Саркози заяви, че е обект на политически натиск

Бившият президент на Франция Никола Саркози отрече да е нарушавал законите, след като бе обвинен в корупция, като обяви, че е жертва на политически натиск.

Обратно в новината

Коментари - Саркози заяви, че е обект на политически натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес във Франция, утре и у нас - Росен, Боко и Цоко

БОЛИ ЛИ,..БОЛИ ЛИ..А САРКОЗИ?? СТРОС КАН...МАЙ ТИ ЗАЛОЖИ..."КУР-КАПАН"...ТАКА Е БРАТЛЕ!! И ПО НАШИТЕ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ СИ ГО ПРИЛАГАТ ТОЗ КАПАН!!

Тези,пък видяха,че в България,арестуваха Венци -Чикагото от Русе,...и хайде ние пък Саркози?? Абе хора ,...пускайте човека,че има млада и хубава жена..,на Строс Кан ли да я остави??

Тоя видя, че на Боце му се размина за същото и реши, че и там върви тоя номер. Да му беше поискал поне Кокинов на заем, та да му оправи нещата.

Саркози не може да си позволи за адвокат такъв капацитет като Кокинов или подобен нему "български пазител на закона".Кокинов и глутница работят с кожа на клиента.Затвора е за предпочитане.

е у нас,сме по "европейци",тука делата директно у бакня ги носиха за проверка,обаче нямаше влияние,"изобщо"!

използваха го за коалиция "Меркозия" за да ограбят бъдещето на Европа, след това го смачкват и изхвърлят на боклука. После мърморят помежду си колко са неблагодарни хората защото Кенеди бяха разстреляни в кадри, а с този си е направо лигавня и пак са недоволни говедата им с говеда... прости, цивилни..

същия които прати камериерката на строс кан тои и арестува саркози.е сетете се кои е.жокер:франсоа оланд.

на някакво си заседание тов. оланд е направил опит за натиск върху съдиите. все пак и на него може да му се случи да бъде невинен до доказване на противното. докато всички граждани на еу са подслушвани, орязван им е нета зарад мп тройки, а личните им данни продавани, не могат да кажат думата "банка", защото именно те са виновни, до доказване на противното. я внимавай!

Хора, искам и тук да няма прошка за никого! Докато плюете по Запада... да сте чули в Русия да се е случило нещо подобно? Да е арестуван и обвинен някой лидер на КПСС? Няма и да чуете. Е така е и тук- по техния ИДИОТСКИ начин живеем вече повече от 60 години! Миналата година германския президент подаде оставка заради нередовно отпуснат кредит. Тук нашите високо морални политици са безгрешни :-) и нямат никаква вина за днешната мизерия. Иначе биха си подали оставките :-) Стига вече!

По тази логика и презумпция то трябва всичките ни министри и депутати от 1990г. да са в затвора!

френските комунисти не са по-различни от нашите-делянчо прокуратура мазало, всичко е цирк за да се отклони вниманието от тресавището в което навря франция сегашнния президент оланд с ннай-ниския рейтинг от всички управлявали франция досега 18 процента .бие всички рекорди по нисък рейтинг и маниполации

Напротив- френските комунисти нямат нищо общо с нашите! Ако си малко по- умен, сам ще го проумееш. Единственото общо е- думата- комунисти! Нищо друго.

..решаваща роля за освобождаването на медиците ни в Либия и трябва да сме му безрезервно благодарни за това!Впоследствие активно участва със САЩ за свалянето на Кадафи по доста жесток начин,в резултат Либия от стабилна държава се превърна в размирна и по подобие на Ирак може да бъде хроничен източник на нестабилност в Африка и света.

Кой знае колко е получил от нашите десари и за тях...

Тъпако!- много филми гледаш!

защо вие от дира директно блокирате ай пи адреси -при вас цензурата е в пълна сила-нека знаят всички че ми блокирахте един от ай пи адресите най-безцеремонно-да в българия няма вече свободя на словото

Добър вечер, пич. ДИР е НАЙ- ШИБАНИЯ и ЦЕНЗУРИРАЩ пожълтял сайт! ЗАПОМНИ ТОВА! ШИБАН ДИР!

Не стига, че прибрал парите на Кадафито, ами и прати войски да го утрепят, за да си прикрие следите... ПЛАДНЕШКИ АЙДУК!

...НЕВЯРВАТЕ НА САРКОЗИ, ПИТАЙТЕ ЦЕЦО ЗЕТА... Он има опит в подобно партийно-политическо шкананиране на бг съдебните процедури по НПК и НК!...

Набутайте в една раничка потници и гащи и през София, Право за Москва! Депърдъо и Путин там ви чакат, с шампанко и хайвер! Заеби ги тези еври-френски пидираси, нанаситни свине, банкер до банкер!

Саркози, като Цв.Цветанов, когато го обинява Прокуратурата - това е политически натиск! Когато негов съдия го оправдава, това е справедлив и независим съд!

Се Ла Ви