е живота, рано или късно всички сме там. Така че гледай да правиш добрини повечко.

"че наистина е кратък,пари, не добрини" В. Путин

Независимо виновен или не, това си е семейна трагедия. чудя се само не можеше ли да присъстват четирима цивилни полицай и цялата тази показност по опазването някак да бъде по човечна. Така показно са го наобиколили сякаш ще хукне на спринт и ще им избяга...жалко...

Еййй,"Попо" ...боклук долен ...спри да рониш сълзи,че компа ми ръждясаааа

Няма нищо жалко. Всеки човек трябва да живее така, че когато някой негов близък почине да не чака на системата да му разреши да се сбогува с него. В случая Банев младши е сторил толкова поразии, че присъствието на погребението на баща му е чист подарък.

ПО.......КОМЕНТАР като твоя е бисер сред сълзите на всички пищяши,ох, пишещи....обаче тея не мислят за ТОВА - за кое??? За ТОВА, с каква душа умират...все пак душата остава 40 дни жива и може да стори още поразии...тялото е тленно - това всеки го знае. Поздравявам те за КОМЕНТАРА !

душата на кой може да стори поразии или не ? Кой е сторил поразии : стария или младия??? с еднаквото име - начи това си е традиция, имам предвид СЕМЕЙНА ?

С колко ни струва на нас данъкоплатците тази охрана

Не зърнах на снимките Боко.

Да беше прочел "статията".

Интерсно ми е сега какво ще прави, тоя без баща си е кръгла нула. Явно ще си плаща като поп на Баце.

Не знаех, че дир.бг се е превърнал в политически всекидневник. Чао.

И бащата и синът са комунисти но това не означава, че не бива да се спазят обичаите. Добре е, че прокуратурата е пуснала Банев младши да присъства на погребението.

Това е единственото хубаво нещо в цялата случка.Питам се обаче, дали този Николайчо, който си е завишил собствената самооценка до небесата, дали ще покаже и той съчуствие към ограбените от него хора.Дали ще пожелае да живее в една панелка до края на живота си, връщайки всичко до стотинка от награбеното.Едвали.Аз не вярвам.

Да не бил некъв велик откривател, мислител и общественик....баща на масов крадец

червеникавите отпадъци са важни за това сайтче, не ги ли виждаш как и какво "списват" вече тук?

Това новина от национален характер ли е? Защо не си бядисате сайтчето в червено, поне да не се объркват хората? Курнеля Нинова как меси питка, как милия баща на крадлив олигарх е умрял и какво е било на погребението му...

По-интересно ми е как цвъцко прати дъщеряси само бакалавър в Световната банка при криСталинка Георгиева, интересно ми е какво яде и какво сере Светину МУ (той не ебе), колко по-интересни теми има!!!

Така, както са се събрали всички, след церемонията и директно на Развигор.

Божеее, а колко хора дори няма пари да ги поглебат в ковчег. Този на снимките изглежда като мафиотски бос с охрана. Много филми ,много нещо....

За социално слабите ковчега го осигурява общината безплатно. Не е такъв от скъпо дърво като този на снимката но си е ковчег от шперплат.

Сега ще ти изтрият коментара, мери си приказките! За бсп тук не се пише лошо, че се трият коментари. И после излиза курнеля да обяви, че свободата на словото е в беда.

Ми да Направо да изгоним всички от затвора Да уволним съдийте Да въоръжим народа и да оставим хората сами да се оправят помежду си И ще се оправят нещата То в България главния законо нарушител е държавата и нещата на там вървят

А бе, ей, ГЕРБ-ери! Вие какво си мислите? Че ако Бойко Борисов умре няма да го изпратим уважително ли? Разбира се, че уважително ще го изпратим. Само да умре...

Кой го пуснал, що го пуснал и кво от това, голяма работа, все едно на почивка са го пуснали да отиде. Айде няма нужда да злобеем излишно, с това няма да си помогнем!

Ми да Направо да изгоним всички от затвора Да уволним съдийте Да въоръжим народа и да оставим хората сами да се оправят помежду си И ще се оправят нещата То в България главния законо нарушител е държавата и нещата на там вървят

Добре че брадатия шарлататин не е възирал след погребението, че милицията нямаше да го фане.

Бе кой е разрешил да го пуснат ? Срещу каква сума ? Това е нарушение на закона Сега трябва да има наказани Разбира се ако още сме държава

Човекът е свикнал цял живот да се ползва с привилегии,та и сега.

Това ако се случи в Германия най малко заместник министър веднага си подава оставка още преди да са го съобщили в новините

Станал активен борец на 9-10 г.

най важната новина та сте я изтъпанчли на първо място,значи нашите бащи и майки починали са никои,ана айдука баща му е светец,аман от гламави жиурналя,а после що сме на 111 место

+1000

Не са всичките са гламави само в дира щото са на партийна хранилка. Я виж как хубав се изразяват: "изпратен уважително от съпартийци"или пък "подобаващо". Само са пропуснали да напишат, че подобаващо вече е в преизподнята вечно.

искат да ПОкАЖАТ, че и айдука е ЧОВЕК, и системата е човечна - ами ако му се беше родило дете? Кво, няма да го отпразнува?...а може да се окаже също, че и е НЕВИНЕН - те нали не са го осъдли още? и за какво...аз не съм в течение

Кой ще пази сега народното имане?!

Дали има някой в тая държава който би отказал да го пази?

Що за въпрос? Той пазителят е жив.

Голяма работа!

Тежък живот са имали тези АБПФК и син!Не са могли да се откажат от привилегии!Партията ги е задължила да ги ползват,а на партията не се отказва!

и сега кара тежък живот на внучка на партизанин и баща от номенклатурата. Още живее в апартамента, даден по линия на АБПФК в Лозенец, но строи капитализма с чанти за по няколко десетки хиляди евро. Нищо, че пътищата се рушат, санирането е илюзорно. Когато падна една лампа в тунел и уби една жена, лиляна дебелана каза - голяма работа, такива неща стават.

Е, браво! Дира се постараха да не петним името на дъртия комунист от ДС. Изтриха 10-тина поста!

Ами то, и твоят е за триене. Като не знаете какво да кажете, при определени ситуации, по-добре си трайте! И само за твое сведение - "дъртия (те) комунист (и) от ДС" все още управляват страната! Поинтересувай се от автобиографиите на някои , които са на власт в момента, и ще видиш колко съм прав.

Модератора, ти ли си бе брато!

Чак сега го оцених с истинската му сила - ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО!

Човече Проблема не е че мутрите живеят в нереален смят Проблема е че се опитват да ни убедят че техния свят е истински

Само истината!

НЕ Е ЦАКАЛ КАКТО ВЪТЬО И МИНЬО И ЗАТОВА Е ПОД ОХРАНА И ОЩЕ Е В АРЕСТА!!! ХОРА, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК НИКЪДЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА АРАБАДЖИЕВИ И СТАЙКОВИ!!!!!!!!!!! АБСОЛЮТНА МЪГЛА Е!!! ДАЖЕ ВЕЧЕ ИМ ВДИГАТ ЗАПОРИТЕ НА ИМОТИТЕ И СМЕТКИТЕ, МАЛКИЯ НАРКОМАН ВЪЛЧО И ТОЙ СКОРО ШЕ ГО ИЗКАРАТ ОТ ПАНДЕЛАТА... НА СТАЙКОВИ И ТЕХНИЯ ЗАВОД СИ БАЧКА С ПЪЛНА ПАРА В КАРНОБАТ...ИЗОБЩО НЕМА ТАКА ДЪРЖАВА НИКЪДЕ ПО СВЕТА! АМИН!

Един умрял възрастен човек. Мир на праха му. Не разбирам само, що за новина е това ? Колко родители на хора пострадали от синчето са умрели ? Това е някаква перверзия да ни тикате тази "новина" .