Френският външен министър Мишел Алио-Мари подаде оставка

Френският министър на външните работи Мишел Алио-Мари подаде оставка днес в писмо до президента Никола Саркози, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Френският външен министър Мишел Алио-Мари подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕГАразбрахте ли колко много има да се учите драги политици- вие нямате капка достоиство и съвест-

ама туй двойника на Кеца, я ...

Тази, ако беше в България щеше да е още министър и Боко щеше да я хвали колко работа вършела :) Никога няма да станем бяла държава с такива ... глъми избиратели :)

РАПОНА спря митническа проверка,но пък не му прече да си пъчи косматите гърди като герой.

Ало, ГЕРБ! Схващате ли колко далече сте от европейските стандарти?! Аз пък миналата година по това време разбрах, че тунизийците не могат да гледат клиповете в YouTube заради скандални клипчета, показващи как Саркози и властите в Тунис ограбват бедния народ!... Скъпият Никола" се надявам някой ден да поеме отговорността. Затова се дразня, когато обвиняват България в прекомерна корупция! И съм бесен, че точно Франция не ни иска в Шенген! Не че имам голямо желание да влизаме в шенгенското пространство! Колкото по-късно, толкова по-добре. А че няма да ни се размине, е повече от ясно! Прекалено много сме обвързани икономически!... ...не може да продължи да изпълнява своите функции в условията на политически и медийни атаки по неин адрес, които са създали обстановка на подозрения и лъжи." Звучи познато, нали?!

Схващате ли колко далече сте от европейските стандарти?

Аз пък миналата година по това време разбрах, че тунизийците не могат да гледат клиповете в youtube заради скандални клипчета, показващи как Саркози и властите в Тунис ограбват бедния народ ... "Скъпият Никола" се надявам някой ден да поеме отговорността. Затова се дразня, когато обвиняват България в прекомерна корупция. И съм бясна, че точно Франция не не иска в шенген. Не че имам голямо желание да влизаме в шенгенското пространство. Колкото по-късно - толкова по-добре. А,че няма да ни се размине е повече от ясно. Прекалено много сме обвързани икономически.

Метрополиите и колониите се подчиняват на различни правила. Още от Римската империя насам, а сигурно и преди това.

"...не може да продължи да изпълнява своите функции в условията на политически и медийни атаки по неин адрес, които са създали обстановка на подозрения и лъжи."

И това е защото се е возила без пари на самолет. No comment!